vaggef1973 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Άνοιξε φόρμα ενδιαφέροντος στην vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Θα περιμένω να κυκλοφορήσει καμία παρτίδα να δω εντυπώσεις και θα το πάρω. Πολύ δυνατή συσκευή και με 32 βασική χωρητικότητα με καλύπτει πλήρως. Τι αρχικές τιμές πιστεύετε να έχουμε στο σκρουτζ; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Άνοιξε φόρμα ενδιαφέροντος στην vodafone Κ οχι μόνο! Όλοι ανοίξανε φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος! Θα περιμένω να κυκλοφορήσει καμία παρτίδα να δω εντυπώσεις και θα το πάρω. Πολύ δυνατή συσκευή και με 32 βασική χωρητικότητα με καλύπτει πλήρως. Τι αρχικές τιμές πιστεύετε να έχουμε στο σκρουτζ; Συνήθως στην αρχή δε περιμένεις μεγάλες διάφορες στο Σκρουτζ... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 unboxing Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Η ποιότητα της κάμερας είναι ίδια με την plus την απλή; γιατί κάπου είδα ότι στο plus οι δυο κάμερες συνεργάζονται συνέχεια μεταξύ τους κ όχι μόνο στο ζουμ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspaite Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παίδες καλησπέρα! Το είδα και επειδη ήθελα ουτως η αλλως να γυρισω σε iphone γιατι τωρα έχω ενα huawei..Είναι αυτές σίγουρα οι επισημες τιμες? γιατι ξέρω οτι η infoquest έχει κωδικούς με διαφορετικό αριθμό ψηφίων.. Λοιπόν πόσο π΄ρέπει να περιμένω για να το πάρω γύρω στο 700 το μαυρο ματ? απο σκρουτζ εννοείται.. Μήν δωσω και 800+... Και για τα συμβόλαια σε κάποια εταιρία αξίζουν ή θα το πληρώσω διπλάσιο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παίδες καλησπέρα! Το είδα και επειδη ήθελα ουτως η αλλως να γυρισω σε iphone γιατι τωρα έχω ενα huawei..Είναι αυτές σίγουρα οι επισημες τιμες? γιατι ξέρω οτι η infoquest έχει κωδικούς με διαφορετικό αριθμό ψηφίων.. Λοιπόν πόσο π΄ρέπει να περιμένω για να το πάρω γύρω στο 700 το μαυρο ματ? απο σκρουτζ εννοείται.. Μήν δωσω και 800+... Και για τα συμβόλαια σε κάποια εταιρία αξίζουν ή θα το πληρώσω διπλάσιο..? Δεν ξέρουμε αν είναι οι επίσημες αλλά θα μάθουμε λογικά αύριο όπου ξεκινάνε και οι προ παραγγλείες. Στην Κύπρο οι επίσημες τιμές είναι αυτές, http://www.digitallife.gr/anakinothikan-ke-episima-i-times-ton-neon-iphone-7-ke-iphone-7-plus-gia-tin-kipro-16527 Επίσης και μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες με το iPhone 7 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: iPhone 7 is stunningly amazing at low-light photography http://www.imore.com/iphone-7-stunningly-amazing-low-light-photography Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δεν ξέρουμε αν είναι οι επίσημες αλλά θα μάθουμε λογικά αύριο όπου ξεκινάνε και οι προ παραγγλείες. Στην Κύπρο οι επίσημες τιμές είναι αυτές, http://www.digitallife.gr/anakinothikan-ke-episima-i-times-ton-neon-iphone-7-ke-iphone-7-plus-gia-tin-kipro-16527 Επίσης και μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες με το iPhone 7 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: iPhone 7 is stunningly amazing at low-light photography http://www.imore.com/iphone-7-stunningly-amazing-low-light-photography Δεν είναι καλές κατά τη γνώμη μου...Ίσως υπάρξει βελτίωση με software update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ξερει κανεις ποια η χρησιμοτητα της "εκδηλωσης ενδιαφεροντος" απο τις εταιρειες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ξερει κανεις ποια η χρησιμοτητα της "εκδηλωσης ενδιαφεροντος" απο τις εταιρειες; Για να αυξήσουν τις λίστες με τα τηλέφωνα/emails που έχουνε είναι. Εγώ τη συμπλήρωσα πάντως στον Γερμανό και όταν με πάρουνε θα το προπαραγγείλω. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Επίσημα οι τιμες:http://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/iphone-7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Επίσημα οι τιμες:http://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/iphone-7/ Έχουν ξεφύγει. Εντάξει είπαμε όχι κι έτσι. 820€ για ενα τηλέφωνο; Μας βγαίνει σε κακο οι τόσο καλές πωλήσεις τους. Παίρνουν αέρα και να μετα οι τιμές στα ύψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 κριμα το τηλεφωνο...δεν το δινει σε μας... χαχαχα Οσο και να μου αρεσει , και να προτιμω τα apple προιοντα....(ηρθε η ωρα να αλλαχτει το 5αρι) οι τιμες δυστυχως ειναι πολυ υψηλες και αποτρεπτικες για την Ελλαδα... ετσι δεν με βλεπω να το αγοραζω...ειναι κοροιδεια να δινεις κατι παραπανω απο 1 μισθο για να παρει ενα τηλεφωνο... συντομα θα πεσει η τιμη του 6s ( αν απο τα 625€ που εχει τωρα πεσει στα 550-580€ το 64αρι γιατι το 32αρι δεν ξερουμε αν το φερουν ) ή ενα S7edge ( δεν θελω να παω σε android αλλα αν ειναι η καλυτερη λυση θα το κανω γιατι ειναι απο τα πολυ αξιολαγα τηλεφωνα) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Για τις τιμές συμφωνώ, έχουν πάει στο θεό, αλλά πάντα έτσι είναι στην αρχή. Εάν φέρουν το 6s 32αρι σε μια λογική τιμή θα είναι μια καλή επιλογή, γιατί λες ότι δεν θα το δούμε από τα μέρη μας; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Οι τιμες ειναι ιδιες καθε χρονο στην Apple... καθε χρονο μπαινει εxtra καπελο στις τιμες στην Ελλαδα...769€ το απλο 32αρι(applestore) - 819€ το απλο 32αρι(Ελλαδα)... περσι ειχε γινει το ιδιο στο 6s. γιατι μπορει να θελουν να ξεστοκαρουν τα παλια...επισης οταν το 6s 64αρι στο σκρουτζ εχει 630€ ΑΝ θελουν να το διωξουν...πρεπει να το πουλισουν φθηνοτερα...εκτος και αν ανεβασουν τις τιμες σε ολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 unboxing Το ματ είναι πολύ πιο ωραίο από το glossy. Μάλλον παρασύρει ο ένας τον άλλον με το jet black από το πολύ που γράφεται κ λέγεται. Μου θυμίζει τη γυαλάδα στα πλαστικά Samsung του 2012 το jet black. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εννοειται. Επισης μονο και μονο που φαινονται οι γρατζουνιες με το παραμικρο και οι δακτυλιες... τρωει Χ απο εμενα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspaite Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το θέλω απειρα αλλα το χ@σανε παιδια... θα περιμένω ενα μήνα να πέσει μήπως το παρουμε λιγο κατω απο 700αρι... τραγικά πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 https://www.youtube.com/shared?ci=G5sNzJ9NdGQ σας έχω μια κόντρα iphone 7 vs s7 τής σαμυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Apple says the bottom left speaker grill on the iPhone-7 is a barometric vent http://appadvice.com/post/apple-says-the-bottom-left-speaker-grill-on-the-iphone-7-is-a-barometric-vent/721975 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) πόσο διαταραγμένος μπορεί να είμαι που το απλό μαύρο εμένα μου φαίνεται πιο ωραίο από το jet black? εν τω μεταξύ, θα περιμένουν περισσότερο χρόνο για να το έχουν αυτό το jet black και στο τέλος σχεδόν όλοι θα του βάλουν μια θήκη και πάααεειιι το jet black, εκτός κι αν η θήκη είναι εξαιρετικά διαφανής( αυτές οι λεγόμενες barely there που λένε ίσως κάνουν δουλειά, αν και χλωμό το βλέπω ), η βγάλουν καμμιά θήκη στο ίδιο χρώμα..jet black καμμιά 50αριά ευρώπουλα στην καλύτερη..κουταμάρες θες από τον κόσμο? εκτός πάλι αν έχουν σκοπό να το έχουν γυμνό χωρίς κάλυψη και με την πρώτη τούμπα που θα κάνει σημάδι, θα περιμένουν το s για να το αντικαταστήσουν, βρε τι τραβάμε κι εμείς οι μηλόπληκτοι !! Edited September 16, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλά θα είναι να βγει ζελατίνα που να μπορεί να κολλήσει στο πίσω μέρος του jet black Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν διαφορές στην κάμερα με το 6αρι ?έκανα ένα συγκριτικό αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα βελτιωμένη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 https://www.youtube.com/shared?ci=yK2cejU4rmg δες εδώ σύγκριση κάμερας με note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts