Jump to content

takislan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About takislan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

takislan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το πήγα σε κατάστημα που έχει βάλει γυαλί γνωστός μου και είχε κολλήσει καλά. Μου το τοποθετεί ο τύπος και πάλι κάνει 2 φουσκάλες στο κάτω μέρος. Μου λέει λοιπόν πως τα P9 Lite περίπου το 1/3 του συμβαίνει αυτό και πως είναι μια σειρά ή ένα μοντέλο που έχει θέμα στο συγκεκριμένο σημείο - κάνει μια ασήμαντη κύρτωση (πιθανόν κάθεται λίγο πιο χαμηλά το καπάκι) και δημιουργείται ένα κενό με αποτέλεσμα να μπαίνει αέρας. Δεν έχει να κάνει με το logo. Μου είπε πως είτε θα πρέπει να υποστώ τις φουσκάλες ή να βάλουμε μια πλαστική ζελατίνα (όπως αυτή που είχε από το εργοστάσιο).
  2. Το δουλεύει κανείς χωρίς προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη να μου πει αν αντέχει (μιλάω για γρατζουνιές κλπ - όχι χτύπημα από πτώση). Την εργοστασιακή ψευτομεμβράνη την έχω βγάλει γιατί δεν μου άρεσε η αίσθηση της πλαστικής ζελατίνας, ενώ σε λίγο βλέπω να ξοδεύω στα tempered glass πιο πολλά λεφτά κι από το ίδιο το κινητό :lol: - καθώς δεν το πολυέχω με την τοποθέτηση! Το τελευταίο μου το τοποθέτησαν σε κατάστημα και είναι μέσα στις φουσκάλες γύρω από το logo, επομένως σκέφτομαι να του ρίξω άκυρο και να του βάλω μια θήκη με κάλυμα.
  3. Παιδιά έχω παρατηρήσει το εξής θέμα. Όταν το κινητό πηγαίνει σε deep sleep (κυρίως το αντιμετωπίζω το πρωί που ξυπνάω) σταματάω να παίρνω ειδοποιήσεις από πολλές εφαρμογές. Το περίεργο είναι πως παίρνω κανονικά e-mail και viber/ whatsapp αλλά όχι από skype ή άλλες εφαρμογές. Έχω ενεργοποιήσει σε όλες αυτές τις εφαρμογές τα notifications, τις έχω προστατευμένες και έχω ακυρώσει τα optimizations της μπαταρίας. Το πρόβλημα εμφανίζεται τόσο σε WiFi όσο και σε 4G. Οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο αφότου κάνω restart ή ανοιγοκλείσω το flight mode. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει; Εχω το smart προφιλ μπαταρίας. Παίζει να κάνει τίποτα αυτό;
  4. Ρε παιδιά, όταν είμαι σε χώρο με Wi-Fi (έχοντας ενεργοποιημένο wifi και data) όταν φύγω από το Wi-Fi δεν πηγαίνει πάντα σε Data. Φαίνεται πως έχω κανονικά σήμα και Data 4G ή Η+ αλλά δεν... Ανοιγοκλείνω το flight mode και στρώνει. Κάτι παρόμοιο είχα και σε μια παλια συσκευη και ποτέ δεν το έλυσα! Αλλά δεν μου το έκανε συχνά - αυτό εδώ το κάνει 1/3 φορές... Σας ακουγεται να είναι θέμα με τις κεραίες του ή με το λογισμικό; Ή μήπως είναι καμια ρυθμιση που χάνω;
  5. Η αισθηση στο touch ειναι και λιγο υποκειμενικη...
  6. Ναι, οταν τελειωσει εντελως το σκρολλαρισμα (και κρυβεται η πλαινη μπαρα) δουλευει κανονικα. Προσωπικα αυτο το θεωρω 1-2" delay!
  7. Οχι. Τοσο σε samsung οσο και σε κινεζια των 100 ευρω που εχω χρησιμοποιησει, οταν σκρολλαρε και επελεγα κατι το touch δουλευε. Πρωτη φορα αντιμετωπιζω κατι τετοιο που να πρεπει να περιμενω να τελειωσει το scrolling+κανα δευτερολεπτο ακομα και προσωπικα με ενοχλει διοτι ειμαι νευρικος χρηστης και δεν μπορω να περιμενω.
  8. Συμφωνω. Το ιδιο κι εμενα. Και προφανως δεν ειναι hardware γιατι κατα τα λοιπα το touch δουλευει μια χαρα. Αλλα αφου καποιος εγραψε πως το προβλημα υπαρχει και στην 151, μαλλον δεν βλεπω να λυνεται αμεσα! :(
  9. Νομιζα πως σου κολλαει κιολας η συσκευη. Οκ κατανοητο τωρα.
  10. Τετοιο προβλημα δεν εχω εγω παντως. Απλα μετα το σκρολ για 1-1.50 δευτερα δεν παιζει το touch.
  11. Σωστα δεν ειναι μεγάλο προβλημα, απλα αν εχεις συνηθισει διαφορετικά ή αν βιαζεσαι και δεν πιανει, χρειαζεται χρονο να το συνηθισεις...
  12. Φίλεεε αυτό ακριβως παθαινω και με εχει χαλασει. Νόμιζα πως ειναι προβλημα με το touch της συσκευής μου, αλλα τωρα που διαβασα το προβλημα σου, δοκιμασα αυτο με το scrolling και βλεπω πως οντως η καθυστετηση ωφειλεται εκει!!! Επομενως περιμενουμε μηπως το λύσει η Huawei σε επομενο update!!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με το touch το έχω κι εγώ αλλά δεν είχα προσδιορίσει πως το πρόβλημα ήταν μονο μετά από scroll που γράφει ο φίλος. Το είχα κάνει και 2 φορές φορμάτ αλλά δεν είχε λυθεί. Διαβάζοντας τώρα τα σχόλια πειραματίζομαι και παρατηρώ πως το touch δεν πιάνει καθόλου πάνω στο scroll ή περίπου 1" μετά το scroll, αλλά έχοντας συνηθίσει σε samsung που το touch πιάνει ακόμα και ενώ κάνεις scroll, μου φαίνεται έντονη η διαφορά.
  13. Viber όχι, τα άλλα ναι. Εν τω μεταξύ με το Smart προφιλ μπαταρίας, μερικές φορές τραβάει κάτι κολλήματα και έρχονται μαζεμένες όλες οι ειδοποιήσεις.
  14. Εντολές δίνει κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως οταν το δάχτυλο μου πατάει ας πούμε αναμεσα σε 2 apps, τότε το touch δεν κάνει απολύτως τίποτα. Σε άλλες συσκευές που είχα, σε παρόμοια περίπτωση, επέλεγε την αμέσως πιο κοντινή εφαρμογή. Δεν έχω αλλάξει launcher.
  15. Πάντως προερχόμενος από Samsung ένα μήνα τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ με τη διαφορά στο touchscreen. Με Samsung όπου και να πατούσες κάτι άνοιγε (όχι απαραίτητα η σωστή επιλογή πάντα), αλλά με αυτό ειδικά όταν το δουλεύω με το ένα χέρι, αν δεν ακουμπήσω ακριβώς στο σημείο που πρέπει, το touch δουλεύει με τη δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια. Δεν λέω έχει κι αυτό τα καλά του καθώς ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λάθος επιλογών, αλλά προσωπικά με χαλάει λιγάκι.
×
×
  • Create New...