Jump to content

sotospapath_2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotospapath_2

  1. Καλημέρα. Μου αρέσει στο κινητό μου να έχω άμεσες κλήσεις. Δυστυχώς σε αυτό δεν μπόρεσα να τις ενεργοποιήσω. Μόλις δημιουργώ μια επαφή (ένα νούμερο) σε άμεση κλήση και πάω για να τη καλέσω μου γράφει ''Δεν δόθηκε άδεια". Όταν όμως βάλω όλοι την επαφή (2-3 νούμερα) λειτουργεί κανονικά. Χρησιμοποιώ Nova Launcher. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Εάν δεν είναι ανάγλυφο το logo τότε όποιο και να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Παρόλα αυτά εγώ αυτό πήρα http://www.ebay.co.uk/itm/131856590897?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=431204465706&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  3. Καλησπέρα. Έβαλα ένα γυαλί και γω από κινεζομάγαζο (το φθηνό δλδ), και στην τοποθέτηση δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα στο λογότυπο του κινητού. Καμιά φουσκάλα ή οτιδήποτε άλλο. Δύο τινά υπάρχουν. Ή το δικό μου που το πήρα αρχές Σεπτέμβρη το logo δεν είναι χαραγμένο (οπότε θα πρέπει να το επιβεβαιώση κι΄άλλος ) ή οι προηγούμενοι συμφουρίτες δεν το τοποθετούσαν σωστά. Υπάρχει και η άλλη περίπτωση τα ακριβά να μην ταιριάζουν:p. Πέρα από την πλάκα μια χαρά κολάει το tempered glass.
  4. Το βλέπει αλλά λέει not found .
  5. Ωραία.Την έκανα format αλλά μου δείχνει πάλι το ίδιο μήνυμα not found. Η χωρητικότητά της πόσο θα πρέπει να είναι? 1.33gb μου την έχει. Στο partition που έκανα το ζήτησα 1gb.
  6. Το έκανα με την 4.2 και οταν έβαλα την ΚΙΤ ΚΑΤ κατά περίεργο τρόπο το κράτησε. Στην επόμενη αναβάθμιση που έκανα δεν το έβλεπε. Ουτε στο minitoul βλέπει την internal.
  7. Πριν καιρό έκανα 2nd partition την sd card με το Link2sd. Χθες με την αναβάθμιση που έκανα στην vibe 2.0 το 2nd partition, το Link2sd δε το βλέπει (Not Found). Τι μπορώ να κάνω για να το ξαναενεργοποιήσω? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...