dantspet Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Παιδιά Γειά σας. Να ρωτήσω κάτι. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το j5 2016 ως gps να μου πεί αν ρολάρει κανονικά χωρίς κολλήματα κλπ; Θέλω να το χρησιμοποιήσω για λίγες μέρες και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ Εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά το εκάστοτε κινητό που έχω(htc wildfire, samsoung core, Samsung Ace, lumia 640, J5 2016) και καλύπτομαι πλήρως όπου και να πάω, ακόμα και στο εξωτερικό, ποτέ δεν έιχα GPS συσκευή. Όσο για μέσα στην πόλη με τα κτήρια τα ψηλά έχω κάποιο θέμα μόνο με τα πόδια κάποιες φορές, αλλά στιγμιαία και στρώνει αμέσως Πρόσφατα Ιταλία με το gmaps. Edited August 11, 2018 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες dantspet. Η μπαταρία, έχεις προσέξει να καταστρέφεται σύντομα με τη χρήση gps ; Edited August 11, 2018 by kles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες dantspet. Η μπαταρία, έχεις προσέξει να καταστρέφεται σύντομα με τη χρήση gps ; Σχετικά με την μπαταρία, το πρωί έφευγα με 100%και με πλοήγηση και data(ξενάγηση με τα πόδια) , το μεσημέρι γύριζα πισω στο ξενοδοχείο με 50%-60%χωρις power bank ή άλλη φορτηση. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μιά χαρά. Κρατάει ακόμα η μπαταρία ή τα έχει φτύσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μιά χαρά. Κρατάει ακόμα η μπαταρία ή τα έχει φτύσει; Κρατάει μια χαρά. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gto234 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλησπερα, εχω δυο προβλήματα με το κινητο. Το πρωτο ειναι οτι τραβαω βιντεο και μετα απο λιγες μερες μου τα καταστρεφει, δηλ μου πεταει μηνυμα οτι προεκυψε αγνωστο σφαλμα. Δεν το κανει σε ολα τα βιντεο αλλα ειναι τυχαιο. Επισης τα βιντεο αυτα δεν αντιγράφονται ουτε σε αλλο φακελο ουτε στον υπολογιστη. Το αλλο προβλημα ειναι με την οθόνη. Αν πιεσω στο πανω μερος ακουγεται σαν να ξεκολαει εσωτερικα. Δεν εχει καποιο προβλημα στην αφη αλλα ακουγεται και ειναι σπαστικο. Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλησπερα, εχω δυο προβλήματα με το κινητο. Το πρωτο ειναι οτι τραβαω βιντεο και μετα απο λιγες μερες μου τα καταστρεφει, δηλ μου πεταει μηνυμα οτι προεκυψε αγνωστο σφαλμα. Δεν το κανει σε ολα τα βιντεο αλλα ειναι τυχαιο. Επισης τα βιντεο αυτα δεν αντιγράφονται ουτε σε αλλο φακελο ουτε στον υπολογιστη. Το αλλο προβλημα ειναι με την οθόνη. Αν πιεσω στο πανω μερος ακουγεται σαν να ξεκολαει εσωτερικα. Δεν εχει καποιο προβλημα στην αφη αλλα ακουγεται και ειναι σπαστικο. Καμμια ιδεα; Για αρχη πηγαινε στις ρυθμισεις / εφαρμογες βρες την εφαρμογη της "καμερας" μπες πηγαινε αποθηκευση και κανε εκκαθαριση δεδομενων και cache. Για το δευτερο δεν μπορω να καταλαβω ενω ακους να ξεκολαει χμμμ κατι συμβαινει απο μεσα να πας να το κοιταξουν στο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gto234 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Ευχαριστω. Εκανα εκκαθαριση και θα δω πως παει. Το περιεργο ειναι οτι τα βιντεο χαλανε στο ασχετο. Βασικα χαλαει καποιο frame και μολις φτασει σε αυτο πεταει μηνυμα λαθους. Αν περασω το frame αυτο παιζει κανονικα το υπολοιπο βίντεο. Βρηκα κατι σχετικο σε ξενα φορουμς αλλα ειπα να ρωτησω κ εδω μηπως ειναι γνωστο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Να ρωτήσω κάτι, πόσο διαρκεί η φόρτιση στο δικό σας από το 10% στο 100% ; Στης γυναίκας μου θέλει περίπου 4 ώρες (είναι με Nougat) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μπορεί να φταίει το καλώδιο οπως στο δικό μου απο την στιγμη που το άλλαξα ξαναγύρισε στους αρχικούς χρόνους φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmeletiou Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Βγήκε νέα αναβάθμιση ασφαλείας. Το Android παραμένει στην ίδια έκδοση 7.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Μπορεί να φταίει το καλώδιο οπως στο δικό μου απο την στιγμη που το άλλαξα ξαναγύρισε στους αρχικούς χρόνους φόρτισης Εχω αλλάξει καλώδιο και φορτιστή και πάλι θέλει 4 ώρες να φορτίσει. Το δικό σου πόσο κάνει να φορτίσει ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Δεν ξεπερνάει τις 2 ωρες απο το 10-15% εως το 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση μετά από 1,5 χρόνο που το έχω και την απίστευτη ταλαιπωρία που έχει φάει(το δουλεύω ενώ φορτίζει,το βάζω συχνά για φόρτιση χωρίς να χρειάζεται και το βγάζω πριν φτάσω στο 100% και άλλα τέτοια που χαλάνε την μπαταρία) και σήμερα που είπα να το δουλέψω από το 100% ως το 10% για να δω sot,βλέπω πάνω από 6:30 ώρες και λέω wow..Εσάς πόσο σας βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση μετά από 1,5 χρόνο που το έχω και την απίστευτη ταλαιπωρία που έχει φάει(το δουλεύω ενώ φορτίζει,το βάζω συχνά για φόρτιση χωρίς να χρειάζεται και το βγάζω πριν φτάσω στο 100% και άλλα τέτοια που χαλάνε την μπαταρία) και σήμερα που είπα να το δουλέψω από το 100% ως το 10% για να δω sot,βλέπω πάνω από 6:30 ώρες και λέω wow..Εσάς πόσο σας βγάζει? Το να το δουλεύεις ενώ φορτίζει δεν είναι καλό. Το να το βγάζεις όμως πριν φτάσει το 100% (γύρω στο 90%), όπως επίσης και να το φορτίζεις πριν εξαντληθεί η μπαταρία (γύρω στο 20%) είναι η ιδανική χρήση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Το να το δουλεύεις ενώ φορτίζει δεν είναι καλό. Το να το βγάζεις όμως πριν φτάσει το 100% (γύρω στο 90%), όπως επίσης και να το φορτίζεις πριν εξαντληθεί η μπαταρία (γύρω στο 20%) είναι η ιδανική χρήση. Το εχω διαβάσει και γω αυτό αλλά δεν το κάνω ακριβώς έτσι..πχ είναι στο 50% και εγώ το βάζω για φόρτιση 10' και πάει στο 55% για να φύγω πιο σίγουρος από το σπίτι.Αλλα το κάνω πολύ συχνά αυτό,είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Το εχω διαβάσει και γω αυτό αλλά δεν το κάνω ακριβώς έτσι..πχ είναι στο 50% και εγώ το βάζω για φόρτιση 10' και πάει στο 55% για να φύγω πιο σίγουρος από το σπίτι.Αλλα το κάνω πολύ συχνά αυτό,είναι καλό? Κακό δεν του κάνει. Λένε πως το ιδανικό είναι μικρές τακτικές φορτίσεις και όχι να το ξεζουμίζεις και αντίστοιχα να το φουλάρεις. Τώρα πόσο βάση έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ξέρω. Εγώ πάντα τις συσκευές μου τις ψυλοπροσεχω χωρίς όμως να γίνομαι όμως ψυχαναγκαστικός. Όσο κρατήσει η μπαταρία. Άμα τελειώσει αλλάζει. Άλλωστε στα δύο τρία χρόνια θα κρατήσει οι περισσότεροι αλλάζουν και συσκευή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Κακό δεν του κάνει. Λένε πως το ιδανικό είναι μικρές τακτικές φορτίσεις και όχι να το ξεζουμίζεις και αντίστοιχα να το φουλάρεις. Τώρα πόσο βάση έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ξέρω. Εγώ πάντα τις συσκευές μου τις ψυλοπροσεχω χωρίς όμως να γίνομαι όμως ψυχαναγκαστικός. Όσο κρατήσει η μπαταρία. Άμα τελειώσει αλλάζει. Άλλωστε στα δύο τρία χρόνια θα κρατήσει οι περισσότεροι αλλάζουν και συσκευή. Συμφωνώ..!!Εγω το έχω ως 2η συσκευή γιαυτό και δεν το προσέχω όσο πρέπει(κακώς βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Συμφωνώ..!!Εγω το έχω ως 2η συσκευή γιαυτό και δεν το προσέχω όσο πρέπει(κακώς βέβαια). Το έχει η γυναίκα μου και όντως είναι σκυλί. Η μπαταρία του κρατάει εντυπωσιακά παρόλο που του βγάζει το λάδι, το λιώνει στη χρήση. Το καλό με τις συσκευές που έχεις ο ίδιος πρόσβαση στην μπαταρία είναι πως ότι ώρα θες την αλλάζεις για πλάκα, ούτε σέρβις, ούτε αντιπροσωπείες κτλ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Το έχει η γυναίκα μου και όντως είναι σκυλί. Η μπαταρία του κρατάει εντυπωσιακά παρόλο που του βγάζει το λάδι, το λιώνει στη χρήση. Το καλό με τις συσκευές που έχεις ο ίδιος πρόσβαση στην μπαταρία είναι πως ότι ώρα θες την αλλάζεις για πλάκα, ούτε σέρβις, ούτε αντιπροσωπείες κτλ. Ναι έτσι είναι,βέβαια εμένα είναι και σπασμένη η οθόνη (κάνω την δουλειά μου αλλά είναι αρκετά σπασμένη) και γιαυτό δεν μπαίνω στον κόπο να σκεφτώ για αλλαγή μπαταρίας,οθόνης κλπ γιατί δεν αξίζει νομίζω.Οσο αντέχει όμως είναι σκυλί σε όλα όπως είπες και συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλημέρα σε όλους, από την προηγούμενη βδομάδα παρατήρησα στο viber ότι, όταν έχω wifi και έχω μια συνομιλία επικοινωνώ κανονικά, μόλις κλείσω το wifi και ανοίξω τα data, τότε δεν έχω ίντερνετ. Αν βγω από την εφαρμογή και μπω ξανά με data μόνο,τότε δουλεύει κανονικα. Αυτό συμβαίνει σε κάποιον από εσάς; Η έκδοση που έχω είναι η 9.6.5. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλημέρα σε όλους, από την προηγούμενη βδομάδα παρατήρησα στο viber ότι, όταν έχω wifi και έχω μια συνομιλία επικοινωνώ κανονικά, μόλις κλείσω το wifi και ανοίξω τα data, τότε δεν έχω ίντερνετ. Αν βγω από την εφαρμογή και μπω ξανά με data μόνο,τότε δουλεύει κανονικα. Αυτό συμβαίνει σε κάποιον από εσάς; Η έκδοση που έχω είναι η 9.6.5. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο AdGuard. Μόλις το απενεργοποιησα δούλεψε το viber. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μια ερώτηση να κανω Την έχει μια φίλη την εν λόγο συσκευή και έχω παρατηρήσει ότι βγαζει θολές φωτο Είναι λογικό? Είναι καμιά ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmeletiou Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει σταθεροποιητή για τις φωτό οπότε αν το χέρι που τραβάει δεν είναι σταθερό βγαίνουν λίγο θολές. Αν αυτό συμβαίνει όμως σε όλες τις φωτογραφίες κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Σε όλες γίνεται και δε ξέρω γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts