bill_thes Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 4 και τελευταία φώτο με ρύθμιση Pro camera: Iso 1000 , S 1/6s , AF-S και πείραξα και λίγο το ΕV: 0,30 ( σε όλες τις άλλες ήταν 0,00) Αποτέλεσμα η πιο σκοτεινή μεν σε ουρανό και θάλασσα αλλά χωρίς κόκκους , η πιο φυσική θα έλεγα , τα λουλούδια από τον κήπο και γενικά κάποιες λεπτομέρειες φαίνονται πιο φυσικές. . iso 1000 και χωρίς θόρυβο; ούτε με σφαίρες.. εδω με iso 100 και πάλι δεν καταφέρνει να εξαλείψει το θόρυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 μονο το viber εχω προστατευόμενο, μήπως καθε βράδυ πρέπει να κλεινω fb kai chrome για να μην τρεχουν απο πισω? μα χωρις δεδομένα γτ να καταναλώνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δεν κατάλαβα το τι ζητάς. Αν εννοείς από που το αγόρασα, το πήρα από σκρουτζομαγαζο. http://plus3.gr/index.php?route=product/product&product_id=61300&search=Huawei%20p9&description=true Είναι Ευρωπαϊκή συσκευή της vodafone. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζα οτι το ειχες αγορασει απο vodafone ...ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπερα.. Οταν ειναι κλειστο το κινητο και πιεζουμε συνεχομενα το πληκτρο μειωσης της εντασης, ενεργοποιειται η φωνητικη κληση! Μπορουμε να το απενεργοποιησουμε..? Ρυθμίσεις - έξυπνη βοήθεια - φωνητικός έλεγχος - άμεση κλήση - απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ ,σε εισερχόμενες κλήσεις κάποιες φορές μου βγάζει μόνο το πράσινο απάντησης και κόκκινο απόρριψης κυκλακι ενώ κάποιες φορές μου βγάζει ένα επιπλέον κυκλακι ανάμεσα το οποίο πρέπει να συρω δεξιά ή αριστερά .....γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Όταν η οθόνη είναι ανοιχτή,εμφανίζονται μόνο το πράσινο και το κόκκινο,χωρίς τα κυκλακια. Αυτά υπάρχουν όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.Αυτήν την απορία είχα κι εγώ,αλλά την έλυσε το manual. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Τελικά έχουμε επίσημα αν φοράει gorilla glass ή όχι; Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδια καλημερα εχει να προτεινει καποιος ενα καλο tempered glass για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το πήρα και εγώ τελικά (VNS-L21) σε άσπρο γιατί χρυσό θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα και το έχω λίγες ώρες. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Έχω δύο ερωτήσεις: 1. Σχετικά με την έκδοση φοράει την Β104 (το πήρα από Public) και λέω να περιμένω για την Β120 (που λέει πιο πάνω ένα φίλος) να την πάρω ΟΤΑ. Εσείς τι κάνατε? 2. Σχετικά με τη κάρτα μνήμης που έχω πάρει παρατηρώ και εγώ ότι δεν πάει καμία εφαρμογή εκεί (ούτε και χειροκίνητα), τσάμπα την πήρα? Εννοείτε ότι default επιλογή έχω κάνει τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Αυτά τα ολίγα και θα επανέλθω για περισσότερα αργότερα αφού το ψάξω λίγο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Λοιπόν από της 00:00 το βράδυ όταν πέφτει για ύπνο μέχρι 8:30 που ξυπνάει φεύγει 1% αν είναι σε offline Mode αν αφήσει wifi η 4g ανοιχτό 2% με 3% Αν αφήσει το Facebook ανοιχτό τότε ναι χάος (πραγματικά) Το p9lite διπλα στο xperia Z3 ...... Με wifi ανοιχτο και τα δυο και ολα τα αλλα κλειστα απο τη 1 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι: z3 ------> απο 83% πηγε 77% p9lite-----> απο 77% πηγε 71% και τα 2 κινητα με marshmalow 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Ρυθμίσεις - έξυπνη βοήθεια - φωνητικός έλεγχος - άμεση κλήση - απενεργοποίηση. Εισαι ωραιος, σ'ευχαριστω.. Σωθηκα γιατι μου εχει κανει το "ρημαδι" διαφορες ανεπιθυμητες κλησεις. Παντως να πω αυτο που μου αρεσε απο αυτο το κινητο. Με φωτεινοτητα που δουλευω πιο πολυ το κινητο, γυρω στο 30%, χωρις να παιζω καποιο παιχνιδι και πιο πολυ να μπαινω στο ιντερνετ (πιο πολυ wi fi), το εφτασα με 24% μπαταρια - 74 ωρες αναμονη , 5 ωρες και 40 λεπτα οθονη. Τα παει καλα σε αυτο το θεμα σχεση με το Flex 2 που ειχα προηγουμενως. Edited July 20, 2016 by vrasnagr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδεία να ρωτήσω πως το βλέπετε γενικά το τηλέφωνό αν αξίζει η αγορά του!! Και το πιο σημαντικό πόση ώρα κάνει να φορτισει φουλ από 0% μέχρι 100%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδεία να ρωτήσω πως το βλέπετε γενικά το τηλέφωνό αν αξίζει η αγορά του!! Στην τιμή της προσφοράς των ελληνικών συσκευών που κυκλοφορούσε αυτές τις ημέρες (189 - 194€) φυσικά και αξίζει η αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Όταν η οθόνη είναι ανοιχτή,εμφανίζονται μόνο το πράσινο και το κόκκινο,χωρίς τα κυκλακια. Αυτά υπάρχουν όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.Αυτήν την απορία είχα κι εγώ,αλλά την έλυσε το manual. :thanks: Edited July 20, 2016 by georx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Στην τιμή της προσφοράς των ελληνικών συσκευών που κυκλοφορούσε αυτές τις ημέρες (189 - 194€) φυσικά και αξίζει η αγορά του. Οντως πολυ καλη η τιμη του για αγορα μονο απο public η κωτσοβολο επειδη ειναι το unbranded και dual αλλα δυστυχως ειχαν εξαντληθει ολα για αμεση αγοραπου εψαχνα απο τις 9 το πρωι. Ο κωτσοβολος μου πασαρε κι ενα εκθεσιακο αλλα φυσικα δεν το πηρα...Το πηρα απο σκτουτζομαγαζο τελικα το dual... Επειδη εχουν περασει ολες οι συσκευες σχεδον απο τα χερια μου, εχω να πω οτι τελικα το κινητο αυτο ειναι value for money... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Σήμερα εγινε παραγγελια και απο εμενα στον Κωτσοβολο για χρυσό. Μεσα σε 20 μερες περιπου είπαν. Σε public που πηγα οι πριν μου ειπαν οτι μέχρι χθες ειχαν αλλα πλεον εξαντληθηκαν ακομα και για παραγγελιες. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εισαι ωραιος, σ'ευχαριστω.. Σωθηκα γιατι μου εχει κανει το "ρημαδι" διαφορες ανεπιθυμητες κλησεις. Παντως να πω αυτο που μου αρεσε απο αυτο το κινητο. Με φωτεινοτητα που δουλευω πιο πολυ το κινητο, γυρω στο 30%, χωρις να παιζω καποιο παιχνιδι και πιο πολυ να μπαινω στο ιντερνετ (πιο πολυ wi fi), το εφτασα με 24% μπαταρια - 74 ωρες αναμονη , 5 ωρες και 40 λεπτα οθονη. Τα παει καλα σε αυτο το θεμα σχεση με το Flex 2 που ειχα προηγουμενως. Με WiFi ανοιχτό και ειδικά αν έχεις Facebook κλπ μέσα 6% είναι φυσιολογικό, με κλειστό wifi στο ίδιο διάστημα όμως θα πρέπει να σου φάει 1% αντε 2% Εγώ που έχω ξεριζωσει και την υπηρεσία συλλογής δεδομένων της Google (ο λεγομενος ρουφιανος) σε 8 ώρες καμία φορά ούτε καν αυτό το 1% δεν φεύγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πώς την απενεργοποίησες; (επειδή δεν ξέρω τι είναι τι απο τις εφαρμογές τις google, κολώνω να τα πειράζω απο μόνος μου...) Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πώς την απενεργοποίησες; (επειδή δεν ξέρω τι είναι τι απο τις εφαρμογές τις google, κολώνω να τα πειράζω απο μόνος μου...) Άστο θέλει δουλειά, root και recoply κάποιες εφαρμογές αφαιρείται της υπηρεσίες παρακολούθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Α οκ, σ' ευχαριστώ :) Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα σας, Μια γνωστή μου έχει στην κατοχή της το τηλέφωνο αυτό. Έβαλε έναν 4ψήφιο κωδικό κλειδώματος και τώρα θέλει να τον αφαιρέσει γιατί δεν την βολεύει να έχει κάποιο είδος κλειδώματος αλλά η επιλογή κλειδώματος ΚΑΝΕΝΑ δεν μπορεί να επιλεχθεί γιατί γράφει κάτι για διαχειρηστή πολιτικής κρυπτογράφησης η χώρου αποθήκευσης διαπευστηρίου κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? θέλει απλά να μην έχει κανένα τύπου κλειδώματος. Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Εκκαθάριση Διαπιστευτηρίων. (Τα βήματα δεν είναι από το μενού του P9 Lite, οπότε ίσως και να διαφέρουν λίγο). Sent from Nexus 6 Καλησπέρα σας και πάλι, συνεχίζω να αντιμετωπίζω το πρόβλημα με το κλείδωμα... δεν μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω το κανένα κλείδωμα, σαν να είναι απενεργοποιημένη η επιλογή (γκρι). Κάποια λύση? θενξ. Παίδες συγγνώμη που ξανά ρωτάω, μήπως γνωρίζει κάτι κάποιος? Πως θα μπορούσα να ενεργοποιήσω την επιλογή "ΚΑΝΕΝΑ κλείδωμα"? Θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIS29 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ενα ηχείο έχει στα δεξιά, αριστερά είναι το μικρόφωνο. To είπα χαριτολογώντας πιο πολύ για αυτό έβαλα και "..." 3) μπορείς όταν βλέπεις τις φωτογραφίες μέ τό δακτυλικό να τις γυρίσεις! Ναι το είδα γι'αυτό σκέφτηκα ότι μορούν να το αξιοποιήσουν και σε άλλες λειτουργείες ΤIPS 1)Κάτι που με βόλεψε πολύ για να αναγνωρίζει το δακτυλικό καλύτερα ...έβαλα με τον δείκτη ένα κάθετα όπως σε καθοδηγεί στο κινητό και ένα δεύτερο Fingerprint με το ίδιο δάκτυλο σε πλάγια θέση εντελώς. 2)Στο manual λέει ότι αν πατήσεις το volume συνεχόμενα και γρήγορα όταν μιλάς η Ένταση θα αυξηθεί πέρα από το max(Δεν είδα αισθητή διαφορά πάντως) 3)Αν κάνουμε zoom(μεγέθυνση) με δύο δάκτυλα στην επιφάνει μας ανοίγει μια κρυφή επιφάνεια που μπορεί να βάζουμε κρυφές εφαρμογές και αν ακουμπήσουμε για λίγο ανάμεσα σε apps ανοίγει το menu για wallpapers και Widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδια καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω και εγω την συσκευη, αλλα θελω να ξεκαθαρισω αν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα sd γιατι εχει καει η γουνα μου απο προηγουμενες συσκευες που ειχα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω. Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 3)Αν κάνουμε zoom(μεγέθυνση) με δύο δάκτυλα στην επιφάνει μας ανοίγει μια κρυφή επιφάνεια που μπορεί να βάζουμε κρυφές εφαρμογές και αν ακουμπήσουμε για λίγο ανάμεσα σε apps ανοίγει το menu για wallpapers και Widgets. Την δυνατότητα για τις κρυφές εφαρμογές χρησιμοποιώ ως app drawer, έτσι διατηρώ την επιφάνεια εργασίας "καθαρή" :) Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδια καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω και εγω την συσκευη, αλλα θελω να ξεκαθαρισω αν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα sd γιατι εχει καει η γουνα μου απο προηγουμενες συσκευες που ειχα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω. Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου εχθές το πήρα το κινητό και έχω και εγώ την ίδια απορία. Το πως γίνεται. Παρ' όλο που του έχω βάλει κάρτα και την έχω σαν default επιλογή κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Πάντως δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές. Για φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιείς (φαντάζομαι) κανονικά την κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts