drgt Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 ...που μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία... Τελικα βρηκες / αγορασες μπαταρια? Επισης θα ηθελα πληροφοριες για: 1. Τζαμακι / μεμβρανη προστασιας οθονης. 2. Θηκη 3. Θηκη ζωνης με κλιπ που να χωραει το κινητο μαζι με το 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolofutre Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλησπέρα κι απο εμένα.Αγόρασα την παρακάτω μπαταρια... https://www.amazon.co.uk/Battery-Mbuynow-12000mAh-Li-ion-BL-44E1F/dp/B075L7VQHC και μου φαινεται γομαράκι.Εχει κανεις κάποια ιδεα για πατέντα με κάποιο προιον για να μπει σε θήκη τυπου βιβλιο ή wallet μιας και φοβάμαι οτι με αυτην θα είναι ευθραυστο αν πέσει... Μήπως αυτο? https://www.ebay.com/itm/Universal-Leather-Case-With-Detachable-Bluetooth-Keyboard-For-5-7Inch-Android/262763556878?hash=item3d2dedb00e:m:myIuz_q-BrA-fpjJ40VkUkA Καμια ιδέα παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Δυσκολο να βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Παιδιά πουλάω το δικό μου για να πάω σε V30. Αν κάποιος ενδιαφέρεται p.m. Έκδοση H990DS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 παιδες καλησπερα πουλαω τα focal listen που εχω διοτι δε μαρεσουν πολυ ηχητικα συγκριτικα με αυτο που ηθελα...οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει p.m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Παιδια πουλαω το v20 μου...οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει μνμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Παιδια πουλαω το v20 μου...οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει μνμ...Κοίτα καλύτερα ebay. Αν είναι το DS πιστεύω θα πιάσει καλή τιμή, το δικό μου το έδωσα πριν κανένα μήνα σε τιμή όσο το πήρα στα 330, γιατί τα δικαρτα έχουν εκλείψει και κάποιοι τα ψαχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Κοίτα καλύτερα ebay. Αν είναι το DS πιστεύω θα πιάσει καλή τιμή, το δικό μου το έδωσα πριν κανένα μήνα σε τιμή όσο το πήρα στα 330, γιατί τα δικαρτα έχουν εκλείψει και κάποιοι τα ψαχνουν. Δε το χω με το ebay..για πωληση δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Έχει έρθει σε κανέναν η oreo? Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Διαβάζω σε καποια sites στο εξωτερικό ότι ξεκίνησε για το v20 η αναβάθμιση και σειρά παίρνει το g5 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 εχει ενεργοποιηση κανεις την 3τζι βιντεο κληση ή το βολτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 καλήμερα , οποίος ενδιαφέρεται για αγορά του τηλεφώνου , δινω το δικο μου. στειλτε μου π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Και εγένετο Android 8.0.0 !!!! Πριν λίγο το αναβάθμισα ας δούμε τώρα τι ψάρια θα πιάνει !!! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Πες μας, πες μας! Αν και ειμαι της γνωμης οτι καθε συσκευη δουλευει καλυτερα με το λειτουργικο που το πακεταρισε η μαμα, εκτος απο επιβεβαιωμενο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αν και ειμαι της γνωμης οτι καθε συσκευη δουλευει καλυτερα με το λειτουργικο που το πακεταρισε η μαμα Δεν είναι απαραίτητο αυτό... Μπορεί από μια major αναβάθμιση μια συσκευή να δουλεύει καλύτερα από πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Σιγουρα, οπως ειπες, μπορει. Αυτο που ειπα ειναι συμφωνα με τη δικια μου εμπειρια. Και συνηθως να πας πισω δεν μπορεις. Μπορει καποιος να μου συστησει ενα edge to edge full cover screen protector δοκιμασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 ρε παιδιά αυτό το oreo το ακούω ότι εχει βγει εδώ και καιρό αλλα ακόμα να γίνει η αναβάθμιση ήρθε σε κάποιον η μόνο εκτός Ελλάδας έγινε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DUCATIGPO19 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 ρε παιδιά αυτό το oreo το ακούω ότι εχει βγει εδώ και καιρό αλλα ακόμα να γίνει η αναβάθμιση ήρθε σε κάποιον η μόνο εκτός Ελλάδας έγινε ; Μου ήλθε στις 11/10, η έκδοση λογισμικού που έχω είναι η: V20a-TWN-xx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Μου ήλθε στις 11/10, η έκδοση λογισμικού που έχω είναι η: V20a-TWN-xx oreo εβαλε κανείς ακόμα να μας έρθει η αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 (edited) Yπάρχει κανένας οδηγός για downgrade από Oreo σε Nougat ώστε να επανέλθω στην προηγούμενη κατάσταση;Εχει καταντήσει πάντως αηδία η LG με την συχνότητα των αναβαθμίσεων και την ποιότητα τους. Edited December 24, 2018 by MrIDO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδιά καλησπέρα έβαλε κανενας το oreo ? Εμένα έκανε την αναβάθμιση on air την προηγούμενη βδομάδα . Το κινητό σέρνονταν κρίμα .... Γύρισα στην προηγούμενη έκδοση που δουλεύουν όλα κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα έβαλε κανενας το oreo ? Εμένα έκανε την αναβάθμιση on air την προηγούμενη βδομάδα . Το κινητό σέρνονταν κρίμα .... Γύρισα στην προηγούμενη έκδοση που δουλεύουν όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 ...Το κινητό σέρνονταν κρίμα .... Επιβεβαιωση για το ποστ 741...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 format κανατε οταν πηρατε την Ορεο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 κανονικα θελει μια επαναφορά εργοστασιακών ….να σβησουν τα παντα...μετα από κάθε μεγαλη αναβαθμιση….άλλη επειδή δε θελουν το στησιμο εκ νεου το αφηνουν ετσι…..αλλα παρατηρουν μικρο σκαλωματα…. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Κανονικά δεν θέλει. Απλά ενδείκνυται η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν προκύψουν προβλήματα και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts