Jump to content

Petsali

Members
  • Δημοσιεύσεις

    223
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Petsali

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Petsali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. εχω ενα που εκρεμει απο public σε χρυσο το θελεις
  2. μηπος το asus zenfone 3 zoom βγαζει καλητερες απο το htc u11..
  3. Ναι για πες εντηπωσεις καμερες και πως λιτουργει??
  4. Ειμαι απο γιαννενα φιλε βγαλε ποιο πολες φωτο να δουμε την καμερα του εσυ που αναμεσα σε s8 htc u11 και lg g6 σε ποια καταταξει βαζεις την καμερα του?? Απο μπανταρια ξερω ειναι τουμπανο. Κατη διαβαζα για ελατωματικες οθονες ειναι κατη να μιν πιγενη καλα στην συσκευη σου??
  5. Φιλαρακι για πεσμας εντηπωσεις απο το mi6 γιατι θελο καποια στηγμη να το αγωρασο θελο να μαθω για την καμερα και γενικος οθονη μπανταρια αν εχει λαγκ και μεσα της εφαρογες και στο ιντερνετ???
  6. Φιλε μου αξηζει το κινητο για να το αγωρασο ι καμερες στου ειναι καλες και γενικα λιτουργη γρηγωρα το σε εφαρμογες και γενικος???
  7. Petsali

    Redmi 4X

    Φιλε μου για τα χρηματα που κανη ειναι απεκτη ι συσκευει
  8. Όχι και ελάχιστος κάνε λιγάκι ζουμ στο λευκό αυτοκίνητο και θα καταλάβεις το ποσό θόρυβο έχει καλό χρυσό είναι αλλά βγάζει θόρυβο σάν πρώην κάτοχος της συσκευής για να βγάλεις μια φωτό τι νύχτα Πέρεπει να βγάλεις 100 για να πετύχεις την μία..
  9. Ανέβασε καμία φωτό να δω αν μπορείς και γενικός θέλω να μάθω από μπαταρία πως τα πάει και από ταχύτητα?
  10. Όμορφο φαίνεται από που το πήρες αν επιτρέπεται και θέλω να μου πεις ι κάμερες του είναι καλές βγάζουν καλές φωτό μπορείς να ανεβάσεις μερικές λείψεις σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και ειδικά βραδινές αν μπορείς σε παρακαλώ με ενδιαφέρει να έχει και καλες κάμερες??
  11. Θέλω να το πάρω άλλο κολλάω στο θέμα κάμερας αν κάνει καλή δουλειά οποίος το έχει να μας πει αν τα πάει καλά στης κάμερες στους και αν τα πάει καλά και στης βραδινές λήψης??
  12. Καλά τα λες αλλά τη κάνης είναι το θέμα με κλείστρο όλα καλά βγάζουν και στημένα σε τρίποδα εδώ θέλουμε ένα κινητό να πατας απλά το κουμπάκι και να εχει το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες της συνθήκες φωτισμού χωρίς θόρυβο αυτά μετράνε γιατί εγώ δεν θέλω να χάνω στιγμές και να κάνουν μια ώρα να βγάλω μια φωτογραφία και να παίζω με χειροκίνητες λειτουργίεςι να κάνουν ταπ στη εστίαση για ανεβάζω και κατεβάζω το φως της έκθεσης ποιο από ολα τα κινητά το καλύτερα στο απόλυτο αυτόματο εκεί θέλουμε συγκρίσει...
  13. Οποιος τους δίνει τα ποίο πολλά αυτός κερδίζει ι κάθε συσκευή έχει και τα αρνητικά τής το htc u11 βγάζει καλές την ημέρα και στα πρόσωπα αλλά χάνει από το s8 στα βραδινά σκηνηκα τα σκίζει όλα να λέμε και της αλήθειες ..
  14. Άψογες ι φωτογραφίες δεν έχω δεί καλύτερες από κινητό τηλέφωνό είτε λέγε htc u11 είτε λέγεται s8 και πάει λέγοντας!!
×
×
  • Create New...