armonistas Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδια μονο με paypal γινεται με αντικαταβολη δε γινεται???γιατι δεν εζω paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αντικαταβολή όχι... Με paypal σίγουρα και δεν ξέρω μήπως μπορεί να περάσει κάποια πιστωτική/χρεωστικη κάρτα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armonistas Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αρα πρεπει να βγαλω μια paypal για να τελειωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αρα πρεπει να βγαλω μια paypal για να τελειωνω paypal ή πιστωτική Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 σκεφτηκε κανεις να το παρει απο αγγλια αλλα μεσω forwad to me?οπως καναμε κ στο opo1 μεσω mailboxde,στην αγγλια υπαρχουν αμεσα κ τα 2 χρωματα ενω γερμανια αμεσα το χρυσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Estimated availability: Ships within 4 weeks και αγγλία και γερμανία το μαύρο και στις 2 χώρες.μόνο το χρυσό θα είναι άμεσα 5-8 μέρες υγ με ψήνει το χρυσό απο γερμανία, λέει 5 days shipping. Edited August 19, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Estimated availability: Ships within 4 weeks και αγγλία και γερμανία το μαύρο και στις 2 χώρες.μόνο το χρυσό θα είναι άμεσα 5-8 μέρες υγ με ψήνει το χρυσό απο γερμανία, λέει 5 days shipping. απο γερμανια το χρυσο αμεσα μεσω mailboxde. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) σε εμένα βγάζει ship in 5 days το χρυσό απο γερμανία.από ότι βλέπω με το mailboxde θέλει 5-6 working days με ups standard (19 ευρώ) + άλλες 5 που θα κάνει να το κάνουν shipping 11 μέρες, δηλαδή αν το παραγγείλω δευτέρα θα το έχω 5-7 σεπ στην καλύτερη. υγ ξέχασα να υπολογίσω ότι θα κάνει και μια βδομάδα αγγλία γερμανία.άρα πάμε μετά της 12-13 σεπ.ω καλά, δεν συμφέρει ούτε από άποψη χρόνου ούτε από χρήματος. Edited August 19, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 σε εμένα βγάζει ship in 5 days το χρυσό απο γερμανία.από ότι βλέπω με το mailboxde θέλει 5-6 working days με ups standard (19 ευρώ) + άλλες 5 που θα κάνει να το κάνουν shipping 11 μέρες, δηλαδή αν το παραγγείλω δευτέρα θα το έχω 5-7 σεπ στην καλύτερη. υγ ξέχασα να υπολογίσω ότι θα κάνει και μια βδομάδα αγγλία γερμανία.άρα πάμε μετά της 12-13 σεπ.ω καλά, δεν συμφέρει ούτε από άποψη χρόνου ούτε από χρήματος. δικιο εχεις,αλλα σκεψου κ στις12/09 που θα ανοιξουν παλι οι αγορες,ποτε θα εχουμε παραλαβει?δεν νομιζω αμεσα,το κοβω για τελη σεπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλά ναι, και στις 12 να το παραγγείλουμε ποιος ξέρει πότε θα γίνει shipping με τόσες πολλές παραγγελίες, θα γίνει χαμός πάλι και το κόβω για Οκτώβρη να το παραλάβουμε.το θέμα είναι πως είμαι ήδη μιάμιση εβδομάδα χωρίς κινητό με το g3 στο σερβις και δεν ξέρω καν αν θα το επισκευάσουν.σε περίπτωση που δεν το κάνουν δεν έχω και τόση πολυτέλεια να περιμένω. δυστυχώς το smartphone είναι εργαλείο πλέον και ας μην το καταλαβαίνουν μερικοί. αξίζει το mailboxde όμως, είναι αξιόπιστο ή θα ψάχνουμε το κινητό? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 αξίζει το mailboxde όμως, είναι αξιόπιστο ή θα ψάχνουμε το κινητό? Προ 2ετίας (και δεν νομίζω να άλλαξε κάτι) ήταν κορυφαίο και η μοναδική λύση (τότε) για να αγοράσουμε το OnePlus One από Αγγλία...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μάλλον θα το δοκιμάσω και ας δώσω 20 ευρώ παραπάνω, από το να είμαι χωρίς κινητό... ας γράψει κάποιος αναλυτικά λίγο τι παίζει με αυτό να ξέρουμε και εμείς. υπάρχουν 2 λύσεις, από αγγλία θα το κάνουν shipping σε 8 μέρες αλλά θα είναι στο forward2me σε 2 μέρες υποθέτω αφού είναι στην αγγλία, μετά έχω επιλογή να το έχω σε 1 εργάσιμη με 25 ευρώ. αν το στείλουν στην γερμανία θα το στείλουν σε 5 μέρες, άλλες τόσες να πάει γερμανία και άλλες τόσες να έρθει εδώ. έχω την εντύπωση πως το να πάει αγγλία στο forward2me είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Όταν ξανανοιξουν οι παραγγελίες θα υπάρχει σίγουρα διαθέσιμο οπότε θα γίνει shipped σε 1-2 εργάσιμες Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 το βλεπω πολύ δύσκολο αυτό.θα γίνουν μαζικές παραγγελίες οπότε πάλι θα καθυστερούν και δεν μπορώ να το ρισκάρω να περιμένω τόσο.με το forward2me σε 11-12 μέρες θα το έχω, το πολύ μέχρι 5 σεπ. γλιτώνω 2 βδομάδες Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) εντιτ το παρήγγειλα σε λευκο-χρυσο μέσω mailboxde και περιμένω.κάπου 5/9 υπολογίζω. Edited August 22, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πριν λιγο αλλαξε η κατασταση σε Processing ....αντε να χαρούμε λιγο παραγγελία στις 4/8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 πότε σου έγραφε ότι θα το στείλουν? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τωρα που το λες 26 ηταν και εγινε 24 η παραλαβη δεν αλλαξε 31 εμεινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ε εντάξει μετά, νωρίτερα στο έστειλαν.εμένα είναι για την πέμπτη να φύγει από εκεί για να πάει γερμανία, μετά είναι εύκολο, στο φτερό θα έρθει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μακάρι το περιμενω πως και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Λεω κ εγω να βαλω παραγγελεια το μαυρο απο γερμανια,μου γραφει παραδοση 15 σεπτ,στο mailboxde,λετε να σταλει νωριτερα?υπαρχει σε στοκ στο γερμανικο σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν ξέρω φιλε μου αλλα στο forum στο επίσημο σαιτ οι ολλανδοι και γερμανοι πανηγυριζουν για μαζικά Processing και αλλαγες στις ημερομηνιες μαλλον ηρθε καινουργιο αποθεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 απο γερμανια μου γραφει παραδωσει στο Mailboxde 15 σεπτεμβριου + 5 ημερες για ελλαδα,δεν ξερω τι να κανω...λετε να το στειλουν νωριτερα?ειναι παντως σε στοκ στο γερμανικο σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 πολύ είναι, 12 ανοίγουν κανονικά, για ποιο λόγο να μπεις σε τέτοια διαδικασία και να πληρώσεις και έξτρα.η περίμενε όταν ανοίξουν ξανα ή πάρε το λευκό.εγώ πάντως με το λευκό-χρυσο έπαθα πλάκα, παρόλο που στην αρχή δεν είχα σκοπό να το πάρω όταν το είδα σε μερικά βιντεο μου άρεσε περισσότερο από το μαύρο μπροστά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τελικα το στειλανε σημερα το πρωι ...ηρθε το mail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts