oregon Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι εννοείς αν αξίζει; Λες και θα πληρώσεις για να την κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι εννοείς αν αξίζει; Λες και θα πληρώσεις για να την κάνεις Γιατι τσαμπα το πηρα το κινητο ; Ρε φιλε τι λες ; Αξιζει εννοω αν κολλαει,αν εχει bug κλπ. Αλλα ρωταμε αλλα απαντας. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εμενα παντως μου φαινεται λιγο πιο αργο στο μενου των ρυθμισεων πχ και στο whatsapp, οταν αλλαζεις σελιδα ή υπομενου ειναι σαν να κανει πιο αργη κυληση, σαν να γινεται πιο ομαλη η μεταβαση.. Ξερει κανεις αν υπαρχει απο καπου τετοιο μενου που να αλλαζει τα εφε του ανοιγματος-κλεισιματος εφαρμογων κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=es.eloygomez.firmware2 Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή η οποία έχει διαθέσιμα για κατέβασμα με ένα κλικ τα τελευταία Firmwares για τις Huawei συσκευές. Φυσικά έχει και για το Huawei p9 lite. Edited October 13, 2016 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι έχει προστεθεί μια καινούργια εφαρμογή στο σύστημα το HiGame το store της Huawei. Δε δοκίμασα να δω αν μπορεί να απεγκατασταθεί. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=es.eloygomez.firmware2 Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή η οποία έχει διαθέσιμα για κατέβασμα με ένα κλικ τα τελευταία Firmwares για τις Huawei συσκευές. Φυσικά έχει και για το Huawei p9 lite. Αν διαβάσεις λίγο την περιγραφή της εφαρμογής θα δεις ότι λέει και για κάποιο φόρουμ. Εκεί είδα ότι υπάρχει και η έκδοση 151! Το link του φόρουμ είναι το παρακάτω: http://actualizatumovil.com/Temas-HUAWEI-P9-LITE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το ότι υπάρχει η 151 το έχουμε πει 500 φορές σε αυτό το φόρουμ και φυσικά πολλοί την έχουμε περασμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislan Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Πάντως προερχόμενος από Samsung ένα μήνα τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ με τη διαφορά στο touchscreen. Με Samsung όπου και να πατούσες κάτι άνοιγε (όχι απαραίτητα η σωστή επιλογή πάντα), αλλά με αυτό ειδικά όταν το δουλεύω με το ένα χέρι, αν δεν ακουμπήσω ακριβώς στο σημείο που πρέπει, το touch δουλεύει με τη δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια. Δεν λέω έχει κι αυτό τα καλά του καθώς ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λάθος επιλογών, αλλά προσωπικά με χαλάει λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotospapath_2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλημέρα. Μου αρέσει στο κινητό μου να έχω άμεσες κλήσεις. Δυστυχώς σε αυτό δεν μπόρεσα να τις ενεργοποιήσω. Μόλις δημιουργώ μια επαφή (ένα νούμερο) σε άμεση κλήση και πάω για να τη καλέσω μου γράφει ''Δεν δόθηκε άδεια". Όταν όμως βάλω όλοι την επαφή (2-3 νούμερα) λειτουργεί κανονικά. Χρησιμοποιώ Nova Launcher. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλημερα παιδια. Υπαρχει καποια καλη θηκη για το κινητο που αν πεσει θα τραβηξει τους κραδασμούς κτλ? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Πάντως προερχόμενος από Samsung ένα μήνα τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ με τη διαφορά στο touchscreen. Με Samsung όπου και να πατούσες κάτι άνοιγε (όχι απαραίτητα η σωστή επιλογή πάντα), αλλά με αυτό ειδικά όταν το δουλεύω με το ένα χέρι, αν δεν ακουμπήσω ακριβώς στο σημείο που πρέπει, το touch δουλεύει με τη δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια. Δεν λέω έχει κι αυτό τα καλά του καθώς ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λάθος επιλογών, αλλά προσωπικά με χαλάει λιγάκι. Δεν νομιζω πως ειναι θεμα του κινητου. Επιλεγεις κατι και δεν δινει εντολη? Ποιο ειναι το ακριβες προβλημα? Δοκιμασε και εναν αλλο launcher να δεις αν ειναι καλυτερα απο το stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislan Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Δεν νομιζω πως ειναι θεμα του κινητου. Επιλεγεις κατι και δεν δινει εντολη? Ποιο ειναι το ακριβες προβλημα? Δοκιμασε και εναν αλλο launcher να δεις αν ειναι καλυτερα απο το stock. Εντολές δίνει κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως οταν το δάχτυλο μου πατάει ας πούμε αναμεσα σε 2 apps, τότε το touch δεν κάνει απολύτως τίποτα. Σε άλλες συσκευές που είχα, σε παρόμοια περίπτωση, επέλεγε την αμέσως πιο κοντινή εφαρμογή. Δεν έχω αλλάξει launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspan133 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Οι ειδοποιησεις για facebook, viber και e-mail ερχονται κανονικα μεσω notification led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislan Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Οι ειδοποιησεις για facebook, viber και e-mail ερχονται κανονικα μεσω notification led; Viber όχι, τα άλλα ναι. Εν τω μεταξύ με το Smart προφιλ μπαταρίας, μερικές φορές τραβάει κάτι κολλήματα και έρχονται μαζεμένες όλες οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Το ότι υπάρχει η 151 το έχουμε πει 500 φορές σε αυτό το φόρουμ και φυσικά πολλοί την έχουμε περασμένη Αχ μωρέ χίλια συγγνώμη, μη μου πάρεις το κεφάλι :X :cry: Ένα λάθος έκανα μπερδεύτηκα. Κάτι άλλο που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση σε 150 με ΟΤΑ. Δε μου παίζει το Pocket (λειτουργεία τσέπης), όταν είναι μέσα σε τσαντάκι ή τσέπη άλλες φορές χτυπούσε στο τέρμα και το καταλάβαινα. Τώρα φαίνεται ότι δε παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) πιο πίσω έχω δώσει την VNS-L21C432B151 full εδώ είναι η VNS-L21C432B151 OTA http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1164/g104/v60834/f1/full/update.zip την κατέβασα με το πρόγραμμα που έχω βάλει πιο πίσω το Huawei Firmware Finder (Team MT) από εδώhttp://forum.xda-developers.com/tools/general/huawei-firmware-finder-team-mt-t3469146 και είπα αν μπορεί ο φίλος που έχει ανοίξει το θέμα, να μάζέψει όλα τα mods roms urls κλπ στην αρχική οθόνη γιατί έχει γεμίσει με τις ίδιες και τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις Edited October 14, 2016 by lost Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτά τα updates είναι επίσημα; Διότι ota έχει βγει η 150, γιατί να μη δίνει και την 151; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτά τα updates είναι επίσημα; Διότι ota έχει βγει η 150, γιατί να μη δίνει και την 151; Σωστη ερωτηση, επισης ΤΙ διαφορες εχει η 151 ; Για να ξερουμε και τι λεμε. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έχω προσέξει το εξής θέμα. Οταν κανω scrolling, για 1-2 δευτερολεπτα μετα το scrolling, το touch screen δεν πιανει. Το κανει σχεδόν σε ολες τις εφαρμογες ακόμα και στα settings ή στο app για τα sms. Με αποτελεσμα οταν βιαζομαι να μην πιανει ποτε το touch με την πρωτη φορα. Το δοκιμασα και σε δευτερη συσκευή για να δω αν εχει προβλημα το δικό μου και έκανε το ίδιο. Software bug είναι τώρα αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έχω προσέξει το εξής θέμα. Οταν κανω scrolling, για 1-2 δευτερολεπτα μετα το scrolling, το touch screen δεν πιανει. Το κανει σχεδόν σε ολες τις εφαρμογες ακόμα και στα settings ή στο app για τα sms. Με αποτελεσμα οταν βιαζομαι να μην πιανει ποτε το touch με την πρωτη φορα. Το δοκιμασα και σε δευτερη συσκευή για να δω αν εχει προβλημα το δικό μου και έκανε το ίδιο. Software bug είναι τώρα αυτο?? και σε εμενα το κανει ...δεν το αναφερα γιατι ΟΛΟΙ θα ελεγαν ΔΕΝ κανει κατι τετοιο χαχα! Επισης εμενα μου κολλαει για 2-3 δευτερα το touch οταν παω να ανοιξω καποια εφαρμογη γρηγορα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτά τα updates είναι επίσημα; Διότι ota έχει βγει η 150, γιατί να μη δίνει και την 151; με τα ota κάτι παίζει και αργούν να τα πάρουν όλα τα κινητά , μπορεί, για να μην σκάσουν οι server της, να τα δίνει ανά περιοχή ανά serial No ή ή ή ..... αν πρόσεξες τα links που έχω δώσει είναι από τους Servers της huawei, τώρα αν η huawei δεν σηκώνει τις επίσημες roms στους servers της .... τι να πω . όσο για τι παραπάνω δίνει το έχω κάνει post εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6901271#post6901271 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω προσέξει το εξής θέμα. Οταν κανω scrolling, για 1-2 δευτερολεπτα μετα το scrolling, το touch screen δεν πιανει....... Software bug είναι τώρα αυτο?? στην 151 που είμαι δεν το κάνει και το έχω root με xposed , σε ποια έκδοση είσαι Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 με τα ota κάτι παίζει και αργούν να τα πάρουν όλα τα κινητά , μπορεί, για να μην σκάσουν οι server της, να τα δίνει ανά περιοχή ανά serial No ή ή ή ..... αν πρόσεξες τα links που έχω δώσει είναι από τους Servers της huawei, τώρα αν η huawei δεν σηκώνει τις επίσημες roms στους servers της .... τι να πω . όσο για τι παραπάνω δίνει το έχω κάνει post εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6901271#post6901271 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στην 151 που είμαι δεν το κάνει και το έχω root με xposed , σε ποια έκδοση είσαι Στην 150. Και στην 130 μου το εκανε. Ελπιζω στο επομενο update να στρωσει γιατι ορισμενες στιγμες ειναι εκνευριστικο. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και σε εμενα το κανει ...δεν το αναφερα γιατι ΟΛΟΙ θα ελεγαν ΔΕΝ κανει κατι τετοιο χαχα! Επισης εμενα μου κολλαει για 2-3 δευτερα το touch οταν παω να ανοιξω καποια εφαρμογη γρηγορα. Κι αυτο το κανει καμια φορα αλλα ειδικα το αλλο με το scrolling ειναι μονιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerasimos77 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημέρα σε όλους!Πως λύνω αυτό το θέμα με τα notifications στο viber-what's app ρε παιδιά...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 καλησπερα παιδια...μια ερωτηση το κινητο ζεσταινεται καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 καλησπερα παιδια...μια ερωτηση το κινητο ζεσταινεται καθολου? Ψιλα πραγματα και αυτο μονο οταν εχει καυσωνα... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 και σε εμενα το κανει ...δεν το αναφερα γιατι ΟΛΟΙ θα ελεγαν ΔΕΝ κανει κατι τετοιο χαχα! Επισης εμενα μου κολλαει για 2-3 δευτερα το touch οταν παω να ανοιξω καποια εφαρμογη γρηγορα. Σε καμία έκδοση δεν μου έκανε αυτα που γράφεις. Για τα εικονίδια μόνο εσύ και ο άλλος φίλος έχετε γράψει ότι έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts