Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερινη ενημέρωση:

Αντικατασταση μπαταριας , Αναβάθμιση (ή καλυτερα επανεγκατασταση ) λογισμικου.

Θα το παραλάβω , κ βλεπουμε..

Πληρωσες τίποτα φίλε μου? Που το πήγες?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από μια βδομάδα χρήσης, παρατήρησα στο φως της ημέρας σήμερα ότι στο κέντρο σχεδόν με κλειστή οθόνη υπάρχει ένα τετραγωνάκι κόκκινο. Το ρολόι λειτουργεί κανονικά όμως μου φαίνεται ότι είναι καμμένο πίξελ από τα λίγα που καταλαβαίνω.

Να το επιστρέψω στο μαγαζί ή είναι φυσιολογικό αυτό?

Πληρωσες τίποτα φίλε μου? Που το πήγες?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πήγα στην Ευελπίδων http://samsungservicemobile.business.site

, οπου το έστειλαν στα κεντρικά.

Αντικατάσταση μπαταρίας κ αναβάθμιση λογισμικού έγραψαν.

Μόλις το έκανα pair , μου ζήτησε αναβάθμιση λογισμικού ,τρέχα γυρευε τι υποτίθεται έκαναν στο service.

Μέχρι στιγμής,η 1 φόρτιση που έκανα δεν ολοκληρώθηκε ξανά

Μετά από μια βδομάδα χρήσης, παρατήρησα στο φως της ημέρας σήμερα ότι στο κέντρο σχεδόν με κλειστή οθόνη υπάρχει ένα τετραγωνάκι κόκκινο. Το ρολόι λειτουργεί κανονικά όμως μου φαίνεται ότι είναι καμμένο πίξελ από τα λίγα που καταλαβαίνω.

Να το επιστρέψω στο μαγαζί ή είναι φυσιολογικό αυτό?

Αισθητήρας είναι. Το έχουν όλα

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Το πήγα στην Ευελπίδων http://samsungservicemobile.business.site

, οπου το έστειλαν στα κεντρικά.

Αντικατάσταση μπαταρίας κ αναβάθμιση λογισμικού έγραψαν.

Μόλις το έκανα pair , μου ζήτησε αναβάθμιση λογισμικού ,τρέχα γυρευε τι υποτίθεται έκαναν στο service.

Μέχρι στιγμής,η 1 φόρτιση που έκανα δεν ολοκληρώθηκε ξανά

Εικάζω ότι είναι κάποιο μπαγκ του λογισμικού.Θετικό πάντως ότι έχεις πλέον καινούρια μπαταρία.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Καλησπέρα σε ολους παιδιά !!!!!Σκεφτομαο να αγοράσω το ρολόι γιατί μου αρέσει πιο πολυ απο όλα τα αλλά που κυκλοφορούν....όμως εχω iPhone 7 Plus θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω με το iPhone τι περιορισμούς μπορεί να εχει ......με ενδιαφέρει πολυ να δουλεύουν οι ειδοποιήσεις

Σας ευχαριστώ πολυ !!!!!

Edited by marinos5
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Καλησπέρα στην παρέα.

Κάτοχος του ρολογιού με εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Έκανα set up όλα καλά απενεργοποίησαν WiFi καρδιακό παλμό για καλύτερη αυτονομία.

Τώρα δεν ξέρω εάν προτείνεται κάτι άλλο.

Όσο αφορά την αυτονομία σας βγάζει 2-3 μέρες ανάλογα με την χρήση?

Σε κατάσταση airplane mode πόση κατανάλωση έχει?

Είναι προτιμότερο η απενεργοποίηση του το βράδυ?

Ευχαριστώ.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Λοιπόν για το θέμα της φόρτισης μου το κάνει και σε μένα....αλλά βρήκα μια λύση...κουλή μεν αλλά σε μένα μέχρι τώρα δουλεύει. Δεν ξέρω σε εσάς , δοκιμάστε το.

Απλά όταν το βάζετε στη βάση, βάλτε το με τα κουμπιά προς τα κάτω...και θα φτάσει μέχρι το 100%. Κουλό ?????!!!!!!

Σε εμένα δουλεύει...και το ανακάλυψα τυχαία.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Εμένα πάλι στις τρεις τελευταίες φορτίσεις δε το κάνει.

Όπως είχα γράψει παραπάνω, παρατήρησα ότι γίνεται το πρόβλημα όταν επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στο χώρο. Φρόντισα λοιπόν να έιναι βραδάκι οι φορτίσεις με πιο χαμηλές θερμοκρασίες και όλα οκ. Ίσως και να ήταν τυχαίο. Θα δοκιμάσω πάντως και με πιο υψηλές στο χώρο θερμοκρασίες και θα σας πω.....

Είμαι έτοιμος για την αγορά του frontier. Αξίζει η αγορά του? γιατί υπάρχει τέτοια μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ των μεγάλων καταστημάτων και αυτων του skroutz (σχεδόν 150€ διαφορά). Πρέπει να προσέξω κάτι στην έκδοση για να έχει εγγύηση από την samsung και ελληνικό μενού? Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο καταστήματα από skroutz. Ευχαριστώ... Edited by chistianopap

Είμαι έτοιμος για την αγορά του frontier. Αξίζει η αγορά του? γιατί υπάρχει τέτοια μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ των μεγάλων καταστημάτων και αυτων του skroutz (σχεδόν 150€ διαφορά). Πρέπει να προσέξω κάτι στην έκδοση για να έχει εγγύηση από την samsung και ελληνικό μενού? Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο καταστήματα από skroutz. Ευχαριστώ...

Αξίζει η αγορά του, το έχω τώρα σχεδόν 3 εβδομάδες και το πήρα από το phonegallery. Φίλος το είχε πάρει ένα δίμηνο πριν, ένας άλλος κάνα μήνα νωρίτερα.

Ήρθε με εγγύηση διετίας, είχε πολλές γλώσσες και μέσα σε αυτήν την ελληνική.

Με τα λουράκια τι γίνεται παιδιά, μπαίνουν εύκολα ή κάποια στιγμή θα κοιτάξω το χέρι μου και θα λείπει;

Αξίζει η αγορά του, το έχω τώρα σχεδόν 3 εβδομάδες και το πήρα από το phonegallery. Φίλος το είχε πάρει ένα δίμηνο πριν, ένας άλλος κάνα μήνα νωρίτερα.

Με τα λουράκια τι γίνεται παιδιά, μπαίνουν εύκολα ή κάποια στιγμή θα κοιτάξω το χέρι μου και θα λείπει;

Πανεύκολα και μην ανησυχείς, δε θα φύγει. Έχω πάρει 2 extra από amazon.

Γεια σας παιδιά αγόρασα το samsung gear se Frontier και δεν μπορώ να κατεβάσω το ελληνικό πληκτρολόγιο το εχω συνδέσει με iPhone 7 Plus ξεκιναει η λήψη και δεν ολοκληρώνεται επίσης δεν βλέπω την εφαρμογή για σύνταξη μηνύματος

Γεια σας παιδιά αγόρασα το samsung gear se Frontier και δεν μπορώ να κατεβάσω το ελληνικό πληκτρολόγιο το εχω συνδέσει με iPhone 7 Plus ξεκιναει η λήψη και δεν ολοκληρώνεται επίσης δεν βλέπω την εφαρμογή για σύνταξη μηνύματος

Καλημέρα!!!! καλη Κυριακή !!! Σύνδεσα το ρολόι με Android συσκευή και εκεί είχα τι δυνατότητα για μήνυμα .....

Το θέμα με το ελληνικό πληκτρολόγιο παραμένει (δεν λει να κατέβει με τίποτα ) είτε ειναι συνδεδεμένο με Android είτε με iOS είτε με λειτουργία χωρίς σύνδεση με κάποια συσκευή και συνδεδεμένο με το WiFi απευθείας .....δοκίμασα άλλες γλώσσες τυχαία,κάποιες δεν κατεβαίνουν κάποια κατέβηκε αμέσως .παρακαλώ αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας βοηθήσει...ευχαριστώ και πάλι

Καλησπέρα!!! θα ηθελα να σε ρωτήσω το δικό σου που το αγόρασες απο skroutz εχει ελληνικό πληκτρολόγιο?

Ναι, υπάρχει το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Δεν χάνεις τίποτα πριν την παραγγελία σου, να τους ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος

Και στο δικό μου ρολόι υπάρχει στη λίστα αλλά δεν μπορεί να το κατεβάσει εσυ δηλ το έχεις κατεβάσει και γράφεις κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες; σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!!!!!

Update:τελικά κατέβηκε το πληκτρολόγιο όλα οκ !!!!!!

Edited by marinos5

Ωραια, παλι καλα.

Να ρωτησω κατι ακομα

Παρελαβα απο aliexpress σημερα εναν μαυρο μπρασελε.

Κοιταξα μερικα βιντεακια, τον τοποθετησα και ολα οκ, δειχνει σταθερος οποτε πιστευω δεν θα το ψαχνω καποια στιγμη στο δρομο.

Η απορια μου ειναι η εξης. Επειδη μου ειναι λιγο μεγαλος, παιζει να κοβετε?

Μου εστειλαν ενα πλαστικο με μυτη που βιδωνει ξεβιδωνει, το θεμα ειναι οτι τρυπες εχει πολυ παρακατω απο εκει που θα ηθελα να τον κοψω

Ωραια, παλι καλα.

Να ρωτησω κατι ακομα

Παρελαβα απο aliexpress σημερα εναν μαυρο μπρασελε.

Κοιταξα μερικα βιντεακια, τον τοποθετησα και ολα οκ, δειχνει σταθερος οποτε πιστευω δεν θα το ψαχνω καποια στιγμη στο δρομο.

Η απορια μου ειναι η εξης. Επειδη μου ειναι λιγο μεγαλος, παιζει να κοβετε?

Μου εστειλαν ενα πλαστικο με μυτη που βιδωνει ξεβιδωνει, το θεμα ειναι οτι τρυπες εχει πολυ παρακατω απο εκει που θα ηθελα να τον κοψω

Δεν "κόβεται" το μπρασελέ, μπορείς να αφαιρέσεις κομμάτι. Ψάξε λίγο στο youtube για το πώς γίνεται (size / adjust / shorten bracelet). Κανονικά αφαιρούνται όλα τα κομμάτια...

Γεια σε ολους.....εχω το ρολόι μια εβδομάδα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος θα ήθελα να ρωτήσω ,μερικές φορές το ρολόι κάνει έναν ήχο και δόνηση χωρίς να υπάρχει κάποια ειδοποίηση,συμβαίνει για κάποιο λόγο αυτό?

Καλημέρα σε ολους και καλη Κυριακή !!!!

Θα ήθελα να ζητήσω απο τους πιο έμπειρους χρήστες του ρολογιού να προτείνουν: τι ρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε για εξοικονόμηση μπαταρίας ώστε να το βάζουμε για φόρτιση κάθε δεύτερο βράδι......σας ευχαριστώ !!!!!

Φίλε μου καλησπέρα η διάρκεια της μπαταρίας παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση του ρολογιού.

Αυτό που έχω κάνει και με βγάζει περίπου 4 μέρες είναι τα εξής:

Dark face

Οι απαραίτητες ειδοποιήσεις στο ρολόι ( τηλ-μνμ)

WiFi κλειστό

Heart rate μόνο χειροκίνητα

Το μόνο που δεν απενεργοποιείται η μέτρηση των βημάτων, όλα τα άλλα μπορείς off.

Location off

Το χρησιμοποιώ όλη μέρα εκτός από τον βράδι που το βγάζω και το βάζω σε airplane mode.

Σε άσκηση ενεργοποιω αυτά που θέλω.

Αυτά φίλε μου.

Αλλά όπως σου ανέφερα και στην αρχή παίζει μεγάλο ρόλο το πώς θέλεις να χρησιμοποιήσεις το ρολόι.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk