thagro Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 beta λέει, μαλλον dev εννοεί. Αν δεν γίνεται μετά την 7 δλδ απλά δεν θα το κάνει? Η παιζει να κάνουμε καμία ζημιά μη αναστρέψιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 beta λέει, μαλλον dev εννοεί. Αν δεν γίνεται μετά την 7 δλδ απλά δεν θα το κάνει? Η παιζει να κάνουμε καμία ζημιά μη αναστρέψιμη απλα δεν θα το κανει, θα πεταξει μνμ "could not verify update" ή "downgrade is no longer allowed" Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 To παρηγγειλα και εγω τελικα μιας και μετα απο ατελειωτο ψαξιμο,δεν βρηκα κατι αλλο που να με καλυπτει. Εχει κανενας να προτεινει θηκη και tampered glass απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Το 4αρι δε σε άρεσε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εγώ σκεφτόμουν να πάρω το 4, μιας και ήθελα 1080p οθόνη, όμως αναλογίστηκα το αυξημένο aperture στην κάμερα και το 3S ήδη έχει εξοπλισμό μέτριο στην καλύτερη, οπότε λιγότερο φως στον αισθητήρα δε θα ήθελα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Υπάρχει κάποιο app που να δουλεύει σωστά στη συσκευή σε συνδυασμό με θήκη smart cover window ; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εγώ πήρα αυτό το τζάμι από αυτόν αλλά ακόμα δεν το πέρασα πάνω Έκανε να έρθει 46 μέρες. Και θήκη πήρα αυτήν από τον συγκεκριμένο.Σε 23 μέρες ήρθε. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Το 4αρι δε σε άρεσε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν ειναι καθολου ασχημο, καλυτερη οθονη και επεξεργαστης, αλλα θεωρητικα θα εχει χειροτερη μπαταρια και ειναι λιγο πιο μεγαλουτσικο. Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει επισημως στην Ελλαδα και δεν θελω να ψαχνομαι με ρομ κλπ,θελω κατι να δουλεψει με το που το βγαλω απο το κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis825 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό και θέλω να μου πείτε αν έχει otg; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Σας παρακαλώ βοήθεια..... Όταν πάω να ανοίξω την συλλογή, ανοίγει για ένα δεύτερο και κλείνει.... Μου γράφει η συλλογή είναι απενεργοποιημενη και δεν χρειάζεται άδεια, κάτι τέτοιο γιατί κλείνει αμέσως.... Την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό και θέλω να μου πείτε αν έχει otg; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατά 95% δεν έχει. Ούτε και το 4 έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Κατά 95% δεν έχει. Ούτε και το 4 έχει. είναι σίγουρο ότι δεν έχει το 4αρι ; γιατί παίζει και να είσαι κατά 99% λάθος :) στο 3αρι μια χαρά έχω , για το 3s μια χαρά βλέπω βιντεάκια ότι έχει οπότε μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος ; (αν έχεις το 4αρι) και για το 4αρι prime βλέπω να έχει Edited January 24, 2017 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Έχει κανονικά το 3s OTG και το 4 επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Σας παρακαλώ βοήθεια..... Όταν πάω να ανοίξω την συλλογή, ανοίγει για ένα δεύτερο και κλείνει.... Μου γράφει η συλλογή είναι απενεργοποιημενη και δεν χρειάζεται άδεια, κάτι τέτοιο γιατί κλείνει αμέσως.... Την βοήθεια σας. Φίλε δεν βοηθάς, ποιο τηλέφωνο έχεις το international; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 είναι σίγουρο ότι δεν έχει το 4αρι ; γιατί παίζει και να είσαι κατά 99% λάθος :) στο 3αρι μια χαρά έχω , για το 3s μια χαρά βλέπω βιντεάκια ότι έχει οπότε μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος ; (αν έχεις το 4αρι) και για το 4αρι prime βλέπω να έχει Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι έχω άδικο. Υποστηρίζει OTG και το 3 και το 4. Συγγνώμη για την λάθος απάντηση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι έχω άδικο. Υποστηρίζει OTG και το 3 και το 4. Συγγνώμη για την λάθος απάντηση :( Ναι έχει το δικό μου 3s, απλός δεν υποστηρίζει NTFS. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ναι έχει το δικό μου 3s, απλός δεν υποστηρίζει NTFS. υπαρχουν εφαρμογές στο play store για το ntfs. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Σας παρακαλώ βοήθεια..... Όταν πάω να ανοίξω την συλλογή, ανοίγει για ένα δεύτερο και κλείνει.... Μου γράφει η συλλογή είναι απενεργοποιημένη και δεν χρειάζεται άδεια, κάτι τέτοιο γιατί κλείνει αμέσως.... Την βοήθεια σας. Και σε μένα έτσι ήταν και είδα και έπαθα να βρω τι θέλει. Έχει να κάνει με τα δικαιώματα των εφαρμογών. Πάνε Ρυθμίσεις/Άδειες/Άδειες και δώσε δικαιώματα στην συλλογή όπου την βρεις. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ναι έχει το δικό μου 3s, απλός δεν υποστηρίζει NTFS. το ntfs πάντα ήταν άλλο "πρόβλημα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 το ntfs πάντα ήταν άλλο "πρόβλημα" Μάλλον θέλει root και επειδή δουλεύει μια χαρά δεν θέλω να το ξεκλειδώσω φλασάρω κ.λ.π. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaki33 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 καλημερα παιδια ...καινουργια γενικα και με τα κινητα και με την τεχνολογια ....εκανα μια βλακεια και τωρα δεν ξρω τι να κανω ...εχω πελαγωσει....το θεμα μου ...αγορασα για πρωτη φορα μονη μου κινητο το red mi 3 s εβαλα μοτιβο γιατι εχω 2 κοριτσακια που ασχολουνται συνεχεια με την τεχνολογια και ειπα αυτο να το προστατευσω ...και ξεχασα το μοτιβο....δεν το βαζω καλα, δεν ξερω, το θεμα ειναι οτι μολις μου ειχε ερθει το ειχα μολις 3 ωρες!!! και τωρα δεν εχω κινητο ....υπαρχει καποιος να με βοηθησει? σας ευχαριστω εκ των προτερων... cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με την ταχυτητα download μεσω Wifi? Googlarontas το λιγο εχω δει οτι υπαρχει οντως θεματακι με τις ταχυτητες της συσκευης μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με την ταχυτητα download μεσω Wifi? Googlarontas το λιγο εχω δει οτι υπαρχει οντως θεματακι με τις ταχυτητες της συσκευης μας Τι εννοουμε προβλημα ακριβως? Στα γρηγορα που googlara καποιος παραπονιοτανε οτι επιανε μονο 72mb/s.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Στο ίδιο wifi το s7 να κατεβαζει με 5mb/sec απο play store, και το 3s με 40kb/sec... Για το ιδιο app κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitall Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 καλησπερα...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...ειμαι ασχετος με xiaomi αγορασε ενας φιλος αυτο το τηλ και με ρωτησε αν υπαρχει κανενα καλο Tempered Glass που να το εχει δοκιμασει... σας ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση... υ.γ σορρυ αλλα δεν εχω χρονο να καθισω να διαβασω και τις 82 σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts