leo06 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Και εγώ έχω της Πειραιώς συνδεδεμένη στο paypal αλλά δεν την δέχτηκε.....Τι ***** γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424345&page=101 ποστ #1508 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Λιγα λογια για το oneplus 3.Ευτυχης κάτοχος απο την Τρίτη. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλές εως εξαιρετικες με βαση το κοστος του. Λοιπόν οθονη πολυ καλη καμμια σχεση με το χαλι του2.Δεν ειναι s7 ομως ετσι? Μην τρελαθουμε. Οψη και αφη πολυ καλή ειδικα με την sandstone θηκη αν και αφηνει το πανω και κατω μερος ακαλυπτο.Επιλεξτε στις ρυθμισεις το black θεμα ειναι πανέμορφο. Μπαταρια. Ανεκτη. Αν δε το πλακωσεις και δεν τα χεις ολα τερμα και ανοιχτα εισαι ok εχει και dash charge. Καμμια σχεση με redmi pro καμμια όμως κ με mi note pro που σε αυτο το θεμα ηταν τάφος. Ιδια δηλαδή οπως ολα τα τηλεφωνα με snap 820.Ram.παρα πολυ καλα κ χωρις το φιξακι που ούτως η άλλως ερχεται με ota. Ολα super με ειδοποίησεις κτλ καθώς και με φωτεινότητα. Πρωτο bug η άρνηση του fingerprint να συνεργαστεί πολλές φορες με nova launcher ενω με τον μαμα ολα οκ. Καλοδεχουμενη η επιλογη double tap to wake. Για sleep μπορει μονο με double tap to home button. Βάζοντας ομως νοβα ακυρώνει το fingerprint. Ελπιζω να διορθωθεί. Αυτα. Θα το κρατησω μάλλον πολυ καιρο(max 3μηνο οπως παντα:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Λιγα λογια για το oneplus 3.Ευτυχης κάτοχος απο την Τρίτη. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλές εως εξαιρετικες με βαση το κοστος του. Λοιπόν οθονη πολυ καλη καμμια σχεση με το χαλι του2.Δεν ειναι s7 ομως ετσι? Μην τρελαθουμε. Οψη και αφη πολυ καλή ειδικα με την sandstone θηκη αν και αφηνει το πανω και κατω μερος ακαλυπτο.Επιλεξτε στις ρυθμισεις το black θεμα ειναι πανέμορφο. Μπαταρια. Ανεκτη. Αν δε το πλακωσεις και δεν τα χεις ολα τερμα και ανοιχτα εισαι ok εχει και dash charge. Καμμια σχεση με redmi pro καμμια όμως κ με mi note pro που σε αυτο το θεμα ηταν τάφος. Ιδια δηλαδή οπως ολα τα τηλεφωνα με snap 820.Ram.παρα πολυ καλα κ χωρις το φιξακι που ούτως η άλλως ερχεται με ota. Ολα super με ειδοποίησεις κτλ καθώς και με φωτεινότητα. Πρωτο bug η άρνηση του fingerprint να συνεργαστεί πολλές φορες με nova launcher ενω με τον μαμα ολα οκ. Καλοδεχουμενη η επιλογη double tap to wake. Για sleep μπορει μονο με double tap to home button. Βάζοντας ομως νοβα ακυρώνει το fingerprint. Ελπιζω να διορθωθεί. Αυτα. Θα το κρατησω μάλλον πολυ καιρο(max 3μηνο οπως παντα:lol:) τι εννοείς με αυτό? edit: μάλλον εννοείς όταν το κλειδώσεις με double tap μετά εκτός από fingerprint θέλει και το password για να ξεκλειδώσει, έτσι δουλεύει πλέον το android 6, αν είσαι ρουτ διορθώνεται από τις ρυθμίσεις του νοβα Edited June 23, 2016 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ έκανα παραγγελία από τις 15 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν. Κανένας άλλος άτυχος σαν εμένα; Μάλλον θα τους στείλω μήνυμα αλλα από ότι φαίνεται το στοκ τους ειναι πλέον πολύ μικρό για την ζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ έκανα παραγγελία από τις 15 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν. Κανένας άλλος άτυχος σαν εμένα; Μάλλον θα τους στείλω μήνυμα αλλα από ότι φαίνεται το στοκ τους ειναι πλέον πολύ μικρό για την ζήτηση. με δωρεαν μεταφορικα η με τα 16 ευρω? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 <off-topic> Παιδιά σας ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη γιατι το μήνυμά μου θα εκνευρίσει κάποιους από εσάς, όμως μπαίνουμε στο thread αυτό για να διαβάσουμε actual πληροφορίες σχετικές με το κινητό (απόψεις, mini-reviews, ερωτήσεις/απαντήσεις κλπ), κι όχι το παράπονο και τη γκρίνια του καθενός για το ότι το παρήγγειλε τότε και εχει καθυστερήσει η παραλαβή λόγω DHL ή δεν ξέρω κι εγώ για τι άλλο λόγο... Μη φορτώνουμε το thread με άσχετα Posts... Thanks για την κατανόηση :) </off-topic> Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Λιγα λογια για το oneplus 3.Ευτυχης κάτοχος απο την Τρίτη. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλές εως εξαιρετικες με βαση το κοστος του. Λοιπόν οθονη πολυ καλη καμμια σχεση με το χαλι του2.Δεν ειναι s7 ομως ετσι? Μην τρελαθουμε. Οψη και αφη πολυ καλή ειδικα με την sandstone θηκη αν και αφηνει το πανω και κατω μερος ακαλυπτο.Επιλεξτε στις ρυθμισεις το black θεμα ειναι πανέμορφο. Μπαταρια. Ανεκτη. Αν δε το πλακωσεις και δεν τα χεις ολα τερμα και ανοιχτα εισαι ok εχει και dash charge. Καμμια σχεση με redmi pro καμμια όμως κ με mi note pro που σε αυτο το θεμα ηταν τάφος. Ιδια δηλαδή οπως ολα τα τηλεφωνα με snap 820.Ram.παρα πολυ καλα κ χωρις το φιξακι που ούτως η άλλως ερχεται με ota. Ολα super με ειδοποίησεις κτλ καθώς και με φωτεινότητα. Πρωτο bug η άρνηση του fingerprint να συνεργαστεί πολλές φορες με nova launcher ενω με τον μαμα ολα οκ. Καλοδεχουμενη η επιλογη double tap to wake. Για sleep μπορει μονο με double tap to home button. Βάζοντας ομως νοβα ακυρώνει το fingerprint. Ελπιζω να διορθωθεί. Αυτα. Θα το κρατησω μάλλον πολυ καιρο(max 3μηνο οπως παντα:lol:) Και αναρωτιόμουν αν είμαι υπερβολικός με την κακή μπαταρία του xiaomi mi note pro μου!δε την προλαβαίνω! Μιας και το επιβεβαίωνεις και εσύ που δεν είσαι fanboy και έχει εμπειρία χρήσης κ άλλων συσκευών κατέληξα σε συμπέρασμα! Thanks Bro! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Πριν λίγο παρέλαβα και ξεκίνησα να το στήνω. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Μου έκανε εντύπωση η προσοχή στην λεπτομέρεια στο πακέτο. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Πολύ όμορφο και προσεγμένο. Το μονο που δεν μου άρεσε είναι οτι εχεις την δυνατότητα να απλανείς την ταπετσαρία στην lock screen μονο μέσα απο τον default launcher και δεν υπάρχει δυνατότητα να είναι η ίδια με την ταπετσαρία της home screen. Λεπτομέρεια βέβαια αλλά σε κουβέντα να είμαστε. Μου ήρθε και ενα ota update μόλις το άνοιξαν. Edited June 23, 2016 by kax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ εχω συνδεδεμένη στο paypal προπληρωμένη Πειραιώς και μου το δέχτηκε κανονικά send from my cave using smoke signals Κατευθείαν από την κάρτα της Πειραιώς γίνεται η αγορά ή απαιτείται PayPal?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 τι εννοείς με αυτό? edit: μάλλον εννοείς όταν το κλειδώσεις με double tap μετά εκτός από fingerprint θέλει και το password για να ξεκλειδώσει, έτσι δουλεύει πλέον το android 6, αν είσαι ρουτ διορθώνεται από τις ρυθμίσεις του νοβα Κι όμως δεν παίζει σε όλες τις συσκευές αυτό που λές. Στο Huawai P9+ μου κλειδώνω με διπλό κλικ απο Nova και μετά θέλει μόνο το fingerprint για να ξεκλειδώσει - όχι και κωδικό. Android Security Patch 1 May; - δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο το Security Patch για αυτό το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Με τα 16. Ένας φίλος που παρειγγειλε στις 17 με δωρεάν παρέλαβε σήμερα!!! Τέλος πάντων. Ας αφήσω τα off-topic. Ερώτηση σε αυτούς που παρέλαβαν. Γίνεται στον launcher της Oneplus να μην έχει αριστερά το Shelf αλλά το Google now? Edited June 23, 2016 by fiorentinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Κι όμως δεν παίζει σε όλες τις συσκευές αυτό που λές. Στο Huawai P9+ μου κλειδώνω με διπλό κλικ απο Nova και μετά θέλει μόνο το fingerprint για να ξεκλειδώσει - όχι και κωδικό. Android Security Patch 1 May; - δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο το Security Patch για αυτό το έγραψα. ναι, μετά από κάποιο update που δεν θυμάμαι, αλλά νομίζω είναι πριν του Μαΐου, ίσως η huawei να έχει αλλάξει κάτι, ακόμη και στα νεξους έτσι γίνεται πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το θεμα ειναι οτι το πρόβλημα με τον nova το εχει οποτε θελει. Μια μου βγαζει το σημαδακι για αποτύπωμα κ μετα μουλαρωνει κ θελει pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το θεμα ειναι οτι το πρόβλημα με τον nova το εχει οποτε θελει. Μια μου βγαζει το σημαδακι για αποτύπωμα κ μετα μουλαρωνει κ θελει pin το πρόβλημα το έχει όταν το κλειδώνεις με double tap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εχει φλας στην εμπρος καμερα ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εχει φλας στην εμπρος καμερα ; Δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εχει φλας στην εμπρος καμερα ; Όχι, δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα!! Μόλις παρέλαβα και έχω βάλει σε φόρτιση το κινητό αφού έπεσε κάτω από το 15%.. Παρατηρώ όμως ότι είναι αρκετά ζεστό ενώ φορτίζει με τον dash charger. Είναι φυσιολογικό; 41 βαθμούς έχει η μπαταρία τώρα, ενώ φορτίζει Edited June 23, 2016 by jeronimo7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Tι εγινε εδω? Δεν τον πληρωσαν αυτον?:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα!! Μόλις παρέλαβα και έχω βάλει σε φόρτιση το κινητό αφού έπεσε κάτω από το 15%.. Παρατηρώ όμως ότι είναι αρκετά ζεστό ενώ φορτίζει με τον dash charger. Είναι φυσιολογικό; 41 βαθμούς έχει η μπαταρία τώρα, ενώ φορτίζει Πολύ λογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 με δωρεαν μεταφορικα η με τα 16 ευρω? Τελικά, παρέλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Συλλογή από 26 reviews http://www.gadgetblur.com/oneplus-3-metareview/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Πρώτη ημέρα με το τηλέφωνο. Τέλεια αίσθηση αφης την ώρα που το έχεις στο χέρι. Βελτίωση παντού σε όλα τα σημεία (ακόμη και οθόνη) σε σχέση με το o+2 , που είχα περίπου 3 μήνες. Επίσης το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ή συσκευή ζεσταίνεται κατά την διάρκεια που έκανα το setup την πρώτη μέρα. Την επόμενη όλα ήταν φυσιολογικά .... Ή σκέψη που έκανα αμέσως είναι ότι μάλλον δεν ξανά πληρώνω 700+ € για τηλέφωνο στο μέλλον. Edited June 24, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Πρώτη ημέρα με το τηλέφωνο. Τέλεια αίσθηση αφης την ώρα που το έχεις στο χέρι. Βελτίωση παντού σε όλα τα σημεία (ακόμη και οθόνη) σε σχέση με το o+2 , που είχα περίπου 3 μήνες. Επίσης το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ή συσκευή ζεσταίνεται κατά την διάρκεια που έκανα το setup την πρώτη μέρα. Την επόμενη όλα ήταν φυσιολογικά .... Ή σκέψη που έκανα αμέσως είναι ότι μάλλον δεν ξανά πληρώνω 700+ € για τηλέφωνο στο μέλλον. Καλημερα καλοριζικο!Για τις θερμοκρασιες , ισως να φταιει και ο καιρος μας αν δεν κανω λαθος τα περισσοτερα τηλεφωνα εχουν ανωτερη θερμοκρασια περιβαλλοντος 40 βαθμους ισως και απο τα πολλα setup βεβαια να ζεσταθηκε.Εφοσον την επομενη ηταν φυσιολογικα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Με τις ειδοποιησεις πως το ειδες? Γενικα πως το ειδες το τηλεφωνο? Only operate your phone between -10-40°C temperature and 35-85% humidity. https://s3.amazonaws.com/oneplussupport/OnePlus-3-USER_MANUAL.pdf Edited June 24, 2016 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts