Fousekis_ Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλησπέρα.. Κάτοχος Frontier του οποίου η εγγύηση λήγει σε λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε αν θα μου αλλάξουν τη στεφανη γιατί στο κάτω μέρος "παίζει" λίγο παραπάνω από όταν το πήρα κ έχει κάνα δυο γρατζουνιές.. Από μπαταρία δεν έχω παράπονο αλλά αν αξίζει να την αλλάξουν να πω ότι δεν κρατάει πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Μόλις το αγόρασα και εγώ μια ερώτηση Όταν μου έρχεται μήνυμα από viber ,messenger κτλ βλέπω ότι έχω μήνυμα και από ποιον αλλά δεν ξέρω να το ανοίξω να διαβάσω τι μου έχουν στείλει . Πως το φτιάχνω αυτό?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Με την καινούργια αναβάθμιση μετράει τον ύπνο όπως να ναι, ακόμα και όταν κάθομαι για ώρα στο καναπέ και επίσης δεν δουλεύει το αλτιμετρο. Συμβαίνει και σε άλλους; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Με την καινούργια αναβάθμιση μετράει τον ύπνο όπως να ναι, ακόμα και όταν κάθομαι για ώρα στο καναπέ και επίσης δεν δουλεύει το αλτιμετρο. Συμβαίνει και σε άλλους; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα που το λες το αλτιμετρο μου λειτουργεί αλλά δεν μπορεί να λάβει βαθμονόμηση... Όντως πρόβλημα της αναβάθμισης αφού θυμάμαι ότι μου έκανε παλιότερα. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Δεν εχω παρατηρησει κατι σχετικα με την λειτουργια του υπνου. Ισα ισα μπορω να πω πως δουλευει πολυ καλα. Ποτε δεν εχει μπει σε λειτουργια υπνου ακομα κ οταν καθομαι στον καναπε. Με το αλτιμετρο βλεπω κατι περιεργα αλλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Έχει ξανά αναφερθεί ότι η λειτουργία του ύπνου έχει χαλάσει ακόμα και καθιστός στο pc βλέποντας σειρά αν δεν κινούμε καθόλου βγάζει ότι κοιμήθηκα Ξυπνάω το πρωί κουνιέμαι και κάθομαι και βλέπω τηλεόραση ακόμα μετράει ότι κοιμάμαι μόλις σηκωθώ και περπατήσω τότε θα σταματήσει Και με τους ορόφους έχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Με την τελευταία αναβάθμιση εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την καταγραφή του ύπνου, ωστόσο έχει χάσει σε διάρκεια μπαταρίας (εκεί που κράταγε τέσσερις μέρες τώρα με την ίδια χρήση κρατάει 3 1/2, ενώ και με τη φωτεινότητα παρουσιάζει προβλήματα (π.χ. μόλις το ενεργοποιήσω ενώ ήταν αδρανές, η οθόνη είναι αρκετά σκοτεινή και πρέπει να περάσει 1-2 δεύτερα για να πιάσει το επίπεδο φωτεινότητας που το έχω ρυθμίσει, σπάνια θα ενεργοποιηθεί όταν γυρίσω τον καρπό μου κλπ). Ας ελπίσουμε να υπάρξει κάποια νέα αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Αλτίμετρο και όροφοι ότι να'ναι... με τις ενδείξεις του ύπνου δεν έχω δει κάποια ανωμαλία Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπερα σε ολους, μια βοηθεια, δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα με το τηλεφωνο μου! Crashaρει η εφαρμογη και μου γραφει "gear s plugin διακοπηκε". Εχει τυχει σε καποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Το ιδιο και σε εμενα.Πηρα σημερα το galaxy A7 και μολις παει να κανει συνδεση,η εφαρμογη στο κινητο κρασαρειι,με αποτελεσμα να μην μπορω να το συνδεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hellraiser76 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Εφτιαξα λογαριασμο παιδες μονο και μονο για να σας βοηθησω...και εγω κατοχος Samsung edge 7 και σημερα αγορασα το ρολογακι το οποιο δεν ελεγε να συνδεθει με τιποτα με το κινητο. Σε ενα Redmi Note 5 συνδεθηκε με τη πρωτη!Πεντε ωρες εψαχνα στο ιντερνετ και το παλευα τι factory reset σε κινητο και τηλεφωνο εκανα τιποτα! Οποτε ξαφνικα μου ηρθε ιδεα...να κανω uninstall το Gear S plugin και να κατεβασω απο εδω μια παλιοτερη εκδοση του και να τη περασω στο κιντηο!Με το που το εκανα δουλεψε στο λεπτο!!!Samsung εισαι για τα πανηγυρια! Εγω εκανα δουλεια με αυτο το apk.... https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/gear-s-plugin/gear-s-plugin-2-2-03-18112261-release/gear-s-plugin-2-2-03-18112261-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Πωωωωω....Φιλε εισαι τεραστιος!!!!Μπραβο ρε μαγκα,χιλια ευχαριστω...Δουλευει και με την εκδοση Δεκεμβριου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Καλημέρα παιδιά. Γυρίστε το τηλέφωνο στα Αγγλικά ( Κύρια γλώσσα) κάντε κανονικά την εγκατάσταση και την σύνδεση με το ρολόι. Μετά γυρίστε την γλώσσα στα ελληνικά και όλα λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcdimitris Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Τρεις μέρες προσπαθούσα να συνδέσω το ρολογακι με το s9 plus , λίγο πριν τα πετάξω αμφότερα στον τοίχο, διάβασα το φόρουμ. Κατέβασα την παραπάνω έκδοση του s plug in που αναφέρει ο φίλος και είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Επειδή θα σας ζητήσει να κάνετε αναβάθμιση θα ξανά γυρίσετε στο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν δέχεται ακόμα τα ελληνικά . Επειδή αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα τελικά βρήκα την λύση και δεν είναι προσωρινή αλλά μόνιμη. Γυρνάτε την Γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά και κατεβάζετε την εφαρμογή Galaxy Weareble κάνετε την σύνδεση κανονικά με το ρολόι . Με το που τελειώσει η σύνδεση αλλάζετε στα ελληνικά. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν στην Samsung το λάθος είναι μονόδρομος για να συνδέσεις το Gear . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hellraiser76 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Επειδή θα σας ζητήσει να κάνετε αναβάθμιση θα ξανά γυρίσετε στο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν δέχεται ακόμα τα ελληνικά . Επειδή αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα τελικά βρήκα την λύση και δεν είναι προσωρινή αλλά μόνιμη. Γυρνάτε την Γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά και κατεβάζετε την εφαρμογή Galaxy Weareble κάνετε την σύνδεση κανονικά με το ρολόι . Με το που τελειώσει η σύνδεση αλλάζετε στα ελληνικά. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν στην Samsung το λάθος είναι μονόδρομος για να συνδέσεις το Gear . Ενδιαφερον αυτο που λες φιλε θα το δοκιμασω...παντως εγω ηδη εκανα αναβαθμιση και δεν χαλασε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Λοιπον σημερα ζητησε update,το εκανα και δουλευει μια χαρα!!!!Οποτε οποιος εχει θεμα,κατεβαζει μια προηγουμενη εκδοση,συνδεει το ρολοι με το τηλεφωνο και μετα κανει ενημερωση στην τελευταια εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ευχαριστώ πολύ ολους για τις συμβουλές! Το μόνο που χρειάστηκε να κανω ήταν να γυρίσω την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά, για να γίνει ο συγχρονισμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλημέρα Μου κάηκε ο φορτιστής (Όχι η βάση που κάθεται το ρολόι αλλά αυτό που μπαίνει στην πρίζα). Μπορώ να δουλεύω την βάση με έναν οποιοδήποτε φορτιστή η θα έχει πρόβλημα αφού οι περισσότεροι φορτιστές δίνουν περισσότερο ρεύμα από ότι ο γνήσιος του ρολογιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλημέρα, Εδώ και μήνες το φορτίζω με άλλο φορτιστή που μπορεί να δώσει περισσότερο ρεύμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλωστε η συσκευή επιλέγει πόσο ρεύμα θα τραβήξει. Το πρόβλημα δημιουργείτε όταν η συσκευή ζητάει πιο πολύ ρεύμα από ότι μπορεί να δώσει ο φορτιστής. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλημέρα, Εδώ και μήνες το φορτίζω με άλλο φορτιστή που μπορεί να δώσει περισσότερο ρεύμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλωστε η συσκευή επιλέγει πόσο ρεύμα θα τραβήξει. Το πρόβλημα δημιουργείτε όταν η συσκευή ζητάει πιο πολύ ρεύμα από ότι μπορεί να δώσει ο φορτιστής. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Με την αναβάθμιση έχω κι εγώ παρατηρήσει λανθασμένη καταγραφή του ύπνου. Επίσης το υψόμετρο έχει περί τα 20 μέτρα απόκλιση από το πραγματικό. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι ότι εδώ και λίγες μέρες δεν αναγνωρίζει τις περισσότερες από τις επαφές του τηλεφώνου (S8+) με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει το όνομα του καλούντος και να μην μπορώ να καλέσω από το ρολόι. Όλες οι επαφές είναι περασμένες στο Google account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι ότι εδώ και λίγες μέρες δεν αναγνωρίζει τις περισσότερες από τις επαφές του τηλεφώνου (S8+) με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει το όνομα του καλούντος και να μην μπορώ να καλέσω από το ρολόι. Όλες οι επαφές είναι περασμένες στο Google account. ισχυει...αν ξερει καποιος καποια λυση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Για δείτε αν σας βοηθάει αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Για δείτε αν σας βοηθάει αυτό reset ειπες ? Αστο καλυτερα....:lol::lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts