GUZGUN Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ερώτηση σαν να ειμαι αρχάριος αλλά έχω να το κάνω πάρα πάρα πολύ καιρό. Σε restore προηγούμενου backup της ίδιας ρομ κάνουνε wipe davlik, cache, data και system? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ερώτηση σαν να ειμαι αρχάριος αλλά έχω να το κάνω πάρα πάρα πολύ καιρό. Σε restore προηγούμενου backup της ίδιας ρομ κάνουνε wipe davlik, cache, data και system? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι βέβαια.. τίποτα... Αν κάνεις θα έχεις μια όμορφη εργοστασιακή-custom Rom.. Αν εννοείς πριν το restore δεν θα αλλάξει κάτι γιατί ότι backup είχες από partitions αυτά ακριβώς θα έρθουν πίσω..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Όχι βέβαια.. τίποτα... Αν κάνεις θα έχεις μια όμορφη εργοστασιακή-custom Rom.. Αν εννοείς πριν το restore δεν θα αλλάξει κάτι γιατί ότι backup είχες από partitions αυτά ακριβώς θα έρθουν πίσω..;)Οπότε απευθείας restore χωρίς κανένα wipe. Πάντα μιλάμε για ίδια έκδοση ρομ ή γίνεται και με restore από oreo σε 28s για παράδειγμα? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Οπότε απευθείας restore χωρίς κανένα wipe. Πάντα μιλάμε για ίδια έκδοση ρομ ή γίνεται και με restore από oreo σε 28s για παράδειγμα? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι γιατί ότι χρειάζεται από wipes τα κάνει ουσιαστικά το restore. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Κανεις που καταφερε να βαλει το Dolby II και τα εξτρα θεματα στην Oreo AICP ; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Casy Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Λοιπον εχω το εξης προβλημα. Ειμαι στην 28ς εκανα και το τελευταιο update στην 10 και το προβλημα μου ειναι οτι η μπαταρια πεφτει γρηγορα... Μετα την αναβαθμιση στην 8 και τωρα στην 10 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα... με τις ιδιες εφαρμογες και χρηση. Καμια λυση ?? Επισης κατι μου λαγγαρει το τηλ... ανα 40'' περιπου, λαγγαρει.. κολαει για 1-2 sec σε οτι κανω και μετα ξεκολαει. οι τελευταιες εφαρμογες που εβαλα ειναι το Lucky patcher και ενα Key για το call master (block caller). Η Ορεο τι μπαταρια τρωει ?? Παλια για να καταλαβετε εβγαζα 35 με 40 ωρες και τωρα με το ζορι 24. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Λοιπον εχω το εξης προβλημα. Ειμαι στην 28ς εκανα και το τελευταιο update στην 10 και το προβλημα μου ειναι οτι η μπαταρια πεφτει γρηγορα... Μετα την αναβαθμιση στην 8 και τωρα στην 10 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα... με τις ιδιες εφαρμογες και χρηση. Καμια λυση ?? Επισης κατι μου λαγγαρει το τηλ... ανα 40'' περιπου, λαγγαρει.. κολαει για 1-2 sec σε οτι κανω και μετα ξεκολαει. οι τελευταιες εφαρμογες που εβαλα ειναι το Lucky patcher και ενα Key για το call master (block caller). Η Ορεο τι μπαταρια τρωει ?? Παλια για να καταλαβετε εβγαζα 35 με 40 ωρες και τωρα με το ζορι 24. Thanks! Με την V10 έχω 2 μέρες τηλέφωνο και 4.49 sot. Κάτι άλλο έχεις κάνει άρα ή θες κανέναwioe ή το lucky patcher όπως πάντα...:lol:;) Αφού δεν θέλω να την βγάλω να κάνω άλλες δοκιμές...Όλα δουλεύουν τόσο smooth and Super fast... Και κάνα battery calibration που και που δεν βλάπτει Edited February 5, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλησπέρα παιδια.Εχω την 28s v10 και σκεφτομαι να βαλω την OREO AICP 8.1 1.2.2018. Ελπιζω να ειναι καλυτερη απο την Eui Ποια καμερα μου προτεινετε να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ναι γιατί ότι χρειάζεται από wipes τα κάνει ουσιαστικά το restore. Ευχαριστώ Cris. Οπότε απλά γυρνάμε από την μια ρομ στην άλλη για δοκιμές χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την V10 έχω 2 μέρες τηλέφωνο και 4.49 sot. Κάτι άλλο έχεις κάνει άρα ή θες κανέναwioe ή το lucky patcher όπως πάντα...:lol:;) Αφού δεν θέλω να την βγάλω να κάνω άλλες δοκιμές...Όλα δουλεύουν τόσο smooth and Super fast... Αυτές τις 5-6 ώρες sot πως τις πιάνετε βρε παιδιά? Εγώ μια δυο φορές είχα πιάσει κοντά 4 ώρες sot με το lg g3 που είχα με custom kernel και φουλ πείραγμα και ήταν λες και κέρδισα το λόττο. Πάνω από 3 ώρες δεν πιάνω σχεδόν ποτέ και με φωτεινότητα 30-35% και στην oreo τώρα 25-27% γιατί είναι πιο φωτεινή η οθόνη. Και δεν μιλάμε για την oreo που έχω τώρα αλλά και για τις παλιότερες. Καταλαβαίνω ότι είναι και θέμα χρήσης αλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω. Αχ τα έβγαλα από μέσα μου.:lol::lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδια.Εχω την 28s v10 και σκεφτομαι να βαλω την OREO AICP 8.1 1.2.2018. Ελπιζω να ειναι καλυτερη απο την Eui Ποια καμερα μου προτεινετε να βαλω? Μια χαρά είναι και η oreo αλλά το καλύτερο είναι πολύ σχετικό. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Casy Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Με την V10 έχω 2 μέρες τηλέφωνο και 4.49 sot. Κάτι άλλο έχεις κάνει άρα ή θες κανέναwioe ή το lucky patcher όπως πάντα...:lol:;) Αφού δεν θέλω να την βγάλω να κάνω άλλες δοκιμές...Όλα δουλεύουν τόσο smooth and Super fast... εκανα unistall το Lucky patcher αλλα ακομα εχω το lagg... θα κανω full wipe αλλα φοβαμαι οτι βαζοντας παλι τις εφαρμογες μην το κανει... Η Ορεο πως παει απο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Κανεις που καταφερε να βαλει το Dolby II και τα εξτρα θεματα στην Oreo AICP ; Μηπως εννοεις Dolby Atmos?? Mια χαρα μπαινει. Πρεπει να απενεργοποιησεις/διαγραψεις/παγωσεις το Audio FX ομως. Εχω και D.Atmos και V4A κανονικα στην 8.1. Εξτρα θεματα?? Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 εκανα unistall το Lucky patcher αλλα ακομα εχω το lagg... θα κανω full wipe αλλα φοβαμαι οτι βαζοντας παλι τις εφαρμογες μην το κανει... Η Ορεο πως παει απο μπαταρια? Μια χαρά είναι με τα γνωστά bugs των custom roms. Διάβασε τα σχετικά ποστ των παιδιών. Πάντως για μένα η V10 με την κάμερα που έφτιαξα από το Samsung S7 edge που παίζει άψογα με HDR pro είναι super. Μου φαίνεται θ δώσω update με αυτή και κάποια άλλα και θα μείνω εδώ... :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μηπως εννοεις Dolby Atmos?? Mια χαρα μπαινει. Πρεπει να απενεργοποιησεις/διαγραψεις/παγωσεις το Audio FX ομως. Εχω και D.Atmos και V4A κανονικα στην 8.1. Εξτρα θεματα?? Ευχαριστω για την απαντηση. Οχι δεν αναφερομαι στο απλο Dolby Atmos. Ο Χρηστος εχει βαλει αλλο ενα (Dolby Atmos II) σε μορφη MOD (για Magisk φανταζομαι) και αλλο ενα zip με εξτρα θεματα. Ριξε μια ματια ;) Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια χαρά είναι με τα γνωστά bugs των custom roms. Διάβασε τα σχετικά ποστ των παιδιών. Πάντως για μένα η V10 με την κάμερα που έφτιαξα από το Samsung S7 edge που παίζει άψογα με HDR pro είναι super. Μου φαίνεται θ δώσω update με αυτή και κάποια άλλα και θα μείνω εδώ... :lol: φτιάξε τον λαό σου. Αναμένουμε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το focus στην aicp oreo 8.1 το έφτιαξε κάποιος; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextopogr Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια χαρά είναι με τα γνωστά bugs των custom roms. Διάβασε τα σχετικά ποστ των παιδιών. Πάντως για μένα η V10 με την κάμερα που έφτιαξα από το Samsung S7 edge που παίζει άψογα με HDR pro είναι super. Μου φαίνεται θ δώσω update με αυτή και κάποια άλλα και θα μείνω εδώ... :lol: Αν γίνεται και σε μια έκδοση unrooted (εχω μείνει με την PureEui4 για να μπορω να βλεπω cosmote tv go, παντως ειμαι πολυ ευχαριστημένος.) και πάλι ευχαριστω CrisBal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 chris αυτη την εφαρμογη για τα αμπερ φορτισης μπορουμε να την εχουμε;;εχω απογοητευτει με τους φορτιστες...