Jump to content

djmacvay78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djmacvay78

  1. δεν εχει inverter αυτη η οθονη. και η webcam που εχει δουλευει και αυτη. μεχρι και ενα τεχνικος σηκωσε τα χερια δεν ξερει γιατι γινεται αυτο..:O
  2. παιδια εχω ενα λαπτοπ HP envy 6-1000ev και εχει ενα περιεργο προβλημα στην οθονη η οποια δεν αναβει ενω ο υπολογιστης δουλευει κανονικα (τον συνδεσα με HDMI στην τηλεοραση και δειχνει κανονικα) αλλα και η οθονη ειναι καλη γιατι την δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ και παιζει και αυτη. Μετα πηγα στο καλωδιο της οθονης μηπως ηταν απο αυτο, και βρηκα ενα καινουριο αλλα τιποτα δεν αναβει. ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταιει?
  3. παιδια καμια λυσει με τα παρασιτα την ωρα που μιλας με αλλα κινητα εχει βγει?:(
  4. εμενα παει περιπου 3 μερες με κανονικη χρηση με αρκετο ραδιο λογο δουλειας λιγο ιντερνετ και κανα παιχνιδι.
  5. djmacvay78

    Cubot One

    καλησπερα. Πηρα πριν δυο μερες το cubot one και τωρα βλεπω οταν πιεζω την οθονη επανω αριστερα με το δαχτυλο με βγαζει γραμμες στην οθονη και κανει σαν να παει να σβησει. τι παιζει?
  6. στο geekbuying τωρα στα 155 ευρω Ulefone U9592 octa-core 2g ram 16g rom τι λετε?
  7. θα ισχυει για ολους η προσφορα? γιατι σημερα εκανα εγγραφη στο site. :worry:
  8. παιδια εχω βαλει την καινουρια rom myphone edition και θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να βαλω τωρα και το καινουριο firmware που δινει η σελιδα της CUBOT για το gt99.
  9. οχι απλα να σβησουν ολες η εφαρμογες και γενικα να καθαρισει σε οτι εβαλα και ρυθμισα εγω
  10. εβαλα και την myPhone edition rom ....!!!!! Αν θελησω να το επαναφερο σε εργοστασιακες ρυθμησεις, παω στις ρυθμισεις και παταω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενον? Η εχει αλλη διαδικασια?
  11. εβαλα και την myPhone edition rom ....!!!!! Αν θελησω να το επαναφερο σε εργοστασιακες ρυθμησεις, παω στις ρυθμισεις και παταω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενον? Η εχει αλλη διαδικασια?
  12. ok ολα καλα.!!!!!! τωρα ωρα για την καινουρια rom !!!!!! :worry: πιστευω να τα καταφερο χωρις να σας ζαλιζω...... ευχαριστω.!! εβαλα και την myPhone edition rom ....!!!!! Αν θελησω να το επαναφερο σε εργοστασιακες ρυθμησεις, παω στις ρυθμισεις και παταω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενον? Η εχει αλλη διαδικασια?
  13. και τελος μου λεει αυτο -- root access possibly lost. fix? εδω? no or yes-fix root ?
  14. ok. μετα μου λεει αυτο -- rom may flash stock recovery on boot. fix? εδω παταω no η yes - disable recovery flash
  15. καλησπερα. θελω να βαλω αυτην την recovery CWM 6.0.4.4 και για να μη κανω καμια βλακεια θελω λιγη βοηθεια. μετα το σημειο αυτο -- ανοίξτε το MobileUncle Tools και επιλέξτε "update recovery" -στην λίστα που θα εμφανιστεί θα δείτε το αρχείο, απλά επιλέξτε το -θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση σε recovery. -- και ανοιγει το κινητο σε recovery παταω reboot system?
  16. εκτος απο αυτα που εβαλα και εκανα εγω στο κινητο δεν χανω τιποτα απο τα μανισια πιστευω?
  17. το ξερω απλα καπιοα σημεια δεν τα πολυ καταλαβαινω και για αυτο ρωταω. εκει που λεει για τα 2 backup ειναι απαραιτητα? επειδη δεν με ενδιαφερουν η εφαρμογες που εβαλα και η ρυθμησεις αν χαθουν
  18. και μετα εγκατασταση απο sd card τo αρχειο rom?
  19. CWM recovery CWM 6.0.4.4 αυτο εννοεις φιλε μου?
  20. αρα δεν εχουμε καμια λυση....:(
  21. για να βαλω την καινουρια rom κανω εγκατασταση το αρχειο απο την sd card απο τη recovery? (υποψιν εχω την μανισια recovry) η θελει και αλλη διαδικασια? root το εχω κανει παντως... (σορρυ που ρωταω ειμαι λιγο αρχαριος και φοβαμαι μη το κολλησω τιποτα)
  22. καμια απαντηση?:worry:
  23. καλησπερα... παιδια οταν κανω εγγραφη βιντεο γιατι συνεχεια κανει focus και θολωνει στιγμαια και μου χαλαει το βιντεο? ετσι ειναι σε αυτο το κινητο η εχει καποια ρυθμιση που δεν ειδα?
  24. η κεραια gps ειναι επανω αναμεσα απο το usb και το κουμπι on/off, αν το ανοιξεις θα δεις δυο επαφες, η αριστερη επαφη θα δεις γραφει gps με ψιλα γραμματα ισως χρειαστεις μεγενθυτικο φακο. εκει να κολησεις το συρματακι αν το κανεις.
  25. Τελικα το ανοιξα... Κολησα ενα καλωδιακι στην επαφη gps και τωρα κλειδωνει μεσα στο λεπτο. Με την ακριβεια εχω ενα θεμα μου λεει οτι ειναι στα 3 μετρα το sygic. Λετε να δοκιμασω αλλο προγραμμα?
×
×
  • Create New...