arnaia Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ποιά είναι η τελευταία εκδοση tizen που φτιάχτηκε το θέμα με τη μπαταρία γιατι εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ποιά είναι η τελευταία εκδοση tizen που φτιάχτηκε το θέμα με τη μπαταρία γιατι εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα3.0.0.1 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Πως μπορω να απενεργοποιησω την καταγραφη υπνου; Μου εχει σπασει τα νευρα. Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Πως μπορω να απενεργοποιησω την καταγραφη υπνου; Μου εχει σπασει τα νευρα. Samsung health >ρυθμισεις>ειδοποιήσεις αναφοράς ύπνου. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ευχαριστω,δεν προκειται να το εβρισκα εκει :) Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Εχει κανεις αντιστοιχο θεμα με το περιστεφομενο bezel όπως εδώ? https://www.youtube.com/watch?v=dqmSd3CnrKA εχω διαβασει πολλες αναφορες... και στο δικο μου εχω αντιστοιχο θεμα...μιλάμε για το frontier πάντα.. https://forum.xda-developers.com/gear-s3/help/rotating-bezel-quality-t3505407 Επειδή η αγορά έγινε από Amazon.es μπορώ να το επιστρέψω...αλλα και το επόμενο πόσες πιθανότητες εχει να είναι σωστο? και στο xda που διαβάζω άλλοι το άλλαξαν και στην 2η προσπάθεια έκατσε σωστό κομμάτι και σε πολλους άλλους μια απ τα ίδια... μήπως λύση smartec? η' μήπως να μην ασχοληθώ γιατι στα περισοοτερα frontier πανω κάτω έτσι είναι ???? Edited January 13, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Κι εμένα έχει αυτόν τον τζόγο από την αρχή. Έχω απενεργοποιήσει όμως το άνοιγμα της οθόνης από περιστροφή του καντράν. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Κι εμένα έχει αυτόν τον τζόγο από την αρχή. Έχω απενεργοποιήσει όμως το άνοιγμα της οθόνης από περιστροφή του καντράν. Sent from my SM-N950F using Tapatalkτο θέμα μου δεν είναι το άνοιγμα της οθόνης από την περιστροφή.... Αλλά ο ήχος που κάνει και το παλάτζο που έχει οταν το ακουμπάς κάθετα...Είναι σπαστικό ελαφρώς.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ναι είναι. Προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι. Τελικά μιας και το έψαξες είναι γενικό το κακό ή εμείς πέσαμε στην περίπτωση; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ναι είναι. Προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι. Τελικά μιας και το έψαξες είναι γενικό το κακό ή εμείς πέσαμε στην περίπτωση; Sent from my SM-N950F using TapatalkΓενικότατο...Στο classic Ίσως είναι ποιο περιορισμενο...Αλλά και πάλι ελέγχεται γιατί νομίζω ότι το έχουν πάρει και λιγότεροι...Και κατασκευαστικά τουλάχιστον εξωτερικά το βλέπω λίγο διαφορετικο.. Καποιοι αλλάξανε ακόμα και 3 για να βρουν σωστό....Και κάποιοι αλλάξανε και γιατρειά δεν βρήκαν... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Το έχω δει στο YouTube το πρόβλημα, ευτυχως εμενα μου έκατσε με πολύ σφιχτο bezel δεν κουνιέται καθόλου ακομα και με το χερι να προσπαθήσω δεν κινείται με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παίδες έχω δει πάνω από 3 classic. Όλα έτσι ήταν. Μόνο ένα ήταν λίγο πιο σφιχτο. Επειδή είναι κάτι που αν δεν το ψάξεις δεν το καταλαβαίνεις, δε δίνω σημασία, γιατί σπάνια χρησιμοποιώ ροδέλα, ούτε κάθομαι να τη χτυπάω με το νύχι να δω αν έχει τζόγο. Απλά απολαύστε το καλύτερο SmartWatch. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Εγώ έχω δει δύο classic μαζί με το δικό μου και ναι έτσι είναι και τα δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Με τις τόσες αναφορές για το θεμα που διάβασα σε xda αλλα αφου το αναφέρετε και εσείς Παίδες... ...Μόλις πέρασα από Media και δοκίμασα ένα demo το έκανε σε ελαφρώς μικρότερο βαθμό αλλά η περιστροφή του δακτυλίου χρειαζόταν μεγαλύτερη πίεση ... Δεν μ άρεσε η αίσθηση.... και ένα sports το νέο μοντελο που είδα και αυτό σχεδόν μια απ τα ιδια... μενω στ Αυγα μου...και χαίρομαι το Ρολογακι.. Edited January 13, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Δυστυχώς οι αποσυνδέσεις συνεχίζουν και δεν έχω καταλάβει αν φταίει το τηλέφωνο ή το ρολόι. Έκανα μια επαναφορά αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Καλημέρα, γνωρίζει κανείς κάτι για το παρακάτω: Πήγα ταξίδι στο εξωτερικό αεροπορικώς. Η διάρκεια πτήσης ήταν περίπου τρεις ώρες. Πριν τη πτήση το ρολόι άψογο, κατεβαίνω από το αεροπλάνο και το ηχείο σχεδόν μουγκό....... Με το ζόρι και στο τέρμα όλοι οι ήχοι να ακούγετε ένας ψίθυρος. Χάλασε λέω, ή πήρε από κάπου υγρασία, αν και ήμουν βέβαιος ότι δε συνέβη. Μετά από δύο μέρες περίπου άρχισε να επανέρχεται, στην αρχή με λίγο πιο δυνατό ήχο αλλά παραμορφωμένο και ήρθε σε φυσιολογική λειτουργία σχεδόν στο 100% μετά από πέντε μέρες συνολικά. Μετά από άλλες δύο μέρες ( λειτουργούσε κανονικότατα για αυτό το διήμερο ) επέστρεψα πατρίδα, αεροπορικώς πάλι. Ακριβώς το ίδιο φαινόμενο με το που προσγειώθηκε ή πτήση. Είμαι τώρα στη δεύτερη μέρα και πάλι άρχισε κάπως να ακούγεται, αλλά ακόμα πολύ πολύ σιγά. Μάλλον θα επανέλθει πάλι, αλλά για να το διαπιστώσω θα χρειαστούν δύο τρείς μέρες ακόμα. Τι είναι αυτό τώρα; Ελαττωματικό, ή είναι κάποιο bag γενικό; Γνωρίζει κάποιος κάτι; Έχει συμβεί σε άλλον αυτό το φαινόμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Εγώ έχω μπει σε 2 πτήσεις (περίπου 2 ώρες έκαστη) από τότε που το αγόρασα και όλα ΟΚ... Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι πήγα τουαλέτα την ώρα που ήταν ακόμα σε άνοδο το αεροπλάνο και έγραψε 25 ορόφους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Εγώ έχω μπει σε 2 πτήσεις (περίπου 2 ώρες έκαστη) από τότε που το αγόρασα και όλα ΟΚ... Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι πήγα τουαλέτα την ώρα που ήταν ακόμα σε άνοδο το αεροπλάνο και έγραψε 25 ορόφους :lol: Εγγραψε και θερμιδες? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Εγώ έχω μπει σε 2 πτήσεις (περίπου 2 ώρες έκαστη) από τότε που το αγόρασα και όλα ΟΚ... Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι πήγα τουαλέτα την ώρα που ήταν ακόμα σε άνοδο το αεροπλάνο και έγραψε 25 ορόφους :lol: Τελικά πήρα τηλ τη Smarteck στο Χαϊδάρι, δεν ήξεραν τίποτα για το φαινόμενο, και με παρέπεμψαν στην Samsung μήπως ξέρουν κάτι και ενεργήσουν με την απομακρυσμένη βοήθεια. Αν πάντως χρειαστεί να πάω Χαϊδάρι, μου είπαν πως ανταλλακτικά υπάρχουν. Στη Samsung που μίλησα, το έψαξαν για να δουν τι γνωρίζουν για τέτοιου είδους φαινόμενα και τελικά μου είπαν πως είναι μη φυσιολογικό και να απευθυνθώ στο service. Θα πάω λοιπόν αύριο και βλέπουμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Τελικά πήρα τηλ τη Smarteck στο Χαϊδάρι, δεν ήξεραν τίποτα για το φαινόμενο, και με παρέπεμψαν στην Samsung μήπως ξέρουν κάτι και ενεργήσουν με την απομακρυσμένη βοήθεια. Αν πάντως χρειαστεί να πάω Χαϊδάρι, μου είπαν πως ανταλλακτικά υπάρχουν. Στη Samsung που μίλησα, το έψαξαν για να δουν τι γνωρίζουν για τέτοιου είδους φαινόμενα και τελικά μου είπαν πως είναι μη φυσιολογικό και να απευθυνθώ στο service. Θα πάω λοιπόν αύριο και βλέπουμε......Ενημέρωσε μας να ξερουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ενημέρωσε μας να ξερουμε. Καλημέρα. Λοιπόν μετά από χθεσινή επικοινωνία μου είπαν ότι σήμερα θα είναι έτοιμο και θα μου το στείλουν με Κούριερ. Η διάγνωση ασαφής, αλλά αυτά που θα αλλάξουν είναι : - Ακουστικό - Ηχείο - Πλακέτα - Μπαταρία Τους είπα δηλαδή μόνο το << κουφάρι >> θα μείνει ίδιο, ε δε το αλλάζετε με ένα καινούργιο; Σιγή ιχθύος..... Αντιλαμβάνομαι ότι δε μπόρεσαν να προσδιορίσουν τι έχει και τα αλλάζουν όλα για να είναι σίγουροι. Ξέρω τα δικαιώματά μου σα καταναλωτής και γνωρίζω ότι πριν τη συμπλήρωση 6μηνου της εγγύησης, για τέτοιου είδους βλάβες, μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση έως και επιστροφή χρημάτων. Όμως αυτό θα πάρει χρόνο και δε ξέρεις πάλι που μπορεί να πέσεις. Αφού λοιπόν θα παραλάβω σήμερα ή αύριο, θα δω τι γίνεται και θα πράξω. Πιστεύω πάντως ότι εντάξει θα είναι, αλλιώς θα έχω λίγο τρέξιμο χα!χα! Όταν το παραλάβω και δω πως πάει, σε λίγες μέρες θα ενημερώσω. Βέβαια το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ( εννοώ σε πτήσεις ) δε θα μπορέσω να το ελέγξω σύντομα, αλλά θα δω αν είναι τουλάχιστον εντάξει σε όλα τα άλλα, όπως ήταν και πριν δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλημέρα. Λοιπόν μετά από χθεσινή επικοινωνία μου είπαν ότι σήμερα θα είναι έτοιμο και θα μου το στείλουν με Κούριερ. Η διάγνωση ασαφής, αλλά αυτά που θα αλλάξουν είναι : - Ακουστικό - Ηχείο - Πλακέτα - Μπαταρία Τους είπα δηλαδή μόνο το << κουφάρι >> θα μείνει ίδιο, ε δε το αλλάζετε με ένα καινούργιο; Σιγή ιχθύος..... Αντιλαμβάνομαι ότι δε μπόρεσαν να προσδιορίσουν τι έχει και τα αλλάζουν όλα για να είναι σίγουροι. Ξέρω τα δικαιώματά μου σα καταναλωτής και γνωρίζω ότι πριν τη συμπλήρωση 6μηνου της εγγύησης, για τέτοιου είδους βλάβες, μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση έως και επιστροφή χρημάτων. Όμως αυτό θα πάρει χρόνο και δε ξέρεις πάλι που μπορεί να πέσεις. Αφού λοιπόν θα παραλάβω σήμερα ή αύριο, θα δω τι γίνεται και θα πράξω. Πιστεύω πάντως ότι εντάξει θα είναι, αλλιώς θα έχω λίγο τρέξιμο χα!χα! Όταν το παραλάβω και δω πως πάει, σε λίγες μέρες θα ενημερώσω. Βέβαια το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ( εννοώ σε πτήσεις ) δε θα μπορέσω να το ελέγξω σύντομα, αλλά θα δω αν είναι τουλάχιστον εντάξει σε όλα τα άλλα, όπως ήταν και πριν δηλαδή. Λοιπόν σε συνέχεια των παραπάνω, όλα καλά μέχρι τώρα και σε λειτουργεία και σε κατάσταση προϊόντος. Το πρόβλημα βέβαια που μου παρουσιάστηκε ( τη μουγκαμάρα μετά από πτήση και επαναφορά του ήχου σιγά σιγά, μετά από λίγες μέρες) είναι αδύνατον να το ελέγξω τώρα ή έστω αρκετά σύντομα, διότι δε προβλέπεται αεροπορικό ταξίδι σύντομα. Αν βγει τίποτα καινούργιο - παράξενο ή ότι σχετικό με τα παραπάνω, θα ενημέρωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Λοιπόν σε συνέχεια των παραπάνω, όλα καλά μέχρι τώρα και σε λειτουργεία και σε κατάσταση προϊόντος. Το πρόβλημα βέβαια που μου παρουσιάστηκε ( τη μουγκαμάρα μετά από πτήση και επαναφορά του ήχου σιγά σιγά, μετά από λίγες μέρες) είναι αδύνατον να το ελέγξω τώρα ή έστω αρκετά σύντομα, διότι δε προβλέπεται αεροπορικό ταξίδι σύντομα. Αν βγει τίποτα καινούργιο - παράξενο ή ότι σχετικό με τα παραπάνω, θα ενημέρωσω. Μηπως να διαλεξεις αλλη αεροπορικη, αλλο προορισμο ? Μηπως να πας με τραινο?:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Μηπως να διαλεξεις αλλη αεροπορικη, αλλο προορισμο ? Μηπως να πας με τραινο?:lol::lol::lol::lol: Όσο αφορά την αεροπορική εταιρεία, το έκανε με δύο διαφορετικές , οπότε δεν έκανε ρατσιστικές επιλογές.....χα!χα! τώρα για το τραίνο μπορεί να είναι εντάξει το ρολόι , αλλά θα αρρωστήσω εγώ, οπότε καλύτερα εκείνο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλησπέρα. Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως απενεργοποιείτε η ενεργοποίηση οθόνης απο την στεφάνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts