diecast Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Το downgrade επιτρέπεται χωρίς shsh μεταδώστε το όσο μπορείτε ισχύει για όλα εκτός του 8/8+/Χ ακόμα και για ipad. Κάντε το και κρατείστε shsh. Το κλείσανε δυστυχώς πρέπει να ήταν λάθος Edited January 12, 2018 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 καλημερα, πως μπορω να μετρησω τους κυκλους της μπαταριας ή γενικά την κατασταση της; Υπαρχει καποια εφαρμογη, ή πρεπει να παω σε καταστημα; ευχριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 καλημερα, πως μπορω να μετρησω τους κυκλους της μπαταριας ή γενικά την κατασταση της; Υπαρχει καποια εφαρμογη, ή πρεπει να παω σε καταστημα; ευχριστω https://www.icopybot.com/ibackupbot_setup.exe http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405413 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αν έχεις Mac μπορείς να δεις αυτές τις πληροφορίες μέσω της εφαρμογής coconut Battery. Αν παλι χρησιμοποιείς Windows, δοκίμασε με το iBackupBot. Δες εδώ πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Eυχαριστω πολυ για τις απαντήσεις. και μια ερωτησουλα ακόμα: Ειναι καλά τα αποτελέσματα; CycleCount: 348 DesignCapacity: 1950 FullChargeCapacity: 1800 Status: Success αν κατάλαβα καλά, έχασα περίπου το 10% της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Eυχαριστω πολυ για τις απαντήσεις. και μια ερωτησουλα ακόμα: Ειναι καλά τα αποτελέσματα; CycleCount: 348 DesignCapacity: 1950 FullChargeCapacity: 1800 Status: Success αν κατάλαβα καλά, έχασα περίπου το 10% της μπαταρίας; Σωστά. Ουσιαστικά είσαι οκ. Αν παρ’ολα αυτά θέλεις (περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους) να αλλάξεις μπαταρία, πας στο επίσημο σέρβις και πληρώνεις 39€ για φρέσκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Δεν έχεις λόγο να βιαστείς για την αλλαγή...θα παραμείνει σε αυτή την τιμή μέχρι τέλος του ‘18. Έτσι μου είπανε στην Document. Οπότε απόλαυσέ το χαλαρά, κι όταν χρειαστεί την αλλάζεις! Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδια το iBackupBot μετραει σωστα την μπαταρια? Το iPhone 6s μου είναι 25 μηνων κινητο και εχει 517 CycleCount και χαμενο capacity μπαταριας γυρω στο 13% (από 1690 επεσε στα 1500). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Δεν έχεις λόγο να βιαστείς για την αλλαγή...θα παραμείνει σε αυτή την τιμή μέχρι τέλος του ‘18. Έτσι μου είπανε στην Document. Οπότε απόλαυσέ το χαλαρά, κι όταν χρειαστεί την αλλάζεις! Sent from my iPhone X using TapatalkΑυτό μου είπαν κι εμένα στο apple store και σκέφτηκα να την αλλάξω προς το τέλος της χρονιάς που θα κλείσει 2ετια. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παιδια το iBackupBot μετραει σωστα την μπαταρια? Το iPhone 6s μου είναι 25 μηνων κινητο και εχει 517 CycleCount και χαμενο capacity μπαταριας γυρω στο 13% (από 1690 επεσε στα 1500). https://prnt.sc/hzpw8d Δεν ξερω αν ειναι σωστα ολα αυτα που δειχνει εγω εχω βαλει αλλη μπαταρια εδω και 6 μηνες περιπου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παιδια το iBackupBot μετραει σωστα την μπαταρια? Το iPhone 6s μου είναι 25 μηνων κινητο και εχει 517 CycleCount και χαμενο capacity μπαταριας γυρω στο 13% (από 1690 επεσε στα 1500). στης κορης μου που αλλάχτηκε η μπαταρια (πριν 5 ή 6 μηνες) δείχνει 1 μονο φόρτιση... μαλλον κατι δε διαβαζει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Η κάρτα λειτουργεί κανονικά, (άλλα δεν έχεις μηνύματα όπως είναι γνωστό στην 1 απο τις 2 γραμμές), ΔΕΝ έχεις τα ονόματα που έχεις δώσει στις γραμμές δλδ πάνω πάνω το τηλέφωνο γράφει τον πάροχο και όχι την πχ γραμμή 1 ή γραμμή 2. Μια χαρά δουλεύει τελικά. Πήγα σήμερα σε Γερμανό αγόρασα την 2in1 sim και μου την σεταραν επι τόπου. Απορώ γιατί στο 13888 λένε ότι δεν παίζει σε iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Αυτό μου είπαν κι εμένα στο apple store και σκέφτηκα να την αλλάξω προς το τέλος της χρονιάς που θα κλείσει 2ετια. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Έτσι! Αυτό θα κάνω κι εγώ...μετά τις διακοπές, Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, θα κάνω αλλαγή. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Μόλις μου έκαναν αντικατάσταση στην istorm Τσιμισκή το 128αρι Jet black μου με νέα συσκευή επειδή σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση. Λογικά το θεωρησαν πρόβλημα πλακέτας που δεν γινόταν να διορθωθεί. Η συσκευή ήταν 11 μηνών. Δηλώνω ευχαριστημένος πελάτης και καταναλωτής. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Μόλις μου έκαναν αντικατάσταση στην istorm Τσιμισκή το 128αρι Jet black μου με νέα συσκευή επειδή σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση. Λογικά το θεωρησαν πρόβλημα πλακέτας που δεν γινόταν να διορθωθεί. Η συσκευή ήταν 11 μηνών. Δηλώνω ευχαριστημένος πελάτης και καταναλωτής. :) Ανακατασκευασμένο σου δώσανε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ανακατασκευασμένο σου δώσανε ? Και να διορθώνεται το πρόβλημα δεν το επισκευάζουν Πάντα ανακατασκευασμένο δίνουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Γεια χαρά στη παρέα! Θέλω να ρωτήσω έχω τραγική μπαταρία και με αρκετά σκαλωματα -κολλήματα με ios 11.2.5 τι μπορώ να κάνω εκτός από το να φτάσω να κάνω την συσκευή reset και να το στήσω από την αρχή; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Γεια χαρά στη παρέα! Θέλω να ρωτήσω έχω τραγική μπαταρία και με αρκετά σκαλωματα -κολλήματα με ios 11.2.5 τι μπορώ να κάνω εκτός από το να φτάσω να κάνω την συσκευή reset και να το στήσω από την αρχή; Sent from my iPhone using Tapatalk Από ποτε έχεις να κανείς επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις; Δυστυχώς πέρα από το να σβήσεις κάποια εφαρμογή που ίσως σου δημιουργεί πρόβλημα δεν μπορείς να κανείς και πολλά Κανε ένα soft reset κρατώντας πατημένο το power και το volume down μέχρι η συσκευή να σβησει Δεν χάνεις κάτι απλά κάνει μια επανεκκίνηση το λειτουργικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δεν έχω κάνει καθόλου επαναφορά εργοστασιακών! Το κινητό το έχω από το καλοκαίρι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δεν έχω κάνει καθόλου επαναφορά εργοστασιακών! Το κινητό το έχω από το καλοκαίρι Sent from my iPhone using Tapatalk Με ποια εκδότη ήταν όταν το πήρες; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Με ποια εκδότη ήταν όταν το πήρες; Με iOS 10 ήταν όταν το πήρα και βιάστηκα ο χαζός και έβαλα τα 11αρια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Με iOS 10 ήταν όταν το πήρα και βιάστηκα ο χαζός και έβαλα τα 11αρια Sent from my iPhone using Tapatalk Από iOS 10 σε iOS 11 προφανώς και χρειάζεσαι μια επαναφορά Είναι ριζικές κάποιες αλλαγές του λειτουργικού και πολύ πιθανόν κάτι να πήγε στραβά κατά την αναβάθμιση Όποτε αν βρεις χρόνο καλά είναι να κανείς μια επαναφορά και θα διορθωθεί κατά πολύ η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Από iOS 10 σε iOS 11 προφανώς και χρειάζεσαι μια επαναφορά Είναι ριζικές κάποιες αλλαγές του λειτουργικού και πολύ πιθανόν κάτι να πήγε στραβά κατά την αναβάθμιση Όποτε αν βρεις χρόνο καλά είναι να κανείς μια επαναφορά και θα διορθωθεί κατά πολύ η συσκευή Ναι σωστό! Να κάνω τελείως reset έτσι; Στήσιμο από την αρχή; Όχι με επαναφορά back up ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ναι σωστό! Να κάνω τελείως reset έτσι; Στήσιμο από την αρχή; Όχι με επαναφορά back up ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Ότι έχεις μέσα αποθηκεύσει τα Μετά πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά Κανε επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου Μπορείς να κανείς restore και από το iTunes Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ότι έχεις μέσα αποθηκεύσει τα Μετά πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά Κανε επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου Μπορείς να κανείς restore και από το iTunes Ωραία thanks μετά θα τα επαναφέρει όλα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts