CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Παλικάρι μπράβο. Έχεις κάνει πολλά πράγματα για το τηλέφωνο. Να σε ρωτησω κάτι. Αυτά τα φιξακια είναι κόπος να ενσωματωθούν στην αρχική ρομ; Sent from my Le X820 using Tapatalk Όχι βέβαια. Εννοείται ότι θα κατέβει το αρχικό λινκ και θα μπει η τελική ρομ με τις διορθώσεις. ;) Μέχρι τότε φιξ.. Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 babis_golb,, ή ινδική ρομ έχει κρυπτογράφηση. Όταν την απεγκατεστησα έκανα full wipe,, dalvik, cache, data, system Kai to internal storage! Θέλει προσοχή, για να μην κολλήσεις το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Έβαλα battery saving στο 20% και είμαι στο 8% και συνεχίζει να παίζει απροβλημάτιστα :p :p Ναι...... ;) EDIT Μπήκε το φιξ και στην σελίδα της ρομ. Έκανα καίAnTuTu στό 7% μετά από 1 ώρα και χρήση οθόνης...144.085 δεν είναι καθόλου κακό...������������ Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasjim Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Φιλαρακι είσαι δυναμίτης...το έβαλα ήδη...περιμένω ανυπόμονα να δω την καινούρια ρομ φίλε... Παράθεση samsung s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Και για να σας τρελάνω και λίγο, προσπαθώ να σετάρω να παίρνει τα φιξ που φτιάχνω κατευθείαν από το Update του συστήματος!:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argeo Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εισαι θεος......οτι και να πουμε ειναι λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Respect αδερφέ.Ευχαριστουμε πολύ. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και παρακολουθώ το forum σας απο τότε που μου ήρθε το κινητό (χ822 grey φυσικά) εδώ και μια βδομάδα.Χαίρομαι που υπάρχει ενεργή κοινότητα στην Ελλάδα γιαυτό το super κινητό!!!:D Ένα πανέμορφο και στιβαρό κινητό.:happy: Ήρθε με μια multilinguan 5.8.0.18s μονταρισμένη (σημείωση: fingerprint δούλευε)... ήθελα να έχω official για τα updates! Φυσικά δεν άργησα να κατεβάσω την 5.8.0.19s indian και να την περάσω με stock recovery του κινητού. Τέλεια rom από άποψη επιδόσεων,μπαταρίας και UI. Δυστυχώς το fingerprint (γνωστό πρόβλημα στα X822 μας) έπαψε να λειτουργεί. Επειδή χειρίζομαι εφαρμογές που δεν δέχονται rooted κινητά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να με κάποια official stock rom να διορθώσω το πρόβλημα(χωρίς root/TWRP). (Δοκίμασα την κινέζικη 5.8.0.18s +το κολπάκι με το Hidden menu χωρίς αποτέλεσμα.):cry: Υπαρχει τροπος να κρυψεις το root απο τις εφαρμογες που δεν παιζουν με αυτο. Υπαρχει τετοιο module στο xposed και ονομαζεται rootcloak. Δεν το εχω δοκιμασει βεβαια, απλως αναφερω την υπαρξη του. Μπορεις πριν βγαλεις τη ROM να το τεσταρεις και να πεις και σε μας αν δουλευει ή οχι! ;) Και για να σας τρελάνω και λίγο, προσπαθώ να σετάρω να παίρνει τα φιξ που φτιάχνω κατευθείαν από το Update του συστήματος!:lol: Αυτο που ειπε ο mixtri. Στειλε βιογραφικο στη LeEco! Χαραμιζεσαι!! ;) :D Σχετικα με την περιβοητη 20GRs να περιμενει κατι συντομα;; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Σχετικα με την περιβοητη 20GRs να περιμενει κατι συντομα;; Στο τέλος της βδομάδας από ΣΚ δλδ. Να της κάνω τα τεστ που θέλω και μετά. Επιγραμματικά να πω ότι ΔΕΝ θα έχει Stock Launcher πάρα μόνο NOVA prime και on board root χx-posed modules και εφαρμογές για advance users (Titanium backup pro - δωράκι από XDA) , Root Browser Full, Flasify) και άλλα πολλά... ;) Υπομονή τώρα έχετε μία χαρά ρομ.... :lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) οσον αφορα to antutu εμενα μου βγαζει 118.000 ειναι λογικο με τη ρομ του chris...?? Edited December 5, 2016 by naxioths197 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 οσον αφορα to antutu εμενα μου βγαζει 118.000 ειναι λογικο με τη ρομ του chris... Tο AntuTu εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Χρήση, εφαρμογή, μπαταρία, θερμοκρασία, ελεύθερη μνήμη, κλπ κλπ κλπ.. Εγώ πιο πάνω που έκανα με 7% αλλά με κλειστές έξτρα εφαρμογές πήγε στο 144.085 Μην το σκέφτεσαι αν έχεις ρομ που δουλεύει μια χαρά. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Tο AntuTu εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Χρήση, εφαρμογή, μπαταρία, θερμοκρασία, ελεύθερη μνήμη, κλπ κλπ κλπ.. Εγώ πιο πάνω που έκανα με 7% αλλά με κλειστές έξτρα εφαρμογές πήγε στο 144.085 Μην το σκέφτεσαι αν έχεις ρομ που δουλεύει μια χαρά. ;) μια χαρα δουλευει πολυ smooth..να σαι καλα!! Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα. όσοι έχουν πρόβλημα με (το SystemUI σταμάτησε να λειτουργεί) στο 20% (και όχι μόνο αυτοί) ας βάλουν με το TWRP αυτό το .zip. Εγκατάσταση με Install στο TWRP και χωρίς WIPE στην έξοδο. Κατευθείαν reboot to system........Το βρήκα..:p:p Ξύπνησα στις 04¨00>>>>:lol: https://mega.nz/#!ER9SkA6T!LxKg74S--UcRVkSAuiC-2xCzgNIeU08-RFUEK2UnKvY Οχι που δε θα το εφτιαχνες ξημερωμα! :lol: Ιδια ωρα ξυπνησαμε. :p Σε κανα 2-3 ωρες που σχολαω, φλασαρω. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgelosT Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αν βάλω indian με stock recovery με επιλογή χώρας την Ινδία παίρνει και τα update του και είμαι οκ να τα αφήσω ήσυχο; Υ.Γ. δεν με μοιάζουν τα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Στο τέλος της βδομάδας από ΣΚ δλδ. Να της κάνω τα τεστ που θέλω και μετά. Επιγραμματικά να πω ότι ΔΕΝ θα έχει Stock Launcher πάρα μόνο NOVA prime και on board root χx-posed modules και εφαρμογές για advance users (Titanium backup pro - δωράκι από XDA) , Root Browser Full, Flasify) και άλλα πολλά... ;) Υπομονή τώρα έχετε μία χαρά ρομ.... :lol::p Δεν υπαρχεις!! :lol::lol::lol: ================================== Να θες να κανεις Donate και να μη μπορεις!!! Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αν βάλω indian με stock recovery με επιλογή χώρας την Ινδία παίρνει και τα update του και είμαι οκ να τα αφήσω ήσυχο; Υ.Γ. δεν με μοιάζουν τα ελληνικά Ναι αν δεν θες Ελληνικά είσαι μια χαρά! Έλα στην παρέα μας από την 20GRs και μετά... :lol::lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αν βάλω indian με stock recovery με επιλογή χώρας την Ινδία παίρνει και τα update του και είμαι οκ να τα αφήσω ήσυχο; Υ.Γ. δεν με μοιάζουν τα ελληνικά Καλη ειναι η Indian, ακομα καλυτερη του CrisBal (χωρις βεβαια να εχω δοκιμασει ο ιδιος, αφου περιμενω την σουπερ ντουπερ hybrid alien 20GRs ROM). Δε νομιζω οτι παιζει ρολο το recovery για τις official ενημερωσεις, οσο η επιλογη χωρας (απο οσο εχουν πει και τα παιδια). Καθε ποτε θα παιρνει αναβαθμιση βεβαια ειναι αλλη ιστορια.. Ηδη εχει να κανει 2 μηνες+ Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Καλη ειναι η Indian, ακομα καλυτερη του CrisBal (χωρις βεβαια να εχω δοκιμασει ο ιδιος, αφου περιμενω την σουπερ ντουπερ hybrid alien 20GRs ROM). Δε νομιζω οτι παιζει ρολο το recovery για τις official ενημερωσεις, οσο η επιλογη χωρας (απο οσο εχουν πει και τα παιδια). Καθε ποτε θα παιρνει αναβαθμιση βεβαια ειναι αλλη ιστορια.. Ηδη εχει να κανει 2 μηνες+ Δεν υπάρχει καλή είναι η Indian καλύτερη... Ίδιες ρομ είναι με ξεσκαρτάρισμα... και Ελληνικά. Πολύ σωστά. Οι ενημέρωση έρχεται όταν ρυθμίζεις σαν χώρα την χώρα της ρομ. Εγώ στην δική μου απλά θα το παρακαμψω και θα ορίσω ως server αναβάθμισης στην Ελλάδα τον δικό μου..... :lol::p Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στην δική μου Indian ΔΕΝ υπάρχει encryption οπότε ούτε περιορισμοί στο τι θέλει να βάλει από πάνω ο καθένας μας! Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Petition να μετονομαστεί το κινητό σε LeEco Le Max ChrisBal παρακαλώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 LeEco le max2 by crisbal please.. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Πέρασα την ρομ του Cris , πριν μέρες, και είμαι στην αναμονή για παραλαβή του X900, apo etotalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) LeEco le max2 by crisbal please.. Petition να μετονομαστεί το κινητό σε LeEco Le Max ChrisBal παρακαλώ!!!! Καλά τρολάρετε εσείς και στο update που θα σας στείλω, με την 20GRs, θα ανατιναχθεί σαν τα Note!! :lol::lol::w00t::w00t: Πέρασα την ρομ του Cris , πριν μέρες, και είμαι στην αναμονή για παραλαβή του X900, apo etotalk. Το Χ900 έχει το ίδιο Hardware με το Χ800. Μια χαρά είναι και έχει και αναβαθμίσεις... Το fix μην ξεχάσεις.... ;) Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Note 7 παρακαλώ!!!!! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Note 7 παρακαλώ!!!!! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά δεν τους έφτανε που έσκαγαν τα 5άρια......... έβγαλαν και 7??:lol::lol: Τα 7 σκάγανε.5 ήταν out of europe. Πώς φαίνεται ότι από το Note 4 έχω να πιάσω Samsung στα χέρια μου εε??:wacko::wacko: Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Τα 7 σκάγανε.5 ήταν out of europe. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts