Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά ο Λοκ ήταν ανάπηρος και με την πτώση του αεροπλάνου έγινε καλά ή μήπως οφείλετε στο νησί;Μην μου πείτε.Πολύ μυστήριο!:ninja:
ΆΚΥΡΟ

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντος, από το χτεσινό βραδυνό (λίγο πριν δείξει το επεισόδιο η ΝΕΤ) trailer κάτι ψιλιάστικα (ή έτσι νομίζω τουλάχιστον:confused: ). Και θα το πω, δε μπορώ, και ας θεωρηθεί spoiler (στο κάτω κάτω υπόθεση από το trailer κάνω, δεν έχω δει τα επόμενα επεισόδια, ούτε περιλήψεις έχω διαβάσει :D ). Κάτι με μυστικά πειράματα, τπτ κρυφά projects στρατιωτικά, κάνα UFO, κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει σ'αυτό το νησί... :ninja:

papathvas μπορεις σε παρακαλω να δωσεις link γιατι δεν το βρισκω.Χρειαζομαι κι εγω ενα τετοιο προγραμμα.Αν θες,στειλε μου π.μ

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Trivia: Τα "αγριογούρουνα" που χρησιμοποιήθηκαν στο επεισόδιο ήταν εντελώς καλοκάγαθα και πολύ απρόθυμα να συντονιστούν και να γυρίσουν τις όποιες ;) σκηνές απαιτήθηκαν.
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Και εγώ κάτι τέτοιο λέω...

Ότι κάποιο πείραμα μάλλον...

Α! Και κάτι άλλο: Λέτε να είναι αλήθεια αυτό που είπε εκείνη η μαύρη; Ότι υπάρχουν κι' άλλοι επιζώντες; Αυτοί που ήταν στην ουρά;

papathvas μπορεις σε παρακαλω να δωσεις link γιατι δεν το βρισκω.Χρειαζομαι κι εγω ενα τετοιο προγραμμα.Αν θες,στειλε μου π.μ

πρόγραμμα

link 1

link 2

link 3

και διάφορα άλλα(κάντε μια αναζήτηση ρε τεμπέλιδες:p)

εγώ της vso χρησιμοποιώ για τους "lost addict" γονείς μου:lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

H φατσα του Λοκ οταν ειδε το "πραγμα" δεν ηταν φατσα τρομοκρατημενου ανθρωπου.Θα δωσει ενα hint στον jack για το πως περιπου ηταν αυτο που ειδε,στο επομενο επεισοδιο...

Βρε Sheik (που με βοήθησες να αρχίσω το κατέβασμα επεισοδίων)...εσύ τον έχεις δει όλον τον 1ο και 2ο κύκλο! Τι μας τυραννάς και πετάς hints;! Θες να σκάσουν 50 pm's μαζί για ερωτήσεις; Μας τσιγκλάς...ή τσιγγλάς γράφεται...χμ...το 1ο μ' αρέσει πιο πολύ...:D

ps: Εγώ που έχω δει μέχρι το 7 επεισόδειο γιατί δεν είδα τι hint έδωσε στον Jack?...στείλε μου pm να μου πεις. :confused:

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kalispera.o tupos prepei na eixe psixologiko provlima kai me to sok tis sugrousis mporese kai kseperase ta psixologika tou kai perpatise ksana.8a i8ela an ginete na meinoume stis upo8eseis gia ta metepita episodia kai oxi na rixnoume mpixtes gia episodia pou exoume dei.as sizitisoume mono gia ta episodia pou exoume dei.

Exw tin entiposei oti prepei na ginonte peiramata ekei sto nusi.poia genitria reumatos mporei na metadidei tosa xronia ksana kai ksana to idio minuma arage? .

Μπορεί να παίζει και τπτ με χωροχρόνο, χρονοδίνες και τέτοια. Π.χ. τί ήταν αυτός ο τύπος που έβλεπε ο Jack στο 4ο επεισόδιο, και μόλις έμπαινε στο δάσος δεν τον έβρισκε?

p.s.: καλά όσο το κουραζουμε, τόσο πιο κουφά πράγματα θα σκεφτόμαστε για το τί μπορεί να παίζει στο νησί! :D

Έχουν βγεί Ελληνικοί υπότιτλοι για τα επεισόδια 205 και 213; Γιατί δεν τους βρίσκω; Γιατί στο greeksubs πολλά επεισόδια ανεβαίνουν περισσότερο απο μία φορά και πολλές φορές απο τον ίδιο τον χρήστη; Για παράδειγμα ενώ δεν υπάρχουν τα 205 και 213, το 215 υπάρχει 3 φορές. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των αρχείων αυτών;

http://www.greektvsubs.gr

Ελληνικοί υπότιτλοι για τις περισσότερες αμερικάνικες σειρές που βλέπουμε. Ένα απλό register χρειάζεται. Είναι πολύ καλές οι μεταφράσεις των παιδιών. Επίσης δες και στα sites που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

To 215 εχει ανεβει 2-3 φορες διοτι δεν ηταν τελειως συγχρονισμενοι στην αρχη....

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Παιδια,δυσκολευομαι να βρω επεισοδια της 1ης σεζον για κατεβασμα.Κανα καλο τορρενταδικο που να μην εχουν εκλειψει τα επεισοδια της 1ης σεζον?

tvrtorrents.com

εκει σιγουρα θα τα βρεις

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Παιδια,δυσκολευομαι να βρω επεισοδια της 1ης σεζον για κατεβασμα.Κανα καλο τορρενταδικο που να μην εχουν εκλειψει τα επεισοδια της 1ης σεζον?

Μπες στο DC++ εχει τα παντα....:)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Έχουν βγεί Ελληνικοί υπότιτλοι για τα επεισόδια 205 και 213; Γιατί δεν τους βρίσκω; Γιατί στο greeksubs πολλά επεισόδια ανεβαίνουν περισσότερο απο μία φορά και πολλές φορές απο τον ίδιο τον χρήστη; Για παράδειγμα ενώ δεν υπάρχουν τα 205 και 213, το 215 υπάρχει 3 φορές. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των αρχείων αυτών;

Στο greeksubs μπορεί να ανεβάσει ο καθένας ότι θέλει, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, όποτε μπορεί να θέλεις να κατεβάσεις ελληνικό και να σου βγει στην πορεία ισπανικός υπότιτλος. Αρκετές φορές μάλιστα, κάποιοι κουτοπόνηροι παίρνουν υπότιτλους από αλλού, σβήνουν τα credits του μεταφραστή και τους ανεβάζουν ως δικούς τους (!)

Για τηλεοπτικές σειρές προτιμότερο είναι να εμπιστεύεστε το http://www.greektvsubs.gr

Οι μεταφράσεις εκεί γίνονται από συγκεκριμένες ομάδες, που συντονισμένα προσπαθούν για ένα καλό αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς, όλοι δωρεάν είναι.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Και στο DC++ δυσκολα τα βρισκω και δεν εχει και καλες ταχυτητες.Και αμα βγει και αυτος που το εχει αντε ξαναπετυχε αλλον.

Hunter δυστυχως το tvtorrents εχει ενα πακετο ολοκληρη τη σεζον και δε με βολευει καθως ηδη εχω κατεβασει μερικα.Και περα απο αυτο εχει και ελεεινη ταχυτητα και αναφερονται και προβληματα στο συγκεκριμενο αρχειο.

Τεσπα,thanx αν εχετε κατι αλλο υποψη σας...;)

Και στο DC++ δυσκολα τα βρισκω και δεν εχει και καλες ταχυτητες.Και αμα βγει και αυτος που το εχει αντε ξαναπετυχε αλλον.

Hunter δυστυχως το tvtorrents εχει ενα πακετο ολοκληρη τη σεζον και δε με βολευει καθως ηδη εχω κατεβασει μερικα.Και περα απο αυτο εχει και ελεεινη ταχυτητα και αναφερονται και προβληματα στο συγκεκριμενο αρχειο.

1. Βάλε Revconnect να δεις το φως σου. Είναι client με τον οποίο κατεβάζεις από DC++ από πολλές πηγές ταυτόχρονα.

2. Μπες στο curzed.asgards.org:4111 Ειναι κατάλληλο για αμερικάνικες σειρές. Για το lost θα βρεις πάνω από 150 users για κάθε επεισόδιο. Και θα έχεις μάξιμουμ ταχύτητες.

Να, αυτά παθαίνεις όταν βγάζεις νέο επεισόδιο με κάθε νέο φεγγάρι μόνο...

(για να μη μιλήσουμε για τα καλά επεισόδια που πρέπει να ευθυγραμμιστούν πλανήτες)

Το θέμα πάντως ρε παίδες είναι το LOST, οχι το απο πού θα το βρείτε και πως (πράγμα που αντικειται και σε κάποιους κανόνες του forum).

ontopic: Στο tailsection υπάρχουν promo pics απο τα επόμενα 3 επεισόδια για τους ανυπόμονους καθώς και η πληροφορία ότι στις 21 του μήνα κυκλοφορεί το soundtrack της σειράς.

Στο επερχόμενο επεισόδια φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αναμεσα στα άλλα και

μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Sun(!) Καταλαβαίνετε για τι ροχαλητό μιλάμε..

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Επίσης οι περισσότεροι bitorrent clients σου παρέχουν τη δυνατότητα να διαλέξεις ποια αρχεία θελεις να κατεβούνε απο το .torrent :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να, αυτά παθαίνεις όταν βγάζεις νέο επεισόδιο με κάθε νέο φεγγάρι μόνο...

(για να μη μιλήσουμε για τα καλά επεισόδια που πρέπει να ευθυγραμμιστούν πλανήτες)

Το θέμα πάντως ρε παίδες είναι το LOST, οχι το απο πού θα το βρείτε και πως (πράγμα που αντικειται και σε κάποιους κανόνες του forum).

ontopic: Στο tailsection υπάρχουν promo pics απο τα επόμενα 3 επεισόδια για τους ανυπόμονους καθώς και η πληροφορία ότι στις 21 του μήνα κυκλοφορεί το soundtrack της σειράς.

Στο επερχόμενο επεισόδια φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αναμεσα στα άλλα και

μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Sun(!) Καταλαβαίνετε για τι ροχαλητό μιλάμε..

Μαμησε τα!Ποτε δεν μου αρεσαν τα επεισοδια των Κορεατων.Παντα βαρετα,ανουσια και ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ κλιματος της σειρας....Αντε να ξεπαστρευονται σιγα σιγα...

Γαμωτο,3 βδομαδες αναμονη,και προβλεπεται ακρως βαρετο επεισοδιο.Κριμα...πανω που στο 14 και 15 αρχισαμε να ξυπναμε για τα καλα...

--Alvar Hanso--

Tοσους γκρεμους εχει το νησι.Δεν μπορει,απο καποιον θα επεσε.... ;)

--Alvar Hanso--

Οι τιτλοι των επεισοδιων μεχρι το τελος :

216 - THE WHOLE TRUTH

217 - LOCKDOWN

218 - DAVE

219 - S.O.S

220 - NO HARD FEELINGS

221 - FRIENDS OF THE ENEMY

222 - A FAMILAR FACE

223 - OCEANIC FLIGHT 815

Στο τελευταιο(2x23),αποκαλυπτεται ο λογος της πτωσης....

--Alvar Hanso--