αγοραζω εναν στα 2A και μου βγαζει 0.8Α...αγοραζω αλλον στα 2.4Α και βγαζει 1.04Α.....μονο με την εφαρμογη σου θα κανουμε δουλεια.ο δε εργοστασιακος στα κοκκινα, 3.04Α Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αυτές τις 5-6 ώρες sot πως τις πιάνετε βρε παιδιά? Εγώ μια δυο φορές είχα πιάσει κοντά 4 ώρες sot με το lg g3 που είχα με custom kernel και φουλ πείραγμα και ήταν λες και κέρδισα το λόττο. Πάνω από 3 ώρες δεν πιάνω σχεδόν ποτέ και με φωτεινότητα 30-35% και στην oreo τώρα 25-27% γιατί είναι πιο φωτεινή η οθόνη. Και δεν μιλάμε για την oreo που έχω τώρα αλλά και για τις παλιότερες. Καταλαβαίνω ότι είναι και θέμα χρήσης αλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω. Αχ τα έβγαλα από μέσα μου.:lol::lol::lol::lol: 5-5:30 ώρες πιάνει η Miui με Χ.Α.Ν.Α battery απο τη στιμη που θα το βγάλεις από την μπρίζα, μονιμα σε wifi, μονιμα σε game τύπου διαμαντακια και 35% φωτεινότητα. Μια χαρά είναι με τα γνωστά bugs των custom roms. Διάβασε τα σχετικά ποστ των παιδιών. Πάντως για μένα η V10 με την κάμερα που έφτιαξα από το Samsung S7 edge που παίζει άψογα με HDR pro είναι super. Μου φαίνεται θ δώσω update με αυτή και κάποια άλλα και θα μείνω εδώ... :lol: Σιγά μην κάτσεις στα αυγά σου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Στην Oreo 8.1 οταν κουμπωνω τα ακουστικα σταματανε να παιζουν τα ηχεια του κινητου στις εισερχομενες κλησεις και ακουω τον ηχο εισερχομενων κλησεων μονο απο τα ακουστικα ενω στην Εui 28s v10 δεν το εκανε αυτο.Υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο? Edited February 6, 2018 by jpan76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Που ακριβώς? OK το βρήκα.Τι ακριβως βρήκες ; Υπάρχει κάποιο fix? μπορείς να βάλεις το link? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Τι ακριβως βρήκες ; Υπάρχει κάποιο fix? μπορείς να βάλεις το link? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟρίστε by moto999999 Kernel with focus fix: http://www.androidfilehost.com/?fid=673956719939817131 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ορίστε by moto999999 Kernel with focus fix: http://www.androidfilehost.com/?fid=673956719939817131 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Υπάρχουν όλα στο αρχικό ποστ της Ρομ..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) Καλημέρα.αυτο το focus fix που είναι boot.img oreo 8.1 aicp πως το κάνω εγκατάσταση; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok.το βρήκα . δούλεψε. σας ευχαριστώ!! Edited February 6, 2018 by misigun Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα.αυτο το focus fix που είναι boot.img oreo 8.1 aicp πως το κάνω εγκατάσταση; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok.το βρήκα . δούλεψε. σας ευχαριστώ!! Απο TWRP κανονικα το περναμε? Επισης ΔΕΝ ειναι AICP αλλα AOSIP kernel. Ειναι το ιδιο σιγουρα??? Κανει για τη δικια μας εκδοση?? Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Απο TWRP κανονικα το περναμε? Επισης ΔΕΝ ειναι AICP αλλα AOSIP kernel. Ειναι το ιδιο σιγουρα??? Κανει για τη δικια μας εκδοση??Στο αρχικό post της rom υπάρχει ένα fix focus αρχείο boot.img.αυτο κατεβασε.μεσω twrp πατάς install image.μετα boot και έτοιμος. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts