CrisBal Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εντάξει παιδιά και τα δύο κινητά είναι κορυφές. Δεν χωράει συζήτηση σε σχέση τιμής απόδοσης hardware. Τώρα ο καθένας όπως το βλέπει... Εγώ θέλω 5,7 4k ανάλυση και οθόνη QHD IPS και σε τιμή 180 €. Άλλος θέλει ποιο μαζεμένο για ευκολία χρήσης και καλύτερο επεξεργαστή Και τα δύο είναι τούμπανα.. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο την συζήτηση πιστεύω όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά και ξέρουμε τι θέλουμε και τι κάνουμε... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αυτή τη στιγμή το le pro 3 32gb έχει γύρω στα 60 ευρώ διαφορά με το le max 2 64gb. Και το πιο βασικο αυτοι με το pro3 δεν εχουν crisbal και Τασο:p Εχοντας δουλεψει και τις δυο συσκευες σας ενημερωνω οτι στο μονο πραγμα που υπερτερει το Le max 2 απο το Le pro 3 ειναι στους Crisbal και Tora.Οχι οτι δεν εχουν κανει και κει δουλεια ετσι;Μας εχουν ταξει και την Tele και ειμαστε σε αναμενα καρβουνα:lol::lol::lol: Βεβαια αυτα ειναι γουστα και το να προσπαθει καποιος να πεισει για το αντιθετο τον αλλο ειναι απλα περιττο. Οπως ειπε και ενας σοφος στην ερωτηση ποια θεωρει την καλυτερη συσκευη που υπαρχει ; Η απαντηση του ηταν "Η δικη μου":p Παράθεση Realme GT6 12-256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Άχρηστο για μένα το +. Μου αρκεί το 4g. Όπως επίσης και το nfc που στα προηγούμενα κινητά μου δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Και για μένα η μπαταρία του le max 2 είναι καταπληκτική. Με τον κατάλληλο kernel γίνεται ο 820 πανομοιότυπος με τον 821 με τη μόνη διαφορά αυτό που λες. Le X829 4/64 tele23s [http://i.imgur.com/LfSbkyM.jpg] το pro3 μου σε stock eui.http://i.imgur.com/LfSbkyM.jpg Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εχοντας δουλεψει και τις δυο συσκευες σας ενημερωνω οτι στο μονο πραγμα που υπερτερει το Le max 2 απο το Le pro 3 ειναι στους Crisbal και Tora.Οχι οτι δεν εχουν κανει και κει δουλεια ετσι;Μας εχουν ταξει και την Tele και ειμαστε σε αναμενα καρβουνα:lol::lol::lol: Βεβαια αυτα ειναι γουστα και το να προσπαθει καποιος να πεισει για το αντιθετο τον αλλο ειναι απλα περιττο. Οπως ειπε και ενας σοφος στην ερωτηση ποια θεωρει την καλυτερη συσκευη που υπαρχει ; Η απαντηση του ηταν "Η δικη μου":p Σε οθόνη και κάμερα λίγο χλωμό.. Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εχοντας δουλεψει και τις δυο συσκευες σας ενημερωνω οτι στο μονο πραγμα που υπερτερει το Le max 2 απο το Le pro 3 ειναι στους Crisbal και Tora.Οχι οτι δεν εχουν κανει και κει δουλεια ετσι;Μας εχουν ταξει και την Tele και ειμαστε σε αναμενα καρβουνα:":p Tlee_23 όχι torra33 @tasos_ger τέλος πάντων.. Πήγαινε στο νήμα σου και βρες την 1η έκδοση τελευταίο ποστ σήμερα... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Προκειται ακομα για το απολυτο VFM κινητο, με προσδωκιμο ζωης αρκετα μεγαλο. Τσεκαρε ποσο δινουν αυτη την περιοδο το Χ820 6/64. Το αντιστοιχο Le Pro 3 βγαινει (απο σοβαρο μαγαζι) περιπου στα 110+. Να γιατι. ποιο προσδοκιμο ζωης εννοείς? οτι πουληθηκε-πουληθηκε.. οτι πουλιεται πλεον ειναι απο stock που εχει ξεμεινει. To x720 pro3 κυκλοφορησε 5-6 περίπου μηνες μετα το x820....το x820 κυκλοφορεί ήδη 1+ έτος οπότε λογικό είναι να έπεσε τόσο η τιμή του στα τελειώματα. Όπως έγινε και στην περίπτωση του x820, το οποίο πήγε κοντα στα 200ευρώ το 64αρι μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα pro3 στα κινέζικα ράφια. Edited May 10, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Γεια σας παιδια χθες παρηγγειλα και εγω το συγκεκριμενο κινητο απο εδω http://www.tomtop.com/others-cell-phone-34/p-pz0003g-us.html και ελπιζω μες την εβδομαδα ή την αλλη να ερθει. Θελω να ρωτησω η google rom που υπαρχει χαλαει την ποιοτητα της καμερας γτ ειμαι λατρις της google rom (την εχω στο g2 μου). Ποια ειναι η καλυτερη κ ποιο σταθερη rom? Παιδια καποιος καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Οπως ειπε και ενας σοφος στην ερωτηση ποια θεωρει την καλυτερη συσκευη που υπαρχει ; Η απαντηση του ηταν "Η δικη μου":p και εγω ετσι πιστευα οσο ειχα το x820 ..εως ότου το εχασα και πηρα το pro3 x720. Edited May 10, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 1) Μετα το περασμα και της tele v40 και μετα της v41 εγκατασταθηκαν ως system apps οι περισσοτερες Google εφαρμογες. Εμεις που δεν τις θελουμε μπορουμε να τις σβησουμε ή θα πεσουμε σε κανα bootloop και θα τρεχουμε;; 2) Η καμερα που φοραμε οσοι εχουμε φτασει στο v43 ειναι η τελευταια της LeEco ή ειναι η πειραγμενη απο τον Τασο; Παρεπιπτοντως εχει τσεκαρει κανεις ποια ειναι η καλυτερη; 3) Εχει διει κανεις οτι μεσα στις επιλογες προγραμματιστη εχει επιλογη για πολλαπλα παραθυρα; Να ειναι αυτο που φανταζομαι;; 4) Παιζει να ειμαι ο μοναδικος στον πλανητη που δε μπορω να σεταρω και να λειτουργησω το lightflow. Παταω το τεστ να δω το χρωμα και βγαινει παντα πρασινο. Ετοιμος ειμαι να εγκαταλειψω :X Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ποιο προσδοκιμο ζωης? οτι πουληθηκε-πουληθηκε.. οτι πουλιεται πλεον ειναι απο stock που εχει ξεμεινει. To x720 pro3 κυκλοφορησε 7-8μηνες αργότερα μετα το x820....το x820 κυκλοφορεί ήδη 1+ έτος οπότε λογικό είναι να έπεσε τόσο η τιμή του. Όπως έγινε και στην περίπτωση του x820, το οποίο πήγε κοντα στα 200ευρώ το 64αρι μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα pro3 στα κινέζικα ράφια. Εντάξει καταλαβαίνω την αγωνία σου να πουλήσει η συσκευή σου και να ασχοληθούν μαζί της οι devs αλλα τα παραλές. 5 μήνες διαφορά έχουν. Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Tlee_23 όχι torra33 @tasos_ger τέλος πάντων.. Πήγαινε στο νήμα σου και βρες την 1η έκδοση τελευταίο ποστ σήμερα... ;) Εχει κατεβει ηδη.:lol::lol::lol:Μαλιστα σημερα δοκιμαζα του Mauro την v2 και ειπα να την δω MIUI για αυριο. Να αυτα μας κανετε και σε λιγο θα σας ζηταμε για ολικη μεταγραφη στο διπλα νημα:D Crisbal στην Miui του Le pro3 πρεπει να βαλουμε νεα APN οπως στου Le Max2 ; Edited May 9, 2017 by CRISPAF77 Παράθεση Realme GT6 12-256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ποιο προσδοκιμο ζωης? Το τηλεφωνο οπως ειναι σε βγαζει χαλαρα 1,5-2 χρονια. Αυτο το προσδοκιμο. ;) Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) tryf3, ποια αγωνια μου? ειμαι και θα παραμεινω σε stock eui όπως και στο x820 σε stock ημουν. Ιδιως η νεα 23s ειναι σχεδον bug free στο pro3. Aσε που μολις κυκλοφορησει η leeco τη νεα ναυαρχιδα με το 835soc εφυγα...(τελος σεπτεμβρη στην καλυτερη). Το τηλεφωνο οπως ειναι σε βγαζει χαλαρα 1,5-2 χρονια. Αυτο το προσδοκιμο. ;) says who?... Edited May 10, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 says who?... Says everybody? Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Says everybody? Εντάξει καταλαβαίνω την αγωνία σου να συνεχισει η υποστηριξη απο τους devs στην συσκευη σου max2 αλλα τα παραλές... Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popplaros Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αδερφέ stefane καλό είναι να μην γεμίζουμε σελίδες με άχρηστα μυνήματα..μεγθα σου και καλορίζικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Αδερφέ stefane καλό είναι να μην γεμίζουμε σελίδες με άχρηστα μυνήματα..μεγθα σου και καλορίζικο.. Ευχαριστώ αλλά για ποιο πραγμα καλοριζικο? 6μηνες κοντα το εχω το pro3... ουτε 2μηνες δεν προλαβα το x820 που εχασα. Ειχα και τις 2συσκευές οποτε δυναμαι να συγκρινω νομιζω καλυτερα. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Βάσει όσων είχα δει όταν το έψαχνα το θέμα, θα έλεγα ότι το Max 2 μπορεί να έχει και καλύτερη φωτογραφική στη πράξη (πιο φυσικά χρώματα, περισσότερο φως σε σκοτεινά σημεία της φωτογραφίας) Εμένα με ζόρισε το μέγεθος 5.7" του Max 2 (μαζί με μια ανησυχία μακροπρόθεσμα για την έλλειψη 800άρας, γιατί δεν αλλάζω συχνά συσκευές) και θα προτιμούσα κάτι μεταξύ 5.2-5.5", κι έτσι το έδωσα, αφού το κράτησα μια βδομάδα χωρίς να μπορώ να αποφασίσω... ...κι αμέσως μετά το μετάνιωσα βέβαια... Το Χ820 πάντως νομίζω πως ΔΕΝ αξίζει τα +40€ για την 800άρα (αδιαφορώ για τα + 2GB ram) , όταν το πακέτο του Χ829 έχει και ακουστικά μαζί (δλδ πρακτική διαφορά ~55€)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Το Χ820 πάντως νομίζω πως ΔΕΝ αξίζει τα +40€ για την 800άρα (αδιαφορώ για τα + 2GB ram) , όταν το πακέτο του Χ829 έχει και ακουστικά μαζί (δλδ πρακτική διαφορά ~55€)... εγω περιμενω τη νεα ναυαρχιδα της leeco με το 835soc και εφυγα...μαλλον θα κυκλοφορησει με eui nougat απο το εργοστασιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εντάξει καταλαβαίνω την αγωνία σου να συνεχισει η υποστηριξη απο τους devs στην συσκευη σου x820 αλλα τα παραλές... Καμια αγωνια φιλε. Οι devs εχουν κανει ηδη απειρη και ποιοτικη δουλεια που και σημερα να σταματησουν να ασχολουνται, το τηλεφωνο θα λειτουργει απροβληματιστα. Αλλος μαλλον εχει την αγωνια.. Οσο για το δικο σου τηλεφωνο, θα αντεξει 3 μηνες παραπανω και κατι εγινε; Ασε μας να χαρουμε εμεις το δικο μας και να χαιρεσαι κι εσυ το δικο σου. Ολοι χαρουμενοι λοιπον. ;) =================================== To gsmarena, η παραπληροφορηση η ιδια λεει οτι το κινητο μας εχει NFC :lol::lol::lol: Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Οσο για το δικο σου τηλεφωνο, θα αντεξει 3 μηνες παραπανω και κατι εγινε; ποιους 3 μηνες παραπανω ? το pro3 θα παραγεται τουλαχιστον εως το τελος του 2017 (η ιδια η leeco το ανακοινωσε επίσημα), αλλα προσωπικα δεν με απασχολει καθολου...περιμενω το 835soc της leeco. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδιά παρακαλώ ας σταματήσει εδώ η οποία διαφωνία..! Τα είπα και παραπάνω.. Κρίμα είναι να με βάζετε βραδυατικα να σβήνω μηνύματα.. Αφήστε να απαντάω στα 200 πμ.. Μου φτάνει αυτό. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) 1) Μετα το περασμα και της tele v40 και μετα της v41 εγκατασταθηκαν ως system apps οι περισσοτερες Google εφαρμογες. Εμεις που δεν τις θελουμε μπορουμε να τις σβησουμε ή θα πεσουμε σε κανα bootloop και θα τρεχουμε;; 2) Η καμερα που φοραμε οσοι εχουμε φτασει στο v43 ειναι η τελευταια της LeEco ή ειναι η πειραγμενη απο τον Τασο; Παρεπιπτοντως εχει τσεκαρει κανεις ποια ειναι η καλυτερη; 3) Εχει διει κανεις οτι μεσα στις επιλογες προγραμματιστη εχει επιλογη για πολλαπλα παραθυρα; Να ειναι αυτο που φανταζομαι;; 4) Παιζει να ειμαι ο μοναδικος στον πλανητη που δε μπορω να σεταρω και να λειτουργησω το lightflow. Παταω το τεστ να δω το χρωμα και βγαινει παντα πρασινο. Ετοιμος ειμαι να εγκαταλειψω :X Βάλε lightflow legacy (στείλε pm αν δεν μπορείς να βρεις το premium) και δώσε τους όλα τα δικαιωματα από τα settings. Accessibility σίγουρα, root και δεν ξέρω αν είναι και τίποτα άλλο. Μετά πάλι παίξε με τα settings της εφαρμογης,βάλε και άλλα χρώματα και δες. Εκμεταλλευτείτε λειτουργεί απροβληματιστα. Μέχρι και ένταση led ρύθμισα και ήχο φόρτισης (μάλιστα το έβαλα όταν πάει 99%)[ Edited May 9, 2017 by CrisBal Προσβλητικό σχόλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Nikolaos8; μου τον λες τον λόγο σε παρακαλώ; Το αν δεν μπορούμε να λέμε την άποψη μας σε κάποιον που ρωτάει τι να παρει... Και αντ' αυτού πέφτουν όλοι να τον φάνε και δεν επεμβαίνει o moderator... υπάρχουν και άλλες νομοτυπες λύσεις και διαδικασίες ώστε να διασφαλιστεί η ελευθερία της έκφρασης και οι προσβλητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. *Σε παρακαλώ να αποφεύγεις τα pm και ότι έχεις να πεις να το λες δημόσια. Edited May 10, 2017 by stefanos1999 Διαγραφή προσβλητικού σχολίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδιά δεν θα το ξαναπώ.. Το είπα παραπάνω αν το συνεχίσετε θα σβηστούν όλα τα μηνύματα και θα πέσει ban penalty . Πιστεύω αρκετά τράβηξε... :!: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts