Jump to content

giorgiosimeoni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgiosimeoni

  1. 1/8 είχα κάνει προπαραγγελία και το έλαβα στις 11/08
  2. Περιμένω αύριο παραλαβή με γενική ταχυδρομική, όπως είπε ο msarig, με μηνυμα στο κινητό και tracking number
  3. Παρέλαβα και γω χθες την σιμ και περιμένω να ενεργοποιηθεί. Ψάχνω να βρω 4G usb stick έστω μεταχειρισμένο, υπάρχει κάποιος του οποίου του περισσεύει κανένα σε λογική τιμή; pm με if possible
  4. Σχετικά με την γλώσσα, όντως μου ήρθε με μια έκδοση η όποια είχε ελληνικά, τραγικά ελληνικά. Το "About" στα settings το είχαν μεταφρασμένο "Για". Δεν την κράτησα... Τέλος πάντων, είναι για άλλον το κινητό και διστάζω να περάσω cm13, ελπίζω να διευθετηθεί κάπως το θέμα αυτό σε μελλοντικές εκδόσεις :(
  5. Ειναι απιθανοι αυτοι οι κινεζοι...μεχρι στιγμης μπορει να εχω αγορασει καμια 10αρια κινεζικα κινητα για γνωστους και δεν μου εχει ξανατυχει να λειπει η ελληνικη γλωσσα -ιδιως απο 6.0.1. Υποθετω πως η nougat θα εχει...
  6. Καλημερα και απο μενα, παρελαβα εχθες το κινητο και περασα και τις δυο ρομ που εχουν προαναφερθει. Σε καμια ομως δεν βλεπω να υπαρχει η ελληνικη γλωσσα για το μενου. Υπαρχει καποια λυση;
  7. giorgiosimeoni

    Nova 4G

    Θεσσαλονικη περιοχη Σταθμου-Γιαννιτσων με 4G+
  8. Πολυ πιθανο να το εχουν σε πιλοτικο προγραμμα το οποιο δεν γνωριζουν ολοι οι υπολληλοι (ολοι εχουμε πεσει σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ τους οποιους τους υποδεικνυουμε λεπτομερειες). Παντως λιγο πιο κατω απο το σημειο που εκανα το τεστ πιανω 4G γυρω στα 35mbps, αν βρω το screenshot απο το speedtest θα το ανεβασω. Και γενικοτερα απ'οσο γνωριζω, οι 4G ταχυτητες της Wind εκει κυμαινονται. Αρα ναι, μιλαμε για 4G+. Επισης παρατηρησα πως 4G+ πιανει σε μικρη ακτινα απο το σημειο του τεστ. Σχετικα με τον φιλο ο οποιος εχει την κινεζικη εκδοση μαλλον θα ειναι θεμα της 800αρας μπαντας.
  9. Γιαννιτσων-Θεσσαλονίκη στο ύψος του σταθμού προχθές, με WIND 4G+. Τρέχω την Resurrection.
  10. Tempered glass και Nillkin hard case μόλις βγει από το κουτί και αφαιρεθεί η εργοστασιακή μεμβράνη :)
  11. μπρίκαρε= τελείωσε, είδε τα ραδίκια ανάποδα, καθάρισε, πως το λένε. Σου είναι τόσο χρήσιμο όσο ένα τούβλο (μπρίκαρε εκ του brick). Στην περίπτωση σου μπορεί να κράσαρε, κόλλησε, πάγωσε.
  12. Κατανοω την θεση σου ομως ασχετο δεν με λες, πρεπει να σεβαστεις την αποψη μου, δεν ειχα κανενα wakelock και καμια απολυτως απωλεια τετοιου ειδους. Με το ζορι μου εβγαζε 3 ωρες SOT.
  13. Αντικειμενικα παντως μιλωντας για μπαταρια, το κινητο εχει θεμα. Εχοντας αλλαξει πολλα κινητα τα τελευταια χρονια μπορω να πω πως πρωτη φορα αναγκαζομαι να κυκλοφορω με powerbank στην τσαντα μου. Το πουλαω και γω πολυ κοντα στην τιμη που το αγορασα και παω για Zuk Z1. Ισως φταιει η mediatek που δεν δινει τον κωδικα του kernel για να ασχοληθουν λιγο σοβαρα μαζι του οι developers. Επισης ολοι ξερουμε πως βασει επεξεργαστη οι δυνατοτητες του κινητου ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες που προσφερει αυτη τη στιγμη, σαν να κρατας ενα αγριμι στο κλουβι του με λιγα λογια. Επιστρεφω πανευτυχης σε qualcomm, καλη συνεχεια σε ολους.
  14. αν κανένας ποτέ παγώσει κατά λάθος το default launcher και δεν υπάρχει άλλο εγκατεστημενο, πολύ απλά μπαίνεις στο google play από το pc μέσω browser, διαλέγεις ένα άλλο launcher από τα χιλιάδες και εγκαθίσταται άμεσα (βασικη προϋπόθεση να έχει ίντερνετ το κινητο!)
  15. τίποτα απολύτως, για μένα είναι must για κάθε αναβάθμιση
  16. Έχω δύο συσκευές TDD εδώ και κανένα 2μηνο και επιβεβαιώνω πως όλα δουλεύουν ρολοϊ, πιάνω 4G με WIND μέσα στην Θεσσαλονίκη άψογα. Σημαντικό είναι να κάνετε ΚΑΙ system wipe όταν αναβαθμίζετε με τις εβδομαδιαίες rom, μόνο καλό θα σας κάνει. (προσωπική άποψη)
  17. Δουλεύει σωστά το cpu no frills; παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει το kernel auditor αλλά δεν κρατούσε τις ρυθμίσεις.
  18. Έχεις δίκιο, μου ξέφυγε όταν διάβαζα το thread της, άλλαξα θέση τις δύο κάρτες και έκανα την δουλειά μου. Τα bugs που έχει δεν με ενοχλούν καθόλου, από χθες βράδυ την τρέχω και είμαι ευχαριστημένος, δεν με έχει ενοχλήσει κάτι.
  19. Φαίνεται αρκετά smooth και διάβασα θετικότατα σχόλια απλά μόλις την έβαλα και είδα πως δεν υποστηρίζει 4G, την έβγαλα.
  20. Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση. Εχοντας φλαρασει εκατονταδες φορες, θελω να επιστησω την προσοχη στα wipes. Πολλοι developers προτεινουν και επιμενουν στα πολλαπλα wipes. Συγκεκριμενα στο Oneplus ελεγαν μεχρι και 5 φορες συνεχομενα την ιδια διαδικασια. Απο συνηθεια και μονο το κανω σε ολα μου τα κινητα πριν φλασαρω νεα rom και μονο καλο μου κανει πιστευω. Ειτε system, ειτε data, ειτε dalvik, ειτε cache, το κανω τουλαχιστον τρεις φορες στο καθε ενα. Αλλωστε δεν ειναι cwm για να ειναι και ενοχλητικο. Με TWRP ειναι πανευκολο.
  21. Και σε μενα λυθηκε το θεμα με το wifi, καπου διαβασα πως τελικα ηταν θεμα modem?
  22. Εδω και κανενα μηνα ημουν ετοιμος να πουλησω το κινητο λογω μπαταριας. Προερχομενος απο OPO με AOSP (6+ SOT με heavy use), κοντεψα να σαλταρω με το κινητακι μας :) Θα ηθελα να προτεινω, σε οσους εχουν θεμα με την μπαταρια, να δοκιμασουν το εξης. Να κατεβασουν το AUTOMATE απο το play store, να κανουν search στο community με keyword "REDMI" και να βρουν το script για το κινητο μας με τον τιτλο ΝΟ TOUCHBOOST. Με calibration και καλη φορτιση ειμαι 70% και 1:45 SOT, θα το παρακολουθησω και θελω να πιστευω πως θα με βγαλει τουλαχιστον ενα 5ωρο SOT.
  23. Καπου πηρε το ματι μου πως στην multi 5.11.5 (φανταζομαι ισχυει και για την ελληνικη), διορθωθηκε το γνωστο θεμα με το touchboost (3 cores, 1.2GHz), πραγμα που ευελπιστουμε θα βελτιωσει πολυ την μπαταρια. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει;
  24. Θελω να κανω μια παρατηρηση για την Deer. Ετρεξα και τις τρεις εκδοσεις στις οποιες αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα το οποιο ανεφερα στο xda αλλα απαντηση ακομα δεν πηρα. Βλεπω προβλημα στις ταχυτητες σε 4G (αναφερουν tweaks σε 3G/4G στην περιγραφη). Με τις ελληνικες για παραδειγμα πιανω στην Θεσσαλονικη download speed με 4G της Wind max 30mbps. Με ολες τις Deer πανω απο 6mbps δεν μπορεσα να κατεβασω. Τεσταρισμενο σε διαφορετικες μερες, σε ιδια σημεια, με διαφορετικες rom.
  25. Επιτελους ευχαριστα νεα για το κινητακι μας :D Helio x10 Kernel Source Code Released!!!!!!
×
×
  • Create New...