Tasos19s Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Το Iphone xr παντως καινουργιο βλεπω στο skroutz εχει οσο το Iphone XS,αρα αν τον απασχολει τοσο πολυ η οθονη μπορει να παει σε αυτο,αν δεν τον πειραζει να χασει λιγο σε αυτονομια/μπαταρια. Ισως πετυχει και κατι καλυτερο και στις αγγελιες/μτχ. Με 300 όμως δεν βρίσκεις τίποτα από τα δυο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Ο άνθρωπος γράφει μέχρι 300 κι ο άλλος προτείνει XS Max. Καμία ελπίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Ο άνθρωπος γράφει μέχρι 300 κι ο άλλος προτείνει XS Max. Καμία ελπίδα. Μα καμια όμως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Μα καμια όμως Τάσο ήμουν ξεκάθαρος. Είπα πως αν θέλει να δει τι παίζει πρέπει να πάει σε πιο καινούριο και εννοείται ακριβότερο. Αλλιώς επιστρέφει στις σπηλιές... Είναι σαν να λες πως έχει γιαπωνέζικο αυτοκίνητο και θέλεις να δοκιμάσεις ένα γερμανικό φθηνό και να σου λέω πάρε ένα ascona με αυτά τα λεφτά. Τι συμπέρασμα θα βγάλει?? Αν δεν είναι κατανοητό τότε όντως καμία ελπίδα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, τελικά θα κρατήσω λίγο ακομα το note 9 , να μαζέψω λεφτά να πάρω το XR , που ακούγονται καλά λόγια και για την μπαταρια .... Παλι καλα που το εγραψε ο ανθρωπος μια σελιδα πιο πισω........ Καποιοι αλλοι εχουν μεινει ακομα στα...300ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Παλι καλα που το εγραψε ο ανθρωπος μια σελιδα πιο πισω........ Καποιοι αλλοι εχουν μεινει ακομα στα...300ευρω... Και προτείνουν 300€ για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ κινητό 4ετιας........ Κατά τα άλλα, καμία ελπίδα.... :lol: :lol: :lol Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Παλι καλα που το εγραψε ο ανθρωπος μια σελιδα πιο πισω........ Καποιοι αλλοι εχουν μεινει ακομα στα...300ευρω... Άμα δεν ξέρει τι θέλει δεν φταίμε εμείς Η αρχική τοποθέτηση ήταν άλλη Είπαμε δεν αξίζει Κλείνει εδώ οποτε αδικα μην ανακυκλώνουμε θεωρίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Άμα δεν ξέρει τι θέλει δεν φταίμε εμείς Η αρχική τοποθέτηση ήταν άλλη Είπαμε δεν αξίζει Κλείνει εδώ οποτε αδικα μην ανακυκλώνουμε θεωρίες Ναι Τάσο, κλείνει εδώ και όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, δεν άξιζε οπότε υποτιμητικά σχόλια του στιλ "δεν υπάρχει ελπίδα" μειώνουν εσένα τον ίδιο. Δεν σου ταιριάζουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Τι να παραδεχτει. Εδω ριχνει και το φταιξιμο στον συμφορουμιτη οτι δεν ξερει τι θελει λεει ,επειδη τολμησε να ρωτησει αν αξιζει να αγορασει ενα 7plus,και οταν ελαβε τις απαντησεις που ελαβε,αποφασισε να μαζεψει χρηματα για να παει στο XR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Δεν είπα εγώ δεν υπάρχει ελπίδα Επίσης ο φίλος είπε ότι Αν αξίζει να δώσει το note 9 στην γυναίκα του και να πάρει 7 plus με 300€ Του απάντησα ότι δεν αξίζει Πιο είναι το πρόβλημα σας; Αν μετά άλλαξε γνώμη και θέλει XR ναι σημαίνει ότι δεν ξέρει τι θέλει Ούτε αυτό είναι κακό. Ούτε εγώ ξέρω τι θέλω. Από X πήγα 6s, μετά SE 2020, μετά XR και μετά πάλι 6s Με το ζόρι δηλαδή να πείσετε κάποιον να πάρει την συσκευή που του προτείνεται; Κι όλα αυτά επειδή έχουμε 2020; Και επίσης σας ρώτησε κιόλας τι συσκευή του προτείνεται όπως θα δείτε στην αρχική του τοποθέτηση Απλά είπε να πάει σε 7 plus Ομόφωνα είπαμε όλοι δεν αξίζει Συνεχίζεται όμως να δημιουργείται καταστάσεις αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 (edited) Δεν είπα εγώ δεν υπάρχει ελπίδα Λίγο πιο πάνω, στο ποστ 1820 τι έγραψες? Τάσο, δεν σου ταιριαζουν εσένα οι κακές συμπεριφορές. Άφησέ τες για άλλους. Μη ταυτίζεσαι μόνο και μόνο του κοινού σας OS....... Για το 7αρι και για να το κλείνουμε, κάποιος θέλει να δοκιμάσει το ios. Προέρχεται από μια δυνατή ναυαρχίδα και ψάχνεται στο 300αρι αρα σε αρχαία συσκευή. Δεν είναι αυτονόητο πως θα έχει λανθασμένα συμπεράσματα? Δεν πρέπει να τον προειδοποιησεις πως πρόκειται για μεγάλο πισωγύρισμα και καλύτερα να μαζέψει κάποια λεφτά για να πάει σε κάτι καλύτερο πάρα να πετάξει το 300αρι? Και τα λέω αυτά με το σκεπτικό ότι προέρχεται από δυνατή ναυαρχίδα και όχι από xiaomi note 4 όπου εκεί το 7 plus θα του φαινόταν διαστημόπλοιο.... Edited June 8, 2020 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Λίγο πιο πάνω, στο ποστ 1820 τι έγραψες? Τάσο, δεν σου ταιριαζουν εσένα οι κακές συμπεριφορές. Άφησέ τες για άλλους. Μη ταυτίζεσαι μόνο και μόνο του κοινού σας OS....... Για το 7αρι και για να το κλείνουμε, κάποιος θέλει να δοκιμάσει το ios. Προέρχεται από μια δυνατή ναυαρχίδα και ψάχνεται στο 300αρι αρα σε αρχαία συσκευή. Δεν είναι αυτονόητο πως θα έχει λανθασμένα συμπεράσματα? Δεν πρέπει να τον προειδοποιησεις πως πρόκειται για μεγάλο πισωγύρισμα και καλύτερα να μαζέψει κάποια λεφτά για να πάει σε κάτι καλύτερο πάρα να πετάξει το 300αρι? Και τα λέω αυτά με το σκεπτικό ότι προέρχεται από δυνατή ναυαρχίδα και όχι από xiaomi note 4 όπου εκεί το 7 plus θα του φαινόταν διαστημόπλοιο.... Ο πρώτος ήμουν που απάντησα και έγραψα ότι δεν αξίζει Μάλλον δεν το πρόσεξες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Ο πρώτος ήμουν που απάντησα και έγραψα ότι δεν αξίζει Μάλλον δεν το πρόσεξες Τάσο, το πρόβλημα δεν είναι οι διαφορετικές απόψεις (αυτές πάντα θα υπάρχουν και τελικά πάντα βοηθούν) αλλά οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί. Εκεί εστιάζω. Και δεν είναι του χαρακτήρα σου (με όσο σε γνωρίζω εδώ). Αφησέ τους για άλλους, αλλού επιπέδου. Προχωράμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Τάσο, το πρόβλημα δεν είναι οι διαφορετικές απόψεις (αυτές πάντα θα υπάρχουν και τελικά πάντα βοηθούν) αλλά οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί. Εκεί εστιάζω. Και δεν είναι του χαρακτήρα σου (με όσο σε γνωρίζω εδώ). Αφησέ τους για άλλους, αλλού επιπέδου. Προχωράμε. Τέλος πάντων κλείνει εδώ... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Παιδια μια ερωτηση.Φιλος θελει να παρει το 7 πλας μεταχειρισμενο.Μου εδωσε το ΙΜΕΙ κ το τσεκαρα.οκ,εκτος εγγυησης.Η ερωτηση μου είναι με το limited warranty που γραφει καλύπτεται εστω σε καποιο σερβις η όχι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Παιδια μια ερωτηση.Φιλος θελει να παρει το 7 πλας μεταχειρισμενο.Μου εδωσε το ΙΜΕΙ κ το τσεκαρα.οκ,εκτος εγγυησης.Η ερωτηση μου είναι με το limited warranty που γραφει καλύπτεται εστω σε καποιο σερβις η όχι? ευχαριστω Καλύπτεται από το service, δεν έχει όμως εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Καλύπτεται από το service, δεν έχει όμως εγγύηση. ok.ευχαριστω θα τον ενημερωσω σημερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Παιδιά αξίζει να ανταλλάξω το Xiaomi mi8 με ένα iphone7 plus ; ...με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα και η ταχύτητα στο μενού (να μη σέρνεται) ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ναι αξίζει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Παιδιά αξίζει να ανταλλάξω το Xiaomi mi8 με ένα iphone7 plus ; ...με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα και η ταχύτητα στο μενού (να μη σέρνεται) ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Έχει ένας φίλος το mi8 Χάλια φωτό βγάζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Έχει ένας φίλος το mi8 Χάλια φωτό βγάζει εννοείς χαλιά σε σχέση με το iPhone ; μιλάς σίγουρα για το mi8 ; και όχι για το note 8 ; Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 εννοείς χαλιά σε σχέση με το iPhone ; μιλάς σίγουρα για το mi8 ; και όχι για το note 8 ; Για το mi8 ναι Μιλάω γενικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Παιδιά αξίζει να ανταλλάξω το Xiaomi mi8 με ένα iphone7 plus ; ...με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα και η ταχύτητα στο μενού (να μη σέρνεται) ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε απλά προσπερνάς το 7αρι. Με αυτά τα χρήματα θα πάρεις κάτι πολύ πιο φρέσκο και ανώτερο φωτογραφικά Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε απλά προσπερνάς το 7αρι. Με αυτά τα χρήματα θα πάρεις κάτι πολύ πιο φρέσκο και ανώτερο φωτογραφικά Εάν είναι καλύτερο από το mi8 στο θέμα κάμερας με βολεύει απλά γιατί έχω μόνο Mac υπολογιστές Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Πολύ παλιο το 7 πλας. Έχει επίσης ο πατέρας μου το mi8 και την κλασσική μοντα gcam δεν τα πάει άσχημα στις φώτο. Εγώ θα έλεγα έστω 8 πλας αν μπορείς οικονομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts