Jump to content

plotolp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by plotolp

  1. Σε ευχαριστώ! Η Ελβετία ακούγετε πιο νορμάλ επιλογή! Δυο σύντομες ερωτήσεις ακόμα! Κατάλαβες να σου κατέβασε και καμία καινούργια άκυρη εφαρμογή? Επίσης πρόσεξες να σου εμφανίζει πουθενά διαφημίσεις που δεν υπήρχαν παλιά? (επειδή λένε πως εκτός Ευρώπης ακόμα και στις ρυθμίσεις εμφανίζει ads.. προς το παρόν ευτυχώς δεν έχω δει πουθενά στο κινητό μου και δεν θέλω να αλλάξει αυτό!)
  2. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ σχετικά με την έκδοση του λογισμικού. Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα πρέπει να αλλάξω την τοποθεσία για να μου κατεβάσει την τελευταία έκδοση; (και που γενικά παίρνει πιο γρήγορα τα updates από ότι εμείς..) Και λέω ευρωπαϊκή γιατί δεν θέλω να βάλω Ινδία ή άλλες χώρες που σου κάνουν εγκατάσταση και ένα σωρό bloatware. Επίσης μετά μπορώ να γυρίσω και πάλι σε Ελλάδα την τοποθεσία χωρίς πρόβλημα σε μελλοντικά ΟΤΑ updates? Γενικά δεν έχω χρόνο να κατεβάζω και ψάχνω κάθε φορά τι έκδοση είναι.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
  3. Χαχα σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Μπήκα και εγώ στο street view. Ακριβώς στην γωνία βλέπω το ένα με ταμπέλα "καπέλα, μπιζου, γυαλιά" που υποθέτω είναι αυτό που αναφέρεις με τα ασημικά. Τώρα δίπλα του βλέπω ένα αλλά με κατεβασμένα ρολά, και απο την άλλη πλευρά της Επικούρου 2 ανοιχτά αλλά φαίνεται να έχουν πιο πολύ ρούχα. Τέσπα μην σε ζαλίζω παραπάνω, σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Πιο πολύ το τζαμάκι με καίει για να σου πω την αλήθεια και τα καλά σου λόγια μου κίνησαν το ενδιαφέρον!
  4. Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά εκεί. Δεν θυμάσαι καθόλου πως το λένε?
  5. Είναι τόσο καλή? Έχω να βάλω μεμβράνη πολλά χρόνια σε κινητό, προσφέρει κάτι παραπάνω από το τζαμάκι? Κάνει φουσκάλες όταν την βάζεις? Από δαχτυλιές πως τα πάει?
  6. Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά ξέρετε αν το Nokia 5.1 θα έρθει Ελλάδα; Και αν ναι πότε θα κυκλοφορήσει; Στο site της Nokia υπάρχει κανονικά άλλά χωρίς τιμή ή ημερομηνία..
  7. Για όσους έχουν κάποιο θέμα με την μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε nougat (επειδή το αναφέρουν αρκετοί) προτείνω να δοκιμάσετε τα εξής: - Διαγραφή της cache μνήμης της συσκευής (μέσα από τις ρυθμίσεις -> διαχείριση συσκευής) - Διαγραφή του cache partition του συστήματος (μέσα από το recovery mode) - Restart μετά τα παραπάνω Δεν χάνετε καθόλου δεδομένα του κινητού και είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει μετά από τόσο μεγάλο update, αν δεν θέλετε να κάνετε (για λόγους ευκολίας) factory reset. Εγώ αρχικός ενώ είχα διαγράψει την system cache είχα ξεχάσει να διαγράψω και την app cache. Για μια εβδομάδα λοιπόν αν και είχα πολύ καλή standby διαχείριση της μνήμης όταν δούλευα το κινητό έβλεπα να πέφτει πιο γρήγορα η στάθμη σε σύγκριση με παλιά. Όταν κατάλαβα την γκάφα μου και έσβησα και την δεύτερη cache μετά από ένα restart το κινητό άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Αυτήν την στιγμή έχω καθαρά καλύτερη διαχείριση μνήμης από marshmallow τόσο σε standby όσο και κατά την χρήση. Ελπίζω να βοήθησα!:)
  8. Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι με βοήθησες και έδιωξες μερικούς από τους φόβους μου (γιατί πρώτη φορά κάνω αυτήν την διαδικασία!). Just to be clear, κατέβασες συγκεκριμένα αυτό το firmware https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j5-/SM-J510FN/XEO/download/J510FNXXU2BQJ8/192694/ ? Και κατόπιν ακολούθησες βήμα βήμα τα instructions από κάτω? Παιδιά κάποιος άλλος γνωρίζει τι συμβαίνει στα ΟΤΑ updates αν φλασάρουμε firmware άλλης χώρας? Και αν σταματάνε, τότε θα επανέλθουν αν μελλοντικά φλασάρουμε ξανά το firmware της σωστής χώρας?
  9. Καλησπέρα! Από ότι βλέπω η αναβάθμιση έχει φτάσει σε μόλις 3 χώρες. Σκέφτομαι μήπως την περάσω και εγώ με Odin, αλλά θα ήθελα πρώτα να ρωτήσω όσους το έχουν κάνει και ξέρουν μερικές ερωτήσεις. 1) Την συμβαίνει με την εγγύηση και το knox άμα φλασάρω με το Odin official firmware, αλλά από διαφορετική χωρά?(για το σωστό μοντέλο βέβαια) Αν χρειαστεί για κάποιο λόγο service θα μου το βγάλουν εκτός ή δεν φαίνεται κάπου η αλλαγή? 2) Θα συνεχίσω να έχω ΟΤΑ updates (μιλάω για τα security που έρχονται τώρα ανά 2-3 μήνες) ή θα σταματήσουν και θα πρέπει να τα περνάω χειροκίνητα ξανά με Odin? Και αν σταματάνε, όταν κάποια στιγμή πάρει η χώρα του κινητού μου Nougat και περάσω το σωστό firmware, θα είναι όλα κομπλέ και θα έχω ξανά ΟΤΑ? 3) Από τις τις χώρες που έχει βγει, πιο firmware μου προτείνετε? Από Ρωσία, Πολωνία ή Ινδία?
  10. Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ακόμα κανένα μήνυμα για update :/ Υπάρχει κάποια αντιστοιχία στην προέλευση της συσκευής και στον αν έχει έρθει το Update? Θέλω να πω του γιου παίζει να ήτανε παραεισαγωγή από Πολωνία/Ρωσία (μιας και μόνο αυτές τις ROM βλέπω προς το παρών) και για αυτό του ήρθε? Εμένα ας πούμε που είναι από Ουγγαρία θα πρέπει να βγει εκεί το update πριν φτάσει και σε εμένα ή παίζει ρόλο μόνο η χώρα που βρίσκετε αυτήν την στιγμή η συσκευή (δηλαδή Ελλάδα)?
  11. Επειδή και εγώ περιμένω το update πως και πως, στον γιό σου ήρθε OTA notification για το update ή το κάνατε manual search? Επίσης είναι αγορασμένο απο αλυσίδα ή σκρουτζομαγαζο? Της γυναίκας σου τελικά ήρθε? Εγώ τσεκάρω κάθε μέρα αλλά ακόμα τίποτα.. :( Σε άλλους παιδία έχει έρθει?
  12. Τελικά έχει έρθει το update για marshmallow στο Α3 στην Ελλάδα? Θέλω να αλλάξω συσκευή και το A3 είναι μια από τις επιλογές μου αλλά για εμένα είναι dealbreaker αν δεν έχει ΜΜ.. Και φοβάμαι να το πάρω αν δεν είναι σίγουρο το update! Επίσης θα μου προτείνατε αυτό ή το J5 2016? (με τρομάζει και εμένα το 1.5GB ram). Ευχαριστώ πολύ!
  13. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ολοκληρωμένη απάντηση που έδωσες!:) Νομίζω οι 2-2.30 ώρες τις φόρτισης δεν είναι dealbreaker για μια τέτοια συσκευή αν έχει καλή αυτονομία! DOZE έχει κανονικά ε? Για το EMUI έχω υπόψιν μου και δεν με πειράζει αν δεν βαραίνει το κινητό σαν skin. Το εμφανισιακό κομμάτι απλά θα το συνηθίσω! Έχω ακόμα μια απορία για όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Το κινητό το βρίσκω σήμερα στα 240ε όταν πριν 3 εβδομάδες ήταν στα 190ε.. Υπάρχει κάποιος λόγος που πήγε 50ε πάνω ή απλά έχει να κάνει 'ότι φέρανε κάποιες παρτίδες πιο ακριβά? Πιστεύετε πρέπει να περιμένω? Θα πέσει πάλι σαν τιμή στα προηγούμενα επίπεδα? Ένα πενηντάρι δεν είναι κ λίγα χρήματα.. p.s. άσπρο ή μαύρο είναι πιο cool?:p
  14. Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το καιρό σκοπεύω να αλλάξω το κινητό μου και το P9 lite είναι ένας από τους επίδοξους αντικαταστάτες:D Έχοντας διαβάσει διάφορα reviews για την συσκευή, έχω κάποιες απορίες για μερικά σημεία που με προβληματίζουν! Οπότε θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια από όσους το έχετε στην κατοχή σας κ το χρησιμοποιείται! Πρώτο κ βασικό κομμάτι είναι η διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας. Γενικά διαβάζω ότι διαρκεί πάρα πολύ, με χρόνο να πάει από 0->100 γύρο στις 3.30 ώρες.. Αυτά τα νούμερα ισχύουν η είναι τραβηγμένα? Φυσικά δεν θα αφήνω ποτέ το κινητό να πέσει στο 0 για να το φορτίσω, αλλά κ πάλι η δική σας εμπειρία πια είναι? Πια είναι η μέση διάρκεια φόρτισης απο π.χ 25/30% μέχρι full? Το δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι η διάρκεια της ίδιας της μπαταρίας! Η χωρητικότητα της φαίνεται πολύ καλή στα 3000mah αλλά οι η επιδόσεις του κινητού στην πράξη ποιες είναι? Δεν έχω τρελές απαιτήσεις να μου κρατάει full 2 μέρες (ου τος η αλλιώς θα το φορτίζω μια φορά την μέρα) αλλά θέλω να ξέρω ότι θα μου βγάζει την μια μέρα με άνεση! Γενικά η χρήση που θα του κάνω θα είναι αρκετά τηλέφωνα, αρκετό browsing, viber και κανένα παιχνιδάκι όταν βαριέμαι. Τέλος κάτι άλλο από την δική σας εμπειρία, που θα έπρεπε να ξέρω πριν αποφασίσω την αγορά του? Ευχαριστώ πολύ!:)
×
×
  • Create New...