Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε ένα clean στη cache του bluetooth στο κινητό σου και λογικά δεν θα έχεις το πρόβλημα που περιγράφεις.
Έχω κάνει φίλε μου.Αλλά το πρόβλημα παραμένει.Θα δούμε.

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Administrators
Έχω κάνει φίλε μου.Αλλά το πρόβλημα παραμένει.Θα δούμε.

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις unpair -> clear bluetooth app cache -> και μετά new pair;

Modpic.gif

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις unpair -> clear bluetooth app cache -> και μετά new pair;
Το δοκιμάζω αμέσως.

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δοκιμάζω αμέσως.

Δοκιμάστηκε κι αυτό είς διπλούν.Τζίφος.Μπορεί το nokia να μην είναι πλήρως συμβατό με το s3 τελικά.

Gear S3 has software version R760XXU2CRH1 11.79MB

CHANGELOG:

Improved battery charging algorithm and stability

Security enhancement for features/apps in Gear S3

Να την κάνουμε ή καλύτερα να μείνουμε με αυτή που έχουμε τώρα και δουλεύει μια χαρά;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βλέπω κάποια διαφορά μετά την εγκατάσταση. Την έχω τρείς μέρες.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να την κάνουμε ή καλύτερα να μείνουμε με αυτή που έχουμε τώρα και δουλεύει μια χαρά;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ την έκανα πάντως και από εκεί που είχε ξαναβρεί την ησυχία μου με 2μιση μέρες όπως και με το παλιό tizen χτες βράδυ την ώρα του ύπνου μου έφαγε 30% χωρίς να έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή και το ρολόι σε λειτουργια μην ενοχλείτε

Εγώ την έκανα πάντως και από εκεί που είχε ξαναβρεί την ησυχία μου με 2μιση μέρες όπως και με το παλιό tizen χτες βράδυ την ώρα του ύπνου μου έφαγε 30% χωρίς να έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή και το ρολόι σε λειτουργια μην ενοχλείτε

Εμένα τρώει 1% το βράδυ. Περίεργο. Θες να δοκιμάσεις ένα hard reset στο ρολόι; Δεν θα πάρει πολύ ώρα για να δούμε τι συμβαίνει...

Εμένα τρώει 1% το βράδυ. Περίεργο. Θες να δοκιμάσεις ένα hard reset στο ρολόι; Δεν θα πάρει πολύ ώρα για να δούμε τι συμβαίνει...
Μόλις το έκανα και το φορτίζω για να το δοκιμάσω. Πριν κάνω την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία ήταν όπως του προηγούμενου tizen και το βράδυ έτρωγε όπως το λες 1%. Μετά την τελευταία ξαναχαλασε. Υποπτεύομαι πρόβλημα στη λειτουργία μην ενοχλείτε στη τελευταία αναβάθμιση γιατί τη μέρα όσο το είχα κατέβαινε η μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα.

Μόλις το έκανα και το φορτίζω για να το δοκιμάσω. Πριν κάνω την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία ήταν όπως του προηγούμενου tizen και το βράδυ έτρωγε όπως το λες 1%. Μετά την τελευταία ξαναχαλασε. Υποπτεύομαι πρόβλημα στη λειτουργία μην ενοχλείτε στη τελευταία αναβάθμιση γιατί τη μέρα όσο το είχα κατέβαινε η μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα.

OK θα δοκιμάσω και γω το μην ενοχλείτε, για να δούμε πως θα πάει....

OK θα δοκιμάσω και γω το μην ενοχλείτε, για να δούμε πως θα πάει....
Εσένα σου κρατάει το ίδιο με την προηγούμενη έκδοση πριν την τελευταία αναβαθμιση; περίπου πόσο διαρκεί;

Πάντως σε 2μιση ώρες και μετά από επαναφορά έχει φάει 7% χωρίς να ασχοληθώ καθόλου.

Πάντως γενικά η αυτονομία του είναι το κυριότερο και μεγαλύτερο μειονέκτημα του.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εμένα ρε παιδιά δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Η αναβάθμιση της οποία εγώ έκανα προχτές είναι η CRH1. Με την αμεσως προηγούμενη ήμουν πολύ ευχαριστημένος και είχα πιάσει 2μιση μέρες. Με αυτήν πάλι χάλια. Σε 4 ώρες μετά από hard reset και επανεγκατάσταση της εφαρμογής wearable 16% κάτω. Πάω για να βγάλω με το ζόρι μέρα.

Εμένα όχι το τελευταίο update δε μου έχει έρθει, αλλά και ούτε η τελευταία αναβάθμιση του tizen, που διορθώνει το πρόβλημα με τη φόρτιση της μπαταρίας. Έχω ρουμάνικη rom από ότι μου είπε η samsung και να κάνω υπομονή.

Πόσο όμως; Πάει πάνω από ένας , ενάμισης μήνας, αν θυμάμαι καλά που βγήκε το νέο tizen. Τι μπορώ να κάνω, γιατί είναι σπαστικό το θέμα με τη φόρτιση που μπλοκάρει και αντε να το κρυώσω και ξανά πάλι.....;;;;

Τι προτείνετε;

Έχω το τελευταίο update. Δοκίμασα και το μην ενοχλείτε και δεν είδα leek στην μπαταρία. Eμένα κρατάει 3 μέρες με μέτρια χρήση. δεν χρησιμοποιώ allways on και γενικά αποφεύγω να κατεβάζω faces και εφαρμογές. Μέχρι και το vampire παιχνίδι που είχε προεγκατεστημένο το έβγαλα. Κάνω μέτρια χρήση. Ελπίζω να βοήθησα

... και το δικό μου έχει το τελευταίο update.

Ανοιχτά τα πάντα όλα, με κανονική χρήση, 2 ημέρες άνετα [Frontier]

Όμως τώρα πια το φορτίζω καθημερινά αφού το βράδυ μπαίνει στο dock του.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Το πήγα σήμερα στο service για το θέμα με την στεφάνη που χάνει. Είναι εντός εγγύησης και οπως μου είπε δεν επισκευάζεται λόγω της αδιαβροχοποίησης επομένως γίνεται αλλαγή ΚΑΙ της οθόνης ,σέτ.

Ανέφερα για την μπαταρία οτι την έχει πάρει η κάτω βόλτα , δεν βγάζει καν 14-15 ώρες . Δεν ισχύει εκεί εγγύηση αλλά πιθανόν να καταφέρει να την περάσει ,διαφορετικά είναι 25 η αντικατάσταση...

Δημήτρης

Δεν βλέπω κάποια διαφορά μετά την εγκατάσταση. Την έχω τρείς μέρες.

...μια απο τα ιδια!!

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι σε διαδικασία αγοράς smartwatch μετά το πέρασμα από τα Huawei watch και Xiaomi mi band 2.

Τα υποψήφια είναι το Samsung Gear s3 frontier και το Xiaomi Amazfit 2 Stratos.

Με ενδιαφέρουν κυρίως τα εξής:

1)Αξιόπιστο continues Heart Rate Monitoring σε αθλήματα αλλά και σε ηρεμία κατά την διάρκεια της ημέρας.

2)Ειδοποιήσεις στα Ελληνικά από εφαρμογές μηνυμάτων, social media, email και κλήσεις. Το Xiaomi γνωρίζω ότι βελτιώνεται πολύ σε αυτόν το τομέα με την χρήση πρόσθετης εφαρμογής από το playstore.

3) Διάρκεια μπαταρίας που να βγαίνει η μέρα+ με όλα ανοιχτά (ειδοποιήσεις κτλ) από τις 06:00 έως 22:00 καθώς και νυχτερινή καταγραφή ύπνου.

4) Η αδιαβροχοποίηση είναι επιθυμητή όχι όμως must.

Ζητώ την γνώμη σας μιας και ο προσανατολισμός μου είναι κυρίως αθλητικός αλλά τα premium χαρακτηριστικά και εμφάνιση είναι επιθυμητά.

Τέλος η φωτεινότητα είναι επίσης ένα θέμα μιας και στις συσκευές δεν συνηθίζω να κάνω οικονομία σε αυτό τον τομέα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλημέρα γιατί δεν περιμένεις να κυκλοφορήσει το galaxy watch ?

Sent from my iPad using Tapatalk

:cool:

Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, απλά το budget μου είναι οριακά έως τα 250€.

Οκ οκ τότε , το καινούριο θα παει λιγο πανω απο το budget σου.

Sent from my iPad using Tapatalk

:cool:

Εξάλλου δεν μου μου αρέσει να αγοράζω μη δοκιμασμένες συσκευές και να γίνομαι beta tester...