Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμεν ακομα τιποτα . απο 16 του μηνος με to γρηγορο και το δεμα δεν εχει φυγει ακομα.

Είσαι γκαντέμης εγώ 17 παρήγγειλα 21 έφυγε 23 παρέλαβα

send from my cave using smoke signals

εμεν ακομα τιποτα . απο 16 του μηνος με to γρηγορο και το δεμα δεν εχει φυγει ακομα.

Γιατί δεν επικοινωνείς με την oneplus να ρωτήσεις τι έγινε.Το πως δεν το ξέρω ρώτησα και σε παλιότερο ποστ πως μπορώ να επικοινωνήσω (εκτός από το live chat που δεν δουλεύει συνέχει) π.χ κάποιο mail αλλά δεν μου απάντησε κανείς.

Παρέλαβα το OP3 πριν 2 μέρες και μέχρι στιγμής ομολογώ ότι είναι εξαιρετικό. Ερχόμενος από ένα Samsung Galaxy S4 (με Android 5.0.1) ήθελα να ρωτήσω:

1. υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα SMS στο OP3?

2. γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το αντίστοιχο του "S Memo" των Samsung Galaxy στο OP3 και πως μπορούν να μεταφερθούν και τα memos?

Ευχαριστώ

Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως το στειλαν σε λαθος διευθυνση. θα μου επιστρεψουν τα λεφτα για το εξπρες και θα το στειλουν οσο πιο γρηγορα μπορουν.

Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως το στειλαν σε λαθος διευθυνση. θα μου επιστρεψουν τα λεφτα για το εξπρες και θα το στειλουν οσο πιο γρηγορα μπορουν.

Πως επικοινώνησες μαζί τους;;

για την κάμερα που λέτε ότι το βράδυ δεν βγάζει καλές, δεν είναι χάλια.σε διάφορα ριβιου που κοιτάζω είναι καλύτερη του nexus 6p που θεωρείται ένα από τα τοπ.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

για την κάμερα που λέτε ότι το βράδυ δεν βγάζει καλές, δεν είναι χάλια.σε διάφορα ριβιου που κοιτάζω είναι καλύτερη του nexus 6p που θεωρείται ένα από τα τοπ.

Ποια ριβιου?

Αυτα που σε αλλο thread(σ.σ. g5) λες οτι δεν τα σέβεσαι και τοσο & τα κατηγορείς(υποθετω με τις αναλογες αποδειξεις) ως πληρωμενα?

Στο op3 τι εγινε?

Αυτα εδω ειναι αδεκαστα ενω τα αλλα στημενα?

Φαινεται οτι εδω τα ριβιου τα κανουν αλλοι...

Χμμμμ

Δύσκολο μιας και η κάμερα το 1+ είναι αυτή του mate 8.

Κάτι σου τρώει την μπαταρία βαλε καποια εφαρμογή π.χ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm για να δεις τί είναι αυτο που σου κάνει την ζημιά.

Η παραγγελία μου κάνει τουρ στην Ευρώπη πίνει έναν καφέ σε κάθε χώρα και έρχεται :p

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/d068e6f9ebb032d4cdefa06d44c3b6ed.jpg

απο τη στιγμη που φτανει βουδαπεστη θελει 2 μερες για αθηνα...λογικα αυριο πρεπει να βρισκεται αθηνα!

απο τη στιγμη που φτανει βουδαπεστη θελει 2 μερες για αθηνα...λογικα αυριο πρεπει να βρισκεται αθηνα!

Σήμερα πήγε μια βόλτα απο BUDAPEST- HUNGARY :p

Μακάρι αύριο να φτάσει Αθήνα... :)

image.png

Σήμερα πήγε μια βόλτα απο BUDAPEST :p

Μακάρι αύριο να φτάσει Αθήνα... :)

image.png

αν πηγε σημερα βουδαπεστη δευτερα θα ειναι αθηνα....ειναι στανταρ το δρομολογιο της dhl.......μακαρι να εισαι τυχερος και να ερθει αυριο!

Μόλις ήρθε μήνυμα για παραλαβή αύριο μέχρι τέλος της ημέρας.

1 Παραλαβή αποστολής SZCZECIN - POLAND 12:49 σήμερα

θεωρώ ότι θα παραλάβω αύριο.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Παρέλαβα το OP3 πριν 2 μέρες και μέχρι στιγμής ομολογώ ότι είναι εξαιρετικό. Ερχόμενος από ένα Samsung Galaxy S4 (με Android 5.0.1) ήθελα να ρωτήσω:

1. υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα SMS στο OP3?

2. γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το αντίστοιχο του "S Memo" των Samsung Galaxy στο OP3 και πως μπορούν να μεταφερθούν και τα memos?

Ευχαριστώ

Για το 1, εγώ χρησιμοποιώ πάντα αυτό όταν αλλάζω συσκευή και δουλεύει μια χαρά.

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Ποια ριβιου?

Αυτα που σε αλλο thread(σ.σ. g5) λες οτι δεν τα σέβεσαι και τοσο & τα κατηγορείς(υποθετω με τις αναλογες αποδειξεις) ως πληρωμενα?

Στο op3 τι εγινε?

Αυτα εδω ειναι αδεκαστα ενω τα αλλα στημενα?

Φαινεται οτι εδω τα ριβιου τα κανουν αλλοι...

Χμμμμ

καταρχήν ας απαντούσες εκεί και όχι εδώ.παρότι δεν αφορά το νήμα εδώ αυτό που γράφεις θα σου απαντήσω.εκεί διαφώνησα με τα φανμπους που θάβανε το g5 και εδώ διαφωνώ ότι η κάμερα είναι κακή που σε καμία περίπτωση δεν είναι.δεν είναι στα επίπεδα v10 g5 s7 αλλά είναι πολύ καλή.

Δύσκολο μιας και η κάμερα το 1+ είναι αυτή του mate 8.

παίζουν πολλά πράγματα ρόλο πέρα από τον φακό, firmware, εφαρμογή της κάμερας.τα κινέζικα μια χαρά φακούς έχουν αλλά στην φωτογραφία χάνουν.δεν ξέρω μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά θα δούμε στην πορεία από τους χρήστες.

καταρχήν ας απαντούσες εκεί και όχι εδώ.παρότι δεν αφορά το νήμα εδώ αυτό που γράφεις θα σου απαντήσω.εκεί διαφώνησα με τα φανμπους που θάβανε το g5 και εδώ διαφωνώ ότι η κάμερα είναι κακή που σε καμία περίπτωση δεν είναι.δεν είναι στα επίπεδα v10 g5 s7 αλλά είναι πολύ καλή..

Δεν κατάλαβες(ή θελησες να μην καταλάβεις) τιποτα απο το προηγουμενο post μου & φυσικο επακολουθο ειναι η απαντηση σου να μην εχει σχεση με τα γραφομενα μου.

Για να το κανω πενηνταρακια λοιπον:

Πως γινεται για το g5 τα reviews να είναι αναξιοπιστα/πληρωμένα ή οτι αλλο θες & αρα αναξια να τα λαβουμε υπόψιν, αλλα στο op3 να επικαλεισαι τα review για να αποδειξεις την αξια της καμερας?

Αυτο σε ρωταω, δηλαδή: πως γινεται για τον ίδιο ανθρωπο τα review για το g5 να είναι αναξιοπιστα αλλα για το op3 να είναι αξιοπιστα?

Πιστεύω εγινα σαφής στο ερωτημα μου.

Δεν κατάλαβες(ή θελησες να μην καταλάβεις) τιποτα απο το προηγουμενο post μου & φυσικο επακολουθο ειναι η απαντηση σου να μην εχει σχεση με τα γραφομενα μου.

Για να το κανω πενηνταρακια λοιπον:

Πως γινεται για το g5 τα reviews να είναι αναξιοπιστα/πληρωμένα ή οτι αλλο θες & αρα αναξια να τα λαβουμε υπόψιν, αλλα στο op3 να επικαλεισαι τα review για να αποδειξεις την αξια της καμερας?

Αυτο σε ρωταω, δηλαδή: πως γινεται για τον ίδιο ανθρωπο τα review για το g5 να είναι αναξιοπιστα αλλα για το op3 να είναι αξιοπιστα?

Πιστεύω εγινα σαφής στο ερωτημα μου.

σου απάντησα ήδη ότι αυτό που έγραψα εκεί δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα εδώ.μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.είσαι και οφτοπικ.

σου απάντησα ήδη ότι αυτό που έγραψα εκεί δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα εδώ.μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.είσαι και οφτοπικ.

Φυσικα και δεν εχει σχεση, γιατι εκει λες τα αναποδα.

Οff topic???

Επειδη αναφέρω οτι σε αλλο thread υποστηρίζες τα αναποδα?

Χμμμμ, οτι δεν μας συμφέρει ειναι off topic...

Υ.γ. Η καμερα του op3 ειναι σουπερ γιατι το λενε τα αντικειμενικά review & το g5 δεν είναι χαλια αλλα σούπερ σε πεισμα των πληρωμένων review.

Υ.γ.2: Δεν δημιουργω καμια εντυπωση. Την αληθεια λεω απλα.

Φυσικα και δεν εχει σχεση, γιατι εκει λες τα αναποδα.

Οff topic???

Επειδη αναφέρω οτι σε αλλο thread υποστηρίζες τα αναποδα?

Χμμμμ, οτι δεν μας συμφέρει ειναι off topic...

Υ.γ. Η καμερα του op3 ειναι σουπερ γιατι το λενε τα αντικειμενικά review & το g5 δεν είναι χαλια αλλα σούπερ σε πεισμα των πληρωμένων review.

Υ.γ.2: Δεν δημιουργω καμια εντυπωση. Την αληθεια λεω απλα.

δεν υποστηρίζω τα ανάποδα.εκεί λέω πως προτιμώ την γνώμη των χρηστών σε σχέση με τον εκάστοτε πληρωμένο ριβιούερ, btw δεν ανέβασε ποτέ το ριβιού αυτός που έκραζε, ούτε καν απάντησε απλά έκανε flame start, και εδώ απλά είπα ότι ένα ριβιου που είδα ότι δεν φαίνεται τόσο χάλια όσο λένε.ε ας ανεβάσει κάποιος φώτος να δούμε πόσο χάλια είναι και να συμφωνήσω και εγώ μαζί του.το ότι στο ριβιού φαίνεται καλή το είπα σαν απορία όχι να διαφωνήσω με αυτόν που το είπε.εξάλλου δεν έχω κανένα από τα 2 κινητά για να μπορώ να έχω άποψη.

το πρόβλημα σου ποιο είναι δεν καταλαβαίνω, αν είναι πληρωμένοι κάποιοι ή όχι?ε προφανώς κάποιοι ναι κάποιοι όχι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση.

ελπίζω να σε κάλυψα.

Υπενθυμίζω ότι για αγγελίες υπάρχει ανάλογη ενότητα buy&sell. Οπουδήποτε αλλού μέσα στο forum ανάλογες δημοσιεύσεις απαγορεύονται. Και για όσους δεν έχουν ανάλογη πρόσβαση ας ρίξουν μια ματιά εδώ: Σχολιασμός - Συχνές απορίες για το Buy and Sell

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

δεν υποστηρίζω τα ανάποδα.εκεί λέω πως προτιμώ την γνώμη των χρηστών σε σχέση με τον εκάστοτε πληρωμένο ριβιούερ, btw δεν ανέβασε ποτέ το ριβιού αυτός που έκραζε, ούτε καν απάντησε απλά έκανε flame start, και εδώ απλά είπα ότι ένα ριβιου που είδα ότι δεν φαίνεται τόσο χάλια όσο λένε.ε ας ανεβάσει κάποιος φώτος να δούμε πόσο χάλια είναι και να συμφωνήσω και εγώ μαζί του.το ότι στο ριβιού φαίνεται καλή το είπα σαν απορία όχι να διαφωνήσω με αυτόν που το είπε.εξάλλου δεν έχω κανένα από τα 2 κινητά για να μπορώ να έχω άποψη.

το πρόβλημα σου ποιο είναι δεν καταλαβαίνω, αν είναι πληρωμένοι κάποιοι ή όχι?ε προφανώς κάποιοι ναι κάποιοι όχι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση.

ελπίζω να σε κάλυψα.

Ξεκαθαρα οχι, είναι εμφανες οτι κρίνεις τα ανάλογα review κατά πως σε συμφερει, αλλα πλεον δεν εχει και περαιτέρω αξία να το συζητάμε. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε τι ήθελα να πω.

Οσο για την κάμερα, το βαθμό που της αξίζει αυτόν θα πάρει. Αν είναι καλή δεν θα θαφτεί, αν δεν είναι ειναι θα δεχτεί την ανάλογη κριτική.

Σ' αυτό το κομμάτι, οι απλοι καθημερινοί χρηστες του φόρουμ κανουν πολυ καλή δουλειά, σπανια συσκευή εχει λάβει κριτικές διαφορετικές απ' αυτές που δικαιούται. (Μιλάω συνολικά)

Ξεκαθαρα οχι, είναι εμφανες οτι κρίνεις τα ανάλογα review κατά πως σε συμφερει, αλλα πλεον δεν εχει και περαιτέρω αξία να το συζητάμε. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε τι ήθελα να πω.

ξεκάθαρα ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και λες άλλα από αυτά που λέω και δεν θες να καταλάβεις

Οσο για την κάμερα, το βαθμό που της αξίζει αυτόν θα πάρει. Αν είναι καλή δεν θα θαφτεί, αν δεν είναι ειναι θα δεχτεί την ανάλογη κριτική.

Σ' αυτό το κομμάτι, οι απλοι καθημερινοί χρηστες του φόρουμ κανουν πολυ καλή δουλειά, σπανια συσκευή εχει λάβει κριτικές διαφορετικές απ' αυτές που δικαιούται. (Μιλάω συνολικά)

ε ναι δεν διαφώνησα σε αυτό.

ξεκάθαρα ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και λες άλλα από αυτά που λέω και δεν θες να καταλάβεις

Το ξεκάθαρο ή μάλλον το εμφανές ειναι άλλο.

Τωρα το οτι ενω κάποιος παρουσιάζει ένα αδιαμφισβητητο γεγονός, τελικά αυτο μεταφράζεται(ή ορθοτερα συμφερει να μεταφράζεται) ως "προσπάθεια δημιουργιας εντυπώσεων" , με αφηνει αδιάφορο, δικαιωμα σου να το λες οπως θες. Φυσικά δεν σημαίνει ότι ισχύει.(κάθε άλλο)