Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Cris το έβαλα αλλα μάλλον θελει gaps? Επίσης remote?. Για να αναγνωρίσει χωρητικοτητα 4100 μπορουμε να φλασαρουμε ενα αρχείο που ειχες στειλει; υπάρχει περιπτωση να βαλεις τα δικα σου.... Μεσα??

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πρέπει να τα βάλεις όλα μόνος σου... μπαταρία όχι.. ότι έχει από μαμά..3100...

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

μπρικ δηλαδη?

τι να πω?

πρωτη φορα φλασαρισμα και επεσα στα βαθεια?

συγνωμη αν κουρασα

ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια..........!!!!

Οποια:

-προταση

-συμβουλη

-πληροφορια

-ξεματιασμα η οτιδηποτε αλλο ............ειναι ευπροσδεκτα!

Στείλτο Περιστέρι.... διάλεξε Ρομ...και έλα την επόμενη να παραλάβεις...:lol:;)

Το γελας αλλα ειμαι 7 λεπτα απ το περιστερι. Οτι μου πεις κανω :p

Το γελας αλλα ειμαι 7 λεπτα απ το περιστερι. Οτι μου πεις κανω :p

Έχεις πμ...

Ναι το ειδα.. Γυρισα στο δικο σου το Unofficial

Θα πρέπει να τα βάλεις όλα μόνος σου... μπαταρία όχι.. ότι έχει από μαμά..3100...

Θελω να σας ευχαριστήσω όλους κ πρωτα απο ολους τον συνονόματο για όλο το forum και τις καταπληκτικες ROM.!

Προσωπικά θα αποχωρήσω, η θα μείνω σιωπηλός διότι πλέον ειμαι κατοχος ενος PocoPhone F1. Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος και όσοι τα πήρατε είδατε ποσο καλο ειναι. Προτείνω κ στον Chris να παρει και να ξεκινήσεις κ εκει να κανεις ROM, ειναι ηδη popular το τηλεφωνο.!

Περιμένω ενημέρωση...

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος <3 Υγεία!!

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εδώ μέσα...

Η υποστήριξη δεν σταματάει στο forum, εύγε Χρήστο!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Μπας και να κανονίζαμε κάποια στιγμή, καμία γενική συνάντηση για καφέ και όσοι πιστοί προσέλθετε;;;;

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Σημερα που εβαλα να φορτίσω εμμένει το λαμπάκι κόκκινο και δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό

(το βραδυ το εκλεισα με 5% και σημερα που το αφησα καμια ωρα για φορτιση κολησε οταν το συνδέω στον υπολογιστή δεν κανει εγκατάσταση το προγραμμα οδηγησεις συσκευής )

καμια βοηθεια

Edited by frits

Σαν πρώτη κίνηση δοκίμασε με άλλον φορτιστή/καλώδιο

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Θελω να σας ευχαριστήσω όλους κ πρωτα απο ολους τον συνονόματο για όλο το forum και τις καταπληκτικες ROM.!

Προσωπικά θα αποχωρήσω, η θα μείνω σιωπηλός διότι πλέον ειμαι κατοχος ενος PocoPhone F1. Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος και όσοι τα πήρατε είδατε ποσο καλο ειναι. Προτείνω κ στον Chris να παρει και να ξεκινήσεις κ εκει να κανεις ROM, ειναι ηδη popular το τηλεφωνο.!

Περιμένω ενημέρωση...

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος <3 Υγεία!!

Καλές γιορτές.. Υγεία πάνω απ'όλα..Έχει παραγγελθεί ήδη...

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εδώ μέσα...

Η υποστήριξη δεν σταματάει στο forum, εύγε Χρήστο!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Μπας και να κανονίζαμε κάποια στιγμή, καμία γενική συνάντηση για καφέ και όσοι πιστοί προσέλθετε;;;;

Όποτε θέλετε κι αν βολεύει τώρα μέσα στις γιορτές που έχω και άδεια ακόμα καλύτερα....

Μήπως έχεις παραγγείλει και το mix 2s;.....ή να το πουλήσω;...χαχαχα

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Οπότε ξεκινάμε όλοι να κάνουμε οικονομίες για να πάμε στο Poco ή στο πιο πλήρες mi 8?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Οπότε ξεκινάμε όλοι να κάνουμε οικονομίες για να πάμε στο Poco ή στο πιο πλήρες mi 8?

εγω παλι ειμαι της εξης λογικης..εχουμε ενα κινητο ναι μεν παλιο πλεον αλλα με 6 ραμ,android 9,αξιολογο επεξεργαστη,αξιολογη καμερα και ατελειωτες ρομς που μπορουν να το κρατησουν ζωντανο μεχρι απλα να χαλασει(μακρια απο μας)...γιατι πρεπει να αντικατασταθει με καπου 300 ευρω απο ενα αλλο κινητο που οκ θα εχει καλυτερη καμερα και καλυτερο επεξεργαστη(αν και αυτο δε θα το αντιληφθουμε ισως ποτε πλεον με τους snapdragon) αλλα θα εχει παλι 6 ραμ και το πιθανοτερο το πολυ android 8??εγω ψαχνομαι συνεχεια μηπως πεσει κατω των 300 ευρω καποιο αξιολογο με snapdragon και 8 ραμ..μεχρι τοτε δε με βλεπω να αλλαζω.εχω παραγγειλει σε δικους μου αρκετα xiaomi με 6 ραμ αλλα κανενα δε με εκανε να πω,ναι για αυτο παραταω το letv..ασε που μολις μπω στο αντιστοιχο νημα αλλων κινητων και βλεπω την υποστηριξη αγχωνομαι οτι αν γινει κατι ειμαστε χωρις βοηθεια ;-)

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

εγω παλι ειμαι της εξης λογικης..εχουμε ενα κινητο ναι μεν παλιο πλεον αλλα με 6 ραμ,android 9,αξιολογο επεξεργαστη,αξιολογη καμερα και ατελειωτες ρομς που μπορουν να το κρατησουν ζωντανο μεχρι απλα να χαλασει(μακρια απο μας)...γιατι πρεπει να αντικατασταθει με καπου 300 ευρω απο ενα αλλο κινητο που οκ θα εχει καλυτερη καμερα και καλυτερο επεξεργαστη(αν και αυτο δε θα το αντιληφθουμε ισως ποτε πλεον με τους snapdragon) αλλα θα εχει παλι 6 ραμ και το πιθανοτερο το πολυ android 8??εγω ψαχνομαι συνεχεια μηπως πεσει κατω των 300 ευρω καποιο αξιολογο με snapdragon και 8 ραμ..μεχρι τοτε δε με βλεπω να αλλαζω.εχω παραγγειλει σε δικους μου αρκετα xiaomi με 6 ραμ αλλα κανενα δε με εκανε να πω,ναι για αυτο παραταω το letv..ασε που μολις μπω στο αντιστοιχο νημα αλλων κινητων και βλεπω την υποστηριξη αγχωνομαι οτι αν γινει κατι ειμαστε χωρις βοηθεια ;-)
Αυτά όπως τα λες υπάρχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καποιος που εβαλε την μεγαλη μπαταρια (4100) να μας πει εντυπωσεις??
Την εβαλα εγω προχτές. Αλλαξα και καμερα και τωρα ειμαι οκ!! Στην μπαταρια δεν μπορω να πω οτι ειδα μεγαλη διαφορά σίγουρα εχει αλλα οχι θεαματικα μεγαλυτετη διαφορα. Γνωμη μου αν δεν εχετε σοβαρο προβλημα με την μπαταρια μη την αλλάξετε. Εγω το εκανα γιατι θα το άνοιγα ετσι κι αλλιως για να αλλαξω την καμερα. Ειναι λιγο ζορι να ξεκολησεις την οθονη. Εγω χρειαστηκε να την ξανανοιξω γιατι οπως την ανοιξα μπηκε κατω απο την οθονη μερικα κομμάτια υπολειμματα μαυρη κολα και μεχρι να καταλαβω οτι δε την ειχα καψει μου πηγε η ψυχη στην κουλουρη :-)

Η καλυτερη διαχείριση μπαταρίας μέχρι τώρα είναι στην revengeos 8 Δεκεμβρίου. Το accubattery δειχνει 5,5 ωρες. Δεν ξαναγινε.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Η καλυτερη διαχείριση μπαταρίας μέχρι τώρα είναι στην revengeos 8 Δεκεμβρίου. Το accubattery δειχνει 5,5 ωρες. Δεν ξαναγινε.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Εγω βλεπω ως τελευταια αυτη του νοεμβρη. Δωσε ενα link να την περασω dirty στο κινητο της γυναικας. Εγω προτιμω aosp. Δοκιμασε κανεις την τελευταια 17/12/2018 να μας πει γνωμες γιατι σκεφτομαι να την περασω dirty.

Edited by klaipelas

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Εγω βλεπω ως τελευταια αυτη του νοεμβρη. Δωσε ενα link να την περασω dirty στο κινητο της γυναικας. Εγω προτιμω aosp. Δοκιμασε κανεις την τελευταια 17/12/2018 να μας πει γνωμες γιατι σκεφτομαι να την περασω dirty.

Και εγώ το κινητό τις γυναίκας μου έχω για τα πειράματα! :P

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Με όλες τις 9αρες που εχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής θα έχω θέμα είτε με το bluetooth είτε με το notification led. Μπορει κάποιος με 9αρα να μου πει αν έβαλε καποια που να του δουλευει το bluetooth σε κλησεις telegram και viber... και ταυτοχρονα να του δουλεύει και το notificaton led οταν εχει ειδοποιησεις.. οταν το φορτίζει.. γενικα.. να δουλευει σωστα το led.

Προσωπικά σε αυτή που χρησιμοποιώ δουλεύει κανονικά το notification led (χρησιμοποιώ και το led blinker). Στο viber πχ ενεργοποιείται η οθόνη με νέο μήνυμα και όταν σβήσει αναμοσβηνει το led.Το ίδιο σε όσες εφαρμογές έχω επιλέξει. Για το bluetooth δε το έχω δοκιμάσει.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Εσυ ποια χρησιμοποιεις; Δοκίμασα τώρα και την aicp 9 που την είχα σε 8.1 με το ιδιο προβλημα στα Notifications. Δοκίμασα και το led blinker pro το οποιο δε μου αναβει το λαμπάκι στα τεστ.

Φαινεται με το led blinker pro 7.0 να εκανα τη δουλεια μου.. θα το τσεκαρω.. και θα γραψω παλι.

Edited by miltossat

Ίσως αφελής ερώτηση, αλλά πρέπει να το ρωτήσω :

Από μία treble σε μια άλλη treble μπορούμε να κάνουμε dirty φλασάρισμα; (μόνο εκκαθάριση dalvic και cache);

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

Ενταξει....τι να πω?!

Αφησα το μπλοκαρισμενο le max2 στον CrisBal και την επομενη το παρελαβα υγιεστατο και φλασαρισμενο, με ρομ της αρεσκειας μου αλλα και πολλα καλουδια.

:respect::respect::respect: