vgiozo Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 To 6/128 είναι το Χ829, δεν χρειάζονται εικασίες βάσει τιμής, αρκεί να κοιτάξει κανείς τις διαθέσιμες μπάντες... Προσωπικά, πάντως, δεν θα το αγόραζα από μαγαζί που δεν έχω ξανακούσει, κι ας έχει Paypal... Στα Banggood, Gearbest - τα πιο γνωστά δλδ - παίζει και cashback μέσω ιστοσελίδων όπως topcashback.com / co.uk, quidco.com , givingassistant.org , που είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα, οπότε έστω και ετεροχρονισμένα, υπάρχει μια επιπλέον έκπτωση από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) To 6/128 είναι το Χ829, δεν χρειάζονται εικασίες βάσει τιμής, αρκεί να κοιτάξει κανείς τις διαθέσιμες μπάντες... Προσωπικά, πάντως, δεν θα το αγόραζα από μαγαζί που δεν έχω ξανακούσει, κι ας έχει Paypal... Στα Banggood, Gearbest - τα πιο γνωστά δλδ - παίζει και cashback μέσω ιστοσελίδων όπως topcashback.com / co.uk, quidco.com , givingassistant.org , που είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα, οπότε έστω και ετεροχρονισμένα, υπάρχει μια επιπλέον έκπτωση από αυτά. Εγω απο.αυτο το καταστημα εμεινα οχι απλως ευχαριστημενος οσο δεν παει, αλλα πληρωσα 12 usd και μου εστειλε προιοντα που εκαναν 30.. Παλιοτερα ειχα ψωνισει απο efox. Δεν μου αρεσε πολυ το site.. αλλα λογω paypal εκανα το βημα.. Με κοροιδευαν επι 1 μηνα (οπως geek και gearbest ) τελικα μετα απο 2 μηνες σχεδον ηρθε η συσκευη και πηρα και τα χρηματα πισω απο paypal... Οταν εχεις καλη προστασια , χρηματα δεν χανεις, και ισως κερδισεις . Γενικα δεν φοβαμαι paypal, σε αντιθεση με ali που εχει χαλασει πολυ τελευταια. 4/5 παραγγελιες χωρις σωστη προστασια απο το team εκει... Υ.γ το efoχ δεν το ειχα ξαναδει ποτε μεχρι που αποφασισα να αγορασω, επειδη ειχε τη χαμηλοτερη τιμη.. αν αγοραζα με καρτα θα ειχα καποιο αγχος παραπανω αλλα με.paypal κανενα.. Με καρτα απλα θα επρεπε να τους απειλησω οτι θα γραψω παντου οτι ειναι αναξιοπιστοι για να παρω πισω τα χρηματα.. (οπως εκανα με gearbest που δεν απαντουσαν σε email και ειχα πληρωσει με καρτα για να αποφυγω paypal fees επειδη ηταν "γνωστο" μαγαζι..) Sent from my Le X821 using Tapatalk Edited May 7, 2017 by giannispipom9pro Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το network cell info δείχνει να δουλεύει. Ξέρει κάποιος να μας πει τι σημαίνουν αυτά που γράφει ή έστω σε ποία μπάντα έχω lte. Sent from my Le X820 using Tapatalk Καταρχήν πρέπει να ανοίξεις τα δεδομένα σου και μετα πατώντας πάνω δεξιά στις τρεις τελείες αναφέρει μου φαινεται κάτι για bands. lg g3 d855 Zoe Xceed Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Η πρωτη μου αγορα απο εξωτερικο ηταν το 2007 με western union, που δεν ειχα την καλυτερη εμπειρια.. Ε , επειδη μου εστειλαν ελατωματικα προιοντα και ηθελαν να πληρωσω την επομενη μερα μεταφορικα να τα στειλω πισω, τα πηρα κρανιο, και στη πρωτη σελιδα google αναζητηση, διπλα στο domain τους εγραφε κλεφτες , μακρια !!! Καποια στιγμη εκλεισαν .. ;) (Ειχαν κλεψει και αλλους οι οποιοι εμφανιστηκαν αργοτερα να κλαινε για τα χρηματα τους.. Sent from my Le X821 using Tapatalk Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καταρχήν πρέπει να ανοίξεις τα δεδομένα σου και μετα πατώντας πάνω δεξιά στις τρεις τελείες αναφέρει μου φαινεται κάτι για bands. lg g3 d855 Zoe Xceed Το εγκατέστησα κι εγώ, με ανοιχτά τα δεδομένα δεν έδειχνε τίποτα - ονομαστικά τουλάχιστον - για συχνότητα σύνδεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημερα και απο μενα, εχωντας δοκιμασει όλους τους τρόπους για επαναφορα του fp, απο τους οποιους δεν δουλεψε καποιος σκεφτομαι να φλασαρω με qfil, μια ερώτηση εχω το X829 ρομ απο οτι ειδα στον οδηγό εχει για το χ820, να δικιμασω με αυτην ή υπαρχει καπου για το x829 για unbrick με qfil? Αν γνωρίζει κάποιος? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το εγκατέστησα κι εγώ, με ανοιχτά τα δεδομένα δεν έδειχνε τίποτα - ονομαστικά τουλάχιστον - για συχνότητα σύνδεσης Και εγώ δεν το βρήκα πουθενά και είπα να ρωτήσω εδώ Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Και εγώ δεν το βρήκα πουθενά και είπα να ρωτήσω εδώ Mονο με signal guru αλλά όχι σήμερα κάνουν SERVER maintenance.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Παρακαλώ επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα να με συμβουλέψετε από ποιά μαγαζιά μπορώ να πάρω το τηλ. σε καλή τιμή και χωρίς τελωνείο (από ευρωπαϊκή αποθήκη). Ενδιαφέρομαι για το 4 ή 6 Gb Ram με 64 ή 128 Gb εσωτ. μνήμη. Θα ήθελα να υπάρχουν τα ακουστικά με τον αντάπτορα. 1 x LeTV LeEco Le Max 2 Pro Smartphone 6GB 128GB (DT2911VFG) = $219.99 Color Gold Tο παραπάνω από DuangTop , είναι το μαγαζί αξιόπιστο ? Edited May 7, 2017 by geco007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημερα και απο μενα, εχωντας δοκιμασει όλους τους τρόπους για επαναφορα του fp, απο τους οποιους δεν δουλεψε καποιος σκεφτομαι να φλασαρω με qfil, μια ερώτηση εχω το X829 ρομ απο οτι ειδα στον οδηγό εχει για το χ820, να δικιμασω με αυτην ή υπαρχει καπου για το x829 για unbrick με qfil? Αν γνωρίζει κάποιος? lk Θα σου πρότεινα πριν το Qfil που ναι κάνει είναι το ίδιο να βάλεις με Clean Wipe όλα και την fastboot rom πρώτα του Χ829 να δοκιμάσεις και αν δεν παίζει είναι dead Fingerprint. Το έχω ξαναπεί. Έχω φλασαρει πλέον πάνω από 255 φορές ρομ και πότε δεν είχα θέμα. Πάντα δούλευε και δουλεύει κανονικά. Χ822! Αυτό είναι το Phone tester μου! ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Παρακαλώ επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα να με συμβουλέψετε από ποιά μαγαζιά μπορώ να πάρω το τηλ. σε καλή τιμή και χωρίς τελωνείο (από ευρωπαϊκή αποθήκη). Ενδιαφέρομαι για το 4 ή 6 Gb Ram με 64 ή 128 Gb εσωτ. μνήμη. Θα ήθελα να υπάρχουν τα ακουστικά με τον αντάπτορα. Για εμένα e-fox bangood, tinydeal, gearbest το θέμα είναι να σιγουρέψεις το Ευρωπαϊκή αποθήκη. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Για εμένα e-fox bangood, tinydeal, gearbest το θέμα είναι να σιγουρέψεις το Ευρωπαϊκή αποθήκη. ;) Το Efox έχει τα ακουστικά σίγουρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το Efox έχει τα ακουστικά σίγουρα ? Ρωτα τους. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunters1977 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Καλημερα και απο μενα, εχωντας δοκιμασει όλους τους τρόπους για επαναφορα του fp, απο τους οποιους δεν δουλεψε καποιος σκεφτομαι να φλασαρω με qfil, μια ερώτηση εχω το X829 ρομ απο οτι ειδα στον οδηγό εχει για το χ820, να δικιμασω με αυτην ή υπαρχει καπου για το x829 για unbrick με qfil? Αν γνωρίζει κάποιος? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε από διάφορα λινκ να κατεβάσεις την ρομ γιατί τις περισσότερες τις έβγαζε εσφαλμένες. Ναι η ίδια είναι έκανα κι εγώ πάνω από 50 φορές qfil unbrick :D http://www.androidbrick.com/leeco-letv-x820-max-2-qdloader-9008-unbrick-twrpguide/ https://www.gizmochina.com/2016/11/20/leeco-x820-max-2-super-unbrick-guide/ Edited May 7, 2017 by hunters1977 Παράθεση CN 5.9.419D developer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Το Efox έχει τα ακουστικά σίγουρα ? Ναι στο χ829 από εκεί το πήρα σε 14 μέρες μέσω Ολλανδίας και είχε. Το ζητάς και στο μνμ μέσω Ολλανδίας +11€ Στο χ820 δεν έχει.. ;) Edited May 7, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Ναι στο χ829 από εκεί το πήρα σε 14 μέρες μέσω Ολλανδίας και είχε. Στο χ820 δεν έχει.. ;) Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι στο χ829 από εκεί το πήρα σε 14 μέρες μέσω Ολλανδίας και είχε. Στο χ820 δεν έχει.. ;) Δεν είχες θέμα τελωνείου ? Πότε το αγόρασες? Ποιές οι διαφορές x820 x821 x822 και x829 ? Edited May 7, 2017 by geco007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κατεβάσω το παρακάτω είναι συμβατο με το κινητό μας; http://imgur.com/a/uJkJy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunters1977 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Οι διαφορές και όλα τα σχετικά είναι στην πρώτη σελίδα. Σπάνια περνάει τελωνείο με post nl. Εκτός αν είσαι γκαντεμης :D Παράθεση CN 5.9.419D developer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Παρακαλώ επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα να με συμβουλέψετε από ποιά μαγαζιά μπορώ να πάρω το τηλ. σε καλή τιμή και χωρίς τελωνείο (από ευρωπαϊκή αποθήκη). Ενδιαφέρομαι για το 4 ή 6 Gb Ram με 64 ή 128 Gb εσωτ. μνήμη. Θα ήθελα να υπάρχουν τα ακουστικά με τον αντάπτορα. 1 x LeTV LeEco Le Max 2 Pro Smartphone 6GB 128GB (DT2911VFG) = $219.99 Color Gold Tο παραπάνω από DuangTop , είναι το μαγαζί αξιόπιστο ? Για το DuangTop έχει δίκιο τελικά ο φίλος πρέπει να.είναι τo x829 το 6/128 Γιατί στη κορυφή έχει highlights και δεν αναφέρει την μπαντα 20. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexgold1 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα...δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί η αν ειναι μόνο σε μένα έτσι..φοράω την τελευταία miui του Χρήστου και έχω τα εξής θέματα...στο viber όταν αω να στείλω μια φωτό από το άλμπουμ τις βγάζει όλες αλλοιωμένες,ενώ στο άλμπουμ φαίνονται κανονικά... Παρόμοιο πρόβλημα έχω και στο messenger αλλά εκεί στέλνονται και φαίνονται κανονικά...και όταν πάω να τραβήξω φωτό από την εφαρμογή του messenger τις βγάζει αλλοιωμένες...τις εφαρμογές τις έχω σβήσει και τις έχω κάνει εγκατάσταση ξανά..και πάλι το ίδιο... Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δοκίμασε από διάφορα λινκ να κατεβάσεις την ρομ γιατί τις περισσότερες τις έβγαζε εσφαλμένες. Ναι η ίδια είναι έκανα κι εγώ πάνω από 50 φορές qfil unbrick :D http://www.androidbrick.com/leeco-letv-x820-max-2-qdloader-9008-unbrick-twrpguide/ https://www.gizmochina.com/2016/11/20/leeco-x820-max-2-super-unbrick-guide/ Το ξερω οτι εχω κατεβασει απο ρομ της περισσότερες της βγαζει corrupt ή κατα την αποσυμπίεση βγάζει σφαλμα, σε 2 Laptop και στο κινητο, ειδικα για το x829 η μαμα δεν παιζει, η μονη που μου περασε ήταν μια που βρηκα στο Leeco.re αλλα το fingerprint δεν δουλεψε και παλι. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunters1977 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Κατεβάστε από το playstore την εφαρμογή Sefix και απολαύστε ταχύτητα στο τηλ σας δίχως lag. Χρειάζεται root Παράθεση CN 5.9.419D developer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δοκίμασε από διάφορα λινκ να κατεβάσεις την ρομ γιατί τις περισσότερες τις έβγαζε εσφαλμένες. Ναι η ίδια είναι έκανα κι εγώ πάνω από 50 φορές qfil unbrick :D http://www.androidbrick.com/leeco-letv-x820-max-2-qdloader-9008-unbrick-twrpguide/ https://www.gizmochina.com/2016/11/20/leeco-x820-max-2-super-unbrick-guide/ Το ξερω οτι εχω κατεβασει απο ρομ της περισσότερες της βγαζει corrupt ή κατα την αποσυμπίεση βγάζει σφαλμα, σε 2 Laptop και στο κινητο, ειδικα για το x829 η μαμα δεν παιζει, η μονη που μου περασε ήταν μια που βρηκα στο Leeco.re αλλα το fingerprint δεν δουλεψε και παλι. Δοκίμασε από διάφορα λινκ να κατεβάσεις την ρομ γιατί τις περισσότερες τις έβγαζε εσφαλμένες. Ναι η ίδια είναι έκανα κι εγώ πάνω από 50 φορές qfil unbrick :D http://www.androidbrick.com/leeco-letv-x820-max-2-qdloader-9008-unbrick-twrpguide/ https://www.gizmochina.com/2016/11/20/leeco-x820-max-2-super-unbrick-guide/ Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Σπάνια περνάει τελωνείο με post nl. Εκτός αν είσαι γκαντεμης :D Μην λέμε οτι θελουμε. Με NLpost εχεις τις ίδιες πιθανότητες με ολα τα αλλά. Δεν μπαίνει ποτε μονο η τριγωνική με NLpost. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, τριγωνική με Nlpost μονο ενα καταστημα εχει αυτή την στιγμη. Το priority direct mail με NLpost είναι τριγωνική πχ απο το banggood. Ειδικα πλεον στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης μπαίνουν σχεδον όλα τα registered ανεξαιρέτως αξίας. Εμένα έχουν μπει 20 δέματα αυτον τον μηνα κ πλήρωσα το 3€ χαράτσι λόγω μικρής αξίας ΣΕ ΟΛΑ. (Μιλάμε για θήκες tempered κ ψευτοπραγματα). Τα δέματα ηταν SGpost, NLpost,Swisspost,TurkeyPost,ChinaPost κ όλα μπήκαν τελωνείο, μονο τα unregistered γλιτώνουν πλεον. Αντίστοιχα μικροδεματα registered απο Αθήνα δεν μπήκε κανένα. Στο forum εχει 2 thread σχετικα με τις αποστολές κ τα τελωνεία. Καλό είναι να τα βλέπουμε. Edited May 7, 2017 by Billator Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Παίδες είμαι ένα βήμα πριν πατήσω το κουμπί. Σχετικά με την Rom. Πρέπει να τους πω ότι θέλω την official με τα αγγλικά μέσα ή εξ ορισμού έχει αγγλικά; Και ένα δεύτερο από χρώμα τι προτείνεται; χρυσό ή γκρι; το ξέρω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά ρωτάω έτσι για μια γνώμη. Τελικά βγήκε άκρη με τα ακουστικά από το preorder? To priority mail ειναι σίγουρο οτι θα έρθει με postNL? Με τα ακουστικά δεν βγήκε άκρη και δεν τα δίνουν στο συγκεκριμένο πακέτο για την ώρα όπως μου είπαν. Ότι θα έρθει με PostNL είναι σίγουρο, ότι δεν θα περάσει τελωνείο εξαρτάται από τι τύχη έχει ο καθένας μας. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts