BILLY5 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 τα Πλήκτρα δεν φωτιζονται ετσι? οπως και στο tablet a Που εχω που δεν αναβουν τσικουνευωνται τα λεντακια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) καλησπερα εχω ενα θεμα με το κινητο Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα εχω ενα θεμα με το κινητο Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/7a4dbc071140aac7074280cbffafb492.jpg Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πατωντας κοινη χρηση ωστε να στειλω φωτο ή αρχειο ή οτιδηποτε μου εμφανιζει απο πανω e mail και επαφες απο whatsapp Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/f3a894efbfd3edc40027dbb6da02cf90.jpg Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θελω να μου εμφανιζει μονο τις εφαρμογες και τιποτα αλλο,σε ενα A5 που ειχα μου εμφανιζε τις εφαρμογες μονο...παταγα πανω σε οποια ηθελα και εστελνα την φωτο... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 21, 2016 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 μπορεις να μας ενημερωσεις για τις ρυθμισεις και το μοντελο του τηλ J510F η J510FN το κινητο μου ειναι το SM-J510FN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_pap1 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Το κινητό λειτουργεί αν το ρυθμίσεις και σαν DUAL SIM ACTIVE... φιλε dhmhtrhs71 ποιες ειναι οι ρυθμισεις για να λειτουργει σαν DUAL SIM ACTIVE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 φιλε dhmhtrhs71 ποιες ειναι οι ρυθμισεις για να λειτουργει σαν DUAL SIM ACTIVE... Πας ρυθμίσεις -διαχείριση καρτών sim-μόνιμη ενεργοποίηση καρτών sim. Στην ερωτηση μου παραπανω σχετικα με την κοινή χρήση μηπως μπορείς να βοηθήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_pap1 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Πας ρυθμίσεις -διαχείριση καρτών sim-μόνιμη ενεργοποίηση καρτών sim. Στην ερωτηση μου παραπανω σχετικα με την κοινή χρήση μηπως μπορείς να βοηθήσεις; δυστιχως δεν μπορω να βοηθησω. καποιος αλλος ρε παιδια¨!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλησπέρα, έχω πάρει το j5 2016 dual sim και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ένα θέμα. Τα δεδομένα τα έχω πάντα ανοιχτά αλλά όταν κάνω μια κλήση τότε χάνω το 4g-h-3g και γυρνάει σε απλό g με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση στο internet όταν μιλάω. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το διορθώσω; Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Νομίζω όταν μιλάς μπορείς να έχεις 3G αλλά όχι 4G Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Νομίζω όταν μιλάς μπορείς να έχεις 3G αλλά όχι 4G Δυστυχώς δεν είχα ούτε 3g αλλά μπορώ Να το τσεκάρω αυριο Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 To ξανά κοίταξα. Όταν μιλάω στο κινητό δεν έχω καθόλυο δεδομένα και μόλις κλείνω την κλήση έχω κανονικά, πως μπορώ να το φτιάξω. Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εχει ερωτηθεί αλλά δεν έχει απαντηθεί. Ποιά η διαφορά μεταξή του Samsung Galaxy J5 (2016) J510FN και του Samsung Galaxy J5 (2016) J510F; Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εχει ερωτηθεί αλλά δεν έχει απαντηθεί. Ποιά η διαφορά μεταξή του Samsung Galaxy J5 (2016) J510FN και του Samsung Galaxy J5 (2016) J510F; Γνωρίζει κάποιος; Versions: J510FN (Europe); J510F (HK, India, South Africa, Thailand); J510G (Malaysia, Indonesia); J510Y (New Zealand); J510M (LATAM) Απο το GSMarena.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Παιδια μια ερωτηση...υπαρχει η δυνατότητα οταν πληκτρολογω να εχει και δονηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Στο εκάστοτε πληκτρολόγιο θα βρεις την αντίστοιχη επιλογή. Στο μανισιο δε ξέρω αν υπαρχει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Εσυ εχεις βαλει καποιο δλδ και εχει ? Αλλα νομιζω οτι ειναι ρυθμιση στο κινητο και οχι στο πληκτρολόγιο. Αν οχι για πες μου πιο ειναι να το κατεβαδω αν θες. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Όσα έχω δοκιμάσει έχουν αυτήν τη επιλογή Πχ τώρα χρησιμοποιώ SwiftKey Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 το δοκιμασα πολυ καλο σε ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Να σαι καλά. Φαντάζομαι πως και στο μανισιο θα γίνεται κάπως Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 μπα δεν νομιζω να εχει το εψαξα θεωρω αρκετα...μια χαρα αυτο παντως...thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Νέος χρήστης και πολύ ικανοποιημένος την πρώτη εβδομάδα, λαμβάνοντας υπόψη και την τιμή. Τα θετικά τα ξέρετε (η εξαιρετική οθόνη και η μπαταρία ανάμεσα σε αυτά). Έχω καταλήξει ότι δεν έχει κανένα νόημα να γλιτώνεις 20-30 ευρώ για να πάρεις ένα φθηνότερο κινέζικο που δεν διαθέτει super amoled. Στα αρνητικά θα έβαζα πρώτα από όλα την εμμονή της samsung να μας βάζει με το ζόρι τις τεράστιες εφαρμογές της microsoft, χωρίς να μπορούμε να τις απομακρύνουμε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδια δεν εχω την συσκευη κ δεν την εχω ουτε κοντα μου απλα ενας φιλος πήρε το j5 και όπως μου είπε δεν βρίσκει το screen mirror.δηλαδη να αναπαράγει την εικόνα σε άλλη συσκευή όπως smart tv.εχει τετοια δυνατότητα η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδια δεν εχω την συσκευη κ δεν την εχω ουτε κοντα μου απλα ενας φιλος πήρε το j5 και όπως μου είπε δεν βρίσκει το screen mirror.δηλαδη να αναπαράγει την εικόνα σε άλλη συσκευή όπως smart tv.εχει τετοια δυνατότητα η συσκευή; δυστυχώς οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδια, ισχυει οτι η συσκευη αυτη δεν διαθετει το προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης της samsung? Και για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Στο A5 2016 ηταν κανονικά εκει. Στο J5 2016 δεν το ειδα στις εφαρμογές Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Παιδια, ισχυει οτι η συσκευη αυτη δεν διαθετει το προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης της samsung? Και για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Στο A5 2016 ηταν κανονικά εκει. Στο J5 2016 δεν το ειδα στις εφαρμογές Ευχαριστω. Δεν το διαθέτει, αλλά το κατεβάζεις και είσαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts