Jump to content

Popplaros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Popplaros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Popplaros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλησπερα.εμενα μετα απο καιρο με το προβλημα που ειχα που μου εβγαζε μαυρη οθονη και ενα blue led μονιμα ανναμενο εγινε μονιμο.Δεν μπορω πια ουτε recovery να μπω ουτε bootloader ουτε καν φορτιζει.το εδωσα σε ενα φιλο τεχνικο το ανοιξε και μου ειπε οτι ειναι μητρικη.(πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο που του εκατσε τετοιο προβλημα).επικοινωνησα με το geekbuying και μου ειπε να το στειλω πισω.ξερουμε ποσο θα κοστισει αν το στειλω με courier για να γλυτωσω κανενα μηνα ταξιδιου?επισης και ευτυχωσ πριν κλεισει μονιμα προλαβα να του βαλω μαμα rom αλλα πιστευετε θα το παρουν πρεφα οτι ανοιχτηκε το κινητο και οτι εχασα την εγγυηση?
  2. Όχι δεν θα χτυπούσε.στην ουσία το τηλέφωνο είναι κλειστό..το να αναβοσβηνει δεν είναι κάτι το blue led.με ενα factory reset (αν το ξανακάνει) φτιάχνει..
  3. Μου πήρε 1 μήνα να κάνω full wipes,αλλαγή modem,firmware,ΟΛΕΣ τις eui και miui και όλες κατέληγαν σε reboot με black screen και μπλε ανναμενο το led.με aosp όλα είναι μια χαρά.πάντως ακόμα και τα bug να ξεπεραστούν αν η nougat είναι να μείνει έτσι καλυτερα miui MM.cdla δεν εχει ουτε και fm.φύλλο και φτερό την έχω κανει..ευχαριστώ για τον χρονο σου..
  4. Ακριβως αυτο λέω.επειδή η rom είναι σε test mode έχει πόλλα bug και μέχρι να γίνει καλύτερη απο kit kat την αφήνουμε..αν εχεις βρει που είναι τo tab με το cdla μπορείς να το ανεβασεις με κάποια foto?η εγώ είμαι στραβος..
  5. Αν σκρολαρετε και οι δυο σας πιο πανω και διαβάσετε πριν μιλήσετε θα δείτε οτι έχω πρόβλημα με τις rom και δυστυχώς η ευτυχώς είναι η μονη που δεν μου δημιουργει reboot κ.τ.λ κ.τ.λ.επισης την αποψη μου παραθετω σε bugs που ζητηθηκε και μαλιστα κυνικα γιατι οντως ειναι πιο χαλια και απο kit kat.αλλά είπαμε στο forum αυτό απανταμε όταν ειναι να παρεξηγηθουμε η για κάμερες και sot...μάλλον τελειωσε το καλοκαίρι και επιστρεψαμε στο forum...
  6. Το ambient display στο tab κινήσεις δεν δουλεύει το αξιόπιστο προσωπο, θερμοκρασία μπαταρίας δεν έχει, cdla δεν έχει,οι 4 κάμερες μαυρο χαλί,ειδικα στην μια κανεις ζουμ και ζουμαρει απο αριστερά και όχι εκεί που θες.ο μάστορας που την έφτιαξε ισχυρίζεται οτι έχει fm radio.ακόμα το ψάχνω.sot κοντά στις 3 ώρες.αλλά φορτίζει 0-100 στα 45 λεπτα.εχει 3 apk γκαλερι για τον κανενα λογο,και ενα apk ισοσταθμιστη που παλι δεν κανει κατι..επίσης multiled δεν έχει.αυτά προς το παρόν..
  7. Εννοείται..όταν πρόκειται για θέμα cameras βέβαια βγαίνουνε απο την θάλασσα να απαντήσουμε..
  8. Ο μόνος είμαι σε όλο το forum με aosp?
  9. Κάποιος που φοράει την aosp ξέρει που είναι τα cdla?αν έχει...
  10. Και στις miui.εκανα αλλαγές των πάντων.modem,firmwares,clean install,dirty,ακόμα και sim αλλαξα.και ολες εκαναν reboot και με αποτελεσμα σε black screen με blod.και εχθες έβαλα την aosp και ως δια μαγείας όλα καλά.
  11. Σαν επιλογή το έχει πάντως για το αξιόπιστο προσωπο..επίσης στις 2 απο τις 4 καμερες δεν λειτουργεί το panorama.κλείνει την κάμερα.καμια ιδέα γιατί μου κανει reboot σε ΟΛΕΣ τις rom παρα μονο στην aosp?
  12. Καλησπέρα. Μετα απο 1 μήνα κατάφερα να περάσω την μονη rom (aosp) που δεν μου προκαλεί ασταμάτητα reboot στο κινητό..να αναφέρω οτι είναι παρά πολύ καλη.chris δεν λειτουργεί ομως το αξιόπιστο προσωπο, στην ασφάλεια και χειρονομίες οθόνης ambient,στις κινήσεις.η υπηρεσία έχει σταματήσει μου γράφει και στα 2...επισης τα cdla δεν έχω βρει ακόμα.
  13. Chris φοράω την miui.μπορω να βγάλω το twrp αλλά να κρατήσω την miui και να βάλω κάποιο μαμά recovery?
  14. Τι ίδιο ισχύει και για την miui?από αλλαγή eui στην miui πρέπει να περάσουμε modem η firmware?
×
×
  • Create New...