Delijohn Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Όχι κ μαγικό ! Εγώ παρατηρώ ότι στα 60fps πέφτει ή φωτεινότητα και τρεμοπαιζει στο focus ! Και ο ήχος δε με ικανοποίησε ! Της οθόνης ή του βίντεο; Τι να σου πω, εμένα είναι μια χαρά... ούτε το focus μου έκανε κόλπα.. ο ήχος δεν ξέρω, δεν έχω προσέξει, μήπως το κρατούσες κοντά στο μικρόφωνο; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Επειδή και γω είχα θέματα με Xposed παραθέτω τα βήματα που μέχρι στιγμής δεν συνάντησα θέμα ! 1 uninstall apk framework 2 install το xposed uninstaller μέσω twrp , όταν τελειώσει wipe cache/dalvik 3 reboot 4 κάνεις εγκατάσταση πάλι το apk framework !! ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ !! (Σημαντικό ) πατάς μόνο "done" 5 reboot σε twrp και install την τελευταία και σωστή έκδοση xposed 6 μόλις τελειώσει wipe cache/dalvik και reboot ! Ελπίζω να δουλέψει ! Εγώ πολλές φορές είχα πρόβλημα με την εγκατάσταση του αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν είχα θεμα στα τελευταία ! Λινκ δεν έχω να δώσω μιας και τα βήματα είναι δικός μ τρόπος ! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Της οθόνης ή του βίντεο; Τι να σου πω, εμένα είναι μια χαρά... ούτε το focus μου έκανε κόλπα.. ο ήχος δεν ξέρω, δεν έχω προσέξει, μήπως το κρατούσες κοντά στο μικρόφωνο; Του βίντεο ή φωτεινότητα έπεσε ! Το focus παρατηρώ από τα πλαϊνά κυρίως τρεμοπαιζει ! Για το μικρόφωνο θα τεσταρω ξανά ! Ερώτηση γτ στο πανοραμα δεν μας αφήνει να κρατάμε πλάγια ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Του βίντεο ή φωτεινότητα έπεσε ! Το focus παρατηρώ από τα πλαϊνά κυρίως τρεμοπαιζει ! Για το μικρόφωνο θα τεσταρω ξανά ! Ερώτηση γτ στο πανοραμα δεν μας αφήνει να κρατάμε πλάγια ? Θα προσπαθήσω κι εγώ αύριο να τραβήξω κάποιο video και θα σου πω. Στο panorama το'χα δει κι εγώ κι υποθέτω ότι απλά θέλει να εκμεταλλευτεί την μεγαλύτερη διάσταση σαν "κάθετη", αφού οριζόντια το πας όσο θες. Σαν να σου δίνει λίγο κέρδος στον κάθετο άξονα.. σαν λογική καλό είναι.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το xposed το έφτιαξα αλλά 60fps δεν τραβάει με τίποτα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το xposed το έφτιαξα αλλά 60fps δεν τραβάει με τίποτα 60fps είναι μόνο στην 3.5.2, όχι στην 3.2.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 θα περιμένουμε να έρθει και στην stable τότε. η διαχείριση της ραμ με την 3.2.6 είναι απίστευτη. με την rr είχα 2gb ελεύθερα και τώρα 3.5 χωρίς να κλείνει κάτι που έχω ανοιχτό. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 θα περιμένουμε να έρθει και στην stable τότε. η διαχείριση της ραμ με την 3.2.6 είναι απίστευτη. με την rr είχα 2gb ελεύθερα και τώρα 3.5 χωρίς να κλείνει κάτι που έχω ανοιχτό. Να σε ρωτησω έχετε εφαρμογή user feedback στην τελευταία έκδοση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Να σε ρωτησω έχετε εφαρμογή user feedback στην τελευταία έκδοση ? οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 3.2.6 full zip http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68743908&postcount=1 Τη δοκίμασε κανείς;εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τη δοκίμασε κανείς;εντυπώσεις; χθες το βράδυ την έβαλα... δεν βλέπω κάποιο θέμα μέχρι τώρα... βέβαια ούτε με την 3.2.4 είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τη δοκίμασε κανείς;εντυπώσεις; Όταν προτεινόμενο δίκτυο έχω LTE μου χάνονται κλήσεις. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Κατά τ'αλλα όλα καλά. Μπαταρία θα δούμε μετά από 3 φορτισεις. Με Ota την έβαλα Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Όταν προτεινόμενο δίκτυο έχω LTE μου χάνονται κλήσεις. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Κατά τ'αλλα όλα καλά. Μπαταρία θα δούμε μετά από 3 φορτισεις. Με Ota την έβαλα δεν έχω αυτό το θέμα... δοκίμασε να κάνεις ένα clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Όταν προτεινόμενο δίκτυο έχω LTE μου χάνονται κλήσεις. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Κατά τ'αλλα όλα καλά. Μπαταρία θα δούμε μετά από 3 φορτισεις. Με Ota την έβαλα Εδω ολα οκ απο χτες.. Στις προηγούμενες ρομ εχανα ξαφνικα το ιντερνετ,εβγαζε θαυμαστικο στο H πανω ή στο Lte.. Με τη τελευταία δεν το ξανακανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εδω ολα οκ απο χτες.. Στις προηγούμενες ρομ εχανα ξαφνικα το ιντερνετ,εβγαζε θαυμαστικο στο H πανω ή στο Lte.. Με τη τελευταία δεν το ξανακανε. Υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα περιοχής που βρίσκομαι? Γιατί γύρισα σπίτι από δουλειά και τώρα δεν μου χάνει κλήσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα περιοχής που βρίσκομαι? Γιατί γύρισα σπίτι από δουλειά και τώρα δεν μου χάνει κλήσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικά αν δεν βαριεστε καλό είναι όταν θέλουμε δεδομένα να έχουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή πχ 4g όταν δεν τα χρησιμοποιούμε όμως να το γυρνάνε στο 2g . Πιανεις καλύτερο σήμα ( δικιά μου εμπειρία και εκτίμηση ! ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 με την 3.2.6 ρουφάει μπαταρία το 4g κάτι που δεν γινόταν με RR. η RR κατεβαζε ραμ πολύ από την άλλη. αν και είμαι στην πρώτη φόρτιση ακόμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 3.2.6 χάνει συνέχεια το ίντερνετ με 3g. Σε φάση που θέλουν on/off τα data για να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 3.2.6 χάνει συνέχεια το ίντερνετ με 3g. Σε φάση που θέλουν on/off τα data για να παίξει. Εγω το ειχα αυτο με 3.2.5 Τωρα κομπλε.Και είμαι ολη μερα 3G 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Από το λίγο που δούλεψα 4g δεν είχα θέμα ούτε με χαμένες κλήσεις ούτε με αποσύνδεση.Μου λείπουν κάποιες ευκολίες των cm, όπως τα θέματα, η επιλογή για αυξανόμενη ένταση στο κουδούνισμα αλλά η τραγική διαχείριση της ραμ είναι σημαντικό θέμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επειδή δεν γίνεται οι μισοί να έχουν προβλήματα με την 3.2.6 και οι άλλοι μισοί να μην έχουν ενώ είναι η ίδια ρομ, εγώ πιστεύω ότι ίσως δεν έχουν πρόβλημα αυτοί που έκαναν καθαρή εγκατάσταση, και έχουν πρόβλημα αυτοί που την πέρασαν πάνω από την προηγούμενη έκδοση.. Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση από TWRP και δεν βλέπω τα θέματα που λέτε, εν τω μεταξύ είμαι οδηγός στο επάγγελμα που είμαι 8 ώρες στον δρόμο και ταυτόχρονα έχω ανοιχτό 4g και μιλάω συχνά στο τηλέφωνο για παραγγελίες κ.λ.π... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Από το λίγο που δούλεψα 4g δεν είχα θέμα ούτε με χαμένες κλήσεις ούτε με αποσύνδεση.Μου λείπουν κάποιες ευκολίες των cm, όπως τα θέματα, η επιλογή για αυξανόμενη ένταση στο κουδούνισμα αλλά η τραγική διαχείριση της ραμ είναι σημαντικό θέμα. Τί ακριβώς εννοείς με το "τραγική διαχείριση της RAM"; Πόση ελεύθερη είχες δηλαδή; Και αν είχες, αυτό είναι πρόβλημα; Από τη στιγμή που έχεις και άλλη μνήμη προς χρήση, αυτό δεν είναι καλό; Ή δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι; Εγώ πάντως είμαι συνεχώς με 2.9Gb ελεύθερα, και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επειδή δεν γίνεται οι μισοί να έχουν προβλήματα με την 3.2.6 και οι άλλοι μισοί να μην έχουν ενώ είναι η ίδια ρομ, εγώ πιστεύω ότι ίσως δεν έχουν πρόβλημα αυτοί που έκαναν καθαρή εγκατάσταση, και έχουν πρόβλημα αυτοί που την πέρασαν πάνω από την προηγούμενη έκδοση.. Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση από TWRP και δεν βλέπω τα θέματα που λέτε, εν τω μεταξύ είμαι οδηγός στο επάγγελμα που είμαι 8 ώρες στον δρόμο και ταυτόχρονα έχω ανοιχτό 4g και μιλάω συχνά στο τηλέφωνο για παραγγελίες κ.λ.π... Ούτε εγώ έχω πρόβλημα ήμουν με 3.2.4 που είχε γίνει με OTA με VPN Γερμανίας και δεν είχα πρόβλημα. Όπως και η 3.2.6 έγινε με τον ίδιο τρόπο και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Και έχω όλη μέρα ανοιχτό το 4G. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τί ακριβώς εννοείς με το "τραγική διαχείριση της RAM"; Πόση ελεύθερη είχες δηλαδή; Και αν είχες, αυτό είναι πρόβλημα; Από τη στιγμή που έχεις και άλλη μνήμη προς χρήση, αυτό δεν είναι καλό; Ή δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι; Εγώ πάντως είμαι συνεχώς με 2.9Gb ελεύθερα, και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk έχει περίπου 1 γιγα διαφορά με τις ίδιες εφαρμογές. μάλλον κάνει καλύτερη διαχείριση η αοσπ αφού κρατάει περισσότερα στην μνήμη. Βασικά δεν έχει καν νόημα αφού έχουμε ραμ να φάνε και οι κότες χαχαχα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Βασικά κάντε αυτό απο 32 που είναι 64 και δεν κλείνει τίποτα ποτέ οσες μερες και αν περασουν,οσες εφαρμογές και να ανοιξετε :) Βρίσκεται στο System-build prop https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160919/50adce6e432436ad8d48b8eea632548a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Βασικά κάντε αυτό απο 32 που είναι 64 και δεν κλείνει τίποτα ποτέ οσες μερες και αν περασουν,οσες εφαρμογές και να ανοιξετε :) Βρίσκεται στο System-build prop https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160919/50adce6e432436ad8d48b8eea632548a.jpg Ναι αλλά στο 64 τρώει περισσότερη μπαταρία ! Εγώ το έχω στο 50 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts