vastegial_74 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Στους εχοντες vodafone, γραφει κ σε εσας fodafone gr αντι vodafone gr? Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο το πλαισιο Οχι, γραφει vodafone.gr. Αγορασμενο απο Kaiserstore. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Οχι, γραφει vodafone.gr. Αγορασμενο απο Kaiserstore.ν Να ανησυχω? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ν Να ανησυχω? Ξέρω γω.....; Δοκίμασες να βάλεις άλλη κάρτα μήπως φταίει ή sim; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Θα ρωτήσω ξανά γιατί δεν απάντησε κανείς ως τώρα. Η 2η θέση SIM υποστηρίζει 4G; Δεν εννοώ ταυτόχρονα με την 1η γιατί φυσικά δε γίνεται, εννοώ ως επιλογή. Πχ αν πάω εξωτερικό και πάρω μια ξένη κάρτα, θα μπορώ να έχω data 4G από τη δεύτερη θέση; Γιατί αν είναι να βάζω βγάζω κάρτες δε λέει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Θα ρωτήσω ξανά γιατί δεν απάντησε κανείς ως τώρα. Η 2η θέση SIM υποστηρίζει 4G; Δεν εννοώ ταυτόχρονα με την 1η γιατί φυσικά δε γίνεται, εννοώ ως επιλογή. Πχ αν πάω εξωτερικό και πάρω μια ξένη κάρτα, θα μπορώ να έχω data 4G από τη δεύτερη θέση; Γιατί αν είναι να βάζω βγάζω κάρτες δε λέει Καλημέρα, ναι το υποστηρίζει ως επιλογή. Σωστά όπως λες, δεν μπορούν και οι 2 ταυτόχρονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παιδια, ισχυει οτι η συσκευη αυτη δεν διαθετει το προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης της samsung ή ραδιο αρβυλα ειναι? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
econogrego Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Στην δικαρτη συσκευή όταν έχεις εισερχόμενη κλήση φαίνεται σε ποιον από τους δύο αριθμούς σε καλούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπέρα σε όλους εδω μέσα,μια ερώτηση οσον αφορά το κινητό η μνήμη ειναι 16GB και 1,5GB RAM;στο gsm arena λεει 16gb και 2GB RAM...http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5_(2016)-7869.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπέρα σε όλους εδω μέσα,μια ερώτηση οσον αφορά το κινητό η μνήμη ειναι 16GB και 1,5GB RAM;στο gsm arena λεει 16gb και 2GB RAM...http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5_(2016)-7869.php 2 GB RAM έχει το τηλέφωνο. Μιλάμε πάντα για το j5 2016. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Καλημέρα. Αρχές Δεκέμβρη σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό αλλά την dual sim έκδοση. Απ' όσο ξέρω έρχεται με lollipop και έχει πάρει και marsmallow. Γνωρίζετε αν έχει ανακοινωθεί για το αν θα πάρει nougat? Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Μιας κ το τηλ ειναι 4g, χρειαζεται να κανω κατι με την καρτα sim? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Μιας κ το τηλ ειναι 4g, χρειαζεται να κανω κατι με την καρτα sim? Δηλαδη, τι να κανεις; Τι εννοεις; Το 4G στο ενεργοποει ο παραροχος αφου τους το ζητησεις. Μετα βαζεις και στο κινητο σου την επιλογη 4G. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Το τηλέφωνο είναι DUAL SIM ACTIVE ή DUAL SIM STANDBYE;θα ηθελα μια απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Το τηλέφωνο είναι DUAL SIM ACTIVE ή DUAL SIM STANDBYE;θα ήθελα μια απάντηση... Έχω το j510 FN Dual , όταν μιλάω στην πρώτη sim και με καλούν στην δεύτερη μου βγάζει κανονικά την κλήση και μπορώ να βάλω σε αναμονή την πρώτη κλήση και να απαντήσω στην δεύτερη ή να βάλω την δεύτερη κλήση σε αναμονή ή και να την απορρίψω. Τώρα active το λες standbye το λες δεν ξέρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Έχω το j510 FN Dual , όταν μιλάω στην πρώτη sim και με καλούν στην δεύτερη μου βγάζει κανονικά την κλήση και μπορώ να βάλω σε αναμονή την πρώτη κλήση και να απαντήσω στην δεύτερη ή να βάλω την δεύτερη κλήση σε αναμονή ή και να την απορρίψω. Τώρα active το λες standbye το λες δεν ξέρω!! Υπάρχουν 2 ειδών dual SIM κινητά, τα Dual-SIM Standby (DSS) και τα Dual-SIM Active (DSA). Και τα δύο δέχονται 2 κάρτες SIM με την παρακάτω διαφορά: Τα Dual-SIM Standby (DSS) απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Από την άλλη τα Dual-SIM Active (DSA) επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα. Για να γίνει αυτό (Dual-SIM Active) χρειάζονται 2 δέκτες συνήθως που καλύπτουν και τις δύο κάρτες SIM. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια γι’αυτό και κάποιοι προτιμούν το Dual Standby που είναι πολύ πιο οικονομικό σε ενέργεια. Και εγω δεν τα ηξερα αυτα που γραφει ,προχτες τα εμαθα..σε ευχαριστω για την απαντηση σου...κατεληξα και θα το παρω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Υπάρχουν 2 ειδών dual SIM κινητά, τα Dual-SIM Standby (DSS) και τα Dual-SIM Active (DSA). Και τα δύο δέχονται 2 κάρτες SIM με την παρακάτω διαφορά: Τα Dual-SIM Standby (DSS) απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Από την άλλη τα Dual-SIM Active (DSA) επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα. Για να γίνει αυτό (Dual-SIM Active) χρειάζονται 2 δέκτες συνήθως που καλύπτουν και τις δύο κάρτες SIM. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια γι’αυτό και κάποιοι προτιμούν το Dual Standby που είναι πολύ πιο οικονομικό σε ενέργεια. Και εγω δεν τα ηξερα αυτα που γραφει ,προχτες τα εμαθα..σε ευχαριστω για την απαντηση σου...κατεληξα και θα το παρω το κινητο. το κινητό το αναφέρουν σαν standbye σto gsmarena αλλά το δικό μου δουλεύει σαν active , με καλούν ταυτόχρονα και στις δυο σιμ και μπορώ και κάνω εναλλαγή μεταξύ τους άμεσα. το dual κινητό της κόρης μου δεν το κάνει αυτό , δηλαδή αν μιλάει στη πρώτη σιμ δίνει σήμα κατειλημμένο στον καλούντα της δεύτερης σιμ και το τηλέφωνο την ειδοποιεί όταν κλείσει την γραμμή στην πρώτη σιμ για την κλήση στην δεύτερη σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα αγορασα το κινητο τελικα ολα οκ...εχω ενα μικρο θεμα ομως...και δεν μπορω να βρω την ακρη,οπως σε ολα τα κινητα που ειχα εχω κανω συγχρονισμό του GMAIL για να μου έρχοντε ολα τα e mail που λαμβανω στο laptop ταυτοχρονα και στο κινητο μου τηλεφωνο ,το ιδιο εχω κανει και σε αυτο,ελα μου ντε ομως που τα e mail δεν έρχοντε στο κινητο αλλα για να δω τι εχει ερθει πρεπει να κανω προς τα κατω την οθονη κανει σαν refresh γυριζει ενα κυκλακι και μετα μου εμφανιζοντε τα νεοεισερχομενα e mail μου...ενω την ιδια στιγμη στο laptop που εχω ανοιχτο το GMAIL βλεπω τα νεοεισερχομενα e mails...τι κανω λαθος και μου διαφευγει τωρα;σημειωση οτι το κινητο ειναι με ανοιχτα τα δεδομενα εξω και μεσα στο σπιτι ειναι παντα on με το wifi... ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το κινητό το αναφέρουν σαν standbye σto gsmarena αλλά το δικό μου δουλεύει σαν active , με καλούν ταυτόχρονα και στις δυο σιμ και μπορώ και κάνω εναλλαγή μεταξύ τους άμεσα. το dual κινητό της κόρης μου δεν το κάνει αυτό , δηλαδή αν μιλάει στη πρώτη σιμ δίνει σήμα κατειλημμένο στον καλούντα της δεύτερης σιμ και το τηλέφωνο την ειδοποιεί όταν κλείσει την γραμμή στην πρώτη σιμ για την κλήση στην δεύτερη σιμ. πες μου τι ακριβως να κανω για το ενεργοποιησω κι εγω αυτή την λειτουργια ή ειναι αυτοματα το κανει απο μονο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά το τηλέφωνο έχει gorilla glass ή όχι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Στα δίκαρτα τις διαφορά εχει το J510F με το J510FN ? Ποιο ειναι προτιμότερο για Ελλάδα?Καλύπτονται κανονικά απο εγγυηση αν ειναι EU ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_pap1 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Υπάρχουν 2 ειδών dual SIM κινητά, τα Dual-SIM Standby (DSS) και τα Dual-SIM Active (DSA). Και τα δύο δέχονται 2 κάρτες SIM με την παρακάτω διαφορά: Τα Dual-SIM Standby (DSS) απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Από την άλλη τα Dual-SIM Active (DSA) επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα. Για να γίνει αυτό (Dual-SIM Active) χρειάζονται 2 δέκτες συνήθως που καλύπτουν και τις δύο κάρτες SIM. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια γι’αυτό και κάποιοι προτιμούν το Dual Standby που είναι πολύ πιο οικονομικό σε ενέργεια. Και εγω δεν τα ηξερα αυτα που γραφει ,προχτες τα εμαθα..σε ευχαριστω για την απαντηση σου...κατεληξα και θα το παρω το κινητο. φιλε dhmhtrhs71 τελικα το κινιτο σου λειτουργει σαν Dual-SIM Active ενημερωσε μας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovesong79 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα μια γνώμη - βοήθεια σχετικά με το samsung j5...Το έχω απ τον Ιανουάριο και είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Εδω και 2 μήνες περίπου (και με μια αναβάθμιση που έκανα ) έχω το εξής πρόβλημα : η μνήμη του κινητού η οποία ειναι 8GB, είναι σχεδόν φουλαρισμένη.Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να λειτουργήσω σωστά το κινητό μου.Έχω κάρτα μνήμης και σχεδόν άδεια αλλά γιατί οι εφαρμογές ''πιάνουν'' τόσο χώρο ξαφνικά ????Ευχαριστώ !! Υ.Γ. δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κινητό πέραν απ τις εφαρμογές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εισαι σε λαθος θεμα. Εδω ειναι του 2016 Εσυ εφόσον εχεις 8gb, ανηκεις στη γενιά του 2015! Περαν αυτού, μεταφορα εφαρμογων στην sd δε γινεται? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovesong79 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εισαι σε λαθος θεμα. Εδω ειναι του 2016 Εσυ εφόσον εχεις 8gb, ανηκεις στη γενιά του 2015! Περαν αυτού, μεταφορα εφαρμογων στην sd δε γινεται? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Καλημέρα mol και σ ευχαριστώ για την απάντησή σου.Δεν μπορώ να κάνω την μεταφορά....Θα αντιγράψω την ερώτησή μου στο σωστό τόπικ.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 φιλε dhmhtrhs71 τελικα το κινιτο σου λειτουργει σαν Dual-SIM Active ενημερωσε μας ευχαριστω Το κινητό λειτουργεί αν το ρυθμίσεις και σαν DUAL SIM ACTIVE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_pap1 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το κινητό λειτουργεί αν το ρυθμίσεις και σαν DUAL SIM ACTIVE... μπορεις να μας ενημερωσεις για τις ρυθμισεις και το μοντελο του τηλ J510F η J510FN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts