thanospc Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Λογικά θα βγάλουν αργότερα και το πίσω καπάκι από το oneplus 3Τ στο ebay και θα έχει και το τζαμάκι απο ζαφείρι για την κάμερα...οπότε άνετα θα μπορούμε να το κουμπώσουμε στο 3. http://www.ebay.com/itm/New-Grey-Oneplus-Three-3-Battery-Door-Back-Cover-Case-SIM-Tray-/361836371842?hash=item543f20df82:g:x8MAAOSwA3dYNVpb Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Το οποίο τι σημαίνει? Ότι θα πάρει κατευθείαν nougat? Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Beta στο T θα ξεκινήσει αφού πάρει nougat Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παιδιά με nougat beta έχετε δει 4g+ εγώ μέχρι στιγμής μόνο 4g δεν ξέρω αν είναι καλά τα αποτελέσματα γιαννιτσων θεσσαλονικηhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161202/29e8338fcaa9534677d187cf2e0bd61d.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 ήμουν Θεσσαλονίκη πριν ένα μήνα, δεν είχα πουθενά 4g+, όταν γύρισα Τρίκαλα πέρασα την αναβάθμιση που είχε βγει και έχω παντού 4g+.δεν θυμάμαι από ποια αναβάθμιση και μετά ήταν όμως Sent from my ONEPLUS last week edition Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πολύ καλή δουλειά βλέπω στη beta της Nougat. Για χάρη της άφησα το Pixel σπίτι σήμερα και ξαναενεργοποιησα το Oneplus. Πολύ σωστό ram management (θέλει ακόμα δουλειά εκεί το pixel) και ...τέρμα τα γκαζια! (Πως έλεγε και μία ψυχή!) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Γιαννιτσων-Θεσσαλονίκη στο ύψος του σταθμού προχθές, με WIND 4G+. Τρέχω την Resurrection. Edited December 2, 2016 by giorgiosimeoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Εμένα η nougat δεν με άφηνε να προσθέσω apn για τα data και την έβγαλα. Επίσης είδα να ζορίζεται λίγο το κινητό σε σχέση με την MM. Θα περιμένω για update.. Αα και το adaway δεν έπαιζε.. Edited December 2, 2016 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παιδιά μια ερώτηση : Αν βάλω την beta την nougat θα αναβαθμιστεί σε stable μετά μόνο του η πρέπει να είμαι στην 3.2.8?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Γιαννιτσων-Θεσσαλονίκη στο ύψος του σταθμού προχθές, με WIND 4G+. Τρέχω την Resurrection. Άρα είναι θέμα της nougat δεν έχει ένδειξη 4g+ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Στην oneplus community γράφουν αυτά τα βήματα για καθαρή εγκατάσταση με TWRP Guys follow these steps to have a quality performance and do it step by step. You need twrp 3.0.2.1-28 Supersu SR5 zip file ROM zip full. 1. Backup everything onto your pc because here you are going to format data to f2fs... backup backup backup. 2.After backup reboot recovery>wipe>advanced wipe>select data>change file system>select f2fs>format. After its done your data partition will be f2fs 3.Now reboot recovery wipe everything and Copy rom zip, supersu sr5 zip and twrp 3.0.2.1-28 img file to your internal storage using MTP. 4.Flash Rom zip. 5.Do not reboot, flash twrp img file. 6.Now reboot recovery, Mount>system 7.using twrp file manager delete some unneeded system apps which you can later download from playstore from system>apps 8. Now flash supersu sr5 zip. 9. Reboot. Now you are unencrypted and rooted too with all features working properly. 10.If you dont want to root then skip steps 6, 7, 8. ENJOY Εσεις αυτό κάνατε ; Εμενα παντως παραμένει ext4 μετά από αυτές τις οδηγίες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Άρα είναι θέμα της nougat δεν έχει ένδειξη 4g+ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι θέμα της nougat, εμένα εμφανίζεται. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πιστεύεις φίλε ότι φταίει η συσκευή μου; επειδή είναι το κινέζικο και λείπει η 800 δεν πιάνει 4g+ με cosmote Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πατρα κέντρο 4g+ wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ρε παιδιά πως γίνεται με wind να πιάνεται και στην Θεσσαλονίκη 4g+; το δικό μου κινητό δεν πιάνει και μόλις τώρα μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών wind και μου είπαν ότι "η wind δεν έχει 4g+" Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Πατρα κέντρο 4g+ wind Δεν φαίνεται το screenshot καλά σου δείχνει το σήμα 4g+; είσαι με beta 8 nougat; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Δεν φαίνεται το screenshot καλά σου δείχνει το σήμα 4g+; είσαι με beta 8 nougat; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Stok 3.5.3 op3t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Εμένα έγινε πάντως. Το data partition αλλάζει... Εμενα παντως παραμένει ext4 μετά από αυτές τις οδηγίες Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Stok 3.5.3 op3t Άρα φιλε δεν είσαι με nougat γιατί είδα και στα forum της oneplus ότι με nougat δεν εμφανίζεται το 4g+ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ναι δεν έχω nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Καλημέρα. Το λινκ της beta nougat το αφαίρεσαν. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να γυρίσουμε σε stock , από nougat με twrp? Δεν με απασχολούν τα δεδομένα κλπ. Βρήκα τα παρακάτω. Δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω αν η σειρά ή οι οδηγοί θα το επαναφέρουν. 1. Downgrade σε MM http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/guide-downgrade-to-mm-flashing-ob8-t3511161 2. Flashing stock recovery on community builds. [/url]https://forums.oneplus.net/threads/guide-op3-flashing-stock-recovery-on-community-builds.476909/ Μέχρι και το βήμα 8, υποθέτω αν θες να παραμείνεις στην 3.2.6. Θεωρητικά δεν χρειάζεται το παρακάτω βήμα 3. Αλλιώς συνεχίζεις και βάζεις την 7 και μετά πας στο βήμα 3. Ή βάζεις την 8 (Nougat) και παραμένεις Nougat με stock recovery και ανοίγεις κλήση στο support της OP να στο επαναφέρει στην official. 3. Unroot & go back completely to stock, ως τελευταίο βήμα. https://forums.oneplus.net/threads/guide-how-to-unroot-your-oneplus-3-and-go-back-completely-to-stock.456232/ Edited December 3, 2016 by hotfixus Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Καλημέρα. Το λινκ της beta nougat το αφαίρεσαν. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να γυρίσουμε σε stock , από nougat με twrp? Δεν με απασχολούν τα δεδομένα κλπ. Βρήκα τα παρακάτω. Δεν τα έχω δοκιμάσει. 1. Downgrade σε MM http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/guide-downgrade-to-mm-flashing-ob8-t3511161 2. Flashing stock recovery on community builds. [url=https://forums.oneplus.net/threads/guide-op3-flashing-stock-recovery-on-community-builds.476909/][/url]https://forums.oneplus.net/threads/guide-op3-flashing-stock-recovery-on-community-builds.476909/ Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα Data. Wipe dalvik, cache, data, system. Flash τη rom και supersu (αν θες ρουτ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα Data. Wipe dalvik, cache, data, system. Flash τη rom και supersu (αν θες ρουτ) Το ξέρεις ότι παίζει με αυτό τον τρόπο; Τα partitions είναι σε ext4 ακόμα. Φοβάμαι μην τουβλιάσει. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Νομίζω ότι τονιζαν παντού ότι δεν γίνεται downgrade. Μόνο αν μιλήσεις και καλά με support για να στο κάνουν αυτοί με remote access. Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Εγώ έτσι το έκανα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Και μετα απο την beta nougat θα έρθει με ota η stable nougat αν την εχεις βαλει?? Νομίζω ότι τονιζαν παντού ότι δεν γίνεται downgrade. Μόνο αν μιλήσεις και καλά με support για να στο κάνουν αυτοί με remote access. Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες Sent from 1+3 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts