Ntinos_tech Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Μονο οριτζιναλ εχω αλλα η διαφορα πλεον ειναι τραγικη προς το χειροτερο αλλα οκ οοοταν πεθανει βκεπουμε Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Μονο οριτζιναλ εχω αλλα η διαφορα πλεον ειναι τραγικη προς το χειροτερο αλλα οκ οοοταν πεθανει βκεπουμε Εγώ ξέρεις τι θα κάνω; Το Δεκέμβρη του 2018 λήγει η προσφορά που έχουν τα iPhone με 38 ευρώ αλλαγή μπαταρίας. Θα τσιμπήσω προς το Νοέμβρη το κινητό του πατέρα μου(6s ) και το κινητό της αδερφής μου (7) και θα τα πάω istorm αφού πρώτα κρατήσω αντίγραφα ασφαλείας. Θα γίνει η αλλαγή και τα κινητά θα πετάνε έστω για ένα έτος ακόμα. Συμβουλή μου. Δεν ξέρω τι update έχεις κάνει όντας και χρήστης του 8. Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση της 11.3.1 είναι σταθερότατη. Αν και όπως ακούγεται η 11.4 φέρνει μεγάλες βελτιώσεις στη μπαταρία. Εγώ προσωπικά βγάζω 7 ώρες χρήσης και 26 ώρες αναμονης(με κλειστό όμως το 4g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 γιατι τοσο υψηλο sar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εγώ ξέρεις τι θα κάνω; Το Δεκέμβρη του 2018 λήγει η προσφορά που έχουν τα iPhone με 38 ευρώ αλλαγή μπαταρίας. Θα τσιμπήσω προς το Νοέμβρη το κινητό του πατέρα μου(6s ) και το κινητό της αδερφής μου (7) και θα τα πάω istorm αφού πρώτα κρατήσω αντίγραφα ασφαλείας. Θα γίνει η αλλαγή και τα κινητά θα πετάνε έστω για ένα έτος ακόμα. Συμβουλή μου. Δεν ξέρω τι update έχεις κάνει όντας και χρήστης του 8. Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση της 11.3.1 είναι σταθερότατη. Αν και όπως ακούγεται η 11.4 φέρνει μεγάλες βελτιώσεις στη μπαταρία. Εγώ προσωπικά βγάζω 7 ώρες χρήσης και 26 ώρες αναμονης(με κλειστό όμως το 4g) Εγώ ξέρεις τι θα κάνω; Θα το πάω τον Οκτώβρη γιατί όλοι υπολογίζουν να πάνε στο τέλος του έτους και προβλέπω ελλείψεις :) γιατι τοσο υψηλο sar?Πιο iPhone δεν είχε υψηλό sar? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 και ποιο δεν εχει,ολα υψηλο εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Αυτό λέω. Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω την απορία σου. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 εχουν ολα σχεδον πανω απο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εγώ ξέρεις τι θα κάνω; Θα το πάω τον Οκτώβρη γιατί όλοι υπολογίζουν να πάνε στο τέλος του έτους και προβλέπω ελλείψεις :) Ελλείψεις μεγάλες σε μπαταρίες δε νομίζω (όλους τότε σας περιμένουν), καθυστερήσεις (μικρές έστω) στη διαδικασία της αλλαγής, σίγουρα. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Νέος κάτοχος ολοκαίνουριου Iphone 7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν βρίσκομαι σε κάποια ομάδα στο Facebook στην αρχή θα μου εμφανίσει μερικά νέα μηνύματα, αλλά μετά από λίγο σκρολ ντάουν μου εμφανίζει μόνο μηνύματα 2< ημερών. Δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή, αλλά στην προηγούμενη συσκευή μου δεν είχα τέτοια θέματα στη συγκεκριμένη ομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Νέος κάτοχος ολοκαίνουριου Iphone 7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν βρίσκομαι σε κάποια ομάδα στο Facebook στην αρχή θα μου εμφανίσει μερικά νέα μηνύματα, αλλά μετά από λίγο σκρολ ντάουν μου εμφανίζει μόνο μηνύματα 2< ημερών. Δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή, αλλά στην προηγούμενη συσκευή μου δεν είχα τέτοια θέματα στη συγκεκριμένη ομάδα. η εφαρμογη φταιει.απο εμπειρια χρησης σε iphone το facebook δουλευες καπως καλυτερα απο οτι σε android.να μπαινεις μονο απο bronswer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Εγώ ξέρεις τι θα κάνω; Το Δεκέμβρη του 2018 λήγει η προσφορά που έχουν τα iPhone με 38 ευρώ αλλαγή μπαταρίας. Θα τσιμπήσω προς το Νοέμβρη το κινητό του πατέρα μου(6s ) και το κινητό της αδερφής μου (7) και θα τα πάω istorm αφού πρώτα κρατήσω αντίγραφα ασφαλείας. Θα γίνει η αλλαγή και τα κινητά θα πετάνε έστω για ένα έτος ακόμα. Συμβουλή μου. Δεν ξέρω τι update έχεις κάνει όντας και χρήστης του 8. Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση της 11.3.1 είναι σταθερότατη. Αν και όπως ακούγεται η 11.4 φέρνει μεγάλες βελτιώσεις στη μπαταρία. Εγώ προσωπικά βγάζω 7 ώρες χρήσης και 26 ώρες αναμονης(με κλειστό όμως το 4g) Καθαρή εγκατάσταση εννοείς σβήσιμο και στήσιμο από την αρχή σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καθαρή εγκατάσταση εννοείς σβήσιμο και στήσιμο από την αρχή σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι ναι. Η 11.3.1 σε iPhone 8 μου το βελτίωσε τελείως. Η καθαρή εγκατάσταση έχει ως αποτέλεσμα να ξεφορτώνεσαι τα σκουπίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Μερικές φορές όταν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο με τα ακουστικά και με καλούν δεν λειτουργεί ο ήχος κλήσης ( σαν να το έχω στο αθόρυβο) και μερικές φορές λειτουργεί Είναι πρόβλημα αναβάθμισης η ελάττωμα της συσκευής ? ( Εχω περάσει την 11.4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Μερικές φορές όταν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο με τα ακουστικά και με καλούν δεν λειτουργεί ο ήχος κλήσης ( σαν να το έχω στο αθόρυβο) και μερικές φορές λειτουργεί Είναι πρόβλημα αναβάθμισης η ελάττωμα της συσκευής ? ( Εχω περάσει την 11.4) Εμένα στην 11.3.1 μερικές φορές ενώ το κλειδώνω δεν ακούγεται ο ήχος Ή το πληκτρολόγιο όταν γράφω. Αλλά νομίζω μόνο στο Viber Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Μερικές φορές όταν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο με τα ακουστικά και με καλούν δεν λειτουργεί ο ήχος κλήσης ( σαν να το έχω στο αθόρυβο) και μερικές φορές λειτουργεί Είναι πρόβλημα αναβάθμισης η ελάττωμα της συσκευής ? ( Εχω περάσει την 11.4) Εγώ εάν είχα τέτοια φοβία θα πήγαινα iOS 12 με καθαρή εγκατάσταση και θα το παρατηρούσα εκεί. Πολλά εν κατακλείδι τα προβλήματα του iOS 11. Ούτε έναν δεν έχω ακούσει να δηλώνει ευτυχισμένος. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Εγώ εάν είχα τέτοια φοβία θα πήγαινα iOS 12 με καθαρή εγκατάσταση και θα το παρατηρούσα εκεί. Πολλά εν κατακλείδι τα προβλήματα του iOS 11. Ούτε έναν δεν έχω ακούσει να δηλώνει ευτυχισμένος. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Το iOS 12 τον Σεπτέμβριο θα βγει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Το iOS 12 τον Σεπτέμβριο θα βγει Ας το δοκιμάσει με beta. Υπάρχουν αναφορές που λένε πως είναι σταθερότατη έκδοση. Ας το δοκιμάσει να αποκλείσει την υπόνοια να είναι hardware πρόβλημα να το ελέγξει 2,3 μέρες και μετά ας επιστρέψει στην 11.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Ας το δοκιμάσει με beta. Υπάρχουν αναφορές που λένε πως είναι σταθερότατη έκδοση. Ας το δοκιμάσει να αποκλείσει την υπόνοια να είναι hardware πρόβλημα να το ελέγξει 2,3 μέρες και μετά ας επιστρέψει στην 11.4 Εάν έχουμε πρόβλημα δεν είναι λύση να βάλουμε beta έκδοση σε μια συσκευή που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα Ήδη με τις σταθερές εκδόσεις έχουμε κάποια ψιλό κολλήματα που να βάλει κάποιος και κάποια από τις αρχικές beta μιας πολύ μεγάλης έκδοσης και νέας Για τον φίλο θα έλεγα να κάνει ένα reset αρχικά με τον συνδυασμό των πλήκτρων Δεύτερο είναι να δει και με αλλά ακουστικά μήπως εκεί κάτι γίνεται με τα συγκεκριμένα ακουστικά Τρίτη και τελευταία λύση είναι επαναφορά και από την αρχή στήσιμο στην ήδη υπάρχουσα 11.4 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Η τελευταία ενημέρωση του messenger κλείνει μόνη της ή πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο στην συσκευή μου ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Η τελευταία ενημέρωση του messenger κλείνει μόνη της ή πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο στην συσκευή μου ; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι η εφαρμογή φταιει. Το κάνει και στο δικό μου 7αρι, αλλά και στο iPad Pro μου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 βγήκε ξανά ενημέρωση της εφαρμογής και διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Όντως διορθώθηκε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Υπάρχει ρύθμιση ώστε όταν τραβάω φωτογραφίες να μην κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο; Το να το έχω μόνιμα στο αθόρυβο δεν είναι λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Υπάρχει ρύθμιση ώστε όταν τραβάω φωτογραφίες να μην κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο; Το να το έχω μόνιμα στο αθόρυβο δεν είναι λύση. Ενεργοποίησε τις Live Photos, δεν θα ακούγεται έτσι κάτι, βέβαια θα πιάνουν περισσότερο χώρο οι φωτογραφίες έτσι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Γεια σας παίδες από βροχερή θεσσαλονικη χαχα Έβαλε κανείς Ios 12? Δεν ξέρω αλλά ψήνομαι να βάλω την beta Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts