hellion13 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά πόσο σας βγάζει η μπαταρία του;; Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 εγω αντιμετωπιζω και τα 2 αυτα προβλήματα δεν εχει γινει root στην συσκευή οποιος μπορει να βοηθησει!! Συμβαίνει γενικώς σε διάφορες συσκευές. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5223220#post5223220 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά πόσο σας βγάζει η μπαταρία του;; μια μερα γεματη με εντονη χρηση αλλοιως παει και περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ευχαριστώ :) Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά πόσο σας βγάζει η μπαταρία του;; μια μερα γεματη με εντονη χρηση αλλοιως παει και περισσοτερο H γυναίκα μου που το χρησιμοποιεί ως....τηλέφωνο μόνο (άκουσον άκουσον!), το φορτίζει ανά 4 μέρες :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 H γυναίκα μου που το χρησιμοποιεί ως....τηλέφωνο μόνο (άκουσον άκουσον!), το φορτίζει ανά 4 μέρες :lol: δεν αμφιβαλω καθολου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 H γυναίκα μου που το χρησιμοποιεί ως....τηλέφωνο μόνο (άκουσον άκουσον!), το φορτίζει ανά 4 μέρες :lol: Τέλεια γιατί κι εγώ για τη γυναίκα το προορίζω :p Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokoy Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω αγοράσει ένα cubot gt 99 apo pandawill άλλα μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα. Κλείνει στα καλά καθούμενα 2-3 φορές μέσα στη μέρα... έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι... Τι θα μπορούσα να κάνω για να το φτιάξω???? Ευχαριστώ εκ των Προτέρων Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω αγοράσει ένα cubot gt 99 apo pandawill άλλα μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα. Κλείνει στα καλά καθούμενα 2-3 φορές μέσα στη μέρα... έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι... Τι θα μπορούσα να κάνω για να το φτιάξω???? Ευχαριστώ εκ των Προτέρων Γιώργος Επαναφέρεις μήπως και κάποιο backup μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Αν ναι, ξανακάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χωρίς να περάσεις το Backup σου και δοκίμασε το για λίγες μέρες. Αν όχι, αλλά περνάς κάποιες "βασικές" εφαρμογές, ξανακάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι αλλά μην εγκαταστήσεις το παραμικρό. Έτσι θα καταλάβεις αν φταίει εφαρμογή ή όχι. Αν και πάλι συνεχίζει, άλλαξε ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Αν έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση, βγάλτην... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τέλεια γιατί κι εγώ για τη γυναίκα το προορίζω :p εμενα παει περιπου 3 μερες με κανονικη χρηση με αρκετο ραδιο λογο δουλειας λιγο ιντερνετ και κανα παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 http://au.ibtimes.com/articles/533591/20140109/enable-flash-player-android-4-1-2.htm Βρηκα αυτες τις οδηγιες για flash player στον dolphin browser, τις δοκιμασα και δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδια να ρωτήσω θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό για την κοπέλα μου για πρώτο κινητό . Ποιά η γνώμη αυτών που το έχουν και το δουλεύουν , αντγιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ??? Κάτι αρνητικό ίσως για να μην υο πάρω όποιος θέλει ας πεί μια γνώμη ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Δεν υπαρχουν ιδιαιτερα προβληματα. Το gps λιγο θελει φτιαξιμο αλλα γινεται. Επισης καποιοι ανεφεραν καποια παρασιτα με συγκεκριμενο συνδυασμο των sim των εταιρειων. Παντως για την τιμη αυτη εχει μια απο τις καλυτερες οθονες και μπαταρια αρκετα μεγαλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Αυτό με τα παράσιτα είναι γνωστό πρόβλημα και επιδέχεται hardware λύσης. Στο youtube κυκλοφορούν σχετικά video επισκευής. Έχοντας δουλέψει τα περισσότερα γνωστά κινέζικα... το συγκεκριμένο δεν το προτείνω πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Hardware και να το κάνει μόνο από Cosmote σε Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Hardware και να το κάνει μόνο από Cosmote σε Cosmote? Όχι, από προσωπική εμπειρία το έχω δει και με wind και με Vodafone και με συνδυασμό αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Αυτό με τα παράσιτα είναι γνωστό πρόβλημα και επιδέχεται hardware λύσης. Στο youtube κυκλοφορούν σχετικά video επισκευής. Έχοντας δουλέψει τα περισσότερα γνωστά κινέζικα... το συγκεκριμένο δεν το προτείνω πια. Ποιό προτείνεις φίλε σε αυτά τα λεφτά και με αυτα τα χαρακτηριστικά ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ποιό προτείνεις φίλε σε αυτά τα λεφτά και με αυτα τα χαρακτηριστικά ??? THL T5s, THL W100s, πολύ πιο αξιόπιστα και ποιοτικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccrush2006 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Eγω παντως ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Το εχω κανα μηνα τωρα.Με 2 καρτες δεν μου κανει κανενα προβλημα ολα πανε σφαιρα,οσο για το gps χρησημοποιησα και τη software λυση που βρηκα στο youtube με fast gps κτλπ και την hardware να βαλω μια εξωτερικη κεραια με αλουμινοχαρτο,την οποια την κρυβω στην θηκη που εχω και οταν θελω gps την βγαζω.Η διαφορα παντως με το αλουμινοχαρτο ειναι μεγαλη εχω διπλασιο σημα πολλους παραπανω δορυφορους και φυσικα κλειδωνει σε 5"!!!!Λιγο η φωτογραφικη με χαλαει το οτι δεν πρεπει να κουνας καθολου το χερι αλλιως δεν εστιαζει καλα,αλλα οχι οτι ειναι ασχημη κι ολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 THL T5s, THL W100s, πολύ πιο αξιόπιστα και ποιοτικά Δεν ξερω αν το w100s εχει καλύτερη κάμερα, παντως απο το δικο μου thl w100 το cubot gt99 είναι πολύ ανώτερο ! Για κάμερα μιλαω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Eγω παντως ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Το εχω κανα μηνα τωρα.Με 2 καρτες δεν μου κανει κανενα προβλημα ολα πανε σφαιρα,οσο για το gps χρησημοποιησα και τη software λυση που βρηκα στο youtube με fast gps κτλπ και την hardware να βαλω μια εξωτερικη κεραια με αλουμινοχαρτο,την οποια την κρυβω στην θηκη που εχω και οταν θελω gps την βγαζω.Η διαφορα παντως με το αλουμινοχαρτο ειναι μεγαλη εχω διπλασιο σημα πολλους παραπανω δορυφορους και φυσικα κλειδωνει σε 5"!!!!Λιγο η φωτογραφικη με χαλαει το οτι δεν πρεπει να κουνας καθολου το χερι αλλιως δεν εστιαζει καλα,αλλα οχι οτι ειναι ασχημη κι ολας... πως το κατάφερες αυτό με το αλουμινοχαρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccrush2006 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 πως το κατάφερες αυτό με το αλουμινοχαρτο? http://mahapecha.wordpress.com/2013/10/24/how-to-fix-cubot-gt99-gps-software-and-hardware-antenna/ Eγω εβαλα λιγο μεγαλυτερη κεραια απο αλουμινοχαρτο για να την διπλωνω απο πισω να μην φαινεται και να την βγαζω οποτε θελω και την κολλησα με λιγο σελοτειπ να μην φυγει απο κει.Κατεβασε το προγραμμα test gps τρεξτο και οταν βρει δορυφορους ακουμπα πανω την "κεραια" να δεις την διαφορα!.Η κεραια πρεπει απλα να ακουμπαει οπως το βλεπεις στην φωτο στην επαφη αυτην αριστερα.Οποτε καντο λιγο χοντρο να σκαλωνει εκει και απο πανω σελοτειπ να μην κουνιεται,και βγαλτο απο την τρυπα στο καπακι πο εχει για τον φορτιστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://mahapecha.wordpress.com/2013/10/24/how-to-fix-cubot-gt99-gps-software-and-hardware-antenna/ Eγω εβαλα λιγο μεγαλυτερη κεραια απο αλουμινοχαρτο για να την διπλωνω απο πισω να μην φαινεται και να την βγαζω οποτε θελω και την κολλησα με λιγο σελοτειπ να μην φυγει απο κει.Κατεβασε το προγραμμα test gps τρεξτο και οταν βρει δορυφορους ακουμπα πανω την "κεραια" να δεις την διαφορα!.Η κεραια πρεπει απλα να ακουμπαει οπως το βλεπεις στην φωτο στην επαφη αυτην αριστερα.Οποτε καντο λιγο χοντρο να σκαλωνει εκει και απο πανω σελοτειπ να μην κουνιεται,και βγαλτο απο την τρυπα στο καπακι πο εχει για τον φορτιστη... το δοκιμασα απιστευτο το στριμώχνεις μεσα στο καπακι όταν δεν το χρειαζεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccrush2006 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Eιδες?Με την κεραια και τις ρυθμισεις δουλευει λες και εχεις παρει συσκευη gps! http://www.ebay.com/itm/200997614440?var=500207402452&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Εχω παρει αυτην την θηκη οποτε απλα την κρυβω πισω απο την θηκη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts