pik. Δημ. August 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 συμφωνω. Δεν ειναι τοσο ομορφο το λευκο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εγω εχω το carbon grey και ειναι πανεμορφο μετριαζοντας τα τραγικα εμπρος περιθωρια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Στο αμερικανικό κατάστημα διαθέσιμο και το κόκκινο με παράδοση τον Οκτώβριο. Άντε και στα μέρη μας :) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Έχω το ασημί λευκό και είναι πανέμορφο, και δεν το αλλάζω με κανένα χρώμα! Προφανώς κουβέντα να γίνεται, μιας και το χρώμα είναι εντελώς υποκειμενικό. Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά όταν πιάνεις το αληθινό και γενικά χάνει στις φωτογραφίες, δεν έχει φωτογένεια. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 δηλ στην αμερικη κυκλοφορει σε μαυρο μπροστα και glassial silver?και εδω μαυρο μπρος πισω? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 δηλ στην αμερικη κυκλοφορει σε μαυρο μπροστα και glassial silver?και εδω μαυρο μπρος πισω? Στην Αμερική το glacial silver είναι μαύρο μπροστά, εδώ είναι λευκό μπροστά.. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Να, πάρτε και μία από εμένα.. https://www.instagram.com/p/BGw9ucetEe_/ Sent from my HTC One using Tapatalk Για τον φίλο που ρωτάει για το ασπρόμαυρο. Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 πολυ ωραιο..ειδικα το μαυρο μπροστα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 παιδες καλησπερα.ποιο ειναι το επισημο σερβις για htc???? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 παιδες καλησπερα.ποιο ειναι το επισημο σερβις για htc???? Ευχαριστω Arvato η επίσημη. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Arvato η επίσημη. Οπότε εκεί θα έχει τα πάντα Ε;; εννοώ οθόνη και το μεταλικο σασί του Ε;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Δυσκολο να τα εχει ετοιμοπαραδοτα, Σιγουρα το εχεις αγορασει απο το εξωτερικο,αρα θα το στειλουν εξω για επισκευη. Υπολογισε κανα μηνα χαλαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Μπορώ και εγώ επιτέλους να πω επίσημα ότι ανήκω στο γκρουπ σαν κάτοχος HTC 10! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τι χρωματαρα ειναι αυτη? Καλορίζικο φιλε μου! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Μπορώ και εγώ επιτέλους να πω επίσημα ότι ανήκω στο γκρουπ σαν κάτοχος HTC 10! ;) Ωραίος! Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το πάνω μέρος σε παρακαλώ? Τι χρώμα είναι το πλαστικό πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μπορώ και εγώ επιτέλους να πω επίσημα ότι ανήκω στο γκρουπ σαν κάτοχος HTC 10! ;) Φίλε καλορίζικο, απίθανο το χρώμα!!! Καλημέρα :) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μπορώ και εγώ επιτέλους να πω επίσημα ότι ανήκω στο γκρουπ σαν κάτοχος HTC 10! ;) Δε μου αρέσει, όπως δε μου άρεσαν καθόλου και κατι τέτοια χρωματα που έβγαζε και στα Μ7.. Νομίζω πως αυτό το χρώμα θα έπαιρνε ο Ken Block, είμαι τρελός groupie του btw, και θα το στήριζε στους αεραγωγούς του Focus του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Gymkhana 598.. Περί ορέξεως όμως, μεγειά σου και καλοδούλευτο! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δυσκολο να τα εχει ετοιμοπαραδοτα, Σιγουρα το εχεις αγορασει απο το εξωτερικο,αρα θα το στειλουν εξω για επισκευη. Υπολογισε κανα μηνα χαλαρα. Εδω και καποιους μηνες και "ελληνικο" htc να εχεις αγορασει αν βρισκεσαι εντος εγγυησης παλι στο εξωτερικο θα σταλει.στην αρβατο επισκευαζοντε μονο τα εκτος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 1.92 η Ταιβαν λεμεεεε :D Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 1.92 η Ταιβαν λεμεεεε :D τι βελτιωνει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Σεκιουριτι πατς, καμερα 16'' και Ποκεμον optimization δεν το πιστευα οταν το ειδα Edited August 22, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Σεκιουριτι πατς, καμερα 16'' και Ποκεμον optimization δεν το πιστευα οταν το ειδα τραγικο το τελευταιο.παντως με το προηγουμενο update ( 1.90) ειδα αρκετη βελτιωση και στη μπαταρια που εκει που εφτανε 4 ωρες ενεργη οθονη τωρα φτανει κατα μεσο ορο 4.30. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Κι εγώ έχω δει βελτίωση από 4,5 ώρες στις 5 με τη δική μου χρήση. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εγω παντως πηγα στην 1.80.401.3 και στα καπακια μου ηρθε ειδοποιηση για την 1.90. 401.5, στην οποια ειμαι τωρα. Η μονη διαφορά που ειδα ειναι το κινητο ειναι πλεον δροσερο σε idle κατασταση, ενω με την αρχικη εκδοση ηταν λιγο ζεστο. Καμια διαφορά στην αυτονομια. Να τονισω οτι δεν εκανα hard reset μετα τα updates... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αφού σου ήρθε στα καπάκια το δούλεψες στην 1.8; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts