Jump to content

matiasg4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by matiasg4

  1. matiasg4

    Huawei P10 Lite

    Παιδιά κανένα νεο για oreo? Θα πάρει τελικά? έχουμε κανένα νέο?:!:
  2. matiasg4

    Honor 6X

    Ευχαριστώ πολύ πέρασα την sim και μου ήρθαν όλες οι ενημερώσεις!
  3. matiasg4

    Honor 6X

    Θα δοκιμάσω με sim δεν το σκέφτηκα ευχαριστώ πολύ!
  4. matiasg4

    Honor 6X

    Καλημέρα παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ... Αγόρασα το κινητό χθες αλλά δεν μου ήρθε ακόμη καμία αυτόματη ενημέρωση σε αντίθεση με το p10 lite που έχω που έρχονται κανονικά!! Το honor 6x έχει Android 6 emui 4.3.1 ενώ το p10 χθες πήρε την Android 7 emui 5.1.1 και τα 2 είναι αγορασμένα από το eshop Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ θα είμαι υπόχρεος αν με βοηθήσει κάποιος!
  5. matiasg4

    Jiayu G4S

    Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση!!! Να είσαι καλά!
  6. matiasg4

    Jiayu G4S

    Καλημέρα! Παίζει κανένας οδηγός για να περάσουμε την ΝΕΑ ΡΟΜ του Batsilos ??? Έχω root κινητό Jiayu G4S 2/16 και την εφαρμογή ROM MANAGER. Ευχαριστώ.
  7. matiasg4

    Jiayu G4S

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Ναι όντως είναι κουμπωμένο καλά το κινητό... θα προσπαθήσω να σφηνώσω κάπως την βίδα γιατί φοβάμαι μη πάρει υγρασία από την τρύπα αυτή...
  8. matiasg4

    Jiayu G4S

    Μου έχει βγει μια βίδα από πίσω... αυτή διπλα στο power button και δεν βιδώνει πλέον... χάλασαν τα πάσα της... Τι μπορώ να κάνω? (η βίδα βγήκε από μόνη της χώρίς να κάνω κατι εγώ- το κιν δεν εχει ανοιχθεί ποτέ)
  9. matiasg4

    Jiayu G4

    Απο Minideal 3 εβδομάδες ακριβώς έκανε!
  10. matiasg4

    Jiayu G4S

    Μετά από μια εβδομάδα χρήσης και όλα είναι μια χαρά! Μοναδικό αρνητικό που μπορώ να πω για το κινητό είναι ότι κάποιες φορές τρώει κολλήματα με το Ιντερνετ όταν μπαίνεις με 3G αλλά αυτό συμβαίνει και στα iphone... Πάντως φίλος που δοκίμασε το κινητό και έχει iphone5s παραδέχτηκε ότι είναι σφαίρα... Αυτά από εμένα κλείνω εδώ...
  11. matiasg4

    Jiayu G4S

    To Κινητό πετάει! Είναι ισάξιο του iphone 5s για εμένα! Η οθόνη τέλεια! Τα πλαστικά του καλής ποιότητας! Δεν είπα τίποτα και είχε Gplay είναι rooted(αν και δεν ξέρω που θα μου χρησιμεύσει αυτο) Και δεν είχε καμία κινέζικη εφαρμογή! Απο minideal το πήρα και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να είναι τόσο καλό! Στα τηλέφωνα δεν μου παραπονέθηκε κανένας προς το παρόν και έχω μιλήσει με πάνω από 10 διαφορετικά άτομα! Πρόβλημα με την μπαταρία δεν είχα αλλά το φόρτισα με δικό μου φορτιστή από LG L72! Απλά όταν το άνοιξα πρώτη φορά η ένδειξη από 100% πήγε 97... μετά όλα καλά! Ανεβάζει θερμοκρασία αλλά όχι πιο πολύ από το LG και γενικά είναι σαν όλα τα κινητά του εμπορείου σε αυτό το θέμα! Αν ήταν και λίγο πιο λεπτό θα ήταν το καλύτερο κινητό της αγοράς αλλά μην τα θέλουμε και όλα !!
×
×
  • Create New...