Georgio81 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 άντε επιτέλους ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βλέπω θα χουμε κεντρικό κουμπί για όλες τις εφαρμογές αυτά είναι Ευτυχώς το κεντρικό κουμπί θα είναι προαιρετικό. Απ' ότι βλέπω το EMUI 5 πάει όλο και πιο κοντά στα iOS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 άντε επιτέλους ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βλέπω θα χουμε κεντρικό κουμπί για όλες τις εφαρμογές αυτά είναι για ποτε ομως ; Αν ειναι μετα το πασχα τι να το κανω Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 για ποτε ομως ; Αν ειναι μετα το πασχα τι να το κανω Εδώ λέει που ναι και η τελευταία είδηση ότι σύντομα, άλλου λένε αρχές του 17 http://www.gamenguide.com/articles/90169/20161214/android-nougat-7-0-news-update-huawei-mate-9-p9-plus-p9-p9-lite-nova-plus-nova-get-os-emui-5-0.htm Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εδώ λέει που ναι και η τελευταία είδηση ότι σύντομα, άλλου λένε αρχές του 17 http://www.gamenguide.com/articles/90169/20161214/android-nougat-7-0-news-update-huawei-mate-9-p9-plus-p9-p9-lite-nova-plus-nova-get-os-emui-5-0.htm μακαρι ρε παιδια τι να πω!!! Αρχιζω και το βαριεμαι απο τον ιουνιο το εχω.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 μακαρι ρε παιδια τι να πω!!! Αρχιζω και το βαριεμαι απο τον ιουνιο το εχω.. Άλλαξε του θήκη... ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ λέει που ναι και η τελευταία είδηση ότι σύντομα, άλλου λένε αρχές του 17 http://www.gamenguide.com/articles/90169/20161214/android-nougat-7-0-news-update-huawei-mate-9-p9-plus-p9-p9-lite-nova-plus-nova-get-os-emui-5-0.htm Μακάρι να το πάρουμε μέχρι Μάρτιο-Απρίλιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Άλλαξε του θήκη... ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι να το πάρουμε μέχρι Μάρτιο-Απρίλιο.. αλλαξα Τζαμι-θηκη πριν λιγες ημερες...βαριεμαι ****το !! Σκεφτομαι για το μεγαλο P9 αλλα ακριβο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιδιά το p9 lite με τα 3gb έχει κανονικά εγγύηση; Ρωτάω γιατί επίσημα δεν έχει γίνει εισαγωγή στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Η οθόνη του p9 lite έχει κάποια προστασία anti-scratch π.χ. gorilla grass ή είναι πλαστική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Έχει κανονικά εγγύηση!! Δεν είναι πλαστικό αλλά δεν ξεκαθάρισε η Huawei αν έχει καμία άλλη προστασία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εχω παρει στην γυναικα μου το μοντελο με τα 2 γιγα και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,ενω χαμηλωνω τον ηχο κλησης οταν κλεινει το καπακι της θηκης παει ο ηχος στο τερμα,αν το αφησω ξεσκεπαστο βαραει χαμηλα δηλ.εκει που το εχω ρυθμισει(η θηκη ειναι η γνησια τυπου βιβλιαρακι)Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποια ρυθμιση. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Πάνε στο hi care Συμβουλές και τεχνάσματα λειτουργία τσέπης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εχω παρει στην γυναικα μου το μοντελο με τα 2 γιγα και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,ενω χαμηλωνω τον ηχο κλησης οταν κλεινει το καπακι της θηκης παει ο ηχος στο τερμα,αν το αφησω ξεσκεπαστο βαραει χαμηλα δηλ.εκει που το εχω ρυθμισει(η θηκη ειναι η γνησια τυπου βιβλιαρακι)Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποια ρυθμιση. Λέγεται λειτουργία τσέπης. Πατας στο τηλέφωνο, μετά στις τρεις γραμμουλες και εκεί βρίσκεις τη ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Το βρηκα. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σήμερα πήρα μια κάρτα micro sd και την έβαλα αντί της μίας κάρτας sim. Λέτε να της κάνω διαμόρφωση; Είδα ότι έχει μεν επιλογή στο τηλέφωνο αλλά είναι "γκριζαρισμένη" και δεν με αφήνει να την επιλέξω. Μέχρι τώρα πάντως ποτέ δεν έκανα διαμόρφωση σε κάρτα μνήμης που έβαζα σε κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δε νομίζω ότι χρειάζεται, εγώ δεν έχω κάνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα, Τελικά αφού επιτέλους παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι το τηλέφωνο και τσέκαρα αρχικά ότι είναι unbranded, το έκλεισα, του τοποθέτησα tempered, μετά το ξανά άνοιξα έκανε την αναβάθμιση σε 161 και τα σχετικά λέω κάτσε να δω και το playstore... Δεν... Την τύχη μου ****... :angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 αλλαξα Τζαμι-θηκη πριν λιγες ημερες...βαριεμαι ****το !! Σκεφτομαι για το μεγαλο P9 αλλα ακριβο. Δεν αξίζει να πας στο p9 κανονικό είχα και τα 2 δεν θα δεις κάποια τρελή διαφορά προσωπικά μ άρεσε πιο πολύ το lite λόγω καλύτερης μπαταρίας και οθόνης χωρίς προβλήματα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δεν αξίζει να πας στο p9 κανονικό είχα και τα 2 δεν θα δεις κάποια τρελή διαφορά προσωπικά μ άρεσε πιο πολύ το lite λόγω καλύτερης μπαταρίας και οθόνης χωρίς προβλήματα Λες ε ; Δεν εχουν καμια διαφορα τα 3GB δηλαδη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 https://youtu.be/F-TzuQIvNxg P9 lite nougat antutu 57000!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μπορεις καποιος που γνωριζει να με βοηθησει να κανω update το κινητο στην τελευταια εκδοση (ειμαι ακομη με την 132 και unbranded)? Ας μου στειλει ενα pm να ρωτησω και καποια πραγματακια! Ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μπορεις καποιος που γνωριζει να με βοηθησει να κανω update το κινητο στην τελευταια εκδοση (ειμαι ακομη με την 132 και unbranded)? Ας μου στειλει ενα pm να ρωτησω και καποια πραγματακια! Ευχαριστω Πήγαινε πίσω στο νήμα και θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δε νομίζω ότι χρειάζεται, εγώ δεν έχω κάνει πάντως. Σ'ευχαριστώ. Έτσι θυμόμουν ότι είχα διαβάσει. Μια χαρά τα πάει και η καρτούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpovis Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλησπέρα σας Εχω ενα θεμα οταν τραβάω βίντεο σταματάει μόνο του την εγγραφή. Και όταν παίζει το YouTube εκεί που παίζει το βίντεο σταματάει απο μόνο του. Ευχαριστώ Αν κάποιος γνωρίζει απο τα δύο παραπάνω προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλησπερα... Αγορασα ενα p9 lite απο τον γερμανο και ενω τα παιδια απο το καταστημα μου ειπαν πως ειναι δικαρτο, δυστυχως δεν αναγνωριζει δευτερη καρτα sim... Δουλευει μονο με μια sim και sd καρτα... Υπαρχει περιπτωση αμα βαλω αλλη εκδοση λειτουργικου που να ειναι για δικαρτα να δουλεψει ετσι ως 2καρτο και αν ναι θα χασω την εγγυηση με αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλησπερα... Αγορασα ενα p9 lite απο τον γερμανο και ενω τα παιδια απο το καταστημα μου ειπαν πως ειναι δικαρτο, δυστυχως δεν αναγνωριζει δευτερη καρτα sim... Δουλευει μονο με μια sim και sd καρτα... Υπαρχει περιπτωση αμα βαλω αλλη εκδοση λειτουργικου που να ειναι για δικαρτα να δουλεψει ετσι ως 2καρτο και αν ναι θα χασω την εγγυηση με αυτο ? το μοντελο που εχεις ειναι το vns-l21?το γραφει στο πισω μερος του κινητου τερμα κατω.αυτο ειναι το 2καρτο μοντελο.αν γραφει l31 δεν ειναι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts