Jump to content

sofos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sofos2

  1. Μια βοηθεια παιδια..οταν ειμαι σε twrp δεν βλεπει το κινητο το λαπτοπ μα αποτελεσμε να μ,ην μπορω να περασω ρομ να την φλασαρω..τι μπορω να κανω
  2. Τι ειδους αποδειξη θελουν και πιυ θα την στειλω.μια βοηθεια ρε παιδια
  3. 2/12/17 13:30 - ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ /ΑΞΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ , Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Μηπως μπορει καποιος να μου εξήγηση τι ειναι αυτο .
  4. Cris στη v4 kai v5 στις εξειδικευμένες ρυθμίσεις,την αλλαγή φόντου γραμματοσειράς δεν την έβαλες... δυστυχώς. Μας ήταν πολύ χρήσιμη.
  5. Επανέρχομαι...το κινητό κόλλησε στο αεροδρόμιο...μέρες τώρα,,, υπάρχει πιθανότητα να μπήκε τελωνείο και να μη μου το δείχνει???
  6. Καλημέρα στην παρέα.εχω ένα πακέτο που κολλησε στο, άφιξη αεροδρόμιο ΚΑΤ. Μηπως γνωρίζει κάποιος ένα τηλέφωνο από το κέντρο διαλογής αεροδρομιου ?
  7. Chris ποτέ βλέπεις να δινει την νέα telegram με τον νέο kernel ο Τάσος?
  8. Chris άσχετο ,αλλά θέλω μία βοήθεια.μιλαμε για το χ522 le s3,το περάσαμε twrp αλλά ζητάει κωδικό στην αρχή, όταν μπαίνεις στο recovery, μπορεις να βοηθήσεις?
  9. Τάσο αν γίνεται το λαμπάκι να έχει και πιο έντονο φως.
  10. Το λαμπάκι δεν αλλάζει χρώματα και δεν είναι έντονο να φαίνεται ευκο ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το λαμπάκι δεν αλλάζει χρώματα και δεν είναι εντονος ο φωτισμός του να φαίνεται εύκολα,στην tele.μπορει να γίνει κάτι?
  11. Chris νομίζω το zip για τον stock launcher δεν δουλεύει...Το εγκατέστησαν αλλά μαύρη οθόνη βγάζει.για την 23 google μιλάμε.
  12. Παιδιά μία ερώτηση..Έχω δέμα το οποίο είναι σε εκφόρτωση ΚΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ εδώ και 5 μέρες.ακουνητο από τότε.. Γνωρίζει κανείς κατι σχετικό μέ αυτή την καθυστέρηση?
  13. Έχω παραγγείλει εδώ και 20 μέρες από το vickmall...Ούτε αποστολή ούτε τίποτα .Στέλνω μαιλ δεν απαντούν .. Ξέρεις κάνεις τι συμβαίνει?
  14. Τι γίνεται ρε παιδιά με το vickmall,απο 20 Γενάρη παραγγελία και ακόμα ούτε tracking number στείλανε,ξέμειναν εντελώς από κινητά?
  15. Cris ποτέ θα ανεβάσεις την νέα ροομ?
  16. Θέλω να ανεβάσω ένα screenshot και δεν μπορώ . Κάποια βοήθεια?
  17. 157.000 στο antutu μου έβγαλε με την room του andr68rus από xda
  18. Μου έστειλαν κινητό με αυστριακά ταχυδρομικά,AT Πέρασαν πολλές μέρες και καμιά κίνησηστο tracking number, Έχει κανένας εμπειρία από AT post? Και κάτι άλλο..Παραγγείλατε από το vickmall στις 20/1 και ακόμα δεν στείλανε ούτε tracking number
  19. Έχεις κανένας εμπειρία από αυστριακά ταχυδρομεία, πρώτη φορά μου στέλνουν με αυτά
  20. Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πότε τελειώνουν οι αργίες της Πρωτοχρονιάς στην Κίνα?
  21. Cris βάζω το magisk manager αλλά δεν το κάνει instal.γιατι? Έκανα την αφαίρεση του αρχειου πρώτα.
  22. Chris θέλουμε ροοτ στην νέα ροομ .Δεν αντέχονται οι διαφημίσεις. Κάνε κάτι please
  23. Cris δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο messenger.μονο αφού ανοίξω το τηλ.τι κάνουμε?
×
×
  • Create New...