nicorcam Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Προς chrisbal...αρχιμαγειρα του θέματος . Υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος να διαβάζει το black list ΜΟΝΟ τα 10 τελευταία ψηφία του αριθμού που αποστέλλεται από το δίκτυο ώστε να μπλοκάρει και όσους έχουμε στις επαφές χωρίς το εθνικό πρόθεμα +30; Ή απλά να κάνω edit όσους θέλω να μπλοκάρω; Edited February 2, 2018 by nicorcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionaps Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό μας official stable miui, κι αν ναι, ποια έκδοση; Παράθεση LeEco LeTV Le Max 2 x829 (6/128) - ROM: DerpFest-10-Community-x2-20200319 ROOTED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Προς chrisbal...αρχιμαγειρα του θέματος . Υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος να διαβάζει το black list ΜΟΝΟ τα 10 τελευταία ψηφία του αριθμού που αποστέλλεται από το δίκτυο ώστε να μπλοκάρει και όσους έχουμε στις επαφές χωρίς το εθνικό πρόθεμα +30; Ή απλά να κάνω edit όσους θέλω να μπλοκάρω; Προς το παρόν κάντο χειροκίνητα.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό μας official stable miui, κι αν ναι, ποια έκδοση; Αν εχεις xiaomi ναι πας στο επίσημο site και κατεβάζεις. Αν έχεις max2 ότι ported έχουμε εδώ με κερνελ από 28s και κάποιες στο XDA με kernel από το 2016 20s. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisflou Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση... Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάτι τέτοιο που να έχει full manual ρυθμίσεις οπως πχ το app της meizu? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azlatkos Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλημέρα. Ξέρει κανείς πως φεύγει η ώρα από οθόνη κλειδώματος? Τζάμπα μπαταρία τρώει. Για την oreo 8.1 2-2-2018 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Ξέρει κανείς πως φεύγει η ώρα από οθόνη κλειδώματος? Τζάμπα μπαταρία τρώει. Για την oreo 8.1 2-2-2018 Άκυρο το βρήκα. Προβολή οθόνη περιβάλλοντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλημέρα. Ξέρει κανείς πως φεύγει η ώρα από οθόνη κλειδώματος? Τζάμπα μπαταρία τρώει. Για την oreo 8.1 2-2-2018 Εχει Always On Display η rom που ειπες; Αν οχι, γιατι σου τρωει μπαταρια η ωρα στην οθονη κλειδωματος; ===================================================== 1) Η τελευταια AICP Oreo μπαινει κανονικα με dirty flash πανω απο τις παλαιοτερες εκδοσεις της σωστα; 2) Απο αυτους που την εχουν βαλει εχει δει κανεις αν δουλευει σωστα πλεον η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του quick charge; 3) Όταν πάω να κάνω πλήρη απεγκατάσταση μιας εφαρμογής μέσα από τις ρυθμίσεις,μετά την εκκαθάριση δεδομένων και την αναγκαστική διακοπή, δεν πατιέται το κουμπί της απεγκατάστασης. Αν βγεις έξω και σύρεις το εικονίδιο στον κάδο, όλα καλά. Αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις εμφανίζει αυτό το bug. Αυτο βεβαια ισχυει σε παλιοτερη εκδοση. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος; Διορθωθηκε στην τελευταια; ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση... Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάτι τέτοιο που να έχει full manual ρυθμίσεις οπως πχ το app της meizu? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οταν λες full manual; Στις AICP Roms, υπαρχουν τα AICP Extras που μπορεις να παραμετροποιησεις απειρα πραγματα. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχω βάλει από προχθές την V10 αλλά μου κάνει συνέχεια κολλήματα. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά. Αν του έτυχε κάποιου κάτι παρόμοιο και βρήκε λύση ας την πεί Αλλιώς μάλλον θα δοκιμάσω να πάω σε Nougat Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχω βάλει από προχθές την V10 αλλά μου κάνει συνέχεια κολλήματα. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά. Αν του έτυχε κάποιου κάτι παρόμοιο και βρήκε λύση ας την πεί Αλλιώς μάλλον θα δοκιμάσω να πάω σε Nougat Ναι κάτι μάλλον δεν έγινε σωστά. Κάνε full wipe με 1ο data και ξανά τα άλλα. Είναι από τις ποιο γρήγορες μαζι με την Pure3.. Την έχω επάνω μια βδομάδα με μπαταρία κοντά στις 5 ώρες χωρίς ΑΚΤ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Παιδια βοήθεια.Επαναφορα εργ.ρυθμισεων γιατι μου εκανε καποια κολληματα,και στο log in στο leeco services βγαζει server error και δεν μπορω να κανω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisflou Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Εχει Always On Display η rom που ειπες; Αν οχι, γιατι σου τρωει μπαταρια η ωρα στην οθονη κλειδωματος; ===================================================== 1) Η τελευταια AICP Oreo μπαινει κανονικα με dirty flash πανω απο τις παλαιοτερες εκδοσεις της σωστα; 2) Απο αυτους που την εχουν βαλει εχει δει κανεις αν δουλευει σωστα πλεον η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του quick charge; 3) Όταν πάω να κάνω πλήρη απεγκατάσταση μιας εφαρμογής μέσα από τις ρυθμίσεις,μετά την εκκαθάριση δεδομένων και την αναγκαστική διακοπή, δεν πατιέται το κουμπί της απεγκατάστασης. Αν βγεις έξω και σύρεις το εικονίδιο στον κάδο, όλα καλά. Αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις εμφανίζει αυτό το bug. Αυτο βεβαια ισχυει σε παλιοτερη εκδοση. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος; Διορθωθηκε στην τελευταια; ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν λες full manual; Στις AICP Roms, υπαρχουν τα AICP Extras που μπορεις να παραμετροποιησεις απειρα πραγματα. manual εννοω να μπορεις να ελεγξεις το focus, το iso μεχρι το max Που φτανει η καμερα, την ταχυτητα κλειστρου κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Παιδια βοήθεια.Επαναφορα εργ.ρυθμισεων γιατι μου εκανε καποια κολληματα,και στο log in στο leeco services βγαζει server error και δεν μπορω να κανω τιποτα. Βάλε το τελευταίο TWRP, πήγαινε advanced tools Leeco κι πάτα στο leeco disable. Αφού μπεις μέσα και κάνεις αυτά που πρέπει μπορείς να ξαναπάς και να το κάνεις enable Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ναι κάτι μάλλον δεν έγινε σωστά. Κάνε full wipe με 1ο data και ξανά τα άλλα. Είναι από τις ποιο γρήγορες μαζι με την Pure3.. Την έχω επάνω μια βδομάδα με μπαταρία κοντά στις 5 ώρες χωρίς ΑΚΤ.. Δηλαδή κάνω πρώτα wipe μόνο data και μετά κάνω dalvik/art, system, cache kai data; Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposporis Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Καλησπερα παιδια. Ειμαι αναμεσα στο Lemax 2 και το Lepro 3 elite. Αυτο που με απασχολει γενικα στα Leeco ειναι το λογισμικο μιας και δεν ξερω καθολου απο ρομ κλπ. Θα μπορουσε καποιος που ειναι τελειως ασχετος με τις οδηγιες απο εδω να μην το brickarei ? Τελος εχω ακουσει για το Lemax 2 οτι εχει θεμα με την μπαταρια του και οτι δεν βγαζει ουτε μια μερα με απλη χρηση και σε καποια σχολια διαβασα οτι ειναι πιο vfm το lepro3elite λογω της μπαταριας του και οτι ερχεται με πιο σταθερη ρομ. Εμενα σαν προτιμηση μου αρεσει περισσοτερο το lemax 2 και αποτι εχω δει εχει και καλυτερη καμερα στην σελφι.Τα φωτα σας παρακαλω :p:D Έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες. Ήμουν έτοιμος να πάρω το Xiaomi Redmi Note 4(X) 3/32 όταν εντόπισα τα Le Max 2 και Le Pro 3. (έχω δει και το nubia m2 με την amoled αλλά αυτό είναι άλλη ιστορια). Edited February 3, 2018 by aposporis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Με την aicp 1/2 η συσκευή δεν μπαίνει σε deep sleep κατά την αναμονή με αποτέλεσμα να χάνει γύρω στο 10% ανά ώρα. Το παρατήρησε κανείς άλλος ή κατι πήγε λαθος κατά το στήσιμο που έκανα; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 ===================================================== 3) Όταν πάω να κάνω πλήρη απεγκατάσταση μιας εφαρμογής μέσα από τις ρυθμίσεις,μετά την εκκαθάριση δεδομένων και την αναγκαστική διακοπή, δεν πατιέται το κουμπί της απεγκατάστασης. Αν βγεις έξω και σύρεις το εικονίδιο στον κάδο, όλα καλά. Αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις εμφανίζει αυτό το bug. Αυτο βεβαια ισχυει σε παλιοτερη εκδοση. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος; Διορθωθηκε στην τελευταια; Eχω την AICP οχι την ακριβως τελευταια, αλλα αυτην της 01/02/18. Γινεται κανονικα η απεγκατασταση μεσα απο τις ρυθμισεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την aicp 1/2 η συσκευή δεν μπαίνει σε deep sleep κατά την αναμονή με αποτέλεσμα να χάνει γύρω στο 10% ανά ώρα. Το παρατήρησε κανείς άλλος ή κατι πήγε λαθος κατά το στήσιμο που έκανα; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικο μου με την ιδια ρομ μπαινει μια χαρα σε deep sleep. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Χμ.. βλέπω και άλλους στο xda να αναφέρουν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κατά την αναμονή Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ειμαι με την Nougat 7.1.2 G+RR+Gapps remixed_CriSbal Προσπαθω να κανω update με την (Α:) RR-N-v5.8.5-20180125-k3gxx-Official.zip 2 φορες ταχω κανει σαλατα. Καποια βοηθεια ...(για ασχετο)? Τι κανω λαθος? Το (Α:) ειναι update η ειναι καινουργια ρομ? (και αν ειναι καινουργια, πρεπει να την περασω απο πανω? η εινα τελειως λαθος ρομ? και αν ειναι λαθος ρομ ξερει καποιος καποιο λινγκ με το update και πως το περναμε?) Ευχαριστω Βασιλης Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ειμαι με την Nougat 7.1.2 G+RR+Gapps remixed_CriSbal Προσπαθω να κανω update με την (Α:) RR-N-v5.8.5-20180125-k3gxx-Official.zip 2 φορες ταχω κανει σαλατα. Καποια βοηθεια ...(για ασχετο)? Τι κανω λαθος? Το (Α:) ειναι update η ειναι καινουργια ρομ? (και αν ειναι καινουργια, πρεπει να την περασω απο πανω? η εινα τελειως λαθος ρομ? και αν ειναι λαθος ρομ ξερει καποιος καποιο λινγκ με το update και πως το περναμε?) Ευχαριστω Βασιλης Κατέβασε αυτή και πέρνα την με τα 2 cache αν δεν παίξει κάνε καθαρή.. https://drive.google.com/drive/mobile/folders/0B-2l1xmYBAzsMFNjd0w5X0RmUnM Αν κάνεις καθαρή βάζεις και Gapps http://opengapps.org/ 7.1. arm64 Pico nano micro και V4A https://drive.google.com/open?id=0B-2l1xmYBAzsazlaMG5UdUVWWk0 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Δηλαδή κάνω πρώτα wipe μόνο data και μετά κάνω dalvik/art, system, cache kai data; Nαι σωστά δοκίμασε...;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες. Ήμουν έτοιμος να πάρω το Xiaomi Redmi Note 4(X) 3/32 όταν εντόπισα τα Le Max 2 και Le Pro 3. (έχω δει και το nubia m2 με την amoled αλλά αυτό είναι άλλη ιστορια). Το max2 είναι το απόλυτο V4M τώρα στα 130 ευρώ που έχει.. δεν υπάρχει άλλο με τετοια οθόνη ανάλυση κλπ σε τέτοια τιμή. Όσο αφορά μπαταρία σίγουρα είναι λίγο το 3100 αλλά εχει να κάνει με τη χρήση. Εγώ που έχω και το Pro3 και το max2 λέω ότι το max2 είναι best of... Αν θες καλύτερη μπαταρία σίγουρα πας στο Elite. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 εχω την oreo 8.1 21-1-2018 και θελω να περασω και να δοκιμασω την oreo 8.1 2-2-2018 την σεταρω απο την αρχη ?????? η μεσω recavery την τρεχω κανονικα ...... τα προγραματα που εχω εγκατεστημενα διαγραφονται??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Κατέβασε αυτή και πέρνα την με τα 2 cache αν δεν παίξει κάνε καθαρή.. https://drive.google.com/drive/mobile/folders/0B-2l1xmYBAzsMFNjd0w5X0RmUnM Αν κάνεις καθαρή βάζεις και Gapps http://opengapps.org/ 7.1. arm64 Pico nano micro και V4A https://drive.google.com/open?id=0B-2l1xmYBAzsazlaMG5UdUVWWk0 Ευχαριστω αρχηγε.. Νασαι καλα Για το V4A μου βγαζει αυτο:Δυστυχώς αυτό το αρχείο είναι μολυσμένο με ιό Μόνο ο κάτοχος έχει δικαίωμα λήψης μολυσμένων αρχείων. :O Βασιλης Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 εχω την oreo 8.1 21-1-2018 και θελω να περασω και να δοκιμασω την oreo 8.1 2-2-2018 την σεταρω απο την αρχη ?????? η μεσω recavery την τρεχω κανονικα ...... τα προγραματα που εχω εγκατεστημενα διαγραφονται??????? για να περάσεις την τελευταία εκδοση όλοι προτείνουν να κάνεις διαγραφή, cach, davlik, data για να μην έχεις αλλα θέματα μετα. Εγω ετσι την εγκατέστησα και εκτός απο τα θέματα με τον ήχο στις κλήσεις μέσω bluetooth δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 manual εννοω να μπορεις να ελεγξεις το focus, το iso μεχρι το max Που φτανει η καμερα, την ταχυτητα κλειστρου κτλ...Με την arnovag8 v1. 7 έχει manual ρυθμιση το iso. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts