Jump to content

pan_pap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pan_pap1

  1. υπαρχει εφαρμογή εγγραφή κλήσεων που να λειτουργεί σωστά
  2. https://www.tvc-mall.com/d...10351123a.html Το καλυτερο τζαμακι
  3. Κάποια ουσιαστική τροποποίηση η βελτίωση
  4. https://www.tvc-mall.com/details/nillkin-amazing-h-pro-for-huawei-p9-lite-g9-lite-tempered-glass-screen-film-nanometer-anti-explosion-sku10351123a.html
  5. Ρυθμισεις,εφαρμογες,Γραμμη ειδοποιησεων και καταστασης Με τις ειδοποιησεις ενεργοποιητε η οθονη
  6. Η μπες ρυθμισεις εφαρμογες υγεία ειδοποιήσεις και το ρυθμιζεις οπως θελεις!!!!!
  7. Αυτο συμβαινει και σε μενα.Συμβαινει και σε αλλους: Υπαρχει λυση!!!!!
  8. pan_pap1

    Huawei P10 Lite

    για να το παρει πρεπει να μπεις στο λογαριασμο σου στο gmail και στη ρυθμηση συνδεση και ασφαλεια να τικαρεις το¨' Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές: ΑΝΕΝΕΡΓΟ Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές: ΑΝΕΝΕΡΓΟ'''ΕΝΕΡΓΌ Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή τεχνολογία, αφήνοντας το λογαριασμό σας πιο ευάλωτο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση για αυτές τις εφαρμογές (κάτι που σας συνιστούμε) ή να τις χρησιμοποιήσετε αγνοώντας τους κινδύνους.[/color] Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή τεχνολογία, αφήνοντας το λογαριασμό σας πιο ευάλωτο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση για αυτές τις εφαρμογές (κάτι που σας συνιστούμε) ή να τις χρησιμοποιήσετε αγνοώντας τους κινδύνους.
  9. Γεια σας φιλε goregr το συγκεκριμενο .e-shop (https://www.tvc-mall.com) με ποια ελληνικη εταιρεια courier συνεργάζεται.Εχω κανει μια παραγγελεια και δεν ξερω απο ποια εταιρεια θα ενημερωθω. ευχαριστω!!!!!
  10. Γεια σας και χρονια πολλα φιλοι μου το συγκεκριμενο .e-shop (https://www.tvc-mall.com) με ποια ελληνικη εταιρεια courier συνεργάζεται.Εχω κανει μια παραγγελεια και δεν ξερω απο ποια εταιρεια θα ενημερωθω. ευχαριστω!!!!!
  11. Μπορείς να μου πεις που βρίσκω τη ρύθμιση του led?
  12. φιλε μου επειδη ειμαι παθων θα σε συμβουλευα να μην το επιχηρισεις εγω που το επιχηρισα το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω 1 καρτα sd 1 καρτα sim και να μην αναγνωριζει την 2 καρτα sim. Ειχε σφηνωσει το συρταρακι υποδοχης καρτων και για να τα αφαιρεσω χρειαστηκε να ανοιξω τη συσκευη μονοσ μου καθοτι δεν ηθελα να το στειλω στο service arvato.Τωρα το λειτουργω μονοκαρτο και με μια 1 καρτα sd.Ευτυχως το κακο ηταν λιγο. Φιλε μου γεια σου οπως αναφαιρω ποιο πανω προφανως εχω κανει ζημια στις επαφες στη 2η καρτα sim και δεν την αναγνωριζει εκτος απο αυτο το τηλ. λειτουργει αριστα.Τι κανω το αφηνω ετσι η κανω κατι. Αν μπορουσες να με βοηθουσες θα το εκτημουσα πολυ. Ευχαριστω!!!!!
  13. καπως ετσι η ετσι
  14. φιλε μου επειδη ειμαι παθων θα σε συμβουλευα να μην το επιχηρισεις εγω που το επιχηρισα το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω 1 καρτα sd 1 καρτα sim και να μην αναγνωριζει την 2 καρτα sim. Ειχε σφηνωσει το συρταρακι υποδοχης καρτων και για να τα αφαιρεσω χρειαστηκε να ανοιξω τη συσκευη μονοσ μου καθοτι δεν ηθελα να το στειλω στο service arvato.Τωρα το λειτουργω μονοκαρτο και με μια 1 καρτα sd.Ευτυχως το κακο ηταν λιγο. Ας μας γραψει ο φιλος lost το συρταρακι υποδοχης καρτων λειτουργει κανονικα δλδ ανοιγει και κλεινει με ανεση. ΥΓ΄το προβλημα το ειχα αναφαιρει σε προηγουμενα link
  15. φιλοι μου αν εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ιδιο προβλημα ας μου γραψει. Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!
  16. φιλοι μου γεια σας και χρονια πολλα πηγα να το κανω και γω με 2 sim και 1 καρτα μνημης με το γνωστο τροπο και την πατησα.δεν αναγνωριζει την 2η sim ουτε την sd και το κυριωτερο δεν μπορω να ανοιξω το συρταρακι υποδοχης καρτων για να τα αφεραισω με τιποτα οσο και αν προσπαθησα, εχει σφηνωσει για τα καλα καποια βοηθεια τι να κανω!!!!!
  17. πως θα φτιαξουμε μελομακαρονα τα χριστουγεννα?ρε φιλε τι δεν καταλαβες απο την ερωτηση μου..Καλες Γιορτες!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω!!!!!
  18. αν γνωριζει καποιος ας μας το πει και μας!!!
  19. λιγο βοηθεια παιδεια ευχαριστω!!!
  20. πως προσθετω τα email μου yahoo και gmail στο φακελο email προσπαθω βαζω τους κωδικους αλλα μου βγαζει προβλημα στο pop και imap λιγο βοηθεια παιδεια ευχαριστω!!!
  21. εχει καποιος αυτη τη θηκη http://www.e-shop.gr/huawei-smart-cover-for-p9-lite-grey-p-TEL.027301 ειναι καλη. σχολια!!!!
×
×
  • Create New...