pasgr Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ξεκινησε στην Πολωνία η αναβαθμιση σε 7.1.1 Sent from my LG-V500 using Tapatalk Ναι Πολωνία και στην Ρωσία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 https://gr.gizchina.com/2017/10/23/samsung-galaxy-j5-2016-nougat-update-available/ Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Εγραψα για το συγκεκριμενο site ότι εχει γραψει-δειξει για άλλο μοντελο, τα εχω διαβασει από πολύ πριν όλα αυτά, αλλα ειδικα με τη Samsung και με άλλες εταιριες ως που να τη δουμε τελικα κρατα και μικρο καλαθι Τελικά η Samsung έχει αλλάξει πολιτική από τι φαίνεται...μεγάλο καλάθι... Και παίζει να την πάρει και του 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Περνάνε οι μέρες και δεν βλέπω κινητικότητα..Ακόμα μόνο σε Πολωνία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Περνάνε οι μέρες και δεν βλέπω κινητικότητα..Ακόμα μόνο σε Πολωνία;;; Ναι Πολωνία και στην Ρωσία έχει δώσει. Από βδομάδα πιστεύω θα ξεκινήσει να δίνει και σε υπόλοιπες χώρες. Πάντως αν δεν θέλεις να περιμένεις κατέβασε μία από τις 2 υπάρχουσες και φλασάρισε τη με Odin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Ναι Πολωνία και στην Ρωσία έχει δώσει. Από βδομάδα πιστεύω θα ξεκινήσει να δίνει και σε υπόλοιπες χώρες. Πάντως αν δεν θέλεις να περιμένεις κατέβασε μία από τις 2 υπάρχουσες και φλασάρισε τη με Odin... Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα..Ναι θα μπορούσα να κατεβάσω μία από τις υπάρχουσες αλλά δεν το έχω κάνει ξανά και βαριέμαι τώρα να μπω σε αυτή τη διαδικασία..Αν πάλι αργήσει πολύ ίσως δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopG Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Το J5 εχουν η γυναικα και ο γιος. Του γιου μου την ελαβε σημερα... περιμενω για το άλλο.... λιγο που το εψαξε είναι πολύ ευχαριστημένος, εχει αλλαξει τελειως και του φαινεται και πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plotolp Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Το J5 εχουν η γυναικα και ο γιος. Του γιου μου την ελαβε σημερα... περιμενω για το άλλο.... λιγο που το εψαξε είναι πολύ ευχαριστημένος, εχει αλλαξει τελειως και του φαινεται και πιο γρηγορο Επειδή και εγώ περιμένω το update πως και πως, στον γιό σου ήρθε OTA notification για το update ή το κάνατε manual search? Επίσης είναι αγορασμένο απο αλυσίδα ή σκρουτζομαγαζο? Της γυναίκας σου τελικά ήρθε? Εγώ τσεκάρω κάθε μέρα αλλά ακόμα τίποτα.. :( Σε άλλους παιδία έχει έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Επειδή και εγώ περιμένω το update πως και πως, στον γιό σου ήρθε OTA notification για το update ή το κάνατε manual search? Επίσης είναι αγορασμένο απο αλυσίδα ή σκρουτζομαγαζο? Της γυναίκας σου τελικά ήρθε? Εγώ τσεκάρω κάθε μέρα αλλά ακόμα τίποτα.. :( Σε άλλους παιδία έχει έρθει? Τόση ανυπομονησία???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Σε εμένα δεν έχει έρθει τίποτα αν και κοιτάω συνέχεια. Το κακο είναι ότι η έκδοση που θα πάρουμε εμείς θα είναι κουτσουρεμένη. Μεγάλο μειονέκτημα θεωρώ που η λειτουργία hdr της κάμερας θα είναι απούσα και πάλι. Όπως και η ρύθμιση για λειτουργία νύχτας. Τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopG Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Επειδή και εγώ περιμένω το update πως και πως, στον γιό σου ήρθε OTA notification για το update ή το κάνατε manual search? Επίσης είναι αγορασμένο απο αλυσίδα ή σκρουτζομαγαζο? Της γυναίκας σου τελικά ήρθε? Εγώ τσεκάρω κάθε μέρα αλλά ακόμα τίποτα.. :( Σε άλλους παιδία έχει έρθει? Καλησπέρα... λοιπον το update ηρθε ΟΤΑ. ... από σκρουτζομαγαζα και τα δυο ( διαφορετικα όμως και με 3 μηνες διαφορα) και δεν ηρθε ακομα στη γυναικα (μπορει σε 2-3 μηνες γιατι το πηραμε δευτερο αυτό :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 αν βιαζεστε να δειτε στον κινητακι μας την 7.1.1 πολυ απλα κατεβαστε η την ρωσικη ή την ρουμανικη (νομιζω) ρομ και περαστε την με odin.εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ ετσι πως ειναι το κινητακι με το Nougat Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 αν βιαζεστε να δειτε στον κινητακι μας την 7.1.1 πολυ απλα κατεβαστε η την ρωσικη ή την ρουμανικη (νομιζω) ρομ και περαστε την με odin.εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ ετσι πως ειναι το κινητακι με το Nougat Εσύ δηλαδή την πέρασες έτσι και είναι όλα οκ? Ενδιαφέρομαι και εγώ να το κάνω. Για πες εντυπώσεις! Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 αν βιαζεστε να δειτε στον κινητακι μας την 7.1.1 πολυ απλα κατεβαστε η την ρωσικη ή την ρουμανικη (νομιζω) ρομ και περαστε την με odin.εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ ετσι πως ειναι το κινητακι με το Nougat απο ταχυτητα πως ειναι με την nougat? Εχεις παρατηρησει καταναλωση μπαταριας ,θερμοκρασιες κτλ? Εν κατακλειδι αξιζει η μεταβαση γιατι με την 6.0.1 το κινητακι παει καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Εσύ δηλαδή την πέρασες έτσι και είναι όλα οκ? Ενδιαφέρομαι και εγώ να το κάνω. Για πες εντυπώσεις! ναι κοιτα εδω = > https://www.youtube.com/watch?v=q3359kE5Ofg μου φαινεται λιγο πιο γρηγορη στην εκκινηση των εφαρμογων.γενικα την εχω κανα 2ωρο μονο οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.παντως το launcher της samsung ειναι πλεον λιγο περισοτερο παραμετροποιησιμο .για μενα δεν το μετανιωσα μεχρι στιγμης Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 ναι κοιτα εδω = > https://www.youtube.com/watch?v=q3359kE5Ofg μου φαινεται λιγο πιο γρηγορη στην εκκινηση των εφαρμογων.γενικα την εχω κανα 2ωρο μονο οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.παντως το launcher της samsung ειναι πλεον λιγο περισοτερο παραμετροποιησιμο .για μενα δεν το μετανιωσα μεχρι στιγμης Οκ, σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Οκ, σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. διορθωνω..ειναι αρκετα πιο γρηγορη η εκκινηση!! και φαινεται αρκετα πιο σταθερη απο την 6 Μπαταρία είναι λόγο χειρότερη ως πρώτη μέρα χρήσης βλέπω. Edited November 2, 2017 by mpa3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 διορθωνω..ειναι αρκετα πιο γρηγορη η εκκινηση!! και φαινεται αρκετα πιο σταθερη απο την 6 Μπαταρία είναι λόγο χειρότερη ως πρώτη μέρα χρήσης βλέπω. Καλημέρα σε όλους, τελικά έκανα το εγχείρημα και εγω, όντως είναι πολύ γρήγορο, βέβαια ακόμα το ψάχνω. Έχω μια απορία, κανονικά δεν χρειάζεται hard reset για καλύτερη λειτουργία? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Εγώ στα προηγούμενα κινητά πάντα μετα απο μεγάλη αναβάθμιση λειτουργικού έκανα hard reset. Μόνο οφέλη θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλημέρα σε όλους, τελικά έκανα το εγχείρημα και εγω, όντως είναι πολύ γρήγορο, βέβαια ακόμα το ψάχνω. Έχω μια απορία, κανονικά δεν χρειάζεται hard reset για καλύτερη λειτουργία? Όταν περάσετε rom με Odin δεν χρειάζεται hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Όταν περάσετε rom με Odin δεν χρειάζεται hard reset Το ότι άλλαξε έκδοση android δεν παίζει ρόλο? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλημέρα σε όλους, τελικά έκανα το εγχείρημα και εγω, όντως είναι πολύ γρήγορο, βέβαια ακόμα το ψάχνω. Έχω μια απορία, κανονικά δεν χρειάζεται hard reset για καλύτερη λειτουργία? απο οσο ξερω οχι..αλλα καλου κακου καντου αν θες εσυ..εγω δεν εκανα κατι και παει μπαλααα ;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Κατέβασα και εγώ την Πολωνική..Δεν έκανα hard reset,όλα μια χαρά ως τωρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 απο οσο ξερω οχι..αλλα καλου κακου καντου αν θες εσυ..εγω δεν εκανα κατι και παει μπαλααα ;) Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα, λέω μήπως εμποδίζει καπου-κάτι από την προηγούμενη έκδοση. Άσχετο. Ξέρει κανείς πως κάνουμε, αν γίνεται, φωνητική κλήση. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Έκανα κι εγώ αναβάθμιση σε nougat μου την έβγαλε κανονικά το κινητό άπλα λίγο που το κοιτάω δεν μπορώ να βρω πουθενά την ultra εξοικονόμηση ενεργείας, ξέρει κάνεις τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts