Jump to content

femiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About femiros

  • Ημ. Γέννησης 28/09/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

femiros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ακόμα υπάρχει αυτό το πρόβλημα? Κάπου στην 3.2.2 δεν το είχαν φτιάξει? Βγήκε σήμερα και καινούρια ενημέρωση από την BJRR και είμαι σε δίλημμα να περάσω την BJRR ή να μείνω στην FreedomOS CE 1.7 μέχρι να βγει η 1.8 (η οποία σε γενικές γραμμές είναι έτοιμη αλλά κάπου έχει κολλήσει ο dev.).
  2. Να περιμένουμε σύντομα 3.5.4 με Nougat? Πάντως γενικά η ιστορία λέει πως είναι αρκετά νωρίς ακόμα για Nougat. Αν όντως έβγαινε όμως θαρρώ πως θα ονομαζόταν τουλάχιστον 3.6. Whatever. Εγώ που είμαι στην 3.5.2 του Nevax1 δηλαδή την FreedomOS 1.7 και γενικά χτυπάει σπάνια το κινητό από ειδοποιήσεις τύπου Messenger, Viber κτλ υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Χρησιμοποιώ και το Greenify πάντως με Xposed αλλά σε καμία άλλη rom δεν είχα θέματα τόσο καιρό. Γενικά βλέπω να κλείνουν εφαρμογές πάντως ή να μη λειτουργούν σωστά (εκτός από τις παραπάνω δλδ). Δοκίμασα να τις κάνω και whitelist αλλά πάλι. Κάποιες φορές λειτουργούν και κάποιες όχι. Είναι γενικό το πρόβλημα? Να την ξαναπεράσω? Να δοκιμάσω την official 3.5.3 ? Μόνο αυτό πάντως με έχει απασχολήσει στην συγκεκριμένη rom γιατί γενικά είναι αρκετά σμουθ. :happy:
  3. femiros

    OnePlus 3

    Και απότομα σκοτεινιάζει και μετά αν το ανεβάσεις ενώ στην αρχή δεν κάνει τίποτα μετά από λίγο ανεβαίνει απότομα. Κάνε την δοκιμή σου και πες μας αν και φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βγάλει update η Oneplus...
  4. femiros

    OnePlus 3

    Έτσι φαίνεται. Και προσωπικά ανυπομονώ. Και για το εμφανησιακό κομμάτι αλλά και για τις ενημερώσεις. :D
  5. femiros

    OnePlus 3

    Γενικά αυτό είναι μια συζήτηση που επειδή αλλάζουν τα δεδομένα και η τεχνολογία, αλλάζουν και οι συμβουλές. Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι γενικά είναι καλύτερο να μη το αφήνεις να φτάνει ως το 100% και ότι αν το φορτίζεις συστηματικά μέχρι το 80% μπορείς να βγάλεις μέχρι και διπλάσια ζωή στην μπαταρία σου. Επίσης επειδή είδα πως κάποιοι το έχουν αναφέρει κατά καιρούς, το να φορτίζεις με άλλο φορτιστή για να φορτίζει πιο αργά και συνεπώς να μη φθαρεί γρήγορα η μπαταρία είναι κάτι που επίσης δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη συσκευή. Και αυτό γιατί η τεχνολογία Dash Charge αφήνει όλη την "βαριά" εργασία στον φορτιστή τον ίδιο οπότε η μπαταρία δεν επιβαρύνεται καθόλου ή ελάχιστα. Πιο παλιά ή σε συσκευές άλλης τεχνολογίας ναι η φάση ήταν όσο πιο αργά τόσο πιο υγιεινά. Στο OP 3 όμως δεν νομίζω πως ισχύει. :cool:
  6. femiros

    OnePlus 3

    Το όλο θέμα με τα προστατευτικά οθόνης έχει γίνει γελοίο νομίζω. Το πρώτο κινητό είναι που έχει βγει με κυρτή οθόνη στις άκρες? Και με το G2 μου στο παρελθόν υπήρχαν κάποια προβλήματα αλλά μιλάμε και για 2 χρόνια πριν. Επίσης δεν βλέπω να κυκλοφορούν απλές διαφάνειες πλέον. Έχει δει κανένας κάποιο καλό και φθηνό πακετάκι? Επίσης σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει τα διάφορα TG, θα προτείνατε το φουλ φέις με τα μαύρα περιθώρια ή το πιο απλό? Γιατί σίγουρα θα αγοράσω κάτι για την προστασία απλά δεν θέλω σίγουρα να μου κόβει από οθόνη (όπως είδα ότι συμβαίνει ελάχιστα και από της Oneplus) ούτε να ξεκολλάει όπως διάβασα για κάποια της Nilkin. Κάτι σε 2.5D τζαμάκι που απλά να μην είναι χάλι παίζει? Κατά προτίμηση από internet γιατί ως την Γιαννιτσών είναι δύσκολο να πάω. :p Όπως επίσης, τι τιμές είναι αυτές της Oneplus? 12 euro το απλό τζαμάκι και 20 το σπέσιαλ που δεν είναι και άψογο? + μεταφορικά κιόλας... Λές και είναι από διαμάντι. Της Nilkin το CP τι προβλήματα έχει είπαμε?
  7. femiros

    OnePlus 3

    Για το tempered glass της Oneplus γιατί δεν γίνεται λόγος? Δεν εννοώ φυσικά την διαφάνεια που έχει περασμένη ήδη αλλά για αυτό που πουλάει στο store της. Το έχει δοκιμάσει κανείς? edit: Είδα το παρακάτω βίντεο και στο τέλος λέει ότι δεν καλύπτει καλά και δεν συμφέρει για την τιμή του. (ωραίο αυτό το τρικ για την τοποθέτηση πάντως)
  8. femiros

    OnePlus 3

    Εγώ πριν λίγο καιρό έλεγα s7 και τα μυαλά στα κάγκελα. Τώρα που βγήκε όμως και έχει αποσπάσει τόσες καλές κριτικές, σκέφτομαι μήπως είναι και καλύτερο το OP3 από το s7. Ανεξάρτητα τιμής κιόλας γιατί και το s7 έχει πέσει κάτω από το φραγμα των 500 πλέον σταθερά. Ποια η άποψη σας? Με την τιμή από s7 και g5 στα 488 και 394 αντίστοιχα as we speak, αξίζει τα 400 το OP? Έχει κάτι να ζηλέψει από τα άλλα 2 εκτός ίσως από κάμερα? Η φωτεινότητα της οθόνης τώρα που είναι καλοκαίρι έξω στον ήλιο πως είναι?
  9. Εγώ θα ανέφερα και την λύση του root. Χάνεις εγγύηση μεν, αποκτάς άλλη εγγύηση όμως ότι θα λειτουργεί το τηλέφωνο σου όπως θες. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν custom roms που θα λύνουν αυτό το πρόβλημα. Ειδάλλως, πούλησε το όσο είναι καιρός και κρατάει τιμή να το πάρεις τζάμπα το G5, το οποίο από ότι βλέπω μπορεί να έχει και χειρότερη μπαταρία από το S7 σου.
  10. Άντε και αν κερδίσω σε αυτό θα το κάνω δώρο στην αδερφή μου! :P
  11. @taxbak αυτό που λες για την κάμερα ισχύει για όλα τα κινητά. Είναι θέμα ανάλυσης. Και αυτά που έχουν 13Mp κάμερα στα 13 τραβάνε σε 4:3 ενω στα 9 περίπου σε 16:9. Το προβληματάκι με το messenger που ανέφερε πιο πάνω ο Jerry το έχει κανένας άλλος? Γιατί είχα το Redmi Note για λίγες μέρες πριν λίγο καιρό και έκανε το ίδιο πράγμα. Όχι σοβαρό αλλά λίγο ενοχλητικό αν χρησιμοποιείς πολύ αυτήν την εφαρμογή.
×
×
  • Create New...