Jump to content

pan_pap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pan_pap1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

pan_pap1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. υπαρχει εφαρμογή εγγραφή κλήσεων που να λειτουργεί σωστά
  2. https://www.tvc-mall.com/d...10351123a.html Το καλυτερο τζαμακι
  3. Κάποια ουσιαστική τροποποίηση η βελτίωση
  4. https://www.tvc-mall.com/details/nillkin-amazing-h-pro-for-huawei-p9-lite-g9-lite-tempered-glass-screen-film-nanometer-anti-explosion-sku10351123a.html
  5. Ρυθμισεις,εφαρμογες,Γραμμη ειδοποιησεων και καταστασης Με τις ειδοποιησεις ενεργοποιητε η οθονη
  6. Η μπες ρυθμισεις εφαρμογες υγεία ειδοποιήσεις και το ρυθμιζεις οπως θελεις!!!!!
  7. Αυτο συμβαινει και σε μενα.Συμβαινει και σε αλλους: Υπαρχει λυση!!!!!
  8. pan_pap1

    Huawei P10 Lite

    για να το παρει πρεπει να μπεις στο λογαριασμο σου στο gmail και στη ρυθμηση συνδεση και ασφαλεια να τικαρεις το¨' Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές: ΑΝΕΝΕΡΓΟ Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές: ΑΝΕΝΕΡΓΟ'''ΕΝΕΡΓΌ Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή τεχνολογία, αφήνοντας το λογαριασμό σας πιο ευάλωτο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση για αυτές τις εφαρμογές (κάτι που σας συνιστούμε) ή να τις χρησιμοποιήσετε αγνοώντας τους κινδύνους.[/color] Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή τεχνολογία, αφήνοντας το λογαριασμό σας πιο ευάλωτο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση για αυτές τις εφαρμογές (κάτι που σας συνιστούμε) ή να τις χρησιμοποιήσετε αγνοώντας τους κινδύνους.
  9. Γεια σας φιλε goregr το συγκεκριμενο .e-shop (https://www.tvc-mall.com) με ποια ελληνικη εταιρεια courier συνεργάζεται.Εχω κανει μια παραγγελεια και δεν ξερω απο ποια εταιρεια θα ενημερωθω. ευχαριστω!!!!!
  10. Γεια σας και χρονια πολλα φιλοι μου το συγκεκριμενο .e-shop (https://www.tvc-mall.com) με ποια ελληνικη εταιρεια courier συνεργάζεται.Εχω κανει μια παραγγελεια και δεν ξερω απο ποια εταιρεια θα ενημερωθω. ευχαριστω!!!!!
  11. Μπορείς να μου πεις που βρίσκω τη ρύθμιση του led?
×
×
  • Create New...