Jump to content

Chris_Casy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Chris_Casy

  1. Θελω να σας ευχαριστήσω όλους κ πρωτα απο ολους τον συνονόματο για όλο το forum και τις καταπληκτικες ROM.! Προσωπικά θα αποχωρήσω, η θα μείνω σιωπηλός διότι πλέον ειμαι κατοχος ενος PocoPhone F1. Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος και όσοι τα πήρατε είδατε ποσο καλο ειναι. Προτείνω κ στον Chris να παρει και να ξεκινήσεις κ εκει να κανεις ROM, ειναι ηδη popular το τηλεφωνο.! Περιμένω ενημέρωση... Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος <3 Υγεία!!
  2. Ομαδα help... ημουν με την LOS-Remixed-8.1.0-le_x2-20181002-HomeMade_Rev.3_C.B.G και ηθελα να παω στην LeMax2-EUI-6.030S_V.15-Modded_by_C.B.G εκανα wipe τα παντα.. εκανα install την ρομ... reboot και αρχικα κολησε στο τελος που λεει οτι σε 5 sec θα κανει reboot... και του εκανα εγω μετα απο 20. Οταν μετα φορτωσε στο ενδιαμεσο εβγαλε Encryption Unsuccessful και εκανα reset αλλα δεν φορτωνει τπτ... κολαει στο ιδιο σημειο... HELP pls.!!!
  3. Hello, εβαλα τελικα την LOS-Remixed-8.1.0-Rev3-HomeMade_by_C.B.G. για να κανω αναβαθμιση. ερώτηση... παροτι ειναι ιδιαίτερα γρηγορα, οταν κανει install απο Gplay κανει πολυ ωρα... ξερετε γιατι ??? Επίσης θελω να ρωτησω αν υπαρχει και να εχετε Link για Pure Android για το Χ820. @CrisBal keep up.. Πολυ καλη δουλεια.! αν μπορουσες να προσθεσεις ενα recorder θα ηταν χρησιμο.!!!! thanks!
  4. Καλησπέρα chris και σε όλους.! Ειχα πολλους μηνες να μπω και εχω μεινει στο Χ820 μου, με την GBG 28s-V13d. Η ερωτηση ειναι αν υπάρχει κάποια καινούργια ρομ με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας κ αξιζει να την βάλω. Thanks!
  5. αγγλικα το εχω. Ομως να σου πω κατι αλλο που σκεφτηκα μηπως σου δωσω ιδεα. Στην v10a δεν ειχα lag.. μετα την Β ξεκινησε και ρωταω...μηπως απο την Β και μετα αλλαξε κατι στο region?? γιατι αν θυμασε σε ρωτησα γιατι δεν βλεπω το record ενω στην Α, το record ηταν σε όλα ισως τα region γιατι παλι το ειχα αγγλικα και νομιζω Other region ενω στην Β και μετα επρεπε να το βαλω ή Ελληνική γλωσσα και region ή αγγλικα και Mainland china. κοιταξε το μηπως σου λέει κατι ολο αυτο..!
  6. Και εγω ακομα δεν εχω βρει τι προκαλεί τα Lag. Ομως μερες τωρα δεν εχω γιατι εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση V10abc V11 και δεν εχω κανει restore data απο Titanium. Νομιζω οτι οταν κανει restore data σε καποιοες εφαρμογες, κατι αλλαζει και ξεκιναει τα lag... οπότε το εχω αφησει με τον μαμα lancer και πολυ λιγες εφαρμογες.. ΟΛΕΣ κλειστες να μην τρεχει καμια στο background και χτες εκλεισα 3 μερες με 1 φορτιση...!
  7. εχω κάνει πάνω απο 15 clean install thn V10-a-b-c-D σε 1μιση μερα, για να βρω απο που ειναι το lagg... Η μόνη υποψία ποθ έχω μέχρι τώρα ειναι ο Apex Launcher. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει οτι έχει τον Apex και δεν έχει laggs?
  8. x820 εχω, πρεπει να το βαλω? και που το βρισκω? Η ρομ ειναι πολυ καλη.. δεν διαφωνω και πολύ καλή μπαταρια.! Congrats
  9. Ωραια.. τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος.! καποια εφαρμογη ειναι που μας το κανει... ευχομαι να την βρουμε!
  10. Το περασα το update.. εκανα το wipe ... τπτ.. κανει το ιδιο..! ειχα και θεμα με τα sms δεν εστελνε... κατι δεν παει καλα.. και δεν ξερω τι..! Εχει δοκιμασει κανεις αλλος με το region china mainland μηπως εχει θεμα με τα sms ??
  11. Ναι αυτο εκανα... οκ! ευχαριστώ και τον Pantelos. Ομως τα lagg συνεχιζονται.. κι δεν μπορω να βρω απο τι ειναι. Το κανει ανα 1 λεπτο. αν εχεις ή εχει κανεις καμια ιδεα... θα βοηθουσε.! Freezαρει η οθονη ανα 1 λεπτα για 1-2 sec. ειτε γραφεις στο mesenger ειτε στο instagram.
  12. μονο αυτα που σου εγραψα μου εχει στο region.... δεν βλεπω πουθενα Ελλαδα....
  13. δεν εχει region Ελλαδα, εχει Hong kong, India, Macao, Mainland chine, russia thailand, USA, Other countries
  14. CrisBal Θελω να ζητησω μια μεγαλη χάρη. !Εκανα clean την V10 αλλα δεν έχει το record call, εγγραφή στην κλήση. Το χρειάζομαι και πιστευω και άλλοι κα μιας και υπήρχε στην προηγούμενη εκδοση. region εχω βάλει Other region. Thanks!!!!!
  15. εκανα unistall το Lucky patcher αλλα ακομα εχω το lagg... θα κανω full wipe αλλα φοβαμαι οτι βαζοντας παλι τις εφαρμογες μην το κανει... Η Ορεο πως παει απο μπαταρια?
  16. Λοιπον εχω το εξης προβλημα. Ειμαι στην 28ς εκανα και το τελευταιο update στην 10 και το προβλημα μου ειναι οτι η μπαταρια πεφτει γρηγορα... Μετα την αναβαθμιση στην 8 και τωρα στην 10 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα... με τις ιδιες εφαρμογες και χρηση. Καμια λυση ?? Επισης κατι μου λαγγαρει το τηλ... ανα 40'' περιπου, λαγγαρει.. κολαει για 1-2 sec σε οτι κανω και μετα ξεκολαει. οι τελευταιες εφαρμογες που εβαλα ειναι το Lucky patcher και ενα Key για το call master (block caller). Η Ορεο τι μπαταρια τρωει ?? Παλια για να καταλαβετε εβγαζα 35 με 40 ωρες και τωρα με το ζορι 24. Thanks!
  17. Καλησπερα και απο εμενα.! Cris, ηρθα :) με το καλο και η νεα rom.! προς το παρόν και εγω έκανα την αναβαθμιση..!
×
×
  • Create New...