bardull Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Ναι, λογικό εφόσον η συσκευή σου δεν ήταν στη λίστα. Όμως η συσκευή του φίλου ήταν κανονικά στη λίστα, για αυτό του πρότεινα να καλέσει :)Οκ,έχεις δικιο Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Καλησπέρα. Έχω ένα αριθμό What's up φοιτητικό. Επειδή έχω και συμβόλαιο θέλω να σταματήσω να βάζω κάρτα αλλά να μην χάσω τον αριθμό. Τι θα μπορούσα να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Αν σταματήσεις να βάζεις κάρτα, σύντομα θα χάσεις τον αριθμό. Στους 3 μήνες μπένει φραγή και στους 13 μήνες ο αριθμός καταργείτε. Μπορεις να βάζεις μία φορά τον χρόνο , κάρτα ανανέωσης αλλά η κάρτα θα λειτουργει μόνο 3 μήνες τον χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Καλησπέρα. Έχω ένα αριθμό What's up φοιτητικό. Επειδή έχω και συμβόλαιο θέλω να σταματήσω να βάζω κάρτα αλλά να μην χάσω τον αριθμό. Τι θα μπορούσα να κάνω;Θέλεις τον αριθμό ή και το φοιτητικό? Αφού δεν χρησιμοποιείται τι το θέλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Καλύτερα να το δώσεις σε κάπιον δικό σου να το χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Θέλω τον αριθμό να κρατήσω. Δε με νοιάζει αν παραμείνει φοιτητικό. Απλός είναι gold number πως τα λένε ακριβώς δεν θυμάμαι και δε θέλω να το χάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Να σημειώσω κάτι που ίσως κάποιοι δεν το γνωρίζουν Μετά το τρίμηνο από την ανανέωση και την φραγή κλήσεων το τηλέφωνο με το wu μπορεί να δέχεται μηνύματα και να στέλνει μηνύματα μηδενικής χρέωσης Δεν ξέρω αν το έκαναν για την πανδημία αλλά συμβαίνει και βέβαια δεν ξέρω πότε θα πάψει Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 E θα βάζεις κάρτα μια φορά τον χρόνο για να μη λήξει ο αριθμός. Εχω και εγώ 2 νούμερα που τα διατηρώ έτσι. Τους βάζω κάρτα κάθε Γενάρη. Μόλις μπαίνει η νέα χρονιά, εκείνες τις μέρες, για να μην το ξεχνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Στο φοιτητικό λογικά δεν μπαίνει φραγη, βλέπω ότι το υπόλοιπο λήγει 30/12 και όλα πάνε καλά μετά από 2 μήνες χωρίς ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Αυτό όμως είναι κανόνας;;; Στην περίπτωση μου δεν βλέπω να ισχύει, βέβαια έχω να κάνω ανανέωση από περισυ το καλοκαίρι :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Τον Ιανουάριο αν θυμάμαι καλά μας δόθηκε αυτή η παράταση, άρα υποθέτω πως όσοι δεν είχαν εκείνη την περίοδο υπόλοιπο σε €, δεν πήραν τη παράταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Τώρα βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αν βάλω χρήματα μπορεί να μην πάρω την παράταση μέχρι τελους του έτους αλλά απλά μια δίμηνη παράταση Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Τσεκαρα ξανά τα καρτοκινητα από τις ανηψιες μου που είναι φοιτήτριες και βάζουν κάθε μήνα κάρτα Δεν βλέπω να πήραν παράταση μέχρι τέλος χρονου Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Καλησπέρα παιδεία. Μέσα από τη εφαρμογή δεν μπορω να ενεργοποιήσω το cosmote one που δίνει το 1γιγα. Μου λεη συνέχεια προσπάθησε αργότερα. Τι έγινε το έκοψαν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Καλησπέρα παιδεία. Μέσα από τη εφαρμογή δεν μπορω να ενεργοποιήσω το cosmote one που δίνει το 1γιγα. Μου λεη συνέχεια προσπάθησε αργότερα. Τι έγινε το έκοψαν ;Το ίδιο θέμα και εγώ ακριβώς! Sent from my KB2000 using Tapatalk Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Με προηγούμενη έκδοση https://m.apkpure.com/what-s-up/gr.cosmote.whatsup/download/2012220-APK γίνεται κανονικά ενεργοποίηση αλλά αυτή η έκδοση δεν αφήνει να γίνει ενεργοποίηση reloadit σε άλλο αριθμό wu Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 (edited) Με προηγούμενη έκδοση https://m.apkpure.com/what-s-up/gr.cosmote.whatsup/download/2012220-APK γίνεται κανονικά ενεργοποίηση αλλά αυτή η έκδοση δεν αφήνει να γίνει ενεργοποίηση reloadit σε άλλο αριθμό wu Ok ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ φίλε. Edited May 15, 2021 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Γίνεται να καταργήσω την φοιτητική ιδιότητα από το παλιό μου νούμερο και να την πάω στο νέο ώστε να χω εκεί τα φοιτητικά πακέτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Γίνεται να καταργήσω την φοιτητική ιδιότητα από το παλιό μου νούμερο και να την πάω στο νέο ώστε να χω εκεί τα φοιτητικά πακέτα;Ναι γίνεται. Εγω τουλάχιστον στο δικό μου το χα κάνει. Πήγαινε σε κατάστημα, θα κάνουν μια διαδικασία με τα κεντρικά αν θυμάμαι καλα να ακυρώσουν το φοιτητικό στο υπάρχον και μετά αίτηση με πασο κλπ για να κανεις το νέο Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Γίνεται να καταργήσω την φοιτητική ιδιότητα από το παλιό μου νούμερο και να την πάω στο νέο ώστε να χω εκεί τα φοιτητικά πακέτα;Πρέπει να έχεις πάσο, χωρίς πάσο δεν γίνεται (από ότι ξέρω τουλάχιστον) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcf Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Έχω φέρει πρόσφατα αριθμό στην cosmote με φορητότητα, έκανα και αίτηση για τη φοιτητική προσφορά. Έλαβα SMS ότι ενεργοποιήθηκε, μου δίνει τις δωρεάν παροχές για τους τρεις πρώτους μήνες, αλλά στην εφαρμογή όπως και τηλεφωνικά δεν είναι διαθέσιμα τα φοιτητικά πακέτα. Τι μπορεί να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Κάνε αποσύνδεση και εκ νέου σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Έχω φέρει πρόσφατα αριθμό στην cosmote με φορητότητα, έκανα και αίτηση για τη φοιτητική προσφορά. Έλαβα SMS ότι ενεργοποιήθηκε, μου δίνει τις δωρεάν παροχές για τους τρεις πρώτους μήνες, αλλά στην εφαρμογή όπως και τηλεφωνικά δεν είναι διαθέσιμα τα φοιτητικά πακέτα. Τι μπορεί να γίνει;Σβήσε το what's up και κατέβασε την εφαρμογή παλι Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcf Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 :OΣβήσε το what's up και κατέβασε την εφαρμογή παλι Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό χρειαζόταν, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 δινουν στην αγορα φοιτητικο νουμερο, ξερει κανεις τι ισχυει και τι διαρκεια εχει;μου ζητουν τα δικα μου στοιχεια να μεταβιβαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts