takis19821982 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Να προτεινω και εγω κατι να δοκιμασεις . Ο cuoco92 εχει βγαλει fastboot rom την κατεβαζεις στον Η/Υ την αποσυμπιεζεις βαζεις το κινητο σε fastboot και τρεχεις το αρχειο fastboot rom που θα βρεις στο φακελο. Ολα τα υπολοιπα τα κανει αυτοματα σε περιπου 15 λεπτα. Πιστευω να κανεις δουλεια ετσι. https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862669609 Ιnstall instructions are: 1) Enable USB debugging 2) Connect your phone to your PC 3) Start the "LE_X2_fastboot.exe" file The installation process is automatic. The installation from the fastboot mode will erase all data on your Phone (INTERNAL STORAGE WILL BE ERASED). Ωραιος.Και εγω αυτο θα σου ελεγα..ελπιζω να εχεις κανει usb debugging και να ειναι unlocked o bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Αυτό Criw δεν ξέρω να το κάνω ...δεν μπόρεσα ποτέ να ανεβάσω φωτό εδώ μέσα..και δεν ξέρω πως να το κάνω...ευχαρίστως αν.. Ο sokgiorgos έχει στην πίσω σελίδα χρειαζεται google drive,, H ,, κατι παρομοιο,, και ανεβάζεις το λινκ,, είναι μπερδεμα, μπορει να ανεβασεις στο google drive φωτο που δεν θελεις. Δεν το ξερω καλα! Τα πράγματα είναι πολύ απλά.. Κατ' αρχήν πατάμε το ψαλίδι ή ταυτόχρονα τα vol - Power και βγάζουμε το screenshot που θέλουμε. Αποθήκευση. Μετά πάμε Browser και πάμε εδώ >> https://postimg.org Πατάμε εδώ για να ανεβάσουμε φώτο Μετά θα μας ανοίξει τον file manager για να πούμε ποια θέλουμε Αφού επιλέξουμε φώτο πατάμε να ανέβει και μας βγάζει λινκς και πατάμε σε αυτό Μετά αντιγραφεται στο πρόχειρο το λινκ και πατάμε την απάντηση εδώ στο νήμα και πατάμε το εικονίδιο με την φωτογραφία Αντιγράφουμε το λινκ από το πρόχειρο paste εδώ Πατάμε οκ και κάνουμε Υποβολή απάντησης. Τέλος.... ;) Edited November 6, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παιδιά μέσα από το tapatalk ανεβάζετε φωτο με δύο κλικ Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Screenshot με τρια δάκτυλα μαζί πάνω κ κάτω εφόσον το Έχουμε ενεργοποιήσει απο το accebility. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παιδιά μέσα από το tapatalk ανεβάζετε φωτο με δύο κλικ Sent from my 1+1 Σωστά.. Αλλά αν δεν το έχουν? ;) Screenshot με τρια δάκτυλα μαζί πάνω κ κάτω εφόσον το Έχουμε ενεργοποιήσει απο το accebility. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστή παρατήρηση και με αυτό τον τρόπο αν το έχουμε ενεργοποιήσει. :) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 [/color] Καλή ιδέα δεν έχει να χάσει κάτι, βέβαια εγώ πιστεύω ότι το LL stock recovery is missing γι αυτό τα κάνει όλα. Συμβαίνουν αυτά όταν πας με clean install από LL σε ΜΜ με custom recovery . @AbyssD ελπίζω να έχεις απενεργοποιήσει τα verify signatures στα 10αρια. Τσέκαρε πως το βλέπει όταν είσαι σε fastboot στη διαχείριση συσκευών. Ας δοκιμάσει όμως και ας τσεκάρει μετά ή και πριν με εντολές fastboot το κλείδωμα - ξεκλείδωμα του Bootloader. .. ;) Εχω απενεργοποιησει signatures και εχω προσπαθησει να flasharw recovery απο EUI 5.6 απ οτι λεει και αυτος. You will be reverted to a "dev" version of the phone, somewhere with April build date. Keep in mind that it's EUI 5.6 and the kernel is different than EUI 5.8 Ο οδηγος του ειναι εδω και τον εχω ηδη κανει χωρις αποτελεσμα, flasharei κανονικα το tool χωρις Error αλλα το κινητο δεν bootarei http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-hard-brick-fix-qualcomm-hs-usb-t3492949 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Εχω απενεργοποιησει signatures και εχω προσπαθησει να flasharw recovery απο EUI 5.6 απ οτι λεει και αυτος. You will be reverted to a "dev" version of the phone, somewhere with April build date. Keep in mind that it's EUI 5.6 and the kernel is different than EUI 5.8 Ο οδηγος του ειναι εδω και τον εχω ηδη κανει χωρις αποτελεσμα, flasharei κανονικα το tool χωρις Error αλλα το κινητο δεν bootarei http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-hard-brick-fix-qualcomm-hs-usb-t3492949 Ο Bootloader ειναι unlocked http://prntscr.com/d3sjp4 ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα παραταω παιδια. Δοκιμασα ολες τις προτασεις σας και συνεχιζει τα Bootloop με την οθονη να φαινεται μιση και η αλλη μιση με "χιονια" Recovery δεν μπαινει ειτε εβαλα απο 14S ειτε απο QFIL που απο QFIL τουλαχιστον επρεπει να δουλεψει, ακομη και Custom Twrp δοκιμασε Cuoco, TeamSpain κλπ.. Το προβλημα ειναι ειτε στην Internal storage ειτε καπου σε hardware δεν υπαρχει αλλη εξηγηση! Κανενα bricked κινητο που πηρε Stock Rom με Flashtool δεν τα εχει κανει αυτα.. Παρακαλω μην ασχολεισται αλλο θα το δωσω πισω στον ιδιοκτητη και αυτος αν θελει ας το δωσει σε εκεινον που το αγορασε και περασε δεν ξερω και εγω τι στο λογισμικο, αλλα μαλλον για Κινα θα φυγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Ο Bootloader ειναι unlocked http://prntscr.com/d3sjp4 . Δώσε fastboot oem-lock και φλασαρισε την Stock 14s με το stock recovery. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Σε κινητό, Xiaomi mi max, έκανα full wipe, και wipe το internal storage, με twrp. Το κινητό δεν δούλευε, και με το mi flash, πέρασα την ρομ. Νομίζω στο youtube είχε βίντεο για το le max2 brick, με sp flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Σε κινητό, Xiaomi mi max, έκανα full wipe, και wipe το internal storage, με twrp. Το κινητό δεν δούλευε, και με το mi flash, πέρασα την ρομ. Νομίζω στο youtube είχε βίντεο για το le max2 brick, με sp flash. Ευχαριστω. Αλλα το SP Flash Tool ειναι για MTK συσκευες, το πατησα βεβαια στο Youtube και δεν εβγαλε κατι.. Το Mi Flash απ την αλλη το βλεπει το κινητο σε Emergency mode αλλα δεν εχει τετοια Rom το LeEco ωστε να μπορεσεις να flashareis τα καταλληλα αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) ,, αφορα άλλη συσκευή!! ,,, http://forum.le.com/in/index.php?threads/unbrick-method-for-letv-1s-x507-100-tested-working.2420/ Edited November 6, 2016 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 ----------ΟΔΗΓΙΕΣ---------- Όπως πολλοί μου ζητήσατε και ξέρετε, επειδή οι επίσημες rom δεν έχουνε Ελληνικά, έφτιαξα το πακέτο με την Ελληνική γλώσσα για την 18s μαζί με τις 23 εφαρμογές που την περιλαμβάνουν. (Εν αναμονή της Greek_rom)...:p https://mega.nz/#!YN02QJaY!7coi8PbM_nA9OEFABlhtU2XjoCL1UA10qNGe3m-zEe8 Πρώτα από όλα έχουμε την official rom 18s εγκατεστημένη και σεταρισμένη και εννοείτε, εγκατεστημένο το τελευταίο TWRP http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6950610#post6950610 1. Κατεβάζουμε το .zip και το αποθηκεύουμε χύμα στο Pc . Το ανοίγουμε με win rar or 7zip πάμε στο φάκελο system και μέσα βρίσκουμε και διαγραφουμε το φάκελο framework (υπήρξε ένα θέμα με encryption) ίσως... . Το κλείνουμε και το βάζουμε στο κινητό για εγκατάσταση. 2. Μπαίνουμε TWRP και κάνουμε full backup στο χώρο του κινητού ή σε USB τα πάντα για καλό και για κακό και μετά κάνουμε επανεκκίνηση στο recovery 3. Πατάμε το INSTALL και βρίσκουμε το GreekLangPack_LeMAX2_X820_18s_v1.zip και εγκαθιστούμε το zip, με τον γνωστό τρόπο (Install>tap to zip>slide ). 4. Αφού τελειώσει ,πατάμε κατευθείαν reboot to system ! ΧΩΡΙΣ WIPE ! 5. Μόλις μπούμε στο σύστημα πάμε playstore και βρίσκουμε την εφαρμογή Morelangs https://play.google.com/store/apps/details?id=sightidea.com.setlocale και την εγκαθιστούμε. Την ανοίγουμε και βρίσκουμε κάπου στη μέση των γλωσσών εκεί που λέει el-GR πατάμε να μπουν. Τότε δίνουμε δικαιώματα ροοτ στην εφαρμογή. Θα δείτε κάτω δεξιά να λέει (make it work>grant SU access). 6. Πρέπει να είμαστε root για να φανούν όλα στο σύστημα. TIP1.) Για όσους έχουν stock recovery θα πρέπει να περάσουν ΤWRP και μετά εγκατάσταση!!. :p Όποιος το περάσει μου λέει για τυχόν διορθώσεις. Ή και restore αν χρειαστεί από το TWRP. Μην ξεχνάτε ότι έχει πάνω από 25.000 σειρές μετάφραση. ΤΙΡ2.) Μόνο αν έχετε την 18s εγκατεστημένη θα "κουμπώσει σωστά". Αυτή δλδ http://bbs.le.com//zt/eui/le_max2.html TIP3.) Δεν έχω το τηλέφωνο και δεν ξέρω αν έγινε παντού η μετάφραση. Την έβαλε ήδη ο @obscured και λέει ότι όλα δουλεύουν οκ.. δείτε στo παρακάτω ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6950120#post6950120 ( στο Χ800 πετάει πάντως) γι αυτό μην ξεχάσετε το backup!! Να ρωτησω εαν βαλουμε την μεταφραση σου στην Official θα παιρνει κανονικα OTA Updates και αν ναι καθε φορα θα θελει το Patch για να μην χαθουν τα Ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Γεια...για letv x910 υπαρχει international rom ?Για να βαλω ελληνικα....δεν το εχω παραγγειλει ακομα το κινητο αλλα πιθανοτατα θα το κανω αυτην την εβδομαδα.το εχει καποιος?Νομιζω ειναι ενα x820 σε μεγαλυτερο μεγεθος...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Αυτό ήθελα να αγοράσω. Πριν 3 μήνες έκανε 660 δολάρια. στο spemall το έχει περίπου 300 δολάρια. Το κοιταγα χθες, για την rom, δεν μπόρεσα να καταλάβω σε πια συσκευή κλπ . Το απέρριψα , λόγω έλλειψης υποστήριξης σε ρομ. Το βρήκα με ρομ αγγλοκινεζικα, και πολύγλωσση. Αν μπορέσω, οικονομικά, τότε θα πάρω το huawei note 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Αυτό ήθελα να αγοράσω. Πριν 3 μήνες έκανε 660 δολάρια. στο spemall το έχει περίπου 300 δολάρια. Το κοιταγα χθες, για την rom, δεν μπόρεσα να καταλάβω σε πια συσκευή κλπ . Το απέρριψα , λόγω έλλειψης υποστήριξης σε ρομ. Το βρήκα με ρομ αγγλοκινεζικα, και πολύγλωσση. Αν μπορέσω, οικονομικά, τότε θα πάρω το huawei note 8. Το βρηκα με 217 ευρω στο ali...Το Multilanguage δεν εχει πολλες κινεζιες και υποστηριζει ελληνικα...μαλλον custom θα ειναι πειραγμενη.Με το Update παιζει να χασεις τα ελληνικα...απλα ειβναι κριμα τετοαισ συκευη να μην εχει international rom...και απο οτι ειδα δεν εχει κανει τπτ πωλησεις ενω το x900 που ειναι μια γενια πισω τα παει καλυτερα.θελω μεγαλη οθονη ειχα για καποιο διοαστημα και το mi max xiaomi και μου αρεσε.Αλλα του εβλα ελληνικη ρομ γτ δεν παλευοταν.Κριμα που δεν μπορουμε να βρουμε ρομ....Kαπου διαβασα οτι μπορει να παρει και τη rom του x820....Ισχυει?Ξερει καποιος?Ευχαριστω. Edited November 6, 2016 by takis19821982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 http://bbs.le.com//zt/eui/le_max2.html ,, το επισημο σαιτ για το le max 2. Καπου θα εχει και για το X910.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 http://bbs.le.com//zt/eui/le_max2.html ,, το επισημο σαιτ για το le max 2. Καπου θα εχει και για το X910.. .Kαπου διαβασα οτι μπορει να παρει και τη rom του x820....Ισχυει?Ξερει καποιος?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Δεν μπόρεσα να βρω το κινητό, με μετάφραση chrome!! Είναι δυνατόν να μην το έχουν στο σάιτ, με τις υπόλοιπες συσκευές??? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.letv.re , κοίταξε αυτό. Αν βρεις ρομ, ανέβασε λινκ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Δεν μπόρεσα να βρω το κινητό, με μετάφραση chrome!! Είναι δυνατόν να μην το έχουν στο σάιτ, με τις υπόλοιπες συσκευές??? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.letv.re , κοίταξε αυτό. Αν βρεις ρομ, ανέβασε λινκ. Ευχαριστώ. Δεν μπορω ουτε να βρω.....https://devs-lab.com/download-letv-official-stock-rom.html Νομιζω πως πρεπει να δεχεται τη ROM του x20.Βασικα διαβασα καπου οτι η Letv αν δεν εσχει πωλησεις το κινητο το αφηνει χωρις update support.Κατι τετοιο πρεπει να εχει γινει με το x910.Εστειλα και ενα email sth Letv :Can I flash le max2 x820 ROM to an X910 ?Aλλα δε νομιζω να παρω απαντηση.Α ρε xiaomi....σε 10 λεπτα απαντηση με μνμ στο κινητο και σε 6 ωρες απνατηση σε email μου.Tespa αν εχει καποιος κανα νεο για ROM του LETV X910 και μπορει ας δωσει τα φωτα του...ty Edited November 6, 2016 by takis19821982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Να ρωτησω εαν βαλουμε την μεταφραση σου στην Official θα παιρνει κανονικα OTA Updates και αν ναι καθε φορα θα θελει το Patch για να μην χαθουν τα Ελληνικα? Καλημέρα. Όπως ήδη διάβασες για να δουλέψει η γλώσσα θέλει root με root δεν παίρνει ΟΤΑ άρα πρέπει να ξερουτάρεις και να βάλεις το Stock recovery και μετά θα παίρνει κανονικά ΟΤΑ. Ναι αν αλλάξει η ρομ θα χαθούν τα Ελληνικά. Η κάθε ρομ θέλει το δικό της πακέτο για να δουλεύει με Ελληνικά. Γι αυτό είπα θα φτιάξω για την 19s Indian & 21s.Οταν βγει η nougat και γι αυτή. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλημέρα. Όπως ήδη διάβασες για να δουλέψει η γλώσσα θέλει root με root δεν παίρνει ΟΤΑ άρα πρέπει να ξερουτάρεις και να βάλεις το Stock recovery και μετά θα παίρνει κανονικά ΟΤΑ. Ναι αν αλλάξει η ρομ θα χαθούν τα Ελληνικά. Η κάθε ρομ θέλει το δικό της πακέτο για να δουλεύει με Ελληνικά. Γι αυτό είπα θα φτιάξω για την 19s Indian & 21s.Οταν βγει η nougat και γι αυτή. ;) Le Engineer Dear Customer, Thanks for your feedback. We started working on Android Nougat. It will come in next year. Thanks Ερχετε επισημα (official) για το τηλεφωνάκι μας, οπότε καθήστε αναπαυτικά και περιμένετε. :respect: Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλημέρα. Όπως ήδη διάβασες για να δουλέψει η γλώσσα θέλει root με root δεν παίρνει ΟΤΑ άρα πρέπει να ξερουτάρεις και να βάλεις το Stock recovery και μετά θα παίρνει κανονικά ΟΤΑ. Ναι αν αλλάξει η ρομ θα χαθούν τα Ελληνικά. Η κάθε ρομ θέλει το δικό της πακέτο για να δουλεύει με Ελληνικά. Γι αυτό είπα θα φτιάξω για την 19s Indian & 21s.Οταν βγει η nougat και γι αυτή. ;) Cris, βλέπω ότι αρχίζει να πηγαίνει προς το ελκυστικό η τιμή του 6/64 και λέω μήπως πάω προς αυτό, η rom είναι ίδια με του 4/32 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) εχω τη 17s του cuoco και ειμαι μια χαρά τωρα είδα οτι κυκλοφορει η 18s την έχει βάλει κανείς να μ πεί εντυπώσεις και βελτιώσεις ξερετε τη θα διαγραφει απο το τηλεφωνο οταν τη περάσω??φωτο,εφαρμογες ,κτλ Edited November 7, 2016 by naxioths197 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εκανα μια αγορα απο το aliexpres το 822,,,, γνωριζει καποιος ποσο αξιοπιστο ειναι ? tracking number στελνουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opa2016 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις πληροφορίες ανεβάσματος φωτό εδώ μέσα! Είστε υπέροχοι! Το Myphone (=σπασμένο τηλέφωνο) έχει να αναβαθμιστεί κάτι χρόνια...και το παράξενο είναι ότι μιλάει για τεχνολογία!! Χαχαχα! .... Από την 18s >>> 21s>>>βρίσκομαι στην Revolution 21s EUI 5.9 Beta Developers με Root + Xposed 86 + όλες τις εφαρμογές που θέλουν ρουτ! Ένας απλός χρήστης δεν θα καταλάβει καμία διαφορά! Μην με ρωτάτε τι κάνει το ένα (ρουτ..λίγο πολύ κάτι ξέρετε γι αυτό) και τι κάνει το άλλο (xposed)...δεν ξέρω! Ελπίζω να μας τα πουν άλλοι εδώ! Καταλαβαίνω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και στο antutu έκανα σκορ 135.200 Οι DEV θα πάρουν πιό γρήγορα Noug και συνεπώς οι custom rom! Όποιος θέλει την ησυχία του να μείνει στην 18s χωρίς τίποτα άλλο παραπέρα (ή να περάσει ελληνικά με την διαδικασία που μας έδειξε ο Cris) και να περιμένει τον CrisB με την ελληνική του ρομ! Απ' όσα μπορώ να καταλάβω οι καλύτερες ρομ είναι οι σταθερές κινέζικες! Κάποια στιγμή θα θελήσουμε να πάρουμε Backup σε ΟΤG-USB που δεν μπορούμε τώρα με το TWRP ...και ίσως αυτό να γίνεται με το 3.0.2.2... εε τι λες Cris? Ο ΖenUi Launcher είναι πράγματι super! Υ.Γ. Καμιά θήκη πήρε κανένα σας ή μείναμε όλοι με την διάφανη...έχετε προτάσεις??/ Edited November 7, 2016 by Opa2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts