Jump to content

Heartl3ss21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Heartl3ss21

  1. Και μιας και ήρθε ο καιρός να αλλάξω επιτέλους συσκευή, καλή μου επιτυχία! :lol::lol:
  2. Μπορώ και εγώ επιτέλους να πω επίσημα ότι ανήκω στο γκρουπ σαν κάτοχος HTC 10! ;)
  3. Το θέμα μας είναι, ότι μια συσκευή που παράγεται κατά εκατομμύρια σε εργοστάσια, δεν μπορεί να είναι 100% αντίγραφο μια προς μια. Δεν θα αποδίδουν όλες το ίδιο. Κάποιες θα κερδιζουν και κάποιες θα χάνουν. Εκτός αυτού, σαν συσκευή σε κάποιους μπορεί να κάνει και σε κάποιους μπορεί να μην κάνει. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος μπει και γραψει ότι είναι ευχαριστημένος με την μπαταρία λέει ψέματα ή αν πει ότι έχει αντίστοιχη διάρκεια με το edge ότι λέει ψέματα. Το πιο λογικό είναι να μην έχει διότι έχει 600maH λιγότερα, αλλά αναλόγως την χρήση και την συσκευή που του έκατσε δεν είναι αδύνατον να εχει την ίδια αυτονομία. Οποτε δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε. Και τα δυο έχουν καλή μπαταρία. Γίνεται.
  4. Πλάκα έχει πάντως που τουλάχιστον τα μισά μηνύματα ανήκουν σε κατόχους GS7e (βλέπε το avatar τους) που μπήκαν για να υποστηρίξουν την αγορά που έκαναν και για να μας "ανοίξουν" τα μάτια για το πόσο καλή αγορά έκαναν αυτοί και πόσο καλύτερο είναι από το 10άρι. Ρε παιδιά ευχαριστηθείτε τις συσκευές που χρυσοπληρώσατε και μην χαραμίζεται άσκοπο και πολύτιμο χρόνο από την ζωή σας σε άσκοπες διαμάχες. Και εμένα μου αρέσουν τρελά και οι δυο συσκευές και ειμουν ακριβώς ανάμεσα σε αυτές τις δυο για να κάνω την αναβάθμιση για τα επόμενα δυο χρόνια. Τελικά στα σημεία που με ενδιαφέρουν εμένα περισσότερο, αποφάσισα να πάρω το 10άρι. Δεν θα μπω ποτε όμως στο νήμα του S7e να επισημάνω ποσο καλό είναι σε σχέση με το S7e ή ακόμα χειρότερα να θάψω το δεύτερο. Και τα δυο κινητήρες είναι και το ξέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο θέμα μας τώρα, ειμαι και εγώ νέος κάτοχος αν και θα το έχω επίσημα στα χέρια μου από 21 Αυγούστου (το φέρνει ο θείος από το Αμέρικα, σε χρώμα έκπληξη). Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.
  5. Και ένα τέταρτο που ξέχασα να αναφέρω...η οθόνη βγάζει κάτι περίεργα μαύρα στίγματα σε εικόνες μαύρου φόντου και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού..ούτε αυτό βέβαια με πειράζει αλλά απο ότι ξέρω το 99% των RAZR το έχουν αυτό..το δικό σου το έχει αυτό το θέμα? ορίστε και ένα παράδειγμα να δείς για τί μιλάω... https://supportforums.motorola.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-514344-47059/Razr.jpg
  6. παίδες πάντως και εγώ που το έχω γύρω στις 3 εβδομάδες μπορώ να πώ ότι θέμα hardware το κινητό είναι οκ..αλλά τολμώ να πώ οτι κάποια πράγματα με απογοήτευσαν.. 1) Η κάμερα έχει πολύ μέτρια ποιότητα κυρίως στις σκοτεινές/ νυχτερινές φωτογραφίες όπου βγαίνουν πολύ θολές και το χρώμα είναι λίγο "ξεπλημένο". 'Ομως αυτό δεν ισχύει καθόλου για το βίντεο..το βίντεο που τραβάει το κινητό είναι πραγματικά απίστευτο..καθαρό χωρίς κολήματα και ζωντανά χρώματα. 2)Το wifi είναι υπερβολικά αδύναμο..η μόνη στιγμή που πιάνει 4/4 στην δύναμη σήματος είναι όταν το έχω δίπλα στο router. Στο 1 μέτρο μακρία πάει 3/4 , στα 5 μέτρα 2/4 και στα δέκα μέτρα είτε 1/4 είτε χάνεται το σήμα..πραγματικά δεν ξέρω αν φταίει hardware ή software αλλά πραγματικά είναι πολύ μικρή η εμβέλεια του..και μιλάω για σήμα στο ίδιο δωμάτιο..αν πάω σε άλλο δωμάτιο και κλείσω την πόρτα και μέσα απο τους τοίχους δεν πιάνει καθόλου. 3)Αυτό το σημείο που παίζει λίγο το πλαστικό το κάνει και σε μένα στην πάνω αριστερή μερια που δένει το κέβλαρ ακριβώς κάτω απο την κάμερα και λίγο παίζει πάλι στην κάτω μεριά δεξία που δένει δίπλα απο το μικρόφωνο το πισινό..αλλά μιλάμε για κάτι που δεν το προσέχεις εκτός άμα ψαχτείς ή είσαι ψήρας... πραγματικά έχω ψιλοαπελπιστεί παίδες και δεν ξέρω τι να κάνω..να το γυρίσω πίσω ως ελλατομάτικο? να ζητήσω τα λεφτά μου? να ζητήσω να μου στείλουν ένα άλλο ίδιο? ή μήπως υπάρχει τρόπος να τα φτιάξουμε αυτά? σόρρυ για την πίκρα παιδιά απλά δεν ξέρω που αλλού να ζητήσω βοήθεια..
  7. πολύ κρίμα φίλε...λυπάμαι, μεγάλη γκαντεμιά..τουλάχιστον είσαι εσυ καλά...αυτό να σκέφτεσαι.
  8. λοιπον επειδη σε μένα υπήρχε το ίδιο θέμα με το android.com.phone και το έλυσα απλά εκεί που επιλέγεις 2G,3G ή προεπιλογή δικτύου απλά άλλαξε το 2G σε 3G και δεν θα σου ξαναβγεί το ενοχλητικό μήνυμα..προφανώς το λειτουργικό έχει ένα θέμα με το 2G δίκτυο και αν θες να λειτουργεί όμορφα απλά άφησε το να είναι στο 3G..ακόμα και σε αυτο το δικτυο εμένα τουλάχιστον δεν μου τρώει καθόλου μπαταρία γιατι έχω ρυθμίσει όλες τις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο wifi και είμαι συνδεδεμένος σε αυτό..ελπίζω να βοήθησα..δοκίμασε το και πες μου αν δούλεψε..
  9. Λοιπόν παιδιά μου ήρθε μόλις τώρα το κινητό σήμερα, το έιχα παραγγείλει προχτές μεσιμέρι..σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου απο expansys και επίσης να αναφέρω οτι είχε Ελληνικότατο φορτιστή..!!
  10. επειδή όταν τους πήρα τους ρώτησα το ίδιο η απάντηση είναι: όλα τα κινητά έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση απο τον κατασκευαστή. :)
  11. άθλι τα κινέζικα..παίζει να μην έχω δει πιο άσχημα κινητά στην ζωή μου..
  12. εγώ ο χαζός όμως μου φένεται οτί είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε που είναι το μέταλλο..ας με διαφωτίσει κάποιος ρε μάγκες να πάρω μια ιδέα..
  13. όσον αφορά το τρόλινγκ που λές...άλλοι τρολάρουν τελικά και όχι εγώ...άμα έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα πριν και γιατί το έγραψα θα το σκευτόσουνα πριν γράψεις το έξυπνο σχόλιο σου και δεν θα χρειαζόταν να χαραμίσω 5 λεπτά απο την ζωή μου να ανεβάσω φότο για να δείς..Γιατί αν εγώ έιχα πάρει το κινητό στα χέρια μου και έλεγα σε όλους εσάς που έχετε ψηθεί οτί το κινητό είναι πιο αργό και απο τον θάνατο, λαγγάρει αρκετά και η οθόνη του έχει χάλια αποκριση όλοι θα ξενέρωναν και άλλος θα ήταν το τρολ μετά...Θέλω να είμαι σίγουρος για κάτι που θα δώσω έναν ολόκληρο πλέον μισθό και δεν το βρίσκω καθόλου κακό να διασταυρώνω γνώμες άλλων χρηστών και 1 και 2 και 30 φορές μέχρι να πειστώ. Γιαυτό υπάρχουν αυτά τα φόρουμ, αν ενοχλήσει απλά μην απαντάς και αγνόησε το.
  14. εγω το συμπερασμα το εβγαλα πιο πανω απο το παιδι που το εγραψε και αν δεις στο ifixit το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο το κομματι που κραταει το κεβλαρ..αυτο το λες λιγο? είναι το 50% του υλικού που φένεται περιμετρικά αν εξαιρεσεις το κεβλαρ στην πλατη..
  15. Δηλαδή τελικά μας έλεγαν μούφες οτι η συσκευή είναι κατασκευασμένη απο κεβλαρ, μεταλλο και πολύ λίγο πλαστικό...ακόμα και το κομμάτι που κρατάει το κέβλαρ πλαστικό είναι τελικά...ελεος...
  16. Παιδιά θέλω μία γνώμη...τελικά αποφάσισα να το πάρω..το θέμα είναι απο πού? Το βρήκα στα ελληνικά μαγαζία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 600.. Το βρήκα και στο expansys απο αγγλία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει στα 570.. Αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω και να το πάρω ελλάδα και να το έχω σε 2 μέρες , ενώ με 30 ευρώ φτηνότερα να το έχω σε 3 αντί 2 μέρες απο Αγγλία? Εσείς τι θα κάνατε? Μήπως ξέρετε κανα άλλο καλύτερο μαγαζί? Η μήπως να περιμένω και να μην βιάζομαι? Τουλάχιστον μέχρι να φέρουν το ελληνικό τα δικά μας μαγαζιά?
  17. Σοβαρά μιλάς? Τελικά 8GB είναι η μνήμη του?
  18. Παιδιά τελικά όσοι το πήρατε απο οποιοδήποτε μαγαζί είχε τελικά ελληνική πρίζα φορτιστή ή αγγλική?
  19. Φίλε μου σωστά έγραψα για το RAZR μιλάω απο το λινκ που έδωσε παραπάνω ένας φίλος στον πίνακα χαρακτηριστικών που το συγγρίνει με το HTC δεν αναγράφονται τα εξής χαρακτηριστικά, ενώ το HTC τα έχει..
  20. Πωπώ!! Μόλις τώρα παρατήρησα οτι το RAZR δεν έχει Gyro Sensor, Digital Compass, Proximity Sensor, Ambient Light Sensor..!! Ξενέρωσα..!! Είναι δυνατόν ρε παιδιά? Να έχουν όλους αυτούς τους φτηνούς και ελαφριούς αισθητήρες πλέον ακόμα και τα πιό φτηνά κινητά και να μην το έχει η "ναυαρχίδα" της Motorola..?? Ελπίζω να μην ισχύει..γιατί αν όντως ισχύει, είπαμε θα δώσουμε 600 ευρά να πάρουμε κάτι απο τα καλύτερα. Θα ανεχόμουν την μέτρια κάμερα, θα ανεχόμουν το lag, θα ανεχόμουν το μέγεθος, θα ανεχόμουν και την μέτρια οθόνη αλλά είπαμε..αν είναι να μην έχει ούτε τα ασήμαντα μικροπράγματα θα πάω πάσο...καταναλωτές είμαστε όχι κορόιδα. Ελπίζω να μην αποδιχτεί το RAZR σαν το iPhone 4S, δηλαδή μόνο διαφήμιση και διαφορά με το 4 καμία. Είμαι απο τους τύπους που πλέον κοιτάω πιο πολύ την εμφάνιση μιας και οι επιδόσεις του hardware έχει κορυφωθεί τόσο πολύ που όλα τα κινητά σχεδόν έχουν το ίδιο hardware και ίδιες αν όχι παρόμοιες επιδόσεις..Αλλά σε ένα μικρό ποσοστό όπως και να έχει κοιτάμε και λίγο το hardware...Και αυτό απλά για να είμαστε σίγουροι οτί τόσα λεφτά που θα ξοδέψουμε για να πάρουμε ένα τόσο ακριβό smartphones(ένας μισθός πλέον) τα αξίζει..
  21. Κοίτα απο ότι πιστεύω τελικά αυτό εξαρτάται απο την έκδοση του κινητού που πουλάνε..στην αμερική με το κλειδωμένο bootloader άκουσα οτι δίνουν και μια 16GB MicroSD επιπλεόν..για Ελλάδα πάντως δεν το κόβω να δώσουν...
  22. εμένα τα μόνα "κακά" σχόλια που με μπερδεψαν με το Razr είναι τα εξής: -Δεν αφαιρείται η μπαταρία. Σε περίπτωση που κολήσει όταν κανεις root ή κάποια άλλη διαδικασία πώς το ξεκολλάς? -Η κάμερα του είναι πολύ μέτρια....με βάση τις φώτο και βίντεο που έχω δεί...ελπίζω να ήταν απλά κακές η συνθήκες φωτισμού. -Το UI που έχει ακόμα μερικά στοιχεία του Motoblur κάνει το android να κολάει..το είδαμε και στο browsing, το είδαμε και στο photo streaming. Ελπίζω το ICS να φτιάξει τα πράγματα εκεί. -Το μέγεθος του είναι όντως λίγο μεγαλύτερο απο ότι νόμιζα..για 4.3" οθόνη σε σχέση με τα άλλα κινητα με ίδιο μέγεθος οθόνης.. αυτά πρως το παρών και ελπίζω να μην εμφανιστούν άλλα και στο μέλλον..μέχρι τις τελευταίες μέρες είμουν σίγουρος οτί θα το έπερνα..απο την στιγμή όμως που θα δώσω ένα 600άρι για κινητό θέλω να πάρω ότι καλύτερο υπάρχει..και να μην υστερεί ούτε στην κάμερα ούτε πουθενά..Όπως και να έχει όμως το "ξυράφι" είναι ακόμα στην κορυφή της προτίμησης μου, ακολουθεί το iPhone 4S και μετά το Nexus..και αυτό που με κρατάει με μανία σε αυτό το κινητό είναι η απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το φοβερό design..Πάμε Μοτο δυνατά!!!
  23. προστατευτική ζελατίνα ήταν αυτό που είχε απο πάνω φίλος :) :lol: :p
  24. Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ πάρα πολυ για την συγγεκριμένη συσκευή και την περιμένω πάνω απο ένα μήνα θα κάνω κάποιες ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε... Είδα οτι οι περισότεροι το παραγγέλνετε απο clove.uk..λοιπόν..όσοι το πήρατε απο εκεί: -Έχει την ελληνική γλώσσα εγγατεστημένη? -Σας ήρθε γρήγορα το δέμα και ήταν σε καλή κατάσταση? Το να παραγγείλω απο εξωτερικό όταν έχω ακούσει για κακή μεταχείριση των πακέτων με τρομάζει λίγο. -Πώς το φορτίζετε? Εφόσον έχει αγγλική πρίζα? -Το συγγεκριμένο αγγλικό είναι 4G-LTE? Ξέρω πως σε μερικές χώρες είναι και σε μερικές όχι. Eπίσης είδα οτι το επιτέλους καποιος το εφερε και Ελλάδα..και αυτό το μαγαζί είναι το expansys. Απο ότι κατάλαβα υπήρχε ένα ύφος ανυσηχίας για το συγγεκριμένο μαγαζί. -Ισχύει και γιατί? Να περιμένω καλύτερα για να το πάρω απο κάπου αλλού? -Γιατι το συγγεκριμένο κατάστημα πουλάει την ίδια συσκευή 2 φορές και με διαφορετική τιμή(5€ παραπάνω)? -Είναι Ελληνικό αυτό που πουλάει ή το πήρε και αυτός απο Αγγλία οπότε θα έχει και αγγλική πρίζα κτλ.? -Είναι ξεκλείδωτο το bootloader στο ελληνικό μαγαζί όπως στο αγγλικό ή όχι? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων παιδιά... Γιώργος
×
×
  • Create New...