giannis_lo Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 https://forums.oneplus.net/threads/guide-mega-unbrick-guide-for-a-hard-bricked-oneplus-3.452634/ Ακολούθησε τον παραπάνω οδηγό και κυρίως την δεύτερη μέθοδο...Θα σου επαναφέρει το κινητό έτσι όπως ηταν ακριβώς όταν ανοίχτηκε. Μη το ψάχνεις και κάνεις άλλα πράγματα. Σε ευχαριστω πολυ! Η 2η μεθοδος δουλεψε αψογα και με τη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Έβαλα 3.2.8 από Καναδά. Ως τώρα είδα τεράστια διαφορά στην απόκριση που είχε όταν το συνδέω στον υπολογιστή και διαβάζει την μνήμη του κινητου και 99% είδα τεράστια διαφορά στην καθαροτητα και στην διαύγεια των φωτογραφιών. Βίντεο 60frames δεν είδα ακόμα να πω. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώθηκε αισθητά η κάμερα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μετά από καμποση χρήση το νιώθω πιο γρήγορο πιο σβελτο. Η καμερα δε, άλλη κάμερα. Τρομερή δουλειά Edited November 25, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ίδιο σεταπ, indoor χρηση, χωρίς δεδομένα, μόνο wifi. [ATTACH]66290[/ATTACH][ATTACH]66291[/ATTACH] Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ίδιο σεταπ, indoor χρηση, χωρίς δεδομένα, μόνο wifi. [ATTACH]66290[/ATTACH][ATTACH]66291[/ATTACH] Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk με τι ρυθμίσεις και με ποια ρομ; εγω με το ζορι 6 ωρες σοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κι εγώ με vpn (Canada) πέρασα το update. Άντε να δούμε τι κάνανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Snap 821(2,4) vs 820(2,1) ειναι ενα overclock τις cpu.καμια διαφορα δεν υπαρχει και ουτε θα το καταλαβετε!για εμενα κακως που εβγαλε το 3t.ριχνει με λιγα λογια το καλο 3! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Κάποιος που έχει δοκιμάσει tempered glass για το τηλέφωνο ,κανονικό και curved, μπορεί να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 με τι ρυθμίσεις και με ποια ρομ; εγω με το ζορι 6 ωρες σοτ community build open beta 7, elementalx kernel, hawkpeper profile και grenify.όλα ανοιχτά από συχρονισμούς και τοποθεσία, καιρός update συνέχεια, 5 mail κλπ κλπ. κάτω από 6 δεν βλέπω ποτέ ακόμα και με δεδομένα συνέχεια. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Έχει bug η 3.2.8. Όταν το κλείσεις και το ξανανοιξεις το τηλέφωνο είναι στο αθόρυβο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Επίσης το pug που αν χάσει για λίγο το gps δεν το ξαναβρισκει μετά συνεχίζει να υπάρχει στην 3.2.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Έχει bug η 3.2.8. Όταν το κλείσεις και το ξανανοιξεις το τηλέφωνο είναι στο αθόρυβο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Όχι σε έμενα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο,η ένταση είναι εκεί που την άφησα πριν κάνω επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εμένα δεν συνέβαινε και συμβαίνει τώρα με την 3.2.8 αντε βγάλε άκρη Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Έχει bug η 3.2.8. Όταν το κλείσεις και το ξανανοιξεις το τηλέφωνο είναι στο αθόρυβο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Άκυρο το δοκίμασα πριν λίγο δύο τρεις φορές δεν το ξανά έκανε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ρε παιδια λυστε μου μία απορια . Απορια προστασια οθονης τι κανατε?εχετε κατι να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ρε παιδια λυστε μου μία απορια . Απορια προστασια οθονης τι κανατε?εχετε κατι να προτεινετε? Εγώ μετα απο 2 αποτυχημένες αγορές σε Τζαμάκια το εχω γυμνο ...άτιμο πράμα το 2.5d Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Μαμά curved ή τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Μαμά curved ή τίποτα.. Ξες αν τι μαμα curved συνεργαζεται με spigen rugged armor ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ξες αν τι μαμα curved συνεργαζεται με spigen rugged armor ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=69512607 Δες εδώ. Δεν ξέρω.. Μάλλον όχι όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ρε παιδια λυστε μου μία απορια . Απορια προστασια οθονης τι κανατε?εχετε κατι να προτεινετε? Εγώ έχω για θήκη Nillkin Nature Tpu Case μαζι με ένα πουγκι χωρίς Tempered Glass. Απλά προσέχω πολύ όταν το βγάζω από το πουγκι. Το μόνο μειονέκτημα είναι όταν είμαι έξω χρειάζομαι 2 χέρια για να απαντήσω μια κλήση. Αλλά χαίρομαι το κινητό!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Είμαι ανάμεσα στο OP3 και το Axon 7. Επειδή είναι 200+ σελίδες το νήμα και να με συγχωρείτε που δε προλαβαίνω να το διαβάσω όλο να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια. Βλέπω οτι απο αύριο θα είναι διαθέσιμο το αναβαθμισμένο OP3T.. πώς γίνεται η διαδικασία αγοράς, θα "προλάβω" η θα πάει out of stock απευθείας? Πόσο καιρό κάνει να έρθει, τι εγγύηση έχει, απαραίτητα αξεσουάρ με την αγορά κατά τη γνώμη σας? Η rom out of the box είναι κομπλέ ή θέλει tweaks για ελληνικά κτλ ? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edited November 27, 2016 by FLOOFLIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ρε παιδια λυστε μου μία απορια . Απορια προστασια οθονης τι κανατε?εχετε κατι να προτεινετε? Εγώ κράτησα αυτό που είχε εγκατεστημένο. Ψιλόλαλακια αλλά δεν με απασχολεί. Από όσο έχω διαβάσει εδώ τζάμι καλό δεν υπάρχει όλο πρόβλημα βγάζει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι ανάμεσα στο OP3 και το Axon 7. Επειδή είναι 200+ σελίδες το νήμα και να με συγχωρείτε που σε προλαβαίνω να το διαβάσω όλο να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια. Βλέπω οτι απο αύριο θα είναι διαθέσιμο το αναβαθμισμένο OP3T.. πώς γίνεται η διαδικασία αγοράς, θα "προλάβω" η θα πάει out of stock απευθείας? Πόσο καιρό κάνει να έρθει, τι εγγύηση έχει, απαραίτητα αξεσουάρ με την αγορά κατά τη γνώμη σας? Η rom out of the box είναι κομπλέ ή θέλει tweaks για ελληνικά κτλ ? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Αγοράζεις απευθείας από Μαμά Ευρώπη . Εγγύηση κανονικά και η ρομ είναι υπέρ πλήρης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Είμαι ανάμεσα στο OP3 και το Axon 7. Επειδή είναι 200+ σελίδες το νήμα και να με συγχωρείτε που δε προλαβαίνω να το διαβάσω όλο να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια. Βλέπω οτι απο αύριο θα είναι διαθέσιμο το αναβαθμισμένο OP3T.. πώς γίνεται η διαδικασία αγοράς, θα "προλάβω" η θα πάει out of stock απευθείας? Πόσο καιρό κάνει να έρθει, τι εγγύηση έχει, απαραίτητα αξεσουάρ με την αγορά κατά τη γνώμη σας? Η rom out of the box είναι κομπλέ ή θέλει tweaks για ελληνικά κτλ ? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Εγώ έχω το axon 7 και θα πάρω σήμερα το 3τ. Απογοήτευση από το axon 7, μπορεί με αναβαθμίσεις να στρώσει αλλά δεν περιμένω. Τώρα πόσοι θα πέσουν να το αγοράσουν άγνωστο. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 αισθητή βελτίωση μπαταρίας με 3.2.8 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 αισθητή βελτίωση μπαταρίας με 3.2.8 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί στη 3.2.8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Λειτουργεί σε εμένα μια χαρά και στη 3.2.7 δεν είχα πρόβλημα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts