alex_gate_7 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αρη το ίδιο μου είπαν και μένα γιατί μου έκανε εντύπωση πως Δευτέρα μεσημέρι και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα το στάτους.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εμενα αναχωρησε σημερα μεσημέρι αλλα με dhl ( και όχι ups)απο Βουδαπεστη...οποτε κ γω διημερο οδικως να υπολογιζω; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εμενα αναχωρησε σημερα μεσημέρι αλλα με dhl ( και όχι ups)απο Βουδαπεστη...οποτε κ γω διημερο οδικως να υπολογιζω; Κι εμένα σήμερα εφυγε από Βουδαπέστη. Λοιπόν,πήρα DHL για να τους πω να μη μου το παραδόσουν αλλά να το παραλάβω εγώ από το κατάστημα και μου είπαν ότι Τετάρτη θα φτάσει Αθήνα και ίσως και την ίδια μέρα να είναι ετοιμοπαράδωτο.Αλλιώς την Πέμπτη :D:D:D Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ξέρει κανείς αν το τηλέφωνο είναι 4G+; Μου άναψε τέτοιο σήμα σήμερα! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ξέρει κανείς αν το τηλέφωνο είναι 4G+; Μου άναψε τέτοιο σήμα σήμερα! Στην Wikipedia λεει οτι είναι... (το λένε LTE advanced - συνώνυμο του 4G+) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αρη το ίδιο μου είπαν και μένα γιατί μου έκανε εντύπωση πως Δευτέρα μεσημέρι και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα το στάτους.... Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ ! Λίγη υπομονή ακόμα . Αύριο το αργότερο μεθαύριο θα το έχουμε το τούμπανο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εμένα ξεκίνησε Τρίτη, Πέμπτη έφυγε απο Ουγγαρία σήμερα είναι Αθήνα και αύριο παραλαμβάνω απο Speedex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Επίσης μιας και βλέπω πως το περιμένουν πολλοί. Στο επίσημο φόρουμ χρήστες προτείνουν να σεταρουμε την συσκευή σαν New device και όχι μέσω sync . Αλλιώς μπορεί να βγουν bugs και να μην σεταριστει σωστά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Στην Wikipedia λεει οτι είναι... (το λένε LTE advanced - συνώνυμο του 4G+) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160718/22efc8493fccb7f85cc45ec4b733789a.jpg send from my cave using smoke signals ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης μιας και βλέπω πως το περιμένουν πολλοί. Στο επίσημο φόρουμ χρήστες προτείνουν να σεταρουμε την συσκευή σαν New device και όχι μέσω sync . Αλλιώς μπορεί να βγουν bugs και να μην σεταριστει σωστά . Ενα δίκιο το έχουν ...Προσωπικά έτσι εκανα το δικό μου send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εγώ δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα για την λευκη έκδοση η να πάω κατευθείαν σε μαύρο ! Αν ήξερα αν η λευκη έκδοση θα είναι πιο ακριβή η το ίδιο στην τιμή με το μαύρο να πήγαινα στο μαύρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Τι θέλει να πει ο ποιητής με το screenshot? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160718/22efc8493fccb7f85cc45ec4b733789a.jpg Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εγώ δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα για την λευκη έκδοση η να πάω κατευθείαν σε μαύρο ! Αν ήξερα αν η λευκη έκδοση θα είναι πιο ακριβή η το ίδιο στην τιμή με το μαύρο να πήγαινα στο μαύρο Λευκή? Μαύρο? Μόνο για gold ξέρω ότι θα βγει εκτός της γρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Δίκιο έχεις εγώ αναφέρομαι στο πάνελ της οθόνης ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Α ναι το gold μπροστά είναι λευκό σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παιδιά παρηγγειλα το Σάββατο και σήμερα πριν λίγο μου έβγαλε Dispatched..τώρα πως πάει ή διαδικασία;θα περιμένω mail με tracking number?ή απλά περιμένω; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μόλις έρθει το mail ότι έφυγε πας στο site της oneplus στο live chat και με το order number ζητάς το tracking number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αλλο ενα ολοφρεσκο και πληρες, με ολα τα hot μοντελα των ημερων! :p https://www.youtube.com/watch?v=L7LKOALO8-A Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μήπως παρέλαβες; εντυπώσεις; χθες ήρθε αθήνα, λογικά αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παιδιά παρηγγειλα το Σάββατο και σήμερα πριν λίγο μου έβγαλε Dispatched..τώρα πως πάει ή διαδικασία;θα περιμένω mail με tracking number?ή απλά περιμένω; Εμένα το tracking number μου το έστειλε η Dhl με μήνυμα.Αν δεν σου το στείλουν το ζητάς απο το live chat της oneplus. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Σε όσους πιάνουν 4G+ , τους εμφανίζει στην ένδειξη κάτι διαφορετικό από το LTE? Το speed test σε 4g σημείο φαντάζομαι για να ολοκληρωθεί θα ρουφάει σαν νεράκι τα δεδομένα ....:lol: Στην γκαλερί οι φωτογραφίες είναι με κατάληξη jpg. Για να πάρουμε Raw μορφή θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο update της κάμερας ? ( οκ! Το βρηκα στα settings) Edited July 18, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Σε όσους πιάνουν 4G+ , τους εμφανίζει στην ένδειξη κάτι διαφορετικό από το LTE? Το speed test σε 4g σημείο φαντάζομαι για να ολοκληρωθεί θα ρουφάει σαν νεράκι τα δεδομένα ....:lol: Στην γκαλερί οι φωτογραφίες είναι με κατάληξη jpg. Για να πάρουμε Raw μορφή θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο update της κάμερας ? Εμένα μια φορά μόνο μου έβγαλε 4G+. Το LTE είναι το 4G. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ας κάνει κάποιος μια προσπάθεια ( εφόσον του το επιτρέπουν τα δεδομένα που έχει ) να μετρήσει τα Mb που θέλει σε 4g+ σημείο , για να ολοκληρωθεί το τεστ... Για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων , μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εγώ πριν λίγο καιρό έλεγα s7 και τα μυαλά στα κάγκελα. Τώρα που βγήκε όμως και έχει αποσπάσει τόσες καλές κριτικές, σκέφτομαι μήπως είναι και καλύτερο το OP3 από το s7. Ανεξάρτητα τιμής κιόλας γιατί και το s7 έχει πέσει κάτω από το φραγμα των 500 πλέον σταθερά. Ποια η άποψη σας? Με την τιμή από s7 και g5 στα 488 και 394 αντίστοιχα as we speak, αξίζει τα 400 το OP? Έχει κάτι να ζηλέψει από τα άλλα 2 εκτός ίσως από κάμερα? Η φωτεινότητα της οθόνης τώρα που είναι καλοκαίρι έξω στον ήλιο πως είναι? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εγώ πριν λίγο καιρό έλεγα s7 και τα μυαλά στα κάγκελα. Τώρα που βγήκε όμως και έχει αποσπάσει τόσες καλές κριτικές, σκέφτομαι μήπως είναι και καλύτερο το OP3 από το s7. Ανεξάρτητα τιμής κιόλας γιατί και το s7 έχει πέσει κάτω από το φραγμα των 500 πλέον σταθερά. Ποια η άποψη σας? Με την τιμή από s7 και g5 στα 488 και 394 αντίστοιχα as we speak, αξίζει τα 400 το OP? Έχει κάτι να ζηλέψει από τα άλλα 2 εκτός ίσως από κάμερα? Η φωτεινότητα της οθόνης τώρα που είναι καλοκαίρι έξω στον ήλιο πως είναι? Για επιλογή συσκευής απευθύνσου στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχουν αναφέρει αρκετοί ότι όταν βάλεις το κουμπί 3 θέσεων στο αθόρυβο και μετά πάλι στο κανονικό δεν έχει ήχο. Δοκιμάστε να ανεβάσετε την ένταση του ήχου από τα πλαϊνά κουμπιά (ένα κλικ αρκεί) και ο ήχος επανέρχεται. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts