CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα τα 127 mbs που κατεβάζει με 4G μου φτάνουν από τα 11 που έχω στο σπίτι μέχρι να δούμε το VDSL! Παρόλα αυτά όντως έχουν δίκιο τα παιδιά αλλά που να το βρουν! :lol::lol::lol: Γι αυτό υπάρχει και η Apple και η SAMSUNG για το 4G+.Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον έχεις 4G+....Όποιος αποφασίζει να δώσει βέβαια τρεις φορές επάνω λεφτά για το +.. Edited December 1, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Και η wind έχει 4g +. Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου να δέχεσαι τόσο απλά ότι το κινητό υπολειτουργει. Πολλές φορές το απλό 4g κινεται σε ταχύτητες 3g και μόνο με το aggregation βλέπεις διαφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα τα 127 mbs που κατεβάζει με 4G μου φτάνουν από τα 11 που έχω στο σπίτι μέχρι να δούμε το VDSL! Παρόλα αυτά όντως έχουν δίκιο τα παιδιά αλλά που να το βρουν! :lol::lol::lol: Γι αυτό υπάρχει και η Apple και η SAMSUNG για το 4G+.Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον έχεις 4G+....Ο καθένας αποφασίζει να δώσει τρεις φορές επάνω λεφτά για το +.. Άλλο να αγόραζεις ένα κινητό σε καλή τιμή και να είναι cat4 και άλλο να είναι cat 12 και να μην λειτουργεί. Αν ήταν cat4 πάω πάσο αλλά δεν είναι. Είναι πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο επίσημο site λέει για mimo λειτουργία http://in.m.lemall.com/in/product/lemax2.html Γιατί δεν λειτουργεί? Ας έλεγε μόνο για απλό 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα τα 127 mbs που κατεβάζει με 4G μου φτάνουν από τα 11 που έχω στο σπίτι μέχρι να δούμε το VDSL! Ασε, τι με επιασε και εμενα στα γεραματα να τρεξω speedtest σε μια καφετερια καπου στο χαιδαρι ψηλα πριν καμια εβδομαδα. Με κατεστρεψε.... εφαγα το data plan του μηνα που ως συνηθως φτανει και περισσεύει μεσα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο σε 2-3 runs. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barman_p Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 γεια σε όλους δεν ξέρω αυτό άμα είναι 4g δείτε φωτογραφεία http://i64.tinypic.com/2co5579.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Και το fingerprint αν δε λειτουργεί σωστά να μην το πούμε. Για τόσα λεφτά ας μην λειτουργεί και πάντα ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σε όλους δεν ξέρω αυτό άμα είναι 4g δείτε φωτογραφεία http://i64.tinypic.com/2co5579.jpg Αφού σε hspa είσαι. Τι 4g να είναι? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός αν εν γνώση τους δεν θέλουν την ενεργοποίηση του και το θέλουν σε cat4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barman_p Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 δεν ξέρω σας διάβαζα και έκανα ένα τεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio_K Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ναι βρε συμφωνώ. Αλλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες γνώσεις και όρεξη να ψαχνονται και να δοκιμάζουν. Γι αυτό θα βγει η 20Grs....... :lol::lol::p Φίλε συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου η ρομ εχει ανεβεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Φίλε συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου η ρομ εχει ανεβεί? δεν έχει 4G+ για να ανέβει γρήγορα, την ανεβάζει μέσω 4G και αργεί λίγο :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Ορίστε μ αυτά και με αυτά έπεσε το Internet σπίτι και κόπηκε το ανέβασμα της 19s στο MEGA... Από αύριο πάλι..... :lol::lol::p:lol::lol: Θα την βάλω στο κινητό να ανέβει από εκεί μάλλον..με 4G+++!. Το γρουσουζέψατε.... Edited December 1, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ChrisBal θα μας σκάσεις... Χάχαχαχαχαχα ανυπομονούμε... Στάλθηκε από το Le X821 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 δεν έχει 4G+ για να ανέβει γρήγορα, την ανεβάζει μέσω 4G και αργεί λίγο :) Αυτό λέω και γω. Αλλά δεν θα λειτουργήσει με το κινητό αυτό. Επισης και η μία κάμερα αν δεν λειτουργεί δεν πειράζει έχει την δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ChrisBal θα μας σκάσεις... Χάχαχαχαχαχα ανυπομονούμε... Στάλθηκε από το Le X821 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελάτε από το σπίτι... Θα την μοιράσω σε φλασακια..... :lol:Μαζί με manual εγκατάστασης!! :p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap1995 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 θα θέλαμε ακομη μια προσπαθεια αυτο τα αυριο μας σκοτωνει ολους.περιμενουμε να την βαλουμε και να πεταξει το κινητακι.πολυ καλη δουλεια chris μπραβο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Θα σου στείλω Περιστέρι με φλασακι @chrisbal μια που δεν έχουμε 4g+ Στάλθηκε από το Le X821 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά ηρεμία.... Ανεβαίνει η rom και θα φάει κανένα σκαλωμα μεταξύ της 20 και της 38 και θα περιμένουμε κι άλλο....... :lol:;) :rolleyes::lol::lol::lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Ελάτε από το σπίτι... Θα την μοιράσω σε φλασακια..... :lol:Μαζί με manual εγκατάστασης!! :p upload photo Βγες ταρατσα! Οταν τελειωσεις ξαναβαλτο πανω και στειλε pm να το γυρισω. :lol: *μπορει να αργησει λιγο γιατι δε πιανω + (πλακα πλακα θα το βγαλουμε ατακα που θα το καταλαβαινουμε μονο οι χ820 χρηστες μαζι με το κλωτσομπουνιδι της 20 με την 38) :p Edited December 1, 2016 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Βγες ταρατσα! Οταν τελειωσεις ξαναβαλτο πανω και στειλε pm να το γυρισω. :lol: *μπορει να αργησει λιγο γιατι δε πιανω + (πλακα πλακα θα το βγαλουμε ατακα που θα το καταλαβαινουμε μονο οι χ820 χρηστες μαζι με το κλωτσομπουνιδι τις 20 με την 38) :p Καλά για να σας φύγει ή τρέλα πάρτε screenshots. από την δική μου.:lol::lol::p Edited December 1, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manivel Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ούτε καν 4g δε βλέπω στα screenshots.. τσαμπα ή φασαρία δλδ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Ούτε καν 4g δε βλέπω στα screenshots.. τσαμπα ή φασαρία δλδ... Επίτηδες τό έβγαλα για να μην ζηλεψετε. ...:lol::lol: Και έκανα μόλις και ένα live στο FB γιατί με την απλή indian δεν μου έκανε..κολαγε ..αχ τι κάνει το Camera2Api... Edited December 1, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Επίτηδες τό έβγαλα για να μην ζηλεψετε. ...:lol::lol: Για δες και κατι που απο τεχνικης αποψης εχει μεγαλο ενδιαφέρον! http://www.gizmochina.com/2016/11/29/miui-8-patch-rom-bringing-miui-8-non-xiaomi-phones-released/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Για δες και κατι που απο τεχνικης αποψης εχει μεγαλο ενδιαφέρον! http://www.gizmochina.com/2016/11/29/miui-8-patch-rom-bringing-miui-8-non-xiaomi-phones-released/ Το έχω δει και είναι ή μεθεπόμενη μετά την 20Grs...:lol::lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Εγώ έχω Cat 6 4g σε band 38. Ένα χειροκρότημα για το αυτονόητο. Ωστόσο δε μπορεί να ενώσει μπάντες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/63b339004924415979de93aebd5ca2f9.jpg Sent from my Le X821 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Εγώ έχω Cat 6 4g σε band 38. Ένα χειροκρότημα για το αυτονόητο. Ωστόσο δε μπορεί να ενώσει μπάντες. Sent from my Le X821 using Tapatalk Που είναι ο @sakels να δει το 4G+.... Είδατε που υπάρχει? ;) Live Video έχετε δοκιμάσει στο FB? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Που είναι ο @sakels να δει το 4G+.... Είδατε που υπάρχει? ;) Καλά μην παίρνουμε θάρρος ότι φτιάχτηκε. Και βέβαια υπάρχει. Ή εταιρεία που χρησιμοποιώ έχει 50MHz φάσμα σε 38. Το θέμα είναι να υποστηρίξουν carrier aggregation σε διαφορετικές μπάντες 20+7 για παράδειγμα. Περιμένουμε nougat :) εκεί πραγματικά δεν έχουν επιλογή. Θα βάλουν νέα modules. Αναμένουμε. Sent from my Le X821 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλά μην παίρνουμε θάρρος ότι φτιάχτηκε. Και βέβαια υπάρχει. Ή εταιρεία που χρησιμοποιώ έχει 50MHz φάσμα σε 38. Το θέμα είναι να υποστηρίξουν carrier aggregation σε διαφορετικές μπάντες 20+7 για παράδειγμα. Περιμένουμε nougat :) εκεί πραγματικά δεν έχουν επιλογή. Θα βάλουν νέα modules. Αναμένουμε. Sent from my Le X821 using Tapatalk Τα ξανά είπαμε.. υπομονή μήπως... εάν... καί εφόσον κάνουν την διαφορά με την nougat.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